• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vurup öldüreyim mi ? İşkence mi edeyim ?

konu sahibi çok sevimli olduğun kadar çok da fedakarsın :)

ben seni,çabanı çok takdir ettim.hatta bu kadar olay içinde bu kadar şey yaşamışken psikolojisi ne güzel sağlam kalmaya çalışıyor,normal hayata adapte oluyor oturup da karalar bağlamamış pozitif bir insan diye düşündüm.

aferin sana kız :)

Sizin olduğunuz bir odaya gülüm diye çağırmış ne çiçeğim diye çağırmış ne :KK39:

yazınızı okurken gerçekten guldum çok guzel bir dille anlatmıssınız , affedin

sizin konunuzu en basından beri hatırlıyorum okumuştum , size bu yapılan nankörlükten başka bir şey değil ,

biz kadınlar engüzel cezayı vermeyi herzaman bilmişizdir. :silah::silah::silah::silah:

sevgiliniz cok sansli sizinle cok mutlu bir hayat yasayabilir en ufacik birseyde kocasindan bile ickillenen hayati kendine zehir eden bir suru kadin varken henuz sevgiliyken boyle bir yaklasim tebrik ederim sizi baska bir durum olsa tamm ama boyle bir olayda kiz dogru olani yapmis bence herseyden once insaniz.sevgilinizde kotu anlamda degilde erkek olmakla icinde bulundugu durumun karismasi sonucunda olusan piskolojiyle cevap vermis olabilir dogru degil tabi ama siz bu aranizdaki uyumla her sorunu asabilirsiniz

Hasta haliyle bile bu erkekler mavi boncuk dağıtabiliyor, gülüm ne ya hem de eski sevgiliye.

Ayrıca 1 saat mesajlaşmakta neyin nesi; normal şartlarda kız geçmiş olsun demeli adam da teşekkür edip mesajlaşma burda bitmeli..

Apinklady Apinklady canim simdi gordum konunu.
Bi gariplik seziyorum ben sende.
Cok asiri neselisin.
Bu tanidik geldi bana bi yerlerden.
Bisey sormak istiyorum.
Bu gulum mesaji felan bi kenara; nasil hissediyosun kendini onun yanindayken? Sevildigini ve sevdgini hissediyomusun? Sana nasil davraniyor? Aksilikler oldumu iliskinize dair? Neler oldu?

seni ve sabrını çok takdir ediyorum. hep yazmak istemişimdir ama fırsat bulamadım. ben empati yapıyorum kendimi senin yerine koyuyorum olmuyor olduramıyorum. Allah senin yolunu açık etsin. Gülüm kelimesini hitap olarak kullanmiş olabilir ama gerçekten hoş değil.

yanlış anlaşılmak istemem o yüzden özenle kuracağım cümlelerimi.
sen hayat boyu erkek arkadaşını tüm eksikliklerine rağmen bağrına basıp kabul ettin.
evet gazilik çok yüksek bir mertebedir ama sen de hayatının baharında bir genç kız olarak iki ayağını kaybetmiş bir adamla evlenmeyi istemesen kimse de sana "neden?" diyemezdi elbet.
çünkü bu çok ağır bir sorumluluk ve yük.
hayat boyu bakıma muhtaç birine bakacaksın, sen bunların hepsini kabul ederek devam ettin.
ve şu an senin sevgilinin sana yaptığı çok büyük nankörlük.
sen neleri kabul etmişken o sana sadık bile kalamıyor.
kusura bakma ama bu resmen aldatma yani.
ben olsam daha beş dakika durmam onunla, seni haketmiyor.

sen hayat boyu erkek arkadaşını tüm eksikliklerine rağmen bağrına basıp kabul ettin.
evet gazilik çok yüksek bir mertebedir ama sen de hayatının baharında bir genç kız olarak iki ayağını kaybetmiş bir adamla evlenmeyi istemesen kimse de sana "neden?" diyemezdi elbet.
hayat boyu bakıma muhtaç birine bakacaksın, sen bunların hepsini kabul ederek devam ettin.
aynen bende sizin gibi düşünüyorum
insan minnet duymalı iken
adam eski sevgiliye gülüm diyor
çapkın biriymiş belli

Kesinlikle katılıyorum yorumunuza. Daha önceki konulara yorum yazamamıştım ama adamın konu sahibini hakettiğini düşünmüyorum

Aynen benim de hayatta tahammül edemediğim insan kıymet bilmeyen,nankör kişidir.
Hele ki arkadaş kolay kolay hiç kimsenin kaldıramayacağı bir işi üstlenmiş,ona rağmen değer verilmemiş.
Bilmiyorum,ben çok kırılırdım,affedemezdim.

Kesinlikle katılıyorum yorumunuza. Daha önceki konulara yorum yazamamıştım ama adamın konu sahibini hakettiğini düşünmüyorum

Aynen benim de hayatta tahammül edemediğim insan kıymet bilmeyen,nankör kişidir.
Hele ki arkadaş kolay kolay hiç kimsenin kaldıramayacağı bir işi üstlenmiş,ona rağmen değer verilmemiş.
Bilmiyorum,ben çok kırılırdım,affedemezdim.

belki konu sahibi de bunun farkında ama şu anda bırakmak istemiyor olabilir.

bana öyle geliyor.

belki konu sahibi de bunun farkında ama şu anda bırakmak istemiyor olabilir.

bana öyle geliyor.
O da olabilir tabii.
Herkesin kendi seçimi.
Artı ben de sizin gibi düşünüyorum,konu sahibinin kıymetinin bilinmediğinin farkında olduğuna inanıyorum.
Arkadaşın kolunda sigara mı çakmak mı ne söndürmüştü o zaman bitmesi gerekirdi bana göre.

Bence büyütme. Kimbilir psikoloji ne durumda. Ve kız kendini tanıttığına göre iletişim yokmuş zaten , kizda geçen senelerin hatrına ziyarete gelmek istemiştir. normal bir hastalık ameliyat vs olsaydı eyvallah ama bu durum çok hassas sen zaten sorumluluğu alacak kadar yüce gönüllü bir kadınsın herkes yapamazdı. Erkek arkadaşının gülüm yazmasıda duygusallığından olmuştur.demekki kötü bir insan değilmişim ki kimler kimler arıyor diye düşünmüştür ne bileyim

Konu Sahibini aldatsa ve haklı olarak terk etse bile herkese ben sakatım diye beni terk etti diye acındırıcak.. gerçekten çok zor.. ama bu şekilde diye her yaptığı affedilmemeli.. en tahammül edemediğim insan nankörlük yapan. .

O da olabilir tabii.
Herkesin kendi seçimi.
Artı ben de sizin gibi düşünüyorum,konu sahibinin kıymetinin bilinmediğinin farkında olduğuna inanıyorum.
Arkadaşın kolunda sigara mı çakmak mı ne söndürmüştü o zaman bitmesi gerekirdi bana göre.

o zaman ister gazi olsun ister başka bir şey hiç bir durum bunu telafi edemez,çoktan ayrılması gerekiyormuş.

Back