Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

aynı dilekler bendende size olsun .:KK16::KK16::KK16:
evet ya ablam oraların tadına doyum olmuyor helede çok kısaydı bizim ziyaret hiç doyum olmadı :KK14:
rabbım sizlerede nasip etsin inşallah .
saglıgının iyi olmasına sevindim .:KK31:

laceyim benim beler okula bile gitmiyorlar artık :KK37: ne ders işleniyor nede kimse geliyor diyorlar . bugün teslm etmeleri geren notları varmış verdiler geldiler . yani anlıycanız tatil başladı :KK9: ama hava hala sogukkkk:KK35: yaz geldigini anlayamadım . hastalıkdanda hala kurtulamadım sanırım birkaç hafta kendime gelemiycem .:KK19:
bu arada benim kilo iyce tırmandı yedikçe yiyesim geliyor ne diyet kaldı nede ögün .:KK19:

Geçmiş olsun abenim dikkat et kendine canım. Abenim yoksun ortalarda iyimisin...Diiyet konusunda aynı durumdayız abencim, bende asla diyt yapamıyorum:26: 65 te takılı kaldım ve çok üzülüyorum..sevgiler

Son düzenleme:
Geçmiş olsun abenim dikkat et kendine canım. Abenim yoksun ortalarda iyimisin...Diiyet konusunda aynı durumdayız abencim, bende asla diyt yapamıyorum:26: 65 te takılı kaldım ve çok üzülüyorum..sevgiler

keşke bende 65 de takılı kalsam ablam aldım başımı gidiyorum sonum selamet olsun kilo konusunda .:KK19: saglık olsun ablşam takma kilona artık ... boyuna göre 65 güzel .
saglıgın sıhatin iyidir inşallah .
ablam iyiyim şükür ama gelen giden eksik olmasım . birde artık bebeler evde olunca fırsat kalmıyor bişiye .
laceyim sende iyisindir inşallah .:KK16:

Son düzenleme:
merhaba montim aebenimm :KK16: son hafta hiç uğrayamadım not işleri ,toplantılar çok yoğundum. çok şükür hepsini tamamladım. artık bütün enerjimi kilo vermeye göre ayarlayabilirim.
montim nasılsın , sende uğramadın:KK19:
aebenim dilerim yoğunluğun biraz olsun azalmıştır.
kafam biranda karıştı benimde dün eşimin kuzenleri ile toplanmıştık. büyük kuzen karatay diyeti ile 2 ayda 10 kg civarı vermiş. kitabı almış ve uygulamış. çok rahatladığından bahsetti. midesindeki sorunlarının bittiğini söyledi. anlattıkları çok hoşuma gitti. karatay topiğini okudum biraz başlanmaya karar verdim. inşallah ekmek bağımlılığımı aşabilirim.

merhaba montim aebenimm :KK16: son hafta hiç uğrayamadım not işleri ,toplantılar çok yoğundum. çok şükür hepsini tamamladım. artık bütün enerjimi kilo vermeye göre ayarlayabilirim.
montim nasılsın , sende uğramadın:KK19:
aebenim dilerim yoğunluğun biraz olsun azalmıştır.
kafam biranda karıştı benimde dün eşimin kuzenleri ile toplanmıştık. büyük kuzen karatay diyeti ile 2 ayda 10 kg civarı vermiş. kitabı almış ve uygulamış. çok rahatladığından bahsetti. midesindeki sorunlarının bittiğini söyledi. anlattıkları çok hoşuma gitti. karatay topiğini okudum biraz başlanmaya karar verdim. inşallah ekmek bağımlılığımı aşabilirim.

laceyim kolaygelsin.
karatay diyeti güzel ama biraz zor eger yapacaksanda ete fazla yüklenmemeni tavsiye ederim. klestrol açısından aklında olsun .:KK34:
kararsız kalmakdansa bir diyete baglı kalmak daha kolay. bencede iyi yapmışsın karar vermekle .
kiştabını bende aldım okumuştum yararlı bilgiler var.

ablam yoksun iyisindir inşallah.

benim yogunluk artık bitmez laceyim bebelerde evde artık ..tatil işleride bitmez . evde boya badana ,işide var bu yaz . eşim hafta sonu ayaşa gidelim diyordu ama son anda iş için karadenize gitmem gerek diye hatırladı .:KK9:
senin böbrek taşı ne oldu ?

