Bölgesel İncelme Vücut ölçüleriniz ne kadar?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

Bilgi için teşekkürler

benimki 90-70-102 ve hedefim 85-60-90 ve 50 kilo boyumda 165 nasıl sizce orantıları iyi mi?

evet 15 cm gitse süper olur :)

ozamanda kırılacak gibi olur belim 62 cm mümkün değil kilo versem diğer kısımlardan da gitse bel 62 olabilir ama ozamanda göğüs naaparsam yapayım 2-3cmden fazla küçülmez, sonra nadide sultan gibi görünürüm uzaktan komik olurum:) bence kaç cm olursa olsun kalça göğüs aynı ölçüde ve belde kalçanın %70i falan olunca güzel bir kum saati görüntüsü oluyor.

bilmiyordum ama Victoria's Secret 88-60-88 demiş.Bencede 88-60-88 çünkü 84-65-84 tuhaf durur küçük vücut hatları hiç çekici olmaz :/
84-65-84 adriana limanın ölçüsüymüş canım.

benimki 90-70-102 ve hedefim 85-60-90 ve 50 kilo boyumda 165 nasıl sizce orantıları iyi mi?

aynı boydayız ama benim kilom 62. 50 kiloyken 93-63-93düm. sen kaç kilosun? hedefin orantılı ama kaç kilo verip öyle olursun onu bilemem

Son düzenleme:

Adriana Lima nın belinin 58 olduğunu biliyordum vikipedi den..Istersen bakabilirsin http://tr.wikipedia.org/wiki/Adriana_Lima

50 kilo olupta 93-63-93 cm olmak mı?Ben 55 kiloydum geçen sene ve 86-60-92 ölçülerindeydim..Şu anda 70 kiloyum,bu halde bel ölçüm 70 cm..15 kilo verince ideal olacağımı düşünüyorum..zaten doktora gittiğimde bki mi hesapladık ve ideal kilom 55 çıktı..

Son düzenleme:

canım bu ideal kilo hesaplaması nasıl oluyor bilgi verebilir misin
birde diyetisyenler hesaplıor değil mi????:26::26:

canım bu ideal kilo hesaplaması nasıl oluyor bilgi verebilir misin
birde diyetisyenler hesaplıor değil mi????:26::26:

evet doktora gittim önce ölçülerimi aldı daha sonra bilgisayarından bki mi ve ideal kilomun kaç olması gerektiğini öğrendi ve 55 çıktı..fakat en düşük 55 olmalısın dedi yani 55 ten az olursam zayıf,60 tan fazla olursam yine fazlalıklı olurmuşum..boyuma göre tabi..

ya arkadaslr ben belımı ınce sanıyodum hıc de degılmıs ya bakın soluyorum

göğüs :80A takıyorum

bel:76 :26:

kalca:96 sanırım 95 de olabılır yenı olctum bugun nasıl olculuyo baktım ole olctum aralıkta gıbıydı 95.5 dıyelım en ıyısı :)
ıszce nasıl nolur soleyın ya ((((( sımdı ben bu forumdakı hesaplama varya oraya tıkladım armut tıpı cıktı bende ama armut tıpının omuzları dar olmuyo mu benım omuzlarım genıs ama genız omuzlu armut tıp mı oluyorum sımdı ben neyım

göğüs 65 yok gibi işey
bel 91
basen 85
ne kadar iğrencim tahminler sizin

65-91-85 mi?yoksa 65-85-91 mi?eğer belin 91 cm ise çok fazla bence.Bide dediğin gibi göğüslerin çok küçük.Bölgesel spor yapıyormusun?göğüs büyütme yöntemleri,bel inceltme yöntemleri var bence onları denemelisin.Zaten basenin fazlasıyla zayıf eğer 85 cm ise.

Belin normale göre çokta kalın değil canım bence iyi.Fakat kalçana göre biraz kalın tabii.Armut tipi çıkmasına anlam veremedim omuzların geniş ve kalçan darsa bence düz bir tipin var.Mesela benimki kum saati şeklinde.Gerçektende öyle kıvrımlı bir fiziğe sahibim.Tabiki zayıf değilim.92-70-100 ölçülerindeyim.

yok cnm belımde kıvrım var sordum ben elmaymısım :)) bı 70 olsam ıyıolur valla egzersızler yapıyorum bakaılm dun basladım cnm oturunca ve de kalın gıysıler gıyınce bellı olmuyo gobegım ama dar bı badı gıyıncxe yuruyosam ayaktaysam cok bellı oluyo o ayva gobek goruntusunu hıc sevmıyorum senın belın tam ıyımıs cnm vala benım kalcam 90dı kola aldımya 96 oldu ama memnunum kalcamdan omuzlarımı basen sevmıyorum ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…