- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
aynen bende sizin gibi düşünüyorumyanlış anlaşılmak istemem o yüzden özenle kuracağım cümlelerimi.
sen hayat boyu erkek arkadaşını tüm eksikliklerine rağmen bağrına basıp kabul ettin.
evet gazilik çok yüksek bir mertebedir ama sen de hayatının baharında bir genç kız olarak iki ayağını kaybetmiş bir adamla evlenmeyi istemesen kimse de sana "neden?" diyemezdi elbet.
çünkü bu çok ağır bir sorumluluk ve yük.
hayat boyu bakıma muhtaç birine bakacaksın, sen bunların hepsini kabul ederek devam ettin.
ve şu an senin sevgilinin sana yaptığı çok büyük nankörlük.
sen neleri kabul etmişken o sana sadık bile kalamıyor.
kusura bakma ama bu resmen aldatma yani.
ben olsam daha beş dakika durmam onunla, seni haketmiyor.
Kesinlikle katılıyorum yorumunuza. Daha önceki konulara yorum yazamamıştım ama adamın konu sahibini hakettiğini düşünmüyorumyanlış anlaşılmak istemem o yüzden özenle kuracağım cümlelerimi.
sen hayat boyu erkek arkadaşını tüm eksikliklerine rağmen bağrına basıp kabul ettin.
evet gazilik çok yüksek bir mertebedir ama sen de hayatının baharında bir genç kız olarak iki ayağını kaybetmiş bir adamla evlenmeyi istemesen kimse de sana "neden?" diyemezdi elbet.
hayat boyu bakıma muhtaç birine bakacaksın, sen bunların hepsini kabul ederek devam ettin.
Aynen benim de hayatta tahammül edemediğim insan kıymet bilmeyen,nankör kişidir.yanlış anlaşılmak istemem o yüzden özenle kuracağım cümlelerimi.
Kesinlikle katılıyorum yorumunuza. Daha önceki konulara yorum yazamamıştım ama adamın konu sahibini hakettiğini düşünmüyorum
Aynen benim de hayatta tahammül edemediğim insan kıymet bilmeyen,nankör kişidir.
Hele ki arkadaş kolay kolay hiç kimsenin kaldıramayacağı bir işi üstlenmiş,ona rağmen değer verilmemiş.
Bilmiyorum,ben çok kırılırdım,affedemezdim.
O da olabilir tabii.belki konu sahibi de bunun farkında ama şu anda bırakmak istemiyor olabilir.
bana öyle geliyor.
O da olabilir tabii.
Herkesin kendi seçimi.
Artı ben de sizin gibi düşünüyorum,konu sahibinin kıymetinin bilinmediğinin farkında olduğuna inanıyorum.
Arkadaşın kolunda sigara mı çakmak mı ne söndürmüştü o zaman bitmesi gerekirdi bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?