• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vurup öldüreyim mi ? İşkence mi edeyim ?

Sevgiliniz bir insanın başına gelebilecek en kötü durumu yaşıyor olabilir,doğal olarak psikolojisi de bozuktur ama okuduğum kadarıyla kendisi bir kere değil birkaç defa sizi baya bi üzmüş,sigara söndürme olayı zaten başlı başına bir olay ama şuanda bulunduğu durum bunu aklayamaz. Bence ilişkinizi gözden geçirin,siz bu kadar fedakarlık yaparken karşınızdaki kişi bunun kıymetini anlayacak mı önce bunu düşünün.

Sevgilisi olan bir erkek nasıl başkasına gülüm der? Bence hiçbir açıklaması,izahı yok
Siz ona tüm kalbinizle,şevkatinizle yaklaşmıssınız ama bunun farkında değil sanırım ..

Sakin değildim, adam gece sakinleştirici alıp sızıyor, o durumda uyandırıp bağırmak anlamsızdı. Sabah kalkınca zaten yeterince konuştum şu an yanında bile değilim.

Yok bağırmak zaten tarz olarak bana çok uzak.
Sakinlik derken onu anlatmak istemedim.

Çok da yazmak istemiyorum ben açıkçası...
Çünkü birazdan konu sahibi gelip de "ama o öyle bir adam değil ki..." ya da "ben kendisiyle konuştum,tribimi de attım,şimdi yalvarıyor..." diyecek ben yine susacağım...
Zaten 2017'ye pek sessiz girdim ben ya hayırlısı inşallah.

Yok, en sert eleştiriyi dahi kabul eder üzerinde düşünürüm. Öyle bir adam değil asla demem, çünkü her adamın içinde "öyle" bir taraf var, hiç benim beyim yapmaz modunda kandıramam kendimi.
Sessiz sakinimdir, öyle olayları büyütüp hır gür çıkarmam iyice düşünür tepkimi büyük koyarım.

Tek tek okudum, evet herşeyin farkındayım. Nankörlük, terbiyesizlik belki acımasızlık. Böyle dıştan bakılınca acınıcak durumda olan o gibi geliyor insanlara ama aslında benim durumumda biraz acınılası oldu artık..

Herşeyin farkındayım, bilerek burdayım. Sevdiğim için türlü türlü bahaneler buluyorum kendime, onun yaşadığı travmaya sığınıyorum, bunlar geçicek dur biraz daha sabret diye susuyorum.

Susmayın, benim düşünemediğim başka birşey vardır belki, siz yazdıkca evet gerçekten böyle mi ki diyorum, bi acaba diyerek sorguluyorum çünkü kendimi.

Soğukkanlı ve tepkisiz gibi demek istediniz heralde, baya tepkisizim evet. Beton dendiği çok olmuştur, malesef çok sık aksilik yaşanınca biraz betona dönüşüyosunuz.

Peki siz bu insanin hatalarını bulunduğu durumdan ziyade sürekli es mi geçeceksiniz?

Hani konuşmak ve halletmek hayatınız böyle mi geçecek.

Kendinizi bağımlı hissediyor gibisiniz.
Bir adım ileri gidip ciddi ciddi birine asılsa ne yapacaksınız.

Peki siz bu insanin hatalarını bulunduğu durumdan ziyade sürekli es mi geçeceksiniz?

Hani konuşmak ve halletmek hayatınız böyle mi geçecek.

Kendinizi bağımlı hissediyor gibisiniz.
Bir adım ileri gidip ciddi ciddi birine asılsa ne yapacaksınız.

Hayır, konuştum sorunu. Güncelliyorum şimdi.

Çok şeker bir insansın,ve çoğu zaman üzüntünü gizlemek için yapay bir neşe olduğu belli oluyor... Ama çok güçlüsün,fakat nasıl tepki verdin,nasıl bir sonuç oldu bilmiyorum,ama kendine biraz daha önem vermelisin... Evet o bir gazi,evet anlayamayız psikolojisini. Düzeleceğine eminsen biraz daha kendine önem vererek yanında ol..

Bence biraz onun açısından bak olaya. Yaptığı doğru bir davranış olmayabilir ama böyle yaparak kendini yine tam hissediyor olabilir. Çok da üstüne gitme bence. Psikolojisi normal değildir sonuçta.

o gülüm lafı kötü olmus hesabını sor..

Sabaha kadar bekledim, uyandırıp hır gür çıkarmak istemedim o sessizlikte.
Ben kitap okuyordum o uyandığında. Birçok fikir verdiniz ama ben uygulamadım ne gül reçeli ne birşey dayanamadım yani.