laceyim kolaygelsin.
karatay diyeti güzel ama biraz zor eger yapacaksanda ete fazla yüklenmemeni tavsiye ederim. klestrol açısından aklında olsun .:KK34:
kararsız kalmakdansa bir diyete baglı kalmak daha kolay. bencede iyi yapmışsın karar vermekle .
kiştabını bende aldım okumuştum yararlı bilgiler var.

ablam yoksun iyisindir inşallah.

benim yogunluk artık bitmez laceyim bebelerde evde artık ..tatil işleride bitmez . evde boya badana ,işide var bu yaz . eşim hafta sonu ayaşa gidelim diyordu ama son anda iş için karadenize gitmem gerek diye hatırladı .:KK9:
senin böbrek taşı ne oldu ?

aebenim merhaba canım , işlerinde kolaylıklar dilerim canım. boya badana işleri zor sonrasında mis gibi oturmak en keyiflisi.
karatayı güzel uyguluyorum şimdilik aebenim tabi ekmek alışkanlığını aşmak kolay değil ama onada alışacağım inşallah:KK16:
kitapları sipariş verdim. 2-3 güne elimde olur. karatay hocanın son kitabınıda ısmarladım. karatay yemekleri var içinde.
taştan bir haber yok canım, sancı yok. 2 ay sonra yeniden kotrole gideceğim.sende diyet durumları nasıl
montimmm nerdesin canımm:26:

aebenim merhaba canım , işlerinde kolaylıklar dilerim canım. boya badana işleri zor sonrasında mis gibi oturmak en keyiflisi.
karatayı güzel uyguluyorum şimdilik aebenim tabi ekmek alışkanlığını aşmak kolay değil ama onada alışacağım inşallah:KK16:
kitapları sipariş verdim. 2-3 güne elimde olur. karatay hocanın son kitabınıda ısmarladım. karatay yemekleri var içinde.
taştan bir haber yok canım, sancı yok. 2 ay sonra yeniden kotrole gideceğim.sende diyet durumları nasıl
montimmm nerdesin canımm:26:

bende diyet yok laceyim amabir yerden başlamam lazım çünki baya kilo aldım 67 olmuşum .:26: birazı şişlik biliyorum ama yinede sinir bozucu ..
hala tam kendimde deyilim tam iyleşmedim . 2 haftayı geçti geleli ama hala hastayım desem yeridir bogazlarım çok intaplı. yüryüşlere başlıycam .bakalım .

sancın olmaması iyi inşallah sancısıs hollolur .

bende diyet yok laceyim amabir yerden başlamam lazım çünki baya kilo aldım 67 olmuşum .:26: birazı şişlik biliyorum ama yinede sinir bozucu ..
hala tam kendimde deyilim tam iyleşmedim . 2 haftayı geçti geleli ama hala hastayım desem yeridir bogazlarım çok intaplı. yüryüşlere başlıycam .bakalım .

sancın olmaması iyi inşallah sancısıs hollolur .

geçmiş olsun aebenim . boğazın için antiboyotik kullansan iyi olacak galiba , seni sürekli güçsüz düşürüp kendini yorgun hissedersin.
kilo konusunda aynıyız anında kilo alabiliyoruz , düzenini oturtup yeniden devam edersin canım. geçen yaz 65 kg inmiştim. şimdi 72 kg oldum. kıyafetlerim sıkıyor :KK14:

kızlar selam. kuzenimin telefonundan yazıyorum size. Yengem rahatsız yalovadayım, haber vereyim dedim, sevgiler....

ablam yengen nasıl oldu ? hala ordamısın ? nasılsın .:26:

laceyim ya sen? kayboldunuz yavv:26: iyisinizdir inşallah

Canım abenim merhaba. Bugün döndüm, yengem epey korkuttu bizi ama daha iyi şimdi çok şükür. Bugün dişlerimi yaptırmaya başladım, ön 4 dişim çekildi, geçici diş yapıldı keyfim yok bu yüzden. Agzıma tam 4 bin lira masraf çıktı, hemde tanıdık dişçi ile:KK43: Kilom dersen 65 mekanındaym hala. Sen nasılsın canım iyisin inşallah. <laceyde yok ortalarda inşallah bir yaramazlık yoktur ondada. Sevgiler abencim..

