• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vurup öldüreyim mi ? İşkence mi edeyim ?

O da olabilir tabii.
Herkesin kendi seçimi.
Artı ben de sizin gibi düşünüyorum,konu sahibinin kıymetinin bilinmediğinin farkında olduğuna inanıyorum.
Arkadaşın kolunda sigara mı çakmak mı ne söndürmüştü o zaman bitmesi gerekirdi bana göre.
Ben de hatırlıyorum o olayı..güya empati kursun diye kolunda sigara söndürmüştü. Ben de orda kopmuştum. Belki çok insafsızca gelecek ama gazi değil Mustafa Kemal Paşa yapsa bu davranışı bi dakika daha durmazdım ben yanında. Bir de yeni değil ki bu adamın hastaneye yatırılışı kaç ay oldu. Yanıbaşında bu kadar vefakarca bekleyen kızı el üstünde tutması gerekirken,yaptıkları bana göre de çok nankörce

konu sahibi baktım şimdi diğer konularına madde madde yazayım ki belki anlaşılır olur

1-adam seni beğenmiyor işven cilven esksik diyor sana hep kusur bulma halinde

2-sen onun iyiliğini düşünürken senin kolunu yakıyor ( ne psikolojide olursa olsun geçerli değil)

3-eski sevgili ile konuşup gülüm diyor vs vs

yani kendini heba etme.

konu sahibi baktım şimdi diğer konularına madde madde yazayım ki belki anlaşılır olur

1-adam seni beğenmiyor işven cilven esksik diyor sana hep kusur bulma halinde

2-sen onun iyiliğini düşünürken senin kolunu yakıyor ( ne psikolojide olursa olsun geçerli değil)

3-eski sevgili ile konuşup gülüm diyor vs vs

yani kendini heba etme.
Oooooo şu işve cilve konusunu atlamışım sanırım...
Arkadaş bence psikolojik olarak bu gaziye kendisini sorumlu hissediyor,onun da hisleri bitmiştir artık bence.

Oooooo şu işve cilve konusunu atlamışım sanırım...
Arkadaş bence psikolojik olarak bu gaziye kendisini sorumlu hissediyor,onun da hisleri bitmiştir artık bence.

sadece o değil sevgilisi de bu durumu artık kullanmaya başlamış bence.

konu sahibinin üzerinde her türlü baskıyı uyguluyor.

Aynen benim de hayatta tahammül edemediğim insan kıymet bilmeyen,nankör kişidir.
Hele ki arkadaş kolay kolay hiç kimsenin kaldıramayacağı bir işi üstlenmiş,ona rağmen değer verilmemiş.
Bilmiyorum,ben çok kırılırdım,affedemezdim.

aynen öyle, adam konu sahibinin eline ayağına kapanıp şükredeceğine daha hala nankör ve terbiyesiz.

sadece o değil sevgilisi de bu durumu artık kullanmaya başlamış bence.

konu sahibinin üzerinde her türlü baskıyı uyguluyor.

aynen öyle, adam konu sahibinin eline ayağına kapanıp şükredeceğine daha hala nankör ve terbiyesiz.

Çok da yazmak istemiyorum ben açıkçası...
Çünkü birazdan konu sahibi gelip de "ama o öyle bir adam değil ki..." ya da "ben kendisiyle konuştum,tribimi de attım,şimdi yalvarıyor..." diyecek ben yine susacağım...
Zaten 2017'ye pek sessiz girdim ben ya hayırlısı inşallah.

Arkadaşlar hayırlı geceler.

Bilmeyenler ve önceki konulara bakmaya üşenen hanımlar için; sevgilim gazi oldu, iki ayağını kaybetti, vücudunda yanıklar var, şu an hastanede, tedavi, protez hazırlığı vs..

Psikolojik olarak ne kötü, ne çok iyi. Öyle ciddi bir problem yaşamıyoruz şu an bununla ilgili, ara ara parlayıp çabucak sönmeleri haricinde bi sorun yok.

Neyse konuma geçiyorum artık.
Şu an kendisi camış gibi yanımda yatmakta, bu gece ve yarın yanında ben kalıyorum. Bu camışın telefonunda bi oyun var, onunki iphone bende bu oyun yok, ondan oynuyorum bende. Kitap okudum sıkıldım dedim oynayayım. Öyle telf saklama gizleme şifreleme huyu yoktur mesajlarına aramalarına bile burdayken ben bakarım bazen istediğimde alır oynarım o da benimkini.
Neyse, whatsapp gruplarından biri birşey yazmış ona bakmaya girdim.

Birde neler göreyim, benim camışın eski ponçik sevgilisinden mesaj.
1 saate yakın konuşmuşlar whatsapptan, ama numarası kayıtlı değil kız kendini tanıtmış yazarken olanları yeni duydum geçmiş olsun nasılsın tedavin nasıl bir ihtiyacın varmı derken konu uzamış ama benimkisi gülücüklü mülücüklü cevaplar vermiş. En son kız bu ara yoğun olduğunu, işleri hafifleyince geleceğini söylemiş bakın şimdii benim camış ne yazmış.

