Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

günaydınn montim, aebenim:KK16: güzel ve keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum, bugün nihayet spora da başlıyorum :KK52:

günaydınn montim, aebenim:KK16: güzel ve keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum, bugün nihayet spora da başlıyorum :KK52:
:KK9::KK9:
bende bugun ev ahali uyurken yaptım geldin yürüyüşümü.
Canımcım ben 5 gün sonunda, arkadaşım (benden kilolu) 4 gün sonunda ufak tefek kaçamaklarımız oldugu halde 1 er kilo verdik...Sevgiler

tebrikler ablam ...:KK9:
şu an kaç kilosun ablam ?

Selam laceyim, selam kızlarrrr:KK3: mutlu pazarlar..Laceyim tebrik ediyorum canım, kolay gelsin. Bende bu haftayı çeşitli salatalarla geçirmeyi düşünüyorum. Bu arada çilegi hazır mevsimindeyken sofradan eksik etmeyin. Yemek öncesi yendiğinde müthiş iştah kesiyor. Özellikle akşam yemeginden önce yenen 250 gr kadar çilek, müthiş tokluk yaratıyor, karbon ve tatlı ihtiyacını minimuma indiriyor. Kendimden biliyorum..:KK53:
:KK9::KK9:
bende bugun ev ahali uyurken yaptım geldin yürüyüşümü.

tebrikler ablam ...:KK9:
şu an kaç kilosun ablam ?

Selam abenim 64 kiloyu mesken tutmuş durumdayım malesef:KK17: 65 e çıkıyor, 64 e iniyorum habire napçam bilmiyorum....Sen ne alemdesin..

Son düzenleme:
Selam laceyim, selam kızlarrrr:KK3: mutlu pazarlar..Laceyim tebrik ediyorum canım, kolay gelsin. Bende bu haftayı çeşitli salatalarla geçirmeyi düşünüyorum. Bu arada çilegi hazır mevsimindeyken sofradan eksik etmeyin. Yemek öncesi yendiğinde müthiş iştah kesiyor. Özellikle akşam yemeginden önce yenen 250 gr kadar çilek, müthiş tokluk yaratıyor, karbon ve tatlı ihtiyacını minimuma indiriyor. Kendimden biliyorum..:KK53:

Selam abenim 64 kiloyu mesken tutmuş durumdayım malesef:KK17: 65 e çıkıyor, 64 e iniyorum habire napçam bilmiyorum....Sen ne alemdesin..

tıpatıp senle aynıyım ablam .. ama bu hafta düzgün diyet yapmadım yapsam inecekdi ama biliyorum :KK4:
şükür ölçülerim iyi.1.2. cm inceldim . gözle görülür bir farkda var bunu alış verişe gidince daha iyi anladım :)
yürüyüş ardından pilates ve normal dengeli bir beslenme bende kilo verdiriyor şu günlerde .. ama bu hafta bu üçlüyü pak yapamadım .önümüzdeki hafta inşallah .

ablam çilegi almaya korkuyorum küçükler seviyor ama hala hormonlu bir yakınım silifkede. bu çilek toplama işiyle ugraşıyor . birkaç hafta önce 1 ay kadar yemeyin çilegi ondan sonra yiyin diyordu .
sulama suyuna bile çabuk ve iyi büyümesi için ilaç katıyorlarmış:KK30:

Son düzenleme:
montim aebenim merhabalarrr :KK16: nihayet toparladım kendimi dün bütün yazlıklarımı çıkardım ,birde ne göreyim hepsi üzerime yapışıyor:KK25: geçen yaz 65-66 civarı idim şimdi 72 - 73 arasıyım . bugün sabah eşimle 1 saat yürüdük ve bende başladım aylardan beri ilk defa motivasyonum tavan yaptı. kendime hedef olarak 1 haziran 67 kg olarak belirledim. ilk hedefim bu daha sonra devam edeceğim inşallah
çileği bizde çok tüketiyoruz ,aebenciğim yazdıklarını okuyunca üzüldüm canım ne yesek hepsi ilaçlı ve hormonlu:26::26:
montim sende de canlanma sezdim sanki:KK34:

tıpatıp senle aynıyım ablam .. ama bu hafta düzgün diyet yapmadım yapsam inecekdi ama biliyorum :KK4:
şükür ölçülerim iyi.1.2. cm inceldim . gözle görülür bir farkda var bunu alış verişe gidince daha iyi anladım :)
yürüyüş ardından pilates ve normal dengeli bir beslenme bende kilo verdiriyor şu günlerde .. ama bu hafta bu üçlüyü pak yapamadım .önümüzdeki hafta inşallah .

