Bölgesel İncelme Vücut ölçüleriniz ne kadar?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
ölçtüm geldim ve yazıyorum göğüs 87 bel 58 kalça 84 ayy ne uyumsuz bu vücut ölçüleri böyle 90-60-90ı nasıl tutturuyolar ki :)

ölçtüm geldim ve yazıyorum göğüs 87 bel 58 kalça 84 ayy ne uyumsuz bu vücut ölçüleri böyle 90-60-90ı nasıl tutturuyolar ki :)

o eskidendi canım artık ideal ölçü 90-60-90 değilmiş kim nasıl belirliyor bilmiyorum ama artık 84-65-84 ideal ölçüymüş. ama ne kadar uyumsuz desende sanırım seninki çok daha hoş duruyordur.

o eskidendi canım artık ideal ölçü 90-60-90 değilmiş kim nasıl belirliyor bilmiyorum ama artık 84-65-84 ideal ölçüymüş. ama ne kadar uyumsuz desende sanırım seninki çok daha hoş duruyordur.

teşekkür ederim gerçekten kim belirliyo bu ölççüleri ve neye göre merak ettim açıkçası
3.5 ay önce doğum yaptım ben birde ama kayınvalidemin ayy şuna bak kurudun ayy bişey yemiyo musun sen ayy bu ne bir dirhem et bin ayıp örter gibi lafları artık iyice bunalttı beni açıkçası nasıl göründüğüm konusunda bi fikrim yok ona :KK43:

Türklerin ideal vücut ölçüleri

1

TÜRK Standartları Enstitüsü (TSE), Türk kadın ve erkeğinin beden ölçülerini yeniden belirledi. Çıkan sonuç, Türk kadınının, mükemmel vücut ölçüsü diye bilinen ‘90-60-90’dan uzaklaştığı yönündeydi. Buna göre ideal Türk kadınının standart vücudu, göğüs 96 cm, boy 1.64 cm, bel 68 cm ve kalça 104 cm ölçülerinde... Beden ölçülerinin açıklamasını TSE’den Sorumlu Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun gerçekleştirdi.

SORU ÖNERGESİNE YANIT VERDİ

ALİ Coşkun, ideal kadın ve erkek ölçülerini, Anavatan Partisi Şanlıurfa Milletvekili Turhan Tüysüz’ün ‘Kadın ve erkeğin standardı var mı?’ sorusuna yanıt olarak yaptı. Kadın ve erkeğin vücut ölçüsü olarak özel standardın olmadığını söyleyen Coşkun, ‘Ancak beden ölçüleriyle ilgili Türk standartları mevcuttur. Bunlar da Avrupa standartları veya uluslararası standartlar kaynak alınarak hazırlanmıştır’ dedi. NEVİN BİLGİN

alıntı

boyum 1.65 kilo 42 85 59 85 de olculerim gercı hamilelik nedeni ile yakında değişir hepsi :)

bilmiyordum ama Victoria's Secret 88-60-88 demiş.Bencede 88-60-88 çünkü 84-65-84 tuhaf durur küçük vücut hatları hiç çekici olmaz :/

X