Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

küçük kıza geçmiş olsun ablam, ALLAH korumuş.:26:

ablam kilonu koruman bile güzel 65 iyi senin için .bu yönden bak ..

koltuklarınıda güle güle kulan iyi günlerde...

MERHABA AEBENİM , MONTİMM çok özledim sohbetlerinizi. aebenim kızımın 2 sınavı daha var. cumartesi pazar . sistem artık böyle. tek tek alanlarında giriyorlar ,çok şükür güzel geçti ,dilerim bu haftada güzel geçer
montim küçük kız için çok geçmiş olsun , boş inşaatler çok tehlikeli Allah korumuş
koltuklarını güle güle kullan montim. beyaz renge bayılırım
aebenim tuzu zaten hiç kullanmam, eşimde tansiyon hastası olduktan sonra evde sadece çocuklara kullanıyoruz.
montim karatay bana da çekici gelmiyordu. topiği okuyup canan hocanın kitaplarını da alıp okuduktan sonra tamamen fikrim aksine döndü. ne yiyeceğim diye düşünmüyorum. 2. kitabında yemek tarifleride var.aslında sürekli açlık hissimizin yediğimiz ekmekten kaynaklandığını anladım. şimdi yemekten 4-5 saat geçince bile açlık kirizlerine girmiyorum. vee 1.5 haftada 2.3 kg verdim çok mutluyum. artık iyice umutsuzluğa düşmüştüm ,verememek yerinde saymak ,üstüne kilo almak çok kötüydü

Laceycim neler yemediğini vs. bir özet geçsene be canımcım, artık topik okumktanda evdet diyet kitabı kolleksiyonundan da sıkıldım. Çok kısa özetlersen ne yaptıgını sevinirim canım zahmet olmazsa tabi. Sevgiler

montim aşağıda seni görüyorum nihayet karşılaştık neler yediğime gelince ; çok sıkı ve güzel bir kahvaltı yapıyorum.
KAHVALTI hergün mutlaka 2 yumurta yiyorum (köyden doğal yumurta bulduk ), 1 çay bardağı ceviz veya çiğ badem veya çiğ fındık yiyorum, yanında avuç içi kadar beyaz peynir, 10 tanede zeytin ,ddomates salatalık yeeşillik yiyebilirsin. canın isterse mevsim meyvesinden 1 porsiyonda kahvaltıda tüketebilirsin. ( yumurtayı istersen peynirli omlet ,istersen haftada 1 kere pastırmalı istersen saf tereyağında yiyebilirsin. ben haftada 1 tere yağda kalan günlerde haşlama yiyorum )
ÖĞLE : z. yağlı sebze yemekleri veya bulgur,mercimek veya buğdaydan yapılmış salatalar veya ızgara kırmızı etler ,köfte veya beyaz etler tercih edebilirsin yanında mutlaka doğal yoğurt veya ayran tüketiyorum. istersen 1 porsiyor meyveyi bu öğünde tükebilirsin
AKŞAM . öğlenin aynısı fakat meyve yok
meyvelerden karpuz,kavun,taze incir ve üzüm tüketmiyoruz. çünkü kan şekerini aşırı yükseltip karaciğer yağlanmasına sebep oluyor. ben bazen dayanamayıp 1 dilim yiyorum
hareket şart canım. hergün 45-50 dk yürüyüşler yapılması öneriliyor. ben 60 dk yürüyorum hergün

abla diyet kitabı kolleksiyonun tabirine bayıldım . bendede var o kolleksiyondanda .

hadi bakalım laceyim gelişmeleri bizede yaz ...
bazan o tapige bakıyorum (senide gördüm bugün )özelikle gül nicli arkadaşa ta topik ilk canlandıgından beri bazan onu takip ediyorum . ben onu ilk fark etigimde 34 kilo vermişti ... şimdi 60 kilo olmuş 120 kilodan bin kere maşalah ama çok azimli deigim gibi hiç kaçamagı yok kaç aydır . ve 2 ögün yiyor .

laceyim sen 3 ögün yiyorsun sanırım . birde bulgur vs her gün yiyormusun ? günlk 1 porsiyon meyveyide hergün yiyormusun ?

