yok cnm belımde kıvrım var sordum ben elmaymısım :)) bı 70 olsam ıyıolur valla egzersızler yapıyorum bakaılm dun basladım cnm oturunca ve de kalın gıysıler gıyınce bellı olmuyo gobegım ama dar bı badı gıyıncxe yuruyosam ayaktaysam cok bellı oluyo o ayva gobek goruntusunu hıc sevmıyorum senın belın tam ıyımıs cnm vala benım kalcam 90dı kola aldımya 96 oldu ama memnunum kalcamdan omuzlarımı basen sevmıyorum ıste
Benim belim zaten çok iyi görünüyor fakat göbeğim var en büyük sorunda bu zaten.Ama zayıflatma yöntemlerine yaza kadar devam edicem bakalım sonuç ne olacak..göbek için en iyi önerim hafif şeyler yemek.Yoksa spor yapsanda yine şişlik oluyor mutlaka :/ 1 hafta hafif yesen 2 cm incelir mutlaka.Ne kadar az yersen o kadar çok erir.Sonrada bi bakmışsın yok olmuş.60 olana kadar devam etmek gerek bence.Bende bu aralar baya az yemeye başladım aşk acısından2 kilo daha vermişim iyi oldu :) 20 kilo versem çıtır olucamda nerdeee...
Göğüs: 83
Bel: 67
Kalça:94
Sizce iyi mi kızlar?
kilo aldım .o yüzden ölçmedim bir süredir.inceyken 92-61-92 idi.şimdi göbeğim var.basenlerim çokda geniş değil ama popom var.bu yüzden özellikle bahçıvan giydiğimde beni hamile sanıyorlar:26: gerçi bende kendimi hamile gibi görüyorum o halde.
Göğüs: 83
Bel: 67
Kalça:94
Sizce iyi mi kızlar?
cnm kac kılosun kı ? bu arda ask acısı basen de ıse yarıyo desene :)saka bı yana Allah sabır versın cnm
offfff haklısın bogazımızı tutumamız gerek hayatımda ılk defa gobek erıtmek ısıtoyrum
ve gece yemek yemeyı cok seıyorum acıkıyorum napım
nasıl bırakıcam yece yemek yeme olayını ya :26:
70 kiloyum ben.Hedefim önce 65,sonra 55 ve en son 50 kg olmak..Yeniden spora başlıyorum hazır midem küçülmüşken başlamam gerek belki daha çabuk zayıflarım :) Yaza kadar 60 kg olsam iyidir..
boy 168
yaş 23
88 göğüs
74 bel
94 kalça
yalnız siz bel ölçümü dediğiniz yer neresi,uzmanlar ölçümün asıl yeri göbek deliğinin üstünden ölçülen cm'i baz alıyorlar,sizde öyle yapıyosunuz diğimi,sonuçta orası bel değil göbek,bel dediğimiz yer en ince olan kısım yani göğüsün biraz altı
boyum 163 kilom 49
göğüs :92
bel:65
kalça:91
belimi inceltmek için ne kadar uğraşsamda malesef incelmiyor sporcu olmamın etkisiyle biraz yapılı bir iskeletim var
kızlar ben 16 yaşındayım boyum 166 kilom 46
ölçülerim 80-64-83
boyum ve ölçülerim zamanla değişir dimi değişirsede çok büyük değişim olur mu?