ablam çilegi almaya korkuyorum küçükler seviyor ama hala hormonlu bir yakınım silifkede. bu çilek toplama işiyle ugraşıyor . birkaç hafta önce 1 ay kadar yemeyin çilegi ondan sonra yiyin diyordu .
sulama suyuna bile çabuk ve iyi büyümesi için ilaç katıyorlarmış:KK30:
Abencim hormonsuz, gdo suz ne kaldı hayatımızda? :KK31:Taş kesmiş domateslere, kol kadar badem (salatalık) lara ne diyorsun? Tavuk antibiyotikli, sütler tehlikeli, ekmekler boya katkılı, ne yaparsak yapalım bunlardan kaçış yok malesef. Artık ben ince eleyip sık dokumaktan sıkıldım, ayrıca şu anda çilek mevsimindeyiz zaten, daha hormonsuzunu bulmak imkansız. Ben bayıla bayıla yiyorum vallahi. Elma, armut, ayva, portakaldan sonra ilaç gibi geldi bana. Varsın hormonlu olsun...İncelmene çok sevindim bu arada canım:KK9::KK9::KK9: ne güzel. Benim ölçüler malesef aynı...:KK54:
montim aebenim merhabalarrr :KK16: nihayet toparladım kendimi dün bütün yazlıklarımı çıkardım ,birde ne göreyim hepsi üzerime yapışıyor:KK25: geçen yaz 65-66 civarı idim şimdi 72 - 73 arasıyım . bugün sabah eşimle 1 saat yürüdük ve bende başladım aylardan beri ilk defa motivasyonum tavan yaptı. kendime hedef olarak 1 haziran 67 kg olarak belirledim. ilk hedefim bu daha sonra devam edeceğim inşallah
çileği bizde çok tüketiyoruz ,aebenciğim yazdıklarını okuyunca üzüldüm canım ne yesek hepsi ilaçlı ve hormonlu:26::26:
montim sende de canlanma sezdim sanki:KK34:
Laceycim canlanma değilde diyeti bırakma desek daha dogru olacak. Yedigim şeyleri diyet yapma niyetiyle yemek ters tepiyor artık, söylemiştim. Şimdi diyet değil, beslenme şekli olarak bakıyorum olaya ama asla diyetteyken yediklerime tahammülüm yok. Yeni bir tür yeme şekli ile devam ediyorum. Düşünsene tek yapabildiğim spor yürümek, o bile diyeti hatırlattıgı için tek adım atamıyorum. Bunun yerine evi silip süpürüyor, soframı bile tek tek taşıyarak kurup, yürüütüyorum kendimi:KK1: Bu hafta bol çilek :-)nazar:acaip kesti beni) hardallı, yogurtlu salata soslu mıısırlı, mercimekli,marullu salatalar hazırlıyorum kendime. Daha değişik salata keşfine çıkmış durumdayım. Dün mesela mercimek köftesi yaptım, bol taze soganlı maydonozlu ama bulgurunu çok az koydum falan gibi takılıyorum şimdilik. Yine birbiirimizi dürterek hazirana kadar 2-3 kilo verelim diyorum:KK34:..Sevgiler canım, iyi haftalar:KK54:

hayırlı haftalar diliyorum .:KK16::KK16::KK16:

ablam haklısın yiyecek hormonsuz ilaçsız ne varki.:KK53:

laceyim gazan mübarek olsun ..:KK9::KK9:

iyi akşamlar kızlar , montim aebenim:KK16: dün tatili fırsat bilip akşama kadar doğa ile başbaşa kalabileceğimiz yerleri dolaştık ( abant)
temiz havaya alışık olmayan bünye çok yoruldu , hala da dinlenemedim:KK31:
aebenim akşam yürüyüşlerime başladım şükür. okuldan gelince de yorgun değilsem biraz bölgesel hareket yapmayı düşünüyorum. pazartesi gününe kadar tartıya çıkmamayı düşünüyorum ama düzene girdim ve daha düzenli besleniyorum
aebenim umreye ne zaman gidiyorsun ?
montim nasılsın canım:KK19:

Merhabalar, bir hafta diyetimi iyi uygulayamadim, tabii hemen tartida odulumu(!) aldim. Pazartesi yeniden basladim, ama sali gunu yola girdi, bugun de dogru yoldayim. Nasil birbirimizi kontrol altinda tutsak da, su 5-6 kilo fazlaliklarimizi verebilsek.
Cilek, en fazla zirai ilaclara maruz kalan meyvelerden biri. Elma, armut, seftali, nektarin de oyle. Bunlari, sadece organik bulabiliyorsaniz yiyin. Sagligimiza cok zarar veriyorlar.