aebenim ,bugün bende seni gödüm orda ,tamam aebenimde katılıyor diye düşündüm bulguru hergün yemiyorum , 3-4 günde bir yiyorum. onuda pilav olrak değil genelde kısır, ıspanak ,mercimekli köfte olarak tüketiyorum. meyveyi genelde öğle yemeği ile tüketiyorum onuda 2-3 günde bir aklıma gelirse.daha çok gün kurusu yiyorum 3-4 tane kabızlığa karşı.birde erken kahvaltı yapıca 3 öğün yiyorum ama geç kahvaltıda 2 öğün yenebilir. üstelik acıkmadan
gülü bende takip ediyorum gerçekten süper kilo verdi.

o linki arasıra takip ediyorum laceyim . birde tavuk ve salatlı bir beslenme vardı onuda takip ediyordum ama şimdilerde bulamıyorum .liliş başka yeremi taşıdı bilemedim .

kayısılaraı günlük yiyorsun sanırım ama bulgur türünü birkaç günde hergün deyil . öylemi.

şu günlerde evde olmuyorum pek oyüzden düzgün diyet yapamıyorum laceyim .yoksa bende başladım ucundan bucagından . 67 kilo bana yakışmıyor . bi 3 cm kalınlaştım buda 3 kilo ayg demek benim için .

evet montim bulguru hergün tüketmiyorum gün kurusunu hergün 2-3 tane yiyorum kabızlık olmak istemiyorum. evde olmamak beslenme düzenini alt üst ediyor canım, dilerim aldığın kiloları çabucak verirsin canım. tavuk ve salatlı beslenme derken benim yazdığım bir liste vardı onu mu kastettin canım ben yinede o listeyi yazayım
sabah 1 dilim kepek ekmeği yiyoruzz..
1 k kutusu beyaz peynir..
domates salatalık

ARA
1 meyve
ÖĞLEN
90 gr beyaz et
1 kase yoğurt
salata

ARA
4 diyet bisküvi veya 1 dilim ekmek veya 1 galeta veya 1 meyve birini tercih ediyorsun..

AKŞAM
90 gr beyaz et(tavuk,balık,hindi)
1 kase yoğurt
salata
ARA
2 porsiyon meyve(ama yatmadan önce yemek istemezsen gün içine ara öğünlere yay..) yanii 4 porsiyon meyve yeme hakkın var canımm..
3 gün uygulanıyor aynı hiç değişmiyor..sebze yemeği yok..çiğ sebze yenebilir..

laceyim bügünkü menün çok güzel ..(karatay linkine koydugun ) montici olunca hemen o gözle baktım ç pro egılıklı yaptıgmız monti gibi. zatten karatay ve montinin tek uymayan yeri ekmek .birde ögünle meyve .

yok canım bu liste deyil k.kda aktip bir link vardı sedece tavuk ve salatayla 1 haftada baya kilo veriliyordu ona bakıyordum ama artık bulamıyorum . hoş asla yapamam sanırım .
BULDUM BAŞLIGI DEGİŞMİŞ . http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...anin-yontemiyle-zayiflama-deneyimlerimiz.html

bu arada kızına sınavlarda başarılar tekrardan. eminim bunlarda güzel geçecek .

Son düzenleme:

Selam abencim, laceycim mutlu bir hafta diliyorum. Karatay diyeti bilgilendirmen için çok teşekkür ederim laceycim. Malesef bende 1,5 - 2 kilo almış gibi duruyorum tartıda. Kıyafetlerimde daralma yok ama anlamadım, sinirim bozulmasın diye ölçüde almadım. Abenin linkini verdigi tavuk salata linki ilgimi çekti inceliyorm. Bugunden itibaren arkadaşımla 1 hafta deneyecegiz, sonucu yazarım. Sizler nasılsınız, nasıl diyor dietin laceycim. Sen tavuk salata diyetini yapacanmı abencim..Sevgiler....

