- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.729
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılmayı düşünmüyorum, düşündüğüm zaman benimde bir tanıdığım, kim olursa olsun, kin beslediğim biri dahi olsa ve böyle birşey yaşadığını duysam bende kesinlikle arar sorarım halini hatrını, bir geçmiş olsun derim. Kızın beni bilmemesi imkansız, boy boy resmimiz var, profil resminde bile ikimiz varız, ki aslında kız gayet resmi konuşmuş yakınlık göstermemiş.
Problem benim camışta, sıkıntı "gülüm" demesi. Çok kullanır bunu ama, kime kullanıp kime kullanmayacağını şaşırmış.
Uyansın gülünŞimdi kahkaha atıcam uyanıcak
Başlangıçta "gazi" deyip hastahanede tedavi gördüğünü soyleyince savunmasız bir kahraman imajı yarattın. O "gel gülüm beklerim" hic olmadi. Ne yaparsan yap hassas bir döneminde olduğunu goz önünde bulundurarak yap. Bence karşına alıp sivrilesmeden bir konuş.
Ay grip fln olsa bas imiğine derdim ama çocuk gazi yapma etme kıyma nolursun .
Psikoloji dendir
Misafirimiz varmış niye hiç haber etmiyon diye bir sor ne diyecek
Uyansın gülün
Abartılı şekilde ilgili ,sevgili ve tatlı ol.Sen gülüm dedikçe adamın yüzünde güller açsınHaklısın uyansın gülüm neden uyusun ki camış
Bunu rüyanda görmüşsün gibi biraz abartarak anlat ona.
Sıçrayarak uyandım seni boğasım geldi saçmalama kızım alt tarafı rüya dedim kendime, hani gerçek olsa serumları kafanda kırardım neyse hayatım kahve içer misin? De.
Abartılı şekilde ilgili ,sevgili ve tatlı ol.Sen gülüm dedikçe adamın yüzünde güller açsın
Sonra da en tatlı yerinde cır yüzünü gözünü ,sonra izle neresine kaçacak o gül
E zaten yemeyecek.Rengi kaçar adamın
Bunu pek yemeyebilir, çünkü oyunu onun telefonundan oynadığımı biliyor zaten. Yanındayken hep alıp oynarım birde hiç şaşmaz bu.
Kaç yıl yatarım onu bir hesaplayayım da
E zaten yemeyecek.
Dümdüz kavga etmek yerine rüya ayağına ağzına geleni söylcen o çakcak durumu zaten
Ay ben direk dürtükleyerek uyandırıp gül var yen mi ? desem
Yaaa yorumlariniza sesli guluyorum bidee hahaHayır bende savunmasız sanıyodum. Şanslı bile hissediyodum ne güzel benim sevgilim nerde bıraksam orda buluyorum diye rahattım ama meğer benimkisi gülüm diye diye işi götürüyomuş.
Kaybettikleri icin kendini yetersiz hissedip gelen mesaja bu sekilde davranmis olabilir. Hani hala insanlar beni begeniyor gibi. İlgisi hosuna gitmis mavi boncuk dagitmis resmen ama bunu capkinlik gibi degilde bu durumdan oturuanladim ben. Sizi. Yerinizde olsam cok duzgun bir konusma yapar neler hissettigimi aynisini kendi gorsene yapacagini sorardim. Ne hata yaparsam yapayim beni bu halde birakamaz rahatligini yasamamasi icinde tavrimi koyardim gayet net bir kac gun uzak dururdum. İkinciye karsilasacagim herhangi bir durumda da bu kadar soguk kanli ve mantikli yaklasmaya calismayacagimi, senin diger adamlardan ne farkin var (onu yererek onure ederek:) ceker giderim askimi gomerim falan diyerekde gozunu korkuturdum sanirim.
Sabah bi koşu gül reçeli al.Ay ben direk dürtükleyerek uyandırıp gül var yen mi ? desem
İşin şakası o elbette. Baya ütopik ifadeler kullanmışsınız "gülü soldurmak, iskence, gebertmek" vb.
Bence önemli olan bir ayrıntıyı atlamışsınız o da "gülüm" ifadesini çok sık kullandığı.
Önüne gelene kullanıyorsa bu kadar "havalı" ifadelere gerek yoktu zaten.
Sabah uyanınca rahatsızlığınızı belirtirsiniz. Zira rahatsız olunmayacak gibi değil.