Kahvaltı yaptık, kahve içerken telefonunu aldım önüne koydum, al gülüm belki bana anlatmak istediğin unuttuğun birşey vardır dedim anladı zaten hemen aşkım öyle değil birşey olsa silmem mi kaç yıl olmuş adını sorsan bilmem numarası bile yok öylesine gelicem dedi bende he he gel beklerim diye geçiştirdim dedi.
Düzgünce söyledim, yazması sorun değil güzel bi hareket böyle bi durumda bende yazardım hatta gitmekte isterdim ama sen ne hakla ne sıfatla gülüm diyorsun orda benim resmim var kıza gülüm diyosun beni ne kadar küçümsenmiş bi duruma soktuğunun bilincindemisin sen dedim. Özürler diledi tahmin edersiniz ki, tamam ver yazayım rahatsız olduğumuzu söyleyim diyeyim ya da al sen yaz gelmesini istemediğini söyle dedi. Bende itiraz ettim hayır istiyosa gelsin bu değil benim sorunum. Yaptığının adı nankörlük senin dedim, ben aylardır senin başından ayrılmıyorum ama buraya geldiğimizden beri başıma gelmedik bırakmadın senin yanıkların geçti benim kolumdaki yanık kocaman kaldı burda şunun haline bak dedim kolumu açtım gözlerim dolunca onunda doldu ama kıyamamazlık yapmadım bu sefer madem sen gidip eski sevgiline gülüm diyebiliyosun benim bu kadar zamanki emeğimin farkında bile değilsin dedim. Hiç konuşmadı sadece sürekli özür dilerim aşkım seni seviyorum kurban olurum yapma böyle falan dedi, iyice cinlendim ben seviyorum lafı istemiyorum ya söyleme seviyomuş gibi davran bi değer verseydin şunları yapmazdın zaten sen dedim.
Doktorların visit saatiydi, odaya geldiler yaraları kontrol ettiler, biraz duruldum bende o arada onlar çıkınca ben çok yorgunum hiç uyumadım eve gidicem artık dedim. Bunun için mi gidiyosun bi hatada mı gidiyosun dedi, bende evet bundan sonra böyle yaptıklarını yut yut doldum taştım artık burda durmak istemiyorum gördükçe iyice cinleniyorum gülünde rahat rahat gelsin keyfinize bakın banane dedim. Ortada eşyalarım vardı çantaya topladım kapattım görüşürüz hadi dedim normal öptüm dikkat et kendine dedim çıktım geldim eve.

Bi sonraki adımım ne olucak onu bende bilmiyorum..

ya adam zaten ne halde geçmiş olsun bir de ümüğüne basarsan karşı bile koyamaz azcık canı kalmış hainlik yapma iyilik yaparken, o da şimdi moralleri çok bozuktur ama aldatma peşinde diye düşünme belki kız onu düşündüğü için müteşekkir kalmıştır o yüzden gülüm balım demiştir, agzının ortasına bir tane yapıştırabilirsin ama bu nasıl mesaj ulan diye. :bicak:

Yanık için madecassol (6tl) veya contractubex(140tl) alabilirsin hergün düzenli sürünce yanık izlerini geçiriyor.

Sabaha kadar bekledim, uyandırıp hır gür çıkarmak istemedim o sessizlikte.
Ben kitap okuyordum o uyandığında. Birçok fikir verdiniz ama ben uygulamadım ne gül reçeli ne birşey dayanamadım yani.

Kahvaltı yaptık, kahve içerken telefonunu aldım önüne koydum, al gülüm belki bana anlatmak istediğin unuttuğun birşey vardır dedim anladı zaten hemen aşkım öyle değil birşey olsa silmem mi kaç yıl olmuş adını sorsan bilmem numarası bile yok öylesine gelicem dedi bende he he gel beklerim diye geçiştirdim dedi.
Düzgünce söyledim, yazması sorun değil güzel bi hareket böyle bi durumda bende yazardım hatta gitmekte isterdim ama sen ne hakla ne sıfatla gülüm diyorsun orda benim resmim var kıza gülüm diyosun beni ne kadar küçümsenmiş bi duruma soktuğunun bilincindemisin sen dedim. Özürler diledi tahmin edersiniz ki, tamam ver yazayım rahatsız olduğumuzu söyleyim diyeyim ya da al sen yaz gelmesini istemediğini söyle dedi. Bende itiraz ettim hayır istiyosa gelsin bu değil benim sorunum. Yaptığının adı nankörlük senin dedim, ben aylardır senin başından ayrılmıyorum ama buraya geldiğimizden beri başıma gelmedik bırakmadın senin yanıkların geçti benim kolumdaki yanık kocaman kaldı burda şunun haline bak dedim kolumu açtım gözlerim dolunca onunda doldu ama kıyamamazlık yapmadım bu sefer madem sen gidip eski sevgiline gülüm diyebiliyosun benim bu kadar zamanki emeğimin farkında bile değilsin dedim. Hiç konuşmadı sadece sürekli özür dilerim aşkım seni seviyorum kurban olurum yapma böyle falan dedi, iyice cinlendim ben seviyorum lafı istemiyorum ya söyleme seviyomuş gibi davran bi değer verseydin şunları yapmazdın zaten sen dedim.
Doktorların visit saatiydi, odaya geldiler yaraları kontrol ettiler, biraz duruldum bende o arada onlar çıkınca ben çok yorgunum hiç uyumadım eve gidicem artık dedim. Bunun için mi gidiyosun bi hatada mı gidiyosun dedi, bende evet bundan sonra böyle yaptıklarını yut yut doldum taştım artık burda durmak istemiyorum gördükçe iyice cinleniyorum gülünde rahat rahat gelsin keyfinize bakın banane dedim. Ortada eşyalarım vardı çantaya topladım kapattım görüşürüz hadi dedim normal öptüm dikkat et kendine dedim çıktım geldim eve.