ablam inan gözüm kesmemişti yav.. ama eger sen başladıysan beraber yapalım birbirimize destek ne dersinn ??
birde bazı kıslar sabahları yumurtalı kahvaltı yapıp diger ögünler tavık salata yiyorlardı .linkin hepsini tam okumadım ama .
eger senden destek gelirse bende deneyim tek başına yapılmıyor yahuu
acil cevap

ben bu sabah ekmeksiz kahvaltı yaptım madem sende bugün başladın bende günün devamını tavıkla getireyim .
öylen altın çilek yemiştim biraz ama yinede edevam edeyim .
1 hafta dayanabilirmiyim bilmiyorum ama

Son düzenleme:

Selam abenim, mesajında beraber yapalımmı sorunu okuyup acil cevap dediğini görünce meajın sonunu beklemeden hemen yazmaya başladım. Ben ve arkadaşım bugün başladık canım, sende başla şekercim, motivasyonumuz tam olur. Ben 60 lı sayfalara kadar takip ettim, evet haklısın yumurta yiyen ve şahane kilo verenler var. Bende 2 gündür bir türlü doymadıgımdan (sabah kahvaltı etmiyorum) öglende salata tavuk ve haşlama yumurta yedim, tuzsuz ayran içtim. Akşamada tavuk salata yiyecem, meyve niyetinede salatalık yiyecem.Hadi sende başla, öpüyorum canım

Son düzenleme:

bugün biraz yarım olacak ama başladım gitti ablam . yanlız evde tavuk döner vardı onu yedim salatayla . içerigine baktım pek katkılı bişi deyil .

tek başına cesaret edemedim daha dogrusu totom yemedi.
ama seninle beraber yapabilirim ablam . arkadaşa selam . ne demişler arkadaşımın arkadaşı arkadaşımdır.

ah yapabilsem direk link sahibi gibi hş. tavukla ve salatayla 3 ögün deniycem ama eger 1 hafta yapıcaksam sabrımı zorlar dogrusu :44:

ablam şöyle düşünüyorum sabah yumurta yeşilik peynir.
öylen ve akşam tavuk salata . arada ayran .. bu haliylede dukan'amı döndü ne .
dedigim ah yapabilsem direk her ögün salata tavuk ....

öyle agım şagım kilo veremem belki ama yeni aldıklarımdan kurtulayım yeter . kıyafetlerim sıkıyor biraz.

ablam şunu yazmayı unutmuşum . senin yeni kilolar yerleşmemiştir eger ölçülerine yansımadı ise . o yüzden bu pro agırlıklı yeni aldıklarını çabuk verdirir.
birde şu gözlemim var sende iyi bilirsin .
pro agırlıklı olunca malum karbon almayıncada ilk kilolar sudan gidiyor . kilo verdigimiz ölçilereden belli olcak
bu beslenmeyi 2.3. gün yapınca ertesinde verilen tekrar alınır . o yüzden dedigin gibi 1 hafta şart . sabrımız bol olsun
hedefim 63 64 arası olmak ve tekrar eski ölçülerime düşmek .
şu an 66 67 arasıyım .
ha ablam birde şu 9 bitkili çaydan içiyorum .akdarlar birligi başkanının çayından . bagırsaklara etkisi iyi

Son düzenleme:

Abencim arkadaşım yanımda o da sevgilerini iletiyor sana. Canımcım benim topikte okudugum kadarı ile bu diyetle kaçamak yapanlar bile kilo vermiş ama ölçüyü aşmamak gerek, malum bizim bünyeler diyete deneyimli, kandırmak zor. Ama topik sahibinin bir yazısı dikkatimi çekti ve diyeti uygulamama sebep oldu. Bizim gibi bir dolu diet denemiş ve metosu yavaş çalışıyormuş ve ilk kez bu diyeti yaparak (ama sabah kahvaltıda bile tavuk yiyerek, yani hiç tozutmadan) 7 gün yapıp 3 gün ara verip 5 gün daha uygulayarak 9 kilo vermiş. Söylediğine göre yavuk ve salata yag yaktırıyormuş, özellikle bel ve basen yagları için etkiliymiş. Benim pazar günü yaş günüm, yani kısmet olursa 6 gün yapacm sonra 3 gün ara verip 5 gün daha yapacam, tabi dyanabilirsem. O 9 çeşit bitkiyi arkadaşımda aldı ama devamlı içemiyor, kötü bir tadı varmış. Ben öyle şeyler içemem kusarım. Benim tek kaçamagım günde 2 tane 1 çay f.ncanı süt katılarak yaptıgım nescafe ama asla vaz geçemem.Aslına haklısın biraz dukanın seyir evresine benziyor ama biz sadece tavuk yiyebiliyoruz peynir vs yok biliyorsun..Hadi hepimize koly gelsin, öptüm canım.. Sana da öpücükler laceycim, nelerele kayboldun...