Canım abenim merhaba. Bugün döndüm, yengem epey korkuttu bizi ama daha iyi şimdi çok şükür. Bugün dişlerimi yaptırmaya başladım, ön 4 dişim çekildi, geçici diş yapıldı keyfim yok bu yüzden. Agzıma tam 4 bin lira masraf çıktı, hemde tanıdık dişçi ile:KK43: Kilom dersen 65 mekanındaym hala. Sen nasılsın canım iyisin inşallah. <laceyde yok ortalarda inşallah bir yaramazlık yoktur ondada. Sevgiler abencim..

merhaba montim aebenim özledim sizi:KK16::KK16:
montim çok geçmiş olsun ,neyseki yengen düzelmiş sağlık gibisi yok :KK19: dişlerin içinde kolay gelsin montim. biraz maliyetli oluyor ,dilerim içine siner:KK3: bende " karatay diyetine" başladım ,kitaplarımı aldım ,inceleme safhasındayım, uygulaması kolay ve sonuçta alıyorum.bu ara yürüyüşlerimede başladım . sabahtan öğleye kadar okuldayım.
aebenim sen nasılsın canım:KK19:

merhaba montim aebenim özledim sizi:KK16::KK16:
montim çok geçmiş olsun ,neyseki yengen düzelmiş sağlık gibisi yok :KK19: dişlerin içinde kolay gelsin montim. biraz maliyetli oluyor ,dilerim içine siner:KK3: bende " karatay diyetine" başladım ,kitaplarımı aldım ,inceleme safhasındayım, uygulaması kolay ve sonuçta alıyorum.bu ara yürüyüşlerimede başladım . sabahtan öğleye kadar okuldayım.
aebenim sen nasılsın canım:KK19:

Merhaba laceyim iyi haftasonları olsun. Vallahi bende özledim sizleri. Güzel temennilerin içinde teşekkür ederim canım. >Karatay diyetine başlamışsın hayırlı olsun. Oldukça pahalı bir diyet diye biliyorum. ne zaman başladın kaç kilo verdin yazarsan sevinirim canım öpüyorum...

Kandiliniz mübarek olsun :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ablam hoşgeldin .:KK16:
Laceyim senide öptüm canım .:KK16:

Ben iyiyim şükür yogunluk devam işde çoçuklar evde olunca .:KK6:
Yaz kurslarına gönderiyorum çoçukları biraz serbestlerim belki:KK9:

Merhaba laceyim iyi haftasonları olsun. Vallahi bende özledim sizleri. Güzel temennilerin içinde teşekkür ederim canım. >Karatay diyetine başlamışsın hayırlı olsun. Oldukça pahalı bir diyet diye biliyorum. ne zaman başladın kaç kilo verdin yazarsan sevinirim canım öpüyorum...
montim iyi geceler,bugün kızımın sınavı vardı(LYS) ardından da alışveriş derken yorucu bir gündü
karataya 3 haziranda başladım montim 2 hafta oldu. 1 kg verdim fakat 2. haftası regl dolayısıyla kilom sabitti. kitabı okudum, uygulamak zor değil canım. maliyetide çok fazla değil. beni zorlayan tek yön meyvenin sınırlı olması. canana hoca kitabında öyle güzel açıklamış ki herşeyi. tam anlamıyla uygulanınca sadece kilo vermekle kalmayıp, vücut ve beyin olarakda sağlıklı oluyorsun. 2 günden beri sürekli dışardayım. diyeti aksattım bu haftadan da pek umudum yok :26:

Kandiliniz mübarek olsun :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ablam hoşgeldin .:KK16:
Laceyim senide öptüm canım .:KK16:

Ben iyiyim şükür yogunluk devam işde çoçuklar evde olunca .:KK6:
Yaz kurslarına gönderiyorum çoçukları biraz serbestlerim belki:KK9:

merhaba aebenim sıcaklar iyice bastırdı. çocuklar içinde en güzel yaz aktivitesi yaz okulları. bende oğluşu gönderiyorum. evde olunca iş hiç bitmiyor ki:KK6:

