• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azabı duyuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi _Shila_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence sizin bina görevlisiyle konuşma şekliniz hoş olmamış...
konuşurken kullanılan kelimelerin,kullanılış şekilleri çok önemlidir...
onu azarlayarak konuşmuşsunuz...buna kimsenin hakkı yok,sonuçta
o da ekmek parası için çalışıyor,dolayısıyla sizin onunla tartışmaya girmeniz
çok yanlış olmuş...çünkü işinden olan o, size birşey olmamış...
nedeni bir kova su,verseniz ne olacak,2 kova verseniz ne olacak...
değdi mi şimdi bir kova suya...
ah eder mi,etmemez mi bilemiyorum ama,siz bence ahı tutar mı diye düşünmeyin,
şu devirde işssiz güçsüz bıraktığınız insanların,
durumunu düşünerek,vicdanınızı nasıl rahatlatacaksınız,bunu düşünün bence...
ben çok üzüldüm inanın,ama sizin yöneticinizde taraflı davranmış...

iyide ondan önce bina görevlisi onunla saygısızca konuşmuş. Sanamı sorucam,manyak falan diye. Önceden kız bişey dememişki. Neden herkes sadece kızcağızı suçluyor anlamadım yani. Bunun hiyerarşiyle,küçümsemeyle bi ilgisi yok. Kadın terbiyesizlik yapmış 1 kova su için,gidip diğer daireye soruverseymiş yani nolcak. Hep aynı yerden istenmesi hata zaten. Hakaret etmeye ne gerek var. Oda en sonunda cevabını vermiş dayanamamışta. Siz olsanızda aynı şeyi yapardınız belki. Burdan konuşması kolay.Olayı yaşamak lazım. Ne yani o nederse ne hakaret ederse etsin kapıcıdır hakkı vardır,sen cevap vermemeliydin, yazık sana mı?? İlginç :1shok: birde gidip şikayet ediyor yöneticiye.Bence daha usluplu ve sakin konuşşaymış olay büyümiycekmiş. Sorun 1 kova su değil-kadının hakaret etmeyi kendine hak görmesi:olmaz:

Son düzenleme:
hataların var arkadaşım.:olmaz:
zaten o kapıcı kadın işini yapmak için milletten su isterken hoşunamı gidiyor sanıyorsun,kimisi veremem suyu öteki versin diyerek kapıyı çarpıyor kimisi kapısını açmıyor kadına .sende sanki kadın su isterken suçluymuş gibi davranmışsın.kadına kapıyı ne hakla çarpıyorsun?bu senin yaptığın bir insanın yüzüne kapı çarpmak saygısızlık değilmi?sonra kadın kovamı ver diyor,sen hala edebini takın diyorsun.herşeyi sen başlatmışsın.o kadında altta kalmamış cevabı vermiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu son yorumum olacak herkes yerden yere vurmuş tşk ederim
Öncelikle şunu söyleyeceğim konu su diil görevlinin yaptığı tavır bu bir
kapıyı açar açmaz bana bi su ver dedi..bi su verirmisin demedi
daha sonra olayı büyüttü ve baştan beri sinirli olan hali iyice patladı ok sinirli olabilir çingene olabilir ama bu karşısındakini kırmaya sebeb diil o saygısız diye benim herşeyi alttan almam gerekmiyo bende insanım bu iki
üçüncüsü su olayını yöneticiyle konuşman lazımdı demişsiniz en ufak bişeyde yöneticiye inilirse adamın zili hiç susmaz önce görevliyle konuşursun daha sonra tavrı aynıysa yöneticiye şikayet edersin
neden aşağılıyosunuz kapıcıyı alt üst ayrımı yapıyorsunuz demişsiniz asıl bunu siz yaptınız yazık kadına kapıcı diye böyle yapmanız yanlış dediniz ben onu kapıcı diye görmedim insan olarak gördüm ve konuştum ama karşımdaki beni hayvan yerine koydu o başka
diyorsunuz ki alt üst para veriyoruz diye kötü davranmanız gerekmiyor demişsiniz bi kova su demişsiniz buna da cvp vereyim bende çalışıyorum hemde devlet dairesinde ama ben şefime amirime ve arkadaşlarıma kötü davranmıyorum sinirliyim yada çingeneyim diye kimseye hakaret etmiyorum sonuçta oranın bi huzuru var huzuru kaçıracak bişey yapamam çünkü orda çalışıyorum beni her ne kadar kovamasada huzuru kaçıramam ama özelde çalışsaydım daha farklı olurdu durum hangi arkadaşımız özelde çalışıp ortamda münaka çıkarıyor hakaret ediyor merak ediyorum
benim görevim işimi düzgün yapmak değilmi eğer düzgün yapmıyorsam beni şikayet etmekte şefimin hakkı..o zaman ben altım onlar üst dediğinize göre..
oda biraz daha saygılı olsaydı bana bağırması bile önemli değil manyak demesi kimsin sen demesi önemli..ben ona kimsin sen demedim o beni aşağıladı dikkatinizi çekerim!!
gerçekten merak ediyorum sizden sürekli su istense güzelce uyarsanız anlamasa size sinirli davransa ve manyak dese napardınız sanırım benden daha sinirli konuşurdunuz burdan böyle yazması çok kolay..hekimden diil çekenden soracaksınız teşekkürler yerden yere vurduğunuz için

