dün ruyamda o doktoru ve kabusları görmedim hep ruyamda eşime ıtıraf edıyordum cok kotu seyler olurdu uykudan uyanırdım fakat dün sızlerın sayesınde rahat uyudum atlatacagım sanırım bunu arkadaslar ALLAH hepınızden razıolsun ınsallah , ne dıledıgınız var ıse yerıne getırsın.
1. Bence senin hiçbir suçun yok
çok güzel kalpli bir insansın kendini daha fazla yıpratma
eşinin bunu kaldıramaycağını düşünüyorsan sakın söyleme
canım inanki insanların ne sırları hataları var yinede söylemiyor
lütfen imkanın varsa bir pskiyatra git ona anlat inanki çok rahatlayacaksın o sana mantıklı yolu gösterecektir
ama kesinlikle pskologa değil pskiyatra gitmelisin benimde seninkinden farklı eşime söyleyemediğim ailemle ilgili bir sırrım vardı seneler geçtikçe çıldıracak gibi olmuştum pskiyatra gittim bana eğer söylemen daha kötü sonuçlara sebep olacaksa söyleme sende unut herkesin ne sırları var demişti bu lafı bile beni rahatlatmıştı
sakın ölümü intiharı düşünme atlatamıyacağın bir sorun değil bunun için değmez hatta hayatta hiçbir sorun için intihar etmemeli insan
ALLAH ına dua et tövbe et ve geçmişe sünger çek eşinle mutlu olamaya bak bebek yap
bu yorumu yapan arkadasıma da cok tesekkur ederım sız bıle benı rahatlattınız belkı bır psıkıyatrıste gıtsem tamamen unutacagım , tesekkur ederım, kendıem söz verdım eşimden baska hıcbırseyı gızlemıyecegıme dair bu hata da ondan onceydı zaten
2. canım sen cok pişman olmuşsun. bence eşine anlatıp da onunda dünyasını zehir etme..bırak mutlu kalsın,eğer anlatırsan inan bana sana güvenı kalmaz.bu zamanda huzurlu,mutlu bir evliliğin vvar ise sahip cık.ve sırrını ölene dek yanında taşı.bence senın zarın bozulmamıs dr kandırmıs seni.onun için artık üzme kendini.
evett hemde ne pısmanlık anlatırsam eşim bu konuda cok takıntılı kesınlıkle ya bosanır yada hayatı bana zindan eder...evlenmeden anlatmaya calıstım ben aslında cokta ıyı bırı degılım dıye ama cumlelerımı tamamlattırmadı hıc.. doktora cok guvenmıstım ama son anda garantı veremıyorum deyınce tekrar para ısteyınce guvenım kalmadı ona ama dıyorum neden yalan soylesın ben okadar aglarken caresız ıken tamamen bozulmus demedı ıkı tane centık var dedı saat kadranı seklınde 3 ve 7 seklınde. cok zengın bır doktor para ıcın benı kandırırmı gunahınımı alıyorum dıyorum ama ona guvenemedım son anda boyle yapınca?centıkler esner kan gelmeyebılır dedı ve kanayadabılır ama sen rıske atma madem nısanlın cok hassas falan dedı cok safım ya
azcık bılgım olsa yada bır buyugum destekcım bu travmayı yasamayacaktım yada nısanlanmadan doktora gıdıp bılseydım ozaman soylerdım ayrılırsa ayrılırdı ama olmadı ben ne dedıysem benden ayrılmıyordu bu sebebı bılse ayrılırdı ama onuda ben soyleyemedım . cok sevdım onu cok sevıyorum
(
3. inan ki kendini üzecek birşey yok unut qitsin. Hangimizin hayatında ki erkek 4 4lükli bende nişanlıyım evliliğe doğru ilerledikçe değiştiğini qördükçe ve benim qeri adım attığımı hissettikçe inan erkeklere acımıyorum. Bu dünyada senden daha değerli bişey yok nolmuş olmuşsa ki zaten anlattığın olayda yaşanan birşeyde yok suçlu sen değilsin. asıl suçlu böyle bir toplumda erkekler her haltı yerken sayısını bile hatırlayamayacağı çok kadınla birlikte olurken, bizi biriyle el ele tutuşurken qördüğünde bile laf eden insanlar ve ezik yetiştirilmemiz. ewlenince de ezilmeye çalışılanda biziz. sana diyeceğim üzülme kimseye bişi de deme bunu bi hata olarak qörme. erkekler önüne qelenle yatıp kalktığında helal olsun erkek derler. bizi de qünü qelene kdr bekletip hediye paketi yapar gibi koca kurdaleyi bağlayıp veriyolar inan kendini iyi hissetmen için bi sürü sebebin var
o
yorum ıcın tesekkurler, ınsallah aşacagım canım ama bızım toplumumuzda dusunce bu sekılde ama canım degıstıremeyız..
4)Rabbim bile pişmanlıkla tövbe edeni affederken kendinle düşmanlığın neden canım benim. Rabbim karşına eşini çıkarmış pişmansın utanıyorsun çaresiz hissediyorsun o haketmiyor diyorsun keşke olmasaydı ama olmuş cahillik eşinle mutlu ol yeter ki. dua et ferahlarsın. Allahın verdiği canı almak da ne demek konuşma böyle şeyler eşine bunu mu yaşatmayı reva gördün mutluluk varken.
Ben eşime haksızlık yaptıgımı dusunuyorum benı tanımasa tamamen tertemız bır kızla evlenebılırdı defalarca ayrıldım baska bahanelerle ama olmadı 5-6 yıla yakın konustuk...dua etmesem tovbe etmesem hıc dayanamam sızde bana dua edın allahrazaolsun destegınızden tesellınızden .. soyledıklerım isyana gırdıyse RABBIM benı bagıslasın