"GEL GÜLÜM BEKLERİM"

Şimdi ben bu adamın gülünü soldurayım mı ? Yoksa uyuyorken yastıkla boğarak öldüreyim mi ?Vücuduna iğneler batırarak işkenceler mi edeyim ? Direk boğazına mı yapışayım ?

Bu arada soranlar olucak.
İlişkileri biteli 3 yıl olmuş, 7 aylık bir ilişki. Benim öküz kızı sevmediğini anlayıp ayrılmış. Birdaha hiç iletişime geçmemişler bildiğim kadarıyla.

Şimdi diyin bana sabaha sağ çıksın mı yoksa gece kimse ortada yokken ümüğüne basıyım mı ?

Sen bu adamın tüm zorluklarına rağmen yanındasın, açtığın konuları da biliyorum manevi olarak yıpransan da hiç vazgeçmedin ve destek oldun, ve karşılığı bu öyle mi? Ne güzel beni seven, hep yanımda olan sevgilim var deyip sana daha sıkı sarılacağına eski sevgilisiyle kurlaşıyor. Gazi olabilir psikolojisi yerinde de olmayabilir ama bu başka bir durum. Benim sevgilim gazi de olsa yaralı da olsa böyle bi şey yaptığı anda çok sert bir tepki alır ve büyük ihtimalle ilişki biterdi. Eski sevgiliyle kurlaşmak ne demek? Sen yapsan acaba hoş görür müydü? Bence artık biraz pembe gözlüklerini çıkar ve her davranışını hoş görmekten vazgeç, sorgulamaya başla. Hayatın ve mutluluğun söz konusu. Senin yaptıklarına karşılığı sevgiyle, aşkla, saygıyla vermesi gerekirken şiddetle, ihanete eğilimle veriyor. Çok iyi düşün, çok iyi.

Eski konularini biliyorum ilk günlerinizi, sonra sana yaptiklarini...
Bu beyefendi (!) durumunun arkasina sığınıp herseyi yapmayı basladi farkindasj değil mi?
Sigara söndürme mevzusunda hadi psikolojisi bozuk denildi e bu ne şimdi.
Ayrilirsan ki bence artik bunu yapmalısın sakin vicdan azabi cekme.
Asla kıymetini bilmeyecek.
Döktüğün gözyaşını haketmeli bir insan!
Ki senin bize anlattigin sıkıntılardan daha fazlasi vardir eminim.
Kendine kıymet ver hayatini kur.

Apinklady Apinklady Tüm mesajları gülerek okudum vallahi çok eğlenceli cevaplarınız var :halay:özellikle Akaba Akaba nın yorumu beni kopardı :KK70: Şaka bir yana da şuan psikolojisinden dolayı kendine hala güçlüyüm imajı vermiş olabilir çok da yanlış düşünmemek gerekir. Tabii ki kullanılmaması gerek bir kelime ki hele de söz konusu eski sevgili ise.. Ama camış arkadaşımız kötü niyetli değil siz bizden daha iyi bilirsiniz elbet :KK6: aman nolur vurmayın öldürmeyin, ümüğünü sıkmayın sadece biraz trip atsanız laf sokuştursanız sevdiceğiniz anlar zaten :KK68: bu arada sizin konularınızı biliyorum ve takdir ediyorum doğrusu her insan yapamaz, Rabbim acil şifalar versin, mutluluklar sizin olsun :dua::KK200:
:D

Gülüyorum falan ama benimde sinirler iyice laçka artık :KK70:
Şu an için pek fazla birşey yapma şansı yok zaten, ya ben burdayım ya ailesi burda. Benim sinirleri hoplatan böyle birşeyler yaptıkca sesimi çıkaramıyorum kıyamıyorum galiba bu durumdan dolayı onun tarafından düşünücem diye diye benim psikoloji gitti delirdim bu hale böyle geldim :KK70:
yani bencede psikolojiniz bozulmuş
çatacak yer arıyorsunuz
ben de bu durumda olsam can düşmanım geleyim mi dese gel derim bunda çamişlık uluğunu sıkacak bir durum yok sizin sevginiz bitmiş yorulmuş ve sıkılmış olabilirsiniz ama kim olsa merak eder gelse yatıyormuş ne olacak

Ne kadar taviz verirsen o kadar tepene çıkar
gazi olabilir ama sende sevgilisisin unutma
nerde ne şekilde durmasını bilmeli
bu şekilde konuşmadan rahatsız olduğunu söylemelisin
surat yaparsan konu farklı yöne kayar

Ah ah bu adamlar. . Hastalıkta sağlıkta sıkıntıda yanında olanlara bir güzel laf etmezler sonra hiç emek vermemis birine gidip yoluna gül sererler.. Gazi olması sana kazık atma hakkını vermez. Delikanlı olsunda azıcık zor günlerinde yanında olan kadını üzmesin. Ne demek başkasına gülüm demek ya. Ay çok sinir oldum.. sen yanındasın yardım ediyorsun allah bilir seninle anlasamadigini vs.. söyleyip nankörlük yapmasında.. valla bağırıp çağırma ilgini kes yeter. Eski seni görmesin karşında... Allahın nankörü! Kusura bakma uyuz oldum suan..

