Arkadaşlar hayırlı geceler.
Bilmeyenler ve önceki konulara bakmaya üşenen hanımlar için; sevgilim gazi oldu, iki ayağını kaybetti, vücudunda yanıklar var, şu an hastanede, tedavi, protez hazırlığı vs..
Psikolojik olarak ne kötü, ne çok iyi. Öyle ciddi bir problem yaşamıyoruz şu an bununla ilgili, ara ara parlayıp çabucak sönmeleri haricinde bi sorun yok.
Neyse konuma geçiyorum artık.
Şu an kendisi camış gibi yanımda yatmakta, bu gece ve yarın yanında ben kalıyorum. Bu camışın telefonunda bi oyun var, onunki iphone bende bu oyun yok, ondan oynuyorum bende. Kitap okudum sıkıldım dedim oynayayım. Öyle telf saklama gizleme şifreleme huyu yoktur mesajlarına aramalarına bile burdayken ben bakarım bazen istediğimde alır oynarım o da benimkini.
Neyse, whatsapp gruplarından biri birşey yazmış ona bakmaya girdim.
Birde neler göreyim, benim camışın eski ponçik sevgilisinden mesaj.
1 saate yakın konuşmuşlar whatsapptan, ama numarası kayıtlı değil kız kendini tanıtmış yazarken olanları yeni duydum geçmiş olsun nasılsın tedavin nasıl bir ihtiyacın varmı derken konu uzamış ama benimkisi gülücüklü mülücüklü cevaplar vermiş. En son kız bu ara yoğun olduğunu, işleri hafifleyince geleceğini söylemiş bakın şimdii benim camış ne yazmış.
"GEL GÜLÜM BEKLERİM"
Şimdi ben bu adamın gülünü soldurayım mı ? Yoksa uyuyorken yastıkla boğarak öldüreyim mi ?Vücuduna iğneler batırarak işkenceler mi edeyim ? Direk boğazına mı yapışayım ?
Bu arada soranlar olucak.
İlişkileri biteli 3 yıl olmuş, 7 aylık bir ilişki. Benim öküz kızı sevmediğini anlayıp ayrılmış. Birdaha hiç iletişime geçmemişler bildiğim kadarıyla.
Şimdi diyin bana sabaha sağ çıksın mı yoksa gece kimse ortada yokken ümüğüne basıyım mı ?