Bölgesel İncelme Vücut ölçüleriniz ne kadar?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

Benim belim zaten çok iyi görünüyor fakat göbeğim var en büyük sorunda bu zaten.Ama zayıflatma yöntemlerine yaza kadar devam edicem bakalım sonuç ne olacak..göbek için en iyi önerim hafif şeyler yemek.Yoksa spor yapsanda yine şişlik oluyor mutlaka :/ 1 hafta hafif yesen 2 cm incelir mutlaka.Ne kadar az yersen o kadar çok erir.Sonrada bi bakmışsın yok olmuş.60 olana kadar devam etmek gerek bence.Bende bu aralar baya az yemeye başladım aşk acısından 2 kilo daha vermişim iyi oldu :) 20 kilo versem çıtır olucamda nerdeee...

cnm kac kılosun kı ? bu arda ask acısı basen de ıse yarıyo desene :)saka bı yana Allah sabır versın cnm
offfff haklısın bogazımızı tutumamız gerek hayatımda ılk defa gobek erıtmek ısıtoyrum
ve gece yemek yemeyı cok seıyorum acıkıyorum napım
nasıl bırakıcam yece yemek yeme olayını ya :26:

kilo aldım .o yüzden ölçmedim bir süredir.inceyken 92-61-92 idi.şimdi göbeğim var.basenlerim çokda geniş değil ama popom var.bu yüzden özellikle bahçıvan giydiğimde beni hamile sanıyorlar:26: gerçi bende kendimi hamile gibi görüyorum o halde.

Bahçıvan giyen birçok kadın hamile gibi durur bence.Çok kötü görüntü veriyor hiç giymedim bu yüzden :26:

70 kiloyum ben.Hedefim önce 65,sonra 55 ve en son 50 kg olmak..Yeniden spora başlıyorum hazır midem küçülmüşken başlamam gerek belki daha çabuk zayıflarım :) Yaza kadar 60 kg olsam iyidir..

boyum 163 kilom 49

göğüs :92

bel:65

kalça:91

belimi inceltmek için ne kadar uğraşsamda malesef incelmiyor sporcu olmamın etkisiyle biraz yapılı bir iskeletim var

boy 168
yaş 23

88 göğüs
74 bel
94 kalça

yalnız siz bel ölçümü dediğiniz yer neresi,uzmanlar ölçümün asıl yeri göbek deliğinin üstünden ölçülen cm'i baz alıyorlar,sizde öyle yapıyosunuz diğimi,sonuçta orası bel değil göbek,bel dediğimiz yer en ince olan kısım yani göğüsün biraz altı

Son düzenleme:

göbek deliğinin 2-3 cm üzeri ve buda göğüsün 2 cm altı filan oluyor tabi bana göre canım ben öyle yapıyorum

boyum 163 kilom 49

göğüs :92

bel:65

kalça:91

belimi inceltmek için ne kadar uğraşsamda malesef incelmiyor sporcu olmamın etkisiyle biraz yapılı bir iskeletim var

bence sıkı bir vücudun yok sıkılaştırıcı sporlar yapman gerek aynı boydayız ve ben 57 kiloyken bu ölçülerdeydim :/

08.03.2012

yaş 23
boy 168
kilo 60.3

88 göğüs
74 bel
94 kalça

10.04.2012

yaş 23
boy 168
kilo 57.5

85 göğüs
71 bel
91 kalça

bel 73
basen 94
kalça 104
göbek 92
boyum 162 kilom da 61 kilo veremiyorum. spor yapmıyorum öğrenci olduğum için vaktim de yok. sadece aklıma geldikçe ip atlayıp hullahop çeviriyorum. esas sorunum göbekle. senelerdir erimiyor hamile gibi göbeğim var
ama şu yoğunluk bitince her gün yürüyüş yapıcam...

kızlar ben 16 yaşındayım boyum 166 kilom 46

ölçülerim 80-64-83

boyum ve ölçülerim zamanla değişir dimi değişirsede çok büyük değişim olur mu?

kızlar ben 16 yaşındayım boyum 166 kilom 46

ölçülerim 80-64-83

boyum ve ölçülerim zamanla değişir dimi değişirsede çok büyük değişim olur mu?

değişir ama çok fazla değil canım.. 20 yaşına kadar yolu var ama 18 yaş vücudu gerçekten değiştirir diye biliyorum.. vücudunda daha çok değişim göreceksin..

Göğüs: 85, bel: 63, kalça: 90
Boyum 156, kilom 50.
Belim 3 cm daha incelse tam kıvamında olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…