yani bencede psikolojiniz bozulmuş
çatacak yer arıyorsunuz
ben de bu durumda olsam can düşmanım geleyim mi dese gel derim bunda çamişlık uluğunu sıkacak bir durum yok sizin sevginiz bitmiş yorulmuş ve sıkılmış olabilirsiniz ama kim olsa merak eder gelse yatıyormuş ne olacak
Çok anlayışlisiniz da "gülüm" demek ne oluyor... empati yapın bence

Telefonlarınızı açık açık kullandığınıza göre çekindiği yada sana açıklama da zorluk çekeceğini düşündüğü bir durum yok ortada.
Laf sokmak yerine açıkça sor hesabını.

Apinklady Apinklady canim simdi gordum konunu.
Bi gariplik seziyorum ben sende.
Cok asiri neselisin.
Bu tanidik geldi bana bi yerlerden.
Bisey sormak istiyorum.
Bu gulum mesaji felan bi kenara; nasil hissediyosun kendini onun yanindayken? Sevildigini ve sevdgini hissediyomusun? Sana nasil davraniyor? Aksilikler oldumu iliskinize dair? Neler oldu?

Bunu çok söyledim ama tekrar söyleyeyim. Bu benim hayatımdaki ilk sıkıntı değil, küçüklüğümden beri hep bir problem hep bir sağlık durumları vardı ailemde. Kardeşime ve annemede uzun süre baktım hastanede ve evde. Babam iyidir hoştur ama sorumsuzdur biraz.
Yani alıştım kısacası, insan böyle şeylere alışınca deliliğe vurur bazen.
Psikolojim düzgün mü hayır tabiki değil, ama böyle abuk subuk davranmazsam iyice dibe batıyorum.
Ya neşeyi abartıyorum, ya iyice kabuğuma çekiliyorum çünkü başka bir seçeneğim yok.

Kendimi onun yanında aşırı rahat ve huzurlu hissediyorum,bana gayet iyi davranıyor tabiki kavga ediyoruz öfkeleniyor bağırıyor bende öyle, ama basit basit sebepler yani bi sıkıntı bi aksilik yok.
Sevdiğimi ve sevildiğimi fazlasıyla hissediyorum ama şu dönemde pek mıç mıç bi halimiz kalmadı, daha çok 40 yıllık evli gibiyiz

Arkadaşlar hayırlı geceler.

Bilmeyenler ve önceki konulara bakmaya üşenen hanımlar için; sevgilim gazi oldu, iki ayağını kaybetti, vücudunda yanıklar var, şu an hastanede, tedavi, protez hazırlığı vs..

Psikolojik olarak ne kötü, ne çok iyi. Öyle ciddi bir problem yaşamıyoruz şu an bununla ilgili, ara ara parlayıp çabucak sönmeleri haricinde bi sorun yok.

Neyse konuma geçiyorum artık.
Şu an kendisi camış gibi yanımda yatmakta, bu gece ve yarın yanında ben kalıyorum. Bu camışın telefonunda bi oyun var, onunki iphone bende bu oyun yok, ondan oynuyorum bende. Kitap okudum sıkıldım dedim oynayayım. Öyle telf saklama gizleme şifreleme huyu yoktur mesajlarına aramalarına bile burdayken ben bakarım bazen istediğimde alır oynarım o da benimkini.
Neyse, whatsapp gruplarından biri birşey yazmış ona bakmaya girdim.

Birde neler göreyim, benim camışın eski ponçik sevgilisinden mesaj.
1 saate yakın konuşmuşlar whatsapptan, ama numarası kayıtlı değil kız kendini tanıtmış yazarken olanları yeni duydum geçmiş olsun nasılsın tedavin nasıl bir ihtiyacın varmı derken konu uzamış ama benimkisi gülücüklü mülücüklü cevaplar vermiş. En son kız bu ara yoğun olduğunu, işleri hafifleyince geleceğini söylemiş bakın şimdii benim camış ne yazmış.

"GEL GÜLÜM BEKLERİM"

Şimdi ben bu adamın gülünü soldurayım mı ? Yoksa uyuyorken yastıkla boğarak öldüreyim mi ?Vücuduna iğneler batırarak işkenceler mi edeyim ? Direk boğazına mı yapışayım ?

Bu arada soranlar olucak.
İlişkileri biteli 3 yıl olmuş, 7 aylık bir ilişki. Benim öküz kızı sevmediğini anlayıp ayrılmış. Birdaha hiç iletişime geçmemişler bildiğim kadarıyla.

Şimdi diyin bana sabaha sağ çıksın mı yoksa gece kimse ortada yokken ümüğüne basıyım mı ?

adama bişi olsa senden bilcez heee

Back