• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vurup öldüreyim mi ? İşkence mi edeyim ?

hic kendini eksik hissetmemek icin saglam gorunme cabasi icine girdiniz mi bilmiyorun. benim tum hayatim boyle gecti. bazen abarti abarti konusup iyiyim ben mesaji vermeye calisir insanlar... bence nisanlinizinkide tamamen bu... merhamet gosteren vah vah diyen bir eski sevgili istemiyordur e iyiyim ben mesajini bu laubali konusmayla vermeye cabalamis gibi..

normal bir durumda degil yani istesede olamaz.. ayrica illaki gelecekse sizde orda olacaksiniz bu boynuzlama yada aldatma degil bana gore

isik ve sevgiyle kalin. minnettariz nisanliniz gibi yigit adamlara

hic kendini eksik hissetmemek icin saglam gorunme cabasi icine girdiniz mi bilmiyorun. benim tum hayatim boyle gecti. bazen abarti abarti konusup iyiyim ben mesaji vermeye calisir insanlar... bence nisanlinizinkide tamamen bu... merhamet gosteren vah vah diyen bir eski sevgili istemiyordur e iyiyim ben mesajini bu laubali konusmayla vermeye cabalamis gibi..

normal bir durumda degil yani istesede olamaz.. ayrica illaki gelecekse sizde orda olacaksiniz bu boynuzlama yada aldatma degil bana gore

isik ve sevgiyle kalin. minnettariz nisanliniz gibi yigit adamlara

Yok aldatma girişimi değil, bundan eminim aklıma bile gelmedi hiç. Öyle olsa kimse o mesajları orda tutacak kadar salak değildir zaten.
Haklı olabilirsiniz, bu açıdan düşünmedim. Eksik hissetmemek için abartı tavırlar, aklıma yattı çok mantıklı buldum bunu.
Gelebilir, gelmesi hiç problem değil bana göre..

11379874_711133245658810_1798085854_n.jpg

Boyle durumda olan nişanlınız varken fazla neşeli geliyorsun bana elbette karalar bağlamayın ama beni biraz rahatsız etti sanki o_O
Özellikle nerede bırakırsam orada buluyorum dediniz nişanlınız duysa kırılıp üzülürdü bence

Valla ben iletişime geçilmesine de takılırım açıkçası çünkü genelde kazıyorum hayatımdan ama sizce sakıncası yokmuş. Bu biraz ayrılık şekline, ortak arkadaşların olmasına falan da bağlı sanırım bilmiyorum, hiç böyle bir şey yaşamadığımdan.
Hadi iletişime geçtin, bence mesajda geçmiş olsun yeterdi gelmesine gerek yok açıkçası 3 yıldır da iletişime geçmediklerini varsayarsak hayatında da önemli bir yeri de yoksa.
Bir de üzerine gül dikmiş:KK53:
Güzel öneriler gelmiş:KK48:
Herkese gülüm diyormuş da kime dememesi gerektiğini gösterin ona.

Boyle durumda olan nişanlınız varken fazla neşeli geliyorsun bana elbette karalar bağlamayın ama beni biraz rahatsız etti sanki o_O

Alıştık..
Aslında tek açıklaması bu, normalimiz bu oldu yani bizim. Aylar oldu, aylardır bu problemle uğraşıyoruz ama şu an herşey yolunda, yani çok ameliyatlar geçirdi doku tutmadı vs vs yanıklar iyileşti protezler takılıcak yakında ayağa kalkıcak.. Ruh gibi gezdiğim zamanlar çok oldu, ama şimdi herşey yoluna girmeye başladı yavaş yavaş, bundan belki de.
Ama günlük hayatta bu kadar neşeli değilim, yani etrafa gülücükler saçan pozitif bi insan değilim aslında.
Benimkisi biraz olumsuzluklar ile baş edebilmek için deliliğe vurmak, mecburum yoksa gerçekten deliririm.

Valla ben iletişime geçilmesine de takılırım açıkçası çünkü genelde kazıyorum hayatımdan ama sizce sakıncası yokmuş. Bu biraz ayrılık şekline, ortak arkadaşların olmasına falan da bağlı sanırım bilmiyorum, hiç böyle bir şey yaşamadığımdan.
Hadi iletişime geçtin, bence mesajda geçmiş olsun yeterdi gelmesine gerek yok açıkçası 3 yıldır da iletişime geçmediklerini varsayarsak hayatında da önemli bir yeri de yoksa.
Bir de üzerine gül dikmiş:KK53:
Güzel öneriler gelmiş:KK48:
Herkese gülüm diyormuş da kime dememesi gerektiğini gösterin ona.

İletişime geçilmesine tabi bende karşıyım, ama böyle bir durumda bende geçerdim muhtemelen. Bir geçmiş olsun,hal hatır sorma vs mutlaka yapardım. Normalde kıza şu an sinirlenmem gerekir ama, kız gayet resmi mesafeli, profil fotoğrafında ikimiz varız zaten bunuda görmüştür, cozutan taraf benimkisi, yani kız belki öylesine gelicem dedi geçiştirdi, ama benimki gel gülüm olayına girmiş. Ben ona yedire yedire öğreticem kime gülüm denmiceğini.

Caizdir şehit sayılır:KK30:Ümük olayı olabilir..
Ya töbe töbeee pardon çok ama çok güldümm yazış şeklinize :KK70::KK70:

Caizdir şehit olur diye yazıcaktım ama linç edilirim diye diyemedim, hayır hem kızgınım hem gülüyorum, sen o kadar derdin arasında fingirdemeyi ihmal etmiyosun bide ettin bi halt sil bari mesajları :D

Kir kalemini!

Saka bir yana bence sabah bir arkadasin dedigi gibi gulum gulum diyip dur sonra halledersin :KK11:

Back