- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
- Konu Sahibi ikincisans88
Cok genc yasta hemde istemeden basiniza gelen birsey . Uzulmeyin ne olur. Unutmaya calisin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok uzun yazmakla beraber, bir paragraf falan hiç bırakmamışsın.
okuyamadım açıkcası.
artık geçmiş geçmişte kaldı... sakın bi delilik edip de yuvanı dağıtma... zamanında herkes cahillik yapmıştır muhakkak... rabbimiz bizi neden yarattı günah işleyip tövbe edip ona yakınlaşmamız için burdan tabiki de bile bile günah işleyelim anlamı çıkmaz ama diyor ki bir kudsi hadiste eğer siz günah işlemeyen bi topluluk olsaydınız sizi yok eder yerine günah işleyip te bana tövbe eden bir kavim yaratırdım buyuruyor cenabı hak... canım benim insanlar hep hata yapar..beşer bu düşer şaşar... şimdi geçmiş için tövbe edeceksin sonrada rabbimin sana nasip ettiği hayatının eşine saygı sevgi hürmet güler yüz yumuşaklık... her türlü sadakat ve vefayı sunacaksın... rabbim bir hataya takılıp kalmıyor ki el rahim dir o... birdaha yapılmamak üzere yapılan tövbeyi kabul edeceğini söylüyor...allahım ne güzel bi yuva vermiş... vicdan azabı falan diyip bozma bu yuvayı... hata biz kullar için... rabbim mutluluk versin inşallah...
Cok genc yasta hemde istemeden basiniza gelen birsey . Uzulmeyin ne olur. Unutmaya calisin.
Biri özetleyebilir mi? Çok fena üşendim.:26:
Biri özetleyebilir mi? Çok fena üşendim.:26:
yorum için ben tesekkur ederım. evet cok pısmanım kı o gece tıtrerkende ıstemıyordum bana kızıyordu salakmısın gerı kafalımısın dıye neyse sonucta korkum ve ıstememem dısında olmadı ama doktora gore ılıskı tam yasanmasa bıle zar a temasta zarar gorebılıyormus..ınsallah dedıgınız gıbı hersey guzel olur sızın ıcınde cani gonulden ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım:44:
Öncelikle açıklama için teşekkürler.
İnsanlar hata yapar. Büyük olsun, küçük olsun. Hatalar yapmak, günah işlemek bizim ruhumuzda var biz bunları öyle yada böyle arada yapıcaz öncelikle bunu kabul etmelisin. Asıl önemli olan, yaptıklarımızın farkına varmamız, yanlış olanlardansa pişman olmamızdır. Sen de pişman olmuşsun zaten ne güzel. Belki de bunun karşılığı olarak sorunsuz bir şekilde evlenmişsin öyle değil mi? Belkide pişman olmanın ödülünü güzel bir yuvayla alıyorsun hiç bu açıdan bakmayı denedin mi? Bana göre birinin sadece kalbini kırmış, ama pişman olmamış birindense kendince yaptığı büyük bir yanlışa pişman olan biri daha iyidir. Geçmişi unutun, zaten yuvanıza sarıldıkça istemesenizde unutacaksınız. Herşey sizin için güzerl olur inşallah.
ben kendin oku derim arkadasim,ibretlik bi yazi.
konu sahibi cok sagol boyle bisey paylastigin icin,
bazilari '"cok seviyor beni', cok seviyorum onu nolucak'" felan diye tm diyolar.
ve iliskiye giriyolar'.
Allahim insallah kimseye gec kalmis akil vermesin.
hepimiz sonuclarini dusunerek yapariz ne yapicaksak insallah.