• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vurup öldüreyim mi ? İşkence mi edeyim ?

Bunu rüyanda görmüşsün gibi biraz abartarak anlat ona.
Sıçrayarak uyandım seni boğasım geldi saçmalama kızım alt tarafı rüya dedim kendime, hani gerçek olsa serumları kafanda kırardım neyse hayatım kahve içer misin? De.

Ayrılmayı düşünmüyorum, düşündüğüm zaman benimde bir tanıdığım, kim olursa olsun, kin beslediğim biri dahi olsa ve böyle birşey yaşadığını duysam bende kesinlikle arar sorarım halini hatrını, bir geçmiş olsun derim. Kızın beni bilmemesi imkansız, boy boy resmimiz var, profil resminde bile ikimiz varız, ki aslında kız gayet resmi konuşmuş yakınlık göstermemiş.
Problem benim camışta, sıkıntı "gülüm" demesi. Çok kullanır bunu ama, kime kullanıp kime kullanmayacağını şaşırmış.

Kizla konusmasini takmiyorsan, ona gulum demesini de takmamalisin.

Başlangıçta "gazi" deyip hastahanede tedavi gördüğünü soyleyince savunmasız bir kahraman imajı yarattın. O "gel gülüm beklerim" hic olmadi. Ne yaparsan yap hassas bir döneminde olduğunu goz önünde bulundurarak yap. Bence karşına alıp sivrilesmeden bir konuş.

Hayır bende savunmasız sanıyodum. Şanslı bile hissediyodum ne güzel benim sevgilim nerde bıraksam orda buluyorum diye rahattım :D ama meğer benimkisi gülüm diye diye işi götürüyomuş.

Bunu rüyanda görmüşsün gibi biraz abartarak anlat ona.
Sıçrayarak uyandım seni boğasım geldi saçmalama kızım alt tarafı rüya dedim kendime, hani gerçek olsa serumları kafanda kırardım neyse hayatım kahve içer misin? De.

Rengi kaçar adamın :D
Bunu pek yemeyebilir, çünkü oyunu onun telefonundan oynadığımı biliyor zaten. Yanındayken hep alıp oynarım birde hiç şaşmaz bu.

Rengi kaçar adamın :KK70:
Bunu pek yemeyebilir, çünkü oyunu onun telefonundan oynadığımı biliyor zaten. Yanındayken hep alıp oynarım birde hiç şaşmaz bu.
E zaten yemeyecek.
Dümdüz kavga etmek yerine rüya ayağına ağzına geleni söylcen o çakcak durumu zaten :D

Kaybettikleri icin kendini yetersiz hissedip gelen mesaja bu sekilde davranmis olabilir. Hani hala insanlar beni begeniyor gibi. İlgisi hosuna gitmis mavi boncuk dagitmis resmen ama bunu capkinlik gibi degilde bu durumdan oturuanladim ben. Sizi. Yerinizde olsam cok duzgun bir konusma yapar neler hissettigimi aynisini kendi gorsene yapacagini sorardim. Ne hata yaparsam yapayim beni bu halde birakamaz rahatligini yasamamasi icinde tavrimi koyardim gayet net bir kac gun uzak dururdum. İkinciye karsilasacagim herhangi bir durumda da bu kadar soguk kanli ve mantikli yaklasmaya calismayacagimi, senin diger adamlardan ne farkin var (onu yererek onure ederek:) ceker giderim askimi gomerim falan diyerekde gozunu korkuturdum sanirim.

Kaç yıl yatarım onu bir hesaplayayım da

İşin şakası o elbette. Baya ütopik ifadeler kullanmışsınız "gülü soldurmak, iskence, gebertmek" vb.
Bence önemli olan bir ayrıntıyı atlamışsınız o da "gülüm" ifadesini çok sık kullandığı.
Önüne gelene kullanıyorsa bu kadar "havalı" ifadelere gerek yoktu zaten.
Sabah uyanınca rahatsızlığınızı belirtirsiniz. Zira rahatsız olunmayacak gibi değil.

Kaybettikleri icin kendini yetersiz hissedip gelen mesaja bu sekilde davranmis olabilir. Hani hala insanlar beni begeniyor gibi. İlgisi hosuna gitmis mavi boncuk dagitmis resmen ama bunu capkinlik gibi degilde bu durumdan oturuanladim ben. Sizi. Yerinizde olsam cok duzgun bir konusma yapar neler hissettigimi aynisini kendi gorsene yapacagini sorardim. Ne hata yaparsam yapayim beni bu halde birakamaz rahatligini yasamamasi icinde tavrimi koyardim gayet net bir kac gun uzak dururdum. İkinciye karsilasacagim herhangi bir durumda da bu kadar soguk kanli ve mantikli yaklasmaya calismayacagimi, senin diger adamlardan ne farkin var (onu yererek onure ederek:) ceker giderim askimi gomerim falan diyerekde gozunu korkuturdum sanirim.

Aslında çapkınlık olduğunu düşünmedim bende, telefonda ne şifresi vardır ne birşey. Genelde kendisi üşenir bana baktırır bak bakalım ne gelmiş kim yazmış diye. Oyunuda sürekli oynarım, kendim için indirdim zaten. Yani telefonlarımız ortak kullanılan eşyalar gibi bizde. Gerçekten bir halt etmek istese öyle telefonu önüme bırakıp rahatca uyumaz heralde, hiç yoktan silerdi, unutucak aptal bi adam değil, zehir gibi zekası var. Konuşması mühim değil, kız insanlık yapmış, ben olsam evet yapardım aynısını bir geçmiş olsun der hal hatır sorardım ama eşşeklik benimkinde, gülüm mülüm ne ayaksa artık.
Tavrımı kesinlikle koyucam zaten, yok gaziymiş yok şöyleymiş diye onu yüceltmeyi düşünmüyorum bu konuda, diğerlerinden bi farkını görmüyorum zaten, bi sıkıntısı var diye herşeyi göz ardı edemem.

İşin şakası o elbette. Baya ütopik ifadeler kullanmışsınız "gülü soldurmak, iskence, gebertmek" vb.
Bence önemli olan bir ayrıntıyı atlamışsınız o da "gülüm" ifadesini çok sık kullandığı.
Önüne gelene kullanıyorsa bu kadar "havalı" ifadelere gerek yoktu zaten.
Sabah uyanınca rahatsızlığınızı belirtirsiniz. Zira rahatsız olunmayacak gibi değil.

Önüne gelene değil yakın çevre. Misal liseden kız arkadaşları var hala görüştüğü, onlarada der, benim yanımda dahi söyler. Ama ağız alışkanlığı olduğunu bilirim, birde kızlarıda en başından beri tanıdığım samimi olduğum için garipsemedim heralde. Ama eski sevgili söz konusu olunca iş değişti tabi, kız baya mesafeli yazmış, benimki cıvıtmış.

Back