Bi sonraki adımım ne olucak onu bende bilmiyorum..

siz bu adamla evlenmeyi gerçekten istiyo musunuz?
hayat boyu böyle bir sorumluluğu almak istediğinizden emin misiniz?
karısı değilsiniz nişanlısı değilsiniz, neden yani adamın size karşı aman aman bi sevgisi de yok.

burdan bakınca da napmaya çalıştığınız çok anlaşılmıyor açıkçası.

Çok da yazmak istemiyorum ben açıkçası...
Çünkü birazdan konu sahibi gelip de "ama o öyle bir adam değil ki..." ya da "ben kendisiyle konuştum,tribimi de attım,şimdi yalvarıyor..." diyecek ben yine susacağım...
Zaten 2017'ye pek sessiz girdim ben ya hayırlısı inşallah.

cumanın gelişi perşembeden belli olurmuş :)
benzer olaylar hep benzer sonuçlar doğuruyor artık şaşırmıyorum.

siz bu adamla evlenmeyi gerçekten istiyo musunuz?
hayat boyu böyle bir sorumluluğu almak istediğinizden emin misiniz?
karısı değilsiniz nişanlısı değilsiniz, neden yani adamın size karşı aman aman bi sevgisi de yok.

burdan bakınca da napmaya çalıştığınız çok anlaşılmıyor açıkçası.

Benim derdim sorumluluk değil, evet evlenmek isterim ama bu ayrı konu, ayrılabiliriz tabiki her ilişki gibi bitebilir de, ama bu normal bir sebepten olmalı, sorumluluktan kaçtığım için değil.

gülüm'e kadar olabilir. moralde olmuştur diyecektim ki gülüm kelimesini okuduğum an sıkardım ümüğünü ben

Sevgilin bu durumda olmasa eski sevgilisine mesajinda gülüm dese ne yapardin.bence ona göre düşün karar ver

Arkadaşlar hayırlı geceler.

Bilmeyenler ve önceki konulara bakmaya üşenen hanımlar için; sevgilim gazi oldu, iki ayağını kaybetti, vücudunda yanıklar var, şu an hastanede, tedavi, protez hazırlığı vs..

Psikolojik olarak ne kötü, ne çok iyi. Öyle ciddi bir problem yaşamıyoruz şu an bununla ilgili, ara ara parlayıp çabucak sönmeleri haricinde bi sorun yok.

Neyse konuma geçiyorum artık.
Şu an kendisi camış gibi yanımda yatmakta, bu gece ve yarın yanında ben kalıyorum. Bu camışın telefonunda bi oyun var, onunki iphone bende bu oyun yok, ondan oynuyorum bende. Kitap okudum sıkıldım dedim oynayayım. Öyle telf saklama gizleme şifreleme huyu yoktur mesajlarına aramalarına bile burdayken ben bakarım bazen istediğimde alır oynarım o da benimkini.
Neyse, whatsapp gruplarından biri birşey yazmış ona bakmaya girdim.

Birde neler göreyim, benim camışın eski ponçik sevgilisinden mesaj.
1 saate yakın konuşmuşlar whatsapptan, ama numarası kayıtlı değil kız kendini tanıtmış yazarken olanları yeni duydum geçmiş olsun nasılsın tedavin nasıl bir ihtiyacın varmı derken konu uzamış ama benimkisi gülücüklü mülücüklü cevaplar vermiş. En son kız bu ara yoğun olduğunu, işleri hafifleyince geleceğini söylemiş bakın şimdii benim camış ne yazmış.

"GEL GÜLÜM BEKLERİM"

Şimdi ben bu adamın gülünü soldurayım mı ? Yoksa uyuyorken yastıkla boğarak öldüreyim mi ?Vücuduna iğneler batırarak işkenceler mi edeyim ? Direk boğazına mı yapışayım ?

Bu arada soranlar olucak.
İlişkileri biteli 3 yıl olmuş, 7 aylık bir ilişki. Benim öküz kızı sevmediğini anlayıp ayrılmış. Birdaha hiç iletişime geçmemişler bildiğim kadarıyla.

Şimdi diyin bana sabaha sağ çıksın mı yoksa gece kimse ortada yokken ümüğüne basıyım mı ?

ayrılırım ......

Back