montim iyi geceler,bugün kızımın sınavı vardı(LYS) ardından da alışveriş derken yorucu bir gündü
karataya 3 haziranda başladım montim 2 hafta oldu. 1 kg verdim fakat 2. haftası regl dolayısıyla kilom sabitti. kitabı okudum, uygulamak zor değil canım. maliyetide çok fazla değil. beni zorlayan tek yön meyvenin sınırlı olması. canana hoca kitabında öyle güzel açıklamış ki herşeyi. tam anlamıyla uygulanınca sadece kilo vermekle kalmayıp, vücut ve beyin olarakda sağlıklı oluyorsun. 2 günden beri sürekli dışardayım. diyeti aksattım bu haftadan da pek umudum yok :26:
SINAV STRESİ GEÇTİ DEMEK NE GÜZEL .. EMİNİN SINAV GÜZEL GEÇMİŞTİR :nazar:
KARATAY GÜZEL BİR BESLENME LECEYİM AMA AYRINTILARI ÖNEMLİ BENDE OKUDUM KİTABI . TUZA DİKKAT CANIM KARAYATDA SEDECE ODA AZ MİKTARDA KAYA TUZU KULANILIYOR .
BİRDE YEDİKLERİM ORGANİK OLMALI ABLAMIN PAHALI DEDİGİ O SANIRIM LACEYİM .

BENDE BUGÜN YÜRÜYÜŞLERLE BAŞLADIM BAKALIM İNŞALLAH YANI ALDIKLARIMI VERİRİM YOKSA ŞİŞİP PATLIYCAM .:KK9:

AH AH O DIŞArırda olmak beni mahvediyor diyeti sabote ediyor zatten :KK4:
merhaba aebenim sıcaklar iyice bastırdı. çocuklar içinde en güzel yaz aktivitesi yaz okulları. bende oğluşu gönderiyorum. evde olunca iş hiç bitmiyor ki:KK6:

evet ya, şimdi gönderdim ikisini büyük kzımında dersanesi başladı ...

sıcaklar fena .. benim gibi tesettürlü olanlara dahada zor . rabbım kolaylık versin inşallah hapimize.

ablam selam nasılsın yogunmusun ?

Son düzenleme:

SINAV STRESİ GEÇTİ DEMEK NE GÜZEL .. EMİNİN SINAV GÜZEL GEÇMİŞTİR :nazar:
KARATAY GÜZEL BİR BESLENME LECEYİM AMA AYRINTILARI ÖNEMLİ BENDE OKUDUM KİTABI . TUZA DİKKAT CANIM KARAYATDA SEDECE ODA AZ MİKTARDA KAYA TUZU KULANILIYOR .
BİRDE YEDİKLERİM ORGANİK OLMALI ABLAMIN PAHALI DEDİGİ O SANIRIM LACEYİM .

BENDE BUGÜN YÜRÜYÜŞLERLE BAŞLADIM BAKALIM İNŞALLAH YANI ALDIKLARIMI VERİRİM YOKSA ŞİŞİP PATLIYCAM .:KK9:

AH AH O DIŞArırda olmak beni mahvediyor diyeti sabote ediyor zatten :KK4:

evet ya, şimdi gönderdim ikisini büyük kzımında dersanesi başladı ...

sıcaklar fena .. benim gibi tesettürlü olanlara dahada zor . rabbım kolaylık versin inşallah hapimize.

ablam selam nasılsın yogunmusun ?

Selam laceycim, abencim nasılsınız..Evet sıcaklar fena bunaltmış durumda hepimizi, hele söylediğin gibi tesettürlü olanlara Allah hepten yardım etsın abencim. Karayat diyeti nedense bana hiç cazip gelmiyor laceyim, zaten diyet falanda yaptıgım yok şu aralar, sadece almamaya çalışıyorum. Çok yakın bir arkadaşımın kızı saklanbaç oynarken inşaata girmiş saklanmak için ve asansör boşluguna düşmüş ikici kattan çok kızdım inşaatta işi ne diye. Allahtan aşagıda kalaslar varmış, üzerine düşümüşte sadece el ve ayaklarına dikişlerle atlattılar. 2 gündür yoktum o yüzden. <birde çok istediğim yeni trend beyaz oturma grubunu çok düşeş bir fitata alınca onları yerleştirmek ve kirlenmemesi için üzerlerine örtü dikmekle ugraşıyorum. Benden haberler bunlar kıslar, ikinizi de öpüyorum. sevgiler....
.

küçük kıza geçmiş olsun ablam, ALLAH korumuş.:26:

ablam kilonu koruman bile güzel 65 iyi senin için .bu yönden bak ..

koltuklarınıda güle güle kulan iyi günlerde...:KK16:

X