• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vurup öldüreyim mi ? İşkence mi edeyim ?

Teşekkür ederim bunlar şeker olduğum son saatler yarın bakarsınız hastane kamerası bizi çeker haberlere çıkarım ümük sıkarken ya da gül yedirirken :KK70:
Çok yaşa sen e mi yaa :KK60:
Yemin ederim kahkahalarla gülüyorum:KK70::KK70:

Bak şimdi onun psikolojisinin normal olmasını bekleyemeyiz.. Bu,bu.
Şaşırmış yapmış bir nane.. Bence sadece bu kadarla kalacak,üzülüp sıkılma. Ama gözdağını vermeyi ihmal etme tabii:KK30:

İletişime geçilmesine tabi bende karşıyım, ama böyle bir durumda bende geçerdim muhtemelen. Bir geçmiş olsun,hal hatır sorma vs mutlaka yapardım. Normalde kıza şu an sinirlenmem gerekir ama, kız gayet resmi mesafeli, profil fotoğrafında ikimiz varız zaten bunuda görmüştür, cozutan taraf benimkisi, yani kız belki öylesine gelicem dedi geçiştirdi, ama benimki gel gülüm olayına girmiş. Ben ona yedire yedire öğreticem kime gülüm denmiceğini.

Böyle durumda da geçmeyebilirdim ben, ama dediğim gibi geçmiş iletişimlerine, ortak çok varsa çok duyduysa falan bunlara bağlı biraz da belki.. Yaşamadım hiç ondan belki... Normalde katıyım çünkü.
Evet kız resmi konuşmuş.. Gülün geldi deyin sabah dank diye:KK53:

Çok yaşa sen e mi yaa :KK60:
Yemin ederim kahkahalarla gülüyorum:KK70::KK70:

Bak şimdi onun psikolojisinin normal olmasını bekleyemeyiz.. Bu,bu.
Şaşırmış yapmış bir nane.. Bence sadece bu kadarla kalacak,üzülüp sıkılma. Ama gözdağını vermeyi ihmal etme tabii:KK30:

Gülüyorum falan ama benimde sinirler iyice laçka artık :D
Şu an için pek fazla birşey yapma şansı yok zaten, ya ben burdayım ya ailesi burda. Benim sinirleri hoplatan böyle birşeyler yaptıkca sesimi çıkaramıyorum kıyamıyorum galiba bu durumdan dolayı onun tarafından düşünücem diye diye benim psikoloji gitti delirdim bu hale böyle geldim :D

Böyle durumda da geçmeyebilirdim ben, ama dediğim gibi geçmiş iletişimlerine, ortak çok varsa çok duyduysa falan bunlara bağlı biraz da belki.. Yaşamadım hiç ondan belki... Normalde katıyım çünkü.
Evet kız resmi konuşmuş.. Gülün geldi deyin sabah dank diye:KK53:

Bu da güzel fikir :D
Ümüğünü sıkmayım şimdi adam sonra bana lazım olucak en iyisi biraz korkutup terletmek :D

Apinklady Apinklady bize yaz mutlaka yarın gelişmeleri sen ne yapacaksın o ne diyecek ne olacak... çok merak ettim:bicak::deli:

düzenleme: yarın dediğim bugün yani sabah olup uyanınca :) ay uyku düzenimin bozukluğundan hangi günün içindeyiz yarın ne zaman ben kimim demeye başlayacağım artık.

Apinklady Apinklady bize yaz mutlaka yarın gelişmeleri sen ne yapacaksın o ne diyecek ne olacak... çok merak ettim:bicak::deli:

düzenleme: yarın dediğim bugün yani sabah olup uyanınca :) ay uyku düzenimin bozukluğundan hangi günün içindeyiz yarın ne zaman ben kimim demeye başlayacağım artık.

Bende hangi gün saat kaç falan haberim yok dert değil :D uykusuzluktan bana hergün aynı gün :D :D

Vay bee benim senin gibi sevgilim olucak ben bir bsska kadina birak gülüm demeyi yan gozle bakmaya tenezzül etmem hani herseyi anladm ama GÜLÜM kelimesi ne mana?
Cidden bu durumun açıklamasını iste hic alttan alma

Sanırım hastabedeyin ama hala flörtleşebiliyorumu kanıtlamak istemiş kendine. Bilmiyorum ama ben cok fazla sinirlenirdim

adamın psikolojisi asıl bitmiş hastanedeyim böyle bir olay yaşadım ama kızlar benle hala ilgileniyor konuşuyor diye ispat yapmış gibi geldi.. gördüğünü söyle ve surat yap

Kızın duyup gecmıs olsun demesını zıyaret etmek ıstemesını sevgılınızınde tabı beklerım buyur demesını anlarım

Ama gülüm ne ya
Ben resmıyetı severım bana gülümlü konusan bırınden rahatsız olurdum acıkcası ve kızmakta haklısınız

Öldurmek yerıne ayrılmakta secenek degerlendırebılırsınız

aman arabesk bi yapısı mı var senin camışın acaba :KK70:

gülüm ne

anlatımına çok güldüm,kahkahalar attım çok tatlısın

Gülüm bazı kişilerde yöresel bir ağız gibi ( hay ben o ağıza )
Amannn geldi yine içimdeki polyanna- ne var canımm gülüm demiş . bebeğim dese daha kötüydü- :duduk:

Canım "ay ben şokkk" durumlarında haklısın lakin fazla abartma
:kk77: başının etini yerken demek istedim

Bence tepkini belli et, o "gülüm" lafını da ona yedir. Böyle hassas dönemlerde insanlar yeni zaaflara açık olurlar, bilgin olsun. Çok sert ve net bir konuşmayı hak etmiş.

yaşadığı psikoloji ile insanların kendisini terk edeceği hissine kapılmış ve etrafına insan toplamak için şirin olmaya , tatlı sözler söylemeye çalışmış .olan bu. başka ötesi yok . ne düşünüyorsun ki.

Apinklady Apinklady Tüm mesajları gülerek okudum vallahi çok eğlenceli cevaplarınız var :halay:özellikle Akaba Akaba nın yorumu beni kopardı :KK70: Şaka bir yana da şuan psikolojisinden dolayı kendine hala güçlüyüm imajı vermiş olabilir çok da yanlış düşünmemek gerekir. Tabii ki kullanılmaması gerek bir kelime ki hele de söz konusu eski sevgili ise.. Ama camış arkadaşımız kötü niyetli değil siz bizden daha iyi bilirsiniz elbet :KK6: aman nolur vurmayın öldürmeyin, ümüğünü sıkmayın sadece biraz trip atsanız laf sokuştursanız sevdiceğiniz anlar zaten :KK68: bu arada sizin konularınızı biliyorum ve takdir ediyorum doğrusu her insan yapamaz, Rabbim acil şifalar versin, mutluluklar sizin olsun :dua::KK200:

Bence bi arkadaşın da dediği gibi her cümlenin sonuna gülüm koyarak konuşun :D

Back