Bölgesel İncelme Vücut ölçüleriniz ne kadar?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
Benim vücut ölçülerim göğüs-bel-basen sırasıyla 90-70-100 cm peki ya sizinkiler ne kadar?

evet ya belim bir türlü incelmiyor her ne yaptıysam yapıştı kaldı gitmiyor bu göbek benim kilomda 53 aşırı bi kilomda yok ama bu göbek beni çıldırtıyor

göbeği eritmek kolay demişsin ama ama aylardır uğraşıyorum eritemedim var mı bildiğin bi formul

dediğim gibi dediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum 1 hafta içinde kesinlikle 2-3 cm inceliyor.Birde 3 gün önce Slim aldım ona başladım

dediğim gibi dediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum 1 hafta içinde kesinlikle 2-3 cm inceliyor.Birde 3 gün önce Slim aldım ona başladım

bende spora 1 hafta oldu başlayalı bakalım inş.faydası görücez bu slim le ilgilide yorumlarını bekliyorum

bende spora 1 hafta oldu başlayalı bakalım inş.faydası görücez bu slim le ilgilide yorumlarını bekliyorum

Slim i vücudumu titretmek ve yağları yakmak için kullanıyorum göbek,kalça,alt bacak,üst bacak bölgelerime.bugün 3.günüm.kullanmadan önce bacağım çok ağrıyordu spordan dolayı,kullandım ve ertesi gün hiç ağrım kalmadı.her bölgeme uyguluyorum umarım işe yarayacak henüz 3.günüm olduğu için bir şey söyleyemiyorum ve bu aletle ilgili diyet yöntemleri ve deneyimleriniz bölümüne konu açtım oradanda ulaşabilirsin bilgilere eğer yazan olursa ben şimdilik memnunum masaj yapıyor,sanki 1 saat koşmuş gibi yoruyor incelteceğine inanıyorum :))

bende merak ettim ölçümü yaa hemen ölçüp geliyom :) yazanlar kafadan mı biliyosunuz yaa ben şimdiye kadar hiç merak etmemiştm:)

bende merak ettim ölçümü yaa hemen ölçüp geliyom :) yazanlar kafadan mı biliyosunuz yaa ben şimdiye kadar hiç merak etmemiştm:)

son 2 senedir spor ve diyet halinde olduğum için düzenli ölçer not alırım ama ondan önce benimde hiç haberim yoktu taaki ölçüpde alıp başını gittiğini görünceye kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…