Bunu söylemeye kimsenin hakkı yok bence..O kadının yerinde kim olsa, ''çok biliyorsan sen bak, ya da baktır'' der..
Nasıl olsa yabancı.. Evet vicdanlı olmalı ama olmuyorsa çekip alsınlar elinden. Vicdan çok az kalpte kaldı zaten.
Hayır o anlamda demedim, uzaktan ahkam kesmemek gerekiyor dedim.
Maddi manevi destek olunmalı, sonra konuşmalı.. Mesela konu sahibi devamlı yanına alıyormuş, konuşmaya hakkı var.
Aynı kandan insanlar, bakmıyorsa maddi manevi konuşmamalılar.
cnm okudum çok üzüldüm..bencede duyarsız kalma ama emin ol bakımı çok zor olur hele birde erkekse...benim halamın oğluda 22 yaşında ve engelli...banyosunu,traşını,tuvaletten sonra poposunu o yıkıyo daha vs. gerçekten bakımı çok zor...sen kendin üstesinden gelemezsin.. bence bakım evi ayarlayın ve sık sık ziyaret edersiniz..Allah yardımcın olsun
rabbim o çocuğu kimseye muhtaç etmesin inşallah...konunuzu ağlayarak içim sızlayarak okudum
bizimde yani eltimin hafif engelli bi oğlu var sanki onun büyük hallerini okumuş gibi hissettim bir an
allah o çocuğun yardımcısı olsun
herkes için en iyi çözümü bulursunuz inşallah
inan her şey çok güzel gidiyor eşim devlet işinde değildi devlete girdi devletteykende başka bir kurumun sınavını kazandı ve orda maaşı nerdeyse iki katı artıyor benim düşüncem aslında zor durumda bir akrabanın eline biraz para verip sık sık kontrole gitmesi gibi bir çözüm üretmeye çalışıyorum arada gitsin hatta banyosunu falan yaptırsın alsın biraz gezdirsin aslında bu akrabası anne tarafından olursa daha iyi olur gibi zor durumda olan bir iki kişi var ama kabul ederlermi böylelikle hem rahatlar hemde akrabayı çok seviyor onun için iyi olur bu teklifi eşime söyledim olumlu baktı umarım öyle birini buluruz...fikir nasıl sizce?
ben düşünmeden yanıma alacaktım ama ablasının herkes kaderini yaşar lafından sonra benim çok sinirlerim bozuldu çünkü ben bu kadar hassas davranırken niye böyle yapıyor diye o bana deseydiki tabi çekip alalım bende sana her konu da destek olurum diyebilseydi ben hiç düşünmeyecektim çalışıyor bile olsa yıllık izinleri var o zamanda ben yanıma alırım sen de o zaman aileni ziyarete gidersin böyle yardımlaşarak bu işi çözeriz deseydi abla olarak onu beklerdim ondan ama diyemedi eşide karşı çıkacak biri değil çocukları da benimkilerden büyük yani daha iyi durumda bana göre...hatta evinde bakıcı tutar rahatça baktırır kocaman bir evi var...Ne kadar etkilendimmmm
Cnm çok güzel bişi düşünmüşsün ama bunu keşke yapabilsen de..
Ona bakmak ne kadar sevap ne kadar güzel bişey biliyormusun her iki dünyadada alırsın mükafatını..
Çok üzüldüm kayınpederinin böyle yapmasına hemde çoooook.
Nolur buna bi çözüm bul
O aileye seni Allah göndermiş
Kaynına yardım et diye
Çünkü bundan rahatsız olan doğruyu görebilen tek sen varsın.
Cnm alabilirseniz alın evinize çok üzüldüm ya onun ne günahı var ne suçu var ya
Nası bi mantıktır bu ya
ben düşünmeden yanıma alacaktım ama ablasının herkes kaderini yaşar lafından sonra benim çok sinirlerim bozuldu çünkü ben bu kadar hassas davranırken niye böyle yapıyor diye o bana deseydiki tabi çekip alalım bende sana her konu da destek olurum diyebilseydi ben hiç düşünmeyecektim çalışıyor bile olsa yıllık izinleri var o zamanda ben yanıma alırım sen de o zaman aileni ziyarete gidersin böyle yardımlaşarak bu işi çözeriz deseydi abla olarak onu beklerdim ondan ama diyemedi eşide karşı çıkacak biri değil çocukları da benimkilerden büyük yani daha iyi durumda bana göre...hatta evinde bakıcı tutar rahatça baktırır kocaman bir evi var...
Zaten 9 senelik evliliğimde nerdeyse her sene en az 3 ay bende kalıyor kaynım hatta geçen sene tüm yaz bendeydi tatile bile gidemedik kaynım çok sakin saldırganlığı yok ne yap dersen yapar sadece zeka olarak 6 yaş civarında sadece banyosunu kendi yapamıyor her yaptığı haraket onlara batıyor ufacık bir sebepten ağzından burnundan kan getirecek kadar dövüyor kayınpederim
allah hepinizden razı olsun sizlerde benim içimi ısıttınız burda yardım etmek için çabaladınız çok güzel fikirler verdiniz bazı konular oluyor günlerdir okuyorum çoğunluk yapıcı olmaya çalışıyor en kötü durumda bile bu güzelliğiniz iyiliğiniz cesaret verdi banada yol gösterirsiniz dedim gerçektende çok yardımcı oldunuz arkadaşlar eşim gelsin ona bu konuyu tekrardan açacağım gitmeden çözüm bulmaya çalışacağım buraya da yazarım ne olduğunu inşallah güzel şeyler olur...
allah hepinizden razı olsun sizlerde benim içimi ısıttınız burda yardım etmek için çabaladınız çok güzel fikirler verdiniz bazı konular oluyor günlerdir okuyorum çoğunluk yapıcı olmaya çalışıyor en kötü durumda bile bu güzelliğiniz iyiliğiniz cesaret verdi banada yol gösterirsiniz dedim gerçektende çok yardımcı oldunuz arkadaşlar eşim gelsin ona bu konuyu tekrardan açacağım gitmeden çözüm bulmaya çalışacağım buraya da yazarım ne olduğunu inşallah güzel şeyler olur...
Canim bakım evi onun icin daha iyi değilmi en azından rahat eder tabi Türkiye'deki özürlü bakım evi nasil bilmiyorum ama bence orası daha iyi olur!!
Peki sen neden karsisin bakım evine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?