Bölgesel İncelme Vücut ölçüleriniz ne kadar?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

Yapacak bir sey yok insanoğlu malesef hep en iyisini istiyor. dövmeyin beni ama
Bu arada suanki ölculerim 90-64-88 kilo verince inceldiler biraz.

Son düzenleme:
şimdi ölçülerimi aldımda,,bakalım 1ay sonra nasıl bi incelme olucak,,ramazan bitsin sporada başlıycam,bu şekilde çok fırsatım olmuyo,,

boy=1.69

göğüs=86

bel=75

kalça=95

boy:1.51 kilo:47 bel:62 kalça:92 göğüs ölçülerimi tam bilmiyorum.basenlerimi ve üst bacaklarımı eritmem lazım bir de keşke boyum 5-6 cm daha uzun olabilse ama buna da şükür.sağlığım yerinde, Allah başka dert vermesin

valla ben şişmanım bi onu biliyorum
boy :157:
kilo:66
göğüs:90
bel: 90
basen.100

valla ben şişmanım bi onu biliyorum
boy :157:
kilo:66
göğüs:90
bel: 90
basen.100

sus kız şişman felan değilsin :) ya biraz önce msj atmışsın ama benim cvp yazmama izin yok henüz.msj sayımın 100ü geçmesi gerekiyormuş.kusura bakma söylemek istedğin bişi varsa burdan söyleyebilirsin :) ya da ben forumda oraya buraya 100 msj yazıp sana cvp yazayım sonrada

canım sıkıldı valla gel dertleselim zamanında alakasız bi sürü yere oyle yorum yazmıstım 100 msj olsun die :))

mrb ben 4 ay önce doğum yaptım 30 kilo aldım 20ni verdim.
gögüs:95
bel:84
basen:106

canım sıkıldı valla gel dertleselim zamanında alakasız bi sürü yere oyle yorum yazmıstım 100 msj olsun die :))

olur dertleşelim de, nerden dertleşecez kardeş :) ben bu akşam 100 mesaja tamamlayamam galiba.30 tane felan msj yazmışım çünkü toplam.istersen sen özelden face adresini yolla bana.ordan da konuşabiliriz senin için bi sakıncası yoksa

Kilom 56
Boyum 163
Göğüs 80
bel 63
kalça 90

biliyorum biraz zayıflamam lazım

18 yaşındayım ayrıcana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…