Konunun silinmesini istiyorum sayın editörler....

pardon da yazdigini niye sildin? konu yok ortada, konuyu sildirseydin bari

bencede okumaya girdim yazı yok birkere bende konuyu değil ortalrda mesajı sildim ve banlandım konunun içeriğini temizlemekten

al işte en uyuz olduğum olaylardan birri sanki kendi evini temizlemek için su istemiş arkadşaım ilk olarak tartışmayı sen başlatmışsın karşındaki insan alttan alıcak diye birşey yok
işine gelmeyince konu silinsin okuyup yorum yazanları beğenmeyince sildir

shıla moderatörlerin müdahalesi olmadan konunu editledin.bunun cezası vardı biliyormusun?:bbo:

Konu sahibi arkadaşım konu editlemek yasak ve cezası var...
ilk uyarım mesaj şeklinde oldu,lütfen tekrarlamayın...
bir konu açtığınızda,gelen bütün yorumlara açık olmak zorundasınız...
size haklısın diyen de olur,haksızsın diyen de...
konunuzu yorumlara kapatıyorum...

Bu son yorumum olacak herkes yerden yere vurmuş tşk ederim
Öncelikle şunu söyleyeceğim konu su diil görevlinin yaptığı tavır bu bir
kapıyı açar açmaz bana bi su ver dedi..bi su verirmisin demedi
daha sonra olayı büyüttü ve baştan beri sinirli olan hali iyice patladı ok sinirli olabilir çingene olabilir ama bu karşısındakini kırmaya sebeb diil o saygısız diye benim herşeyi alttan almam gerekmiyo bende insanım bu iki
üçüncüsü su olayını yöneticiyle konuşman lazımdı demişsiniz en ufak bişeyde yöneticiye inilirse adamın zili hiç susmaz önce görevliyle konuşursun daha sonra tavrı aynıysa yöneticiye şikayet edersin
neden aşağılıyosunuz kapıcıyı alt üst ayrımı yapıyorsunuz demişsiniz asıl bunu siz yaptınız yazık kadına kapıcı diye böyle yapmanız yanlış dediniz ben onu kapıcı diye görmedim insan olarak gördüm ve konuştum ama karşımdaki beni hayvan yerine koydu o başka
diyorsunuz ki alt üst para veriyoruz diye kötü davranmanız gerekmiyor demişsiniz bi kova su demişsiniz buna da cvp vereyim bende çalışıyorum hemde devlet dairesinde ama ben şefime amirime ve arkadaşlarıma kötü davranmıyorum sinirliyim yada çingeneyim diye kimseye hakaret etmiyorum sonuçta oranın bi huzuru var huzuru kaçıracak bişey yapamam çünkü orda çalışıyorum beni her ne kadar kovamasada huzuru kaçıramam ama özelde çalışsaydım daha farklı olurdu durum hangi arkadaşımız özelde çalışıp ortamda münaka çıkarıyor hakaret ediyor merak ediyorum
benim görevim işimi düzgün yapmak değilmi eğer düzgün yapmıyorsam beni şikayet etmekte şefimin hakkı..o zaman ben altım onlar üst dediğinize göre..
oda biraz daha saygılı olsaydı bana bağırması bile önemli değil manyak demesi kimsin sen demesi önemli..ben ona kimsin sen demedim o beni aşağıladı dikkatinizi çekerim!!
gerçekten merak ediyorum sizden sürekli su istense güzelce uyarsanız anlamasa size sinirli davransa ve manyak dese napardınız sanırım benden daha sinirli konuşurdunuz burdan böyle yazması çok kolay..hekimden diil çekenden soracaksınız teşekkürler yerden yere vurduğunuz için

Konunun silinmesini istiyorum sayın editörler....

Evet canim...sen güzelce konustun iylikle söyledin ve kadin sana kendi kendine hakaret etti ve tepki verdi öyle mi??CADIARZU

Tamam öyle olsun....haklisin o zaman...demekki kadinin akli dengesi bozuk...
Cünkü ortada hic birsey yok iken kendi kendine böyle davranan insanin normal olmamasi gerekyior...:kahve:

Sevgiler

Back
X