iyi akşamlar kızlar , montim aebenim:KK16: dün tatili fırsat bilip akşama kadar doğa ile başbaşa kalabileceğimiz yerleri dolaştık ( abant)
temiz havaya alışık olmayan bünye çok yoruldu , hala da dinlenemedim:KK31:
aebenim akşam yürüyüşlerime başladım şükür. okuldan gelince de yorgun değilsem biraz bölgesel hareket yapmayı düşünüyorum. pazartesi gününe kadar tartıya çıkmamayı düşünüyorum ama düzene girdim ve daha düzenli besleniyorum
aebenim umreye ne zaman gidiyorsun ?
montim nasılsın canım:KK19:

Selam laceycim, maşallah istikrarı tutturdun:KK9::KK9::KK9:Bende 3 gündür daha hafif beslenip 45 dakika yürüyüş yapıyorum ama neredeyse umudu kestim bel bölgemin incelmesinden. Çok ta sorun yapmamaya çalışıyorum. Yaş meselesi malum, çok ta büyük mucize beklemiyorum açıkçası, buna şükür diyip düzenli besleniyor, yürüyorum bir umut diye. Aben herhal hazırlık yapıyor umre için, pek ugramıyor..Sevgiler canım

merhaba montim aebenim , iyi gidiyorum montim bu sefer yürüyüşlerimi mümkün olduğunca yapıp beslenmemi de abatmıyorum. pazartesi sonucu yazarım:KK16: bel bölgesi için oklava ile yapılan harek ve mekik diyeceğim ama belinde sorun olunca bunları da yapmak zor,
aebenim hazırlıklar yapıyor , kolaylıklar diliyorum:KK16:

iyi akşamlar ...:KK16::KK16::KK16:
bu ayın 12 sinde laceyim az kaldı :KK52:
istikrara girmenne sevindim lacey . ne güzel abanda dolaşmışsın :KK9:
ablam evet yogunum hu günlerde pak fırsatım olmuyor pc ye .
sende iyisindir inşallah .:KK16:

merhaba montim aebenim , iyi gidiyorum montim bu sefer yürüyüşlerimi mümkün olduğunca yapıp beslenmemi de abatmıyorum. pazartesi sonucu yazarım:KK16: bel bölgesi için oklava ile yapılan harek ve mekik diyeceğim ama belinde sorun olunca bunları da yapmak zor,
aebenim hazırlıklar yapıyor , kolaylıklar diliyorum:KK16:
Selam canım evet maşallah iyi gidiyorsun sen. Bende fırsat buldukça yürüyorum ama başka şey yapmam malesef yazask. Zaten yataktan kalktıgımda en az 2 saat yatagımı bile toplayamıyorum belimden.
iyi akşamlar ...:KK16::KK16::KK16:
bu ayın 12 sinde laceyim az kaldı :KK52:
istikrara girmenne sevindim lacey . ne güzel abanda dolaşmışsın :KK9:
ablam evet yogunum hu günlerde pak fırsatım olmuyor pc ye .
sende iyisindir inşallah .:KK16:

Selam abenim, iyiyim şükür bir yaramazlık yok. Kolay gelsin hazırlıklarında canım. Hayırlısı ile git gel inşallah, bize de dua et lütfen. Sevgiler

iyi akşamlar kızlar , dilerim güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir:KK16:
aebenim ,6 gün kalmış gitmene dularında bizi de unutma canım. güle güle git gel :KK3:
montim nasılsın ? yürüyüş yeterli zaten montim. sağlık için en ideal spor :KK34:

iyi akşamlar kızlar , dilerim güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir:KK16:
aebenim ,6 gün kalmış gitmene dularında bizi de unutma canım. güle güle git gel :KK3:
montim nasılsın ? yürüyüş yeterli zaten montim. sağlık için en ideal spor :KK34:

Selam KIZLAR, HEPİNİZE İYİ HAFTALAR. Laceycim iyiyim sagolasın, sende iyisin inşallah. Diyetin devam dimi canım. Ben bol bol yürüyor, yiyeceklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çok ta başarılı oldugum söylenemez. Sevgiler

hayırlı günler dilerim ..:KK16::KK16::KK16:
yogunlukdan giremedin .
saggol ırmakcım .:KK16:
ablam yürüyüşlere başlamana sevindim mutlaka sonuç verecektir .

gitmeden giremessem haklarını helal edin :KK16: benden yana helal olsun .:KK16:
ablam ,laceyim hepiniz aklımdasınız etmez olurmuyum .:KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
X