evet ablam tüm gün aydı gıdayı yemek verdiriyor zatten ;tavuk ,salata .
bunu yapabilsek eminim baya kilo gidecek ama biraz zor kahvaltıda tavuk yemek sen bu konuda şanslısın kahvaltı yapmıyorsun .
ama ben 9 kilo verecegimi hiçç sanmam yani 7+5 asla yapamam sanırım
neyse başlayalım bakalım sonucu görücez .
sabahda ölçülerimi nor alayım kilo vedigim ordan belli olur benim

ay ablam hayırlı yaşlar bu arada . nice mutlu huzurlu seneler

ilerleyen sayfalarda reyhan ablamın yazısına denkgeldim . eski 5. takımdan senden iyi olmasın ablamdır
oda denemiş 1 hafta yapmış ama harfiyen . yani sahda tavuk yemiş . ve akşamları 2 saat spor yapmış .. yaşıda baya var 50 civarındaydı sanırım
ve 90.4 den 84 8 düşmüş.

hadi bakalım kolygelsin .. hayırlı günler dilerim sanada arkadaşımızada .
yarım sabah uyramaya çalışırım

Günaydın abencim, laceycim. Abencim yaşgünüm dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Bu sabah aynada göbegim incelmiş gibi geldi. Tartıldım 1 kilo, hatta belkide 1,5 kilo gitmiş gözüküyordu. Yeniden 65 olmuşum şükürler olsun. Bugün ölçü de alacagım. Bende durumlar bu, sizde nasıl gidiyor..Sevgiler

Son düzenleme:

tebrikler ablam ..
bendede durumlar aynı sanki göbek ve belden gidiyor ilk edepda..
malum ben dün tam yapamadım ama bendede 1.1 gr gitmiş .
ama şöyşle bir durum var ablam .
benönceki gün 66 2 düm
...............dün 67 2 düm .
ba sabah....... 66 1 züm ..
ama giden yagdan nasıl anladın dersen benim başkül analizli günlük tartıldıgımdan biliyorum. yag oranı azalmış su aranı azalmamış hatta artmış . buda gidenin sudan deyilde yagdan gitiginin kanıtı .ölçülerimdede azda olda kıpırdanma var .. devam bakalım ilerleyen günlerde ne olcak ....

bu arada ben bu sabahda yumurtalı bol salata yedim . akşam ve öyleyince tavuk salata arada ayran içmeyi planlıyorum ..

dünki mönümüde yazarım . dün tam uymadım ona ragmen güzel gitmiş

Son düzenleme:
ben de bu weight watchersa başladım ancak uzu n sürmedi bıraktım. Diyetisyenmimin listesini tercih ediyorum..

w.w. güzel bir beslenmedir .ama dengeli yapılmalı . sebze meyve dengesine dikkat edilmeli ..
ama günlük puan hesaplamak biraz zorluyor .kl. hesabı gibi aynı aslında

Son düzenleme:

Selam abencim bu gün resmen midem kazındı. Öglende arkadaşımdaydım salata üzerine tavuk parçaları koyduktu. tavugu az yedimdi ondan herhal. bir galeta yememek için zor tuttum kendimi. Biraz evvel bari agzıma biraz tavuk atayım dedim o da ne...tavugu didikleye didikleye dün yemişim bir lokma kalmış(( deep frezeden çıkarsam çözülmeyecek bende akşama salata yanına 2 yumurta haşlayacm mecburen..senin kilolarının yagdan gitmesine sevindim, ben dün çok salatalık yedim, o ödem çözücü biliyorsun. giden kilomun yarısı su yarısıda oturmayan son aldıgım kilolardan diye düşünüyorum.. Sevgiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…