- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- Konu Sahibi ikincisans88
tam 7 yıl gectı olayın uzerınden evlenmeseydım bukadar takmıyordum yada doktora gıtmesem bu operasyonu gecırmesem falan . Ama evlendım hergun aynı ıskenceyı cekıyorum ...6bucuk aydır bırgun tam anlamıyla mutlu olamadım yemegı yakıyorum ,suyu tasırıyorum ...eşimde dalgınlıgımın farkında. Tedavı olmadan yenemeyecegım sanırım. Buarada bunu bılen tek bır arkadasım var baska hıckımse bılmıyor oda rahat yanı boyle seylerı takmıyor evlı sımdı bana cok hassassın abartıyorsun hatta operasyonu bosuna oldun dıyordu...zaten yıllarca doktora gıtmeden o bırsey olmamıstır dedıgı ıcın emındım bırsey olmadıgına ama herkesın vucut yapısı farklı doktorun demesıne gore benımınkı çok önde yarımay seklınde ımıs ılıskı esnasında esneyebılırmıs operasyon sart demıstı....onun yanı bılen arkadasımın cevresınde cok kısı varmıs ama kımse benım gıbı takmıyormus ne dese kar etmedı bana ben takıyorum... Dini boyutundanda cok takıyorum aslında kul hakkı esımın hakkı gıbı ...bılmıyorum cok uzgunum
bence de tedavi olmalısın ama ne edersen kendine ediyorsun yazık yok yere mutlu yuvanı bozma, adama en büyük cezayı bence şu an veriyorsun. mutlu olsan sevgi dolu olsan belki eşin daha da mutlu olacak belki şimdi o da kendini suçluyordur bu kızı ben mi mutsuz ediyorum diye.
evlenmişsin yeni bir hayata başlamışsın ben de yeni evliyim bak yaklaşık aynı dönemde evlenmişiz şu güzel günleri 7 sene önceki bir hata için bozmaya değer mi?
kul hakkıysa bence bu da kul hakkı eşin istemez mi her yeni evli çift gibi gülün mutlu olun gezim hayatınızı yaşayın?
ne olduysa oldu bitti unutman lazım bunları insan neleri unutmuyor ki? evlat acısı insanın yüreğini eskisi kadar yakmıyor bi yerden sonra sen ki böyle bir konu yüzünen yıllarını cehenneme çevirmişsin. ama dediğim gibi burda biz ne desek boş bir doktora git emin ol her şeye çok daha farklı açıdan bakacaksın çok değil bir ay sonra :)
Son düzenleme: