• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azab, utanc, :(( esimi aldatmis sayilirmiyim:( bakarmisiniz!.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rach
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence de öyle olmalı, her iki cins de aynı tepkiyle karşılanmalı. aldatmak kötü birşeydir, size yıllarını veren eşinizin kul hakkını yemektir. nedeni ne olursa olsun, aldatan kişi en yakınım bile olsa benim için bitmiştir. ben kendıne mukayit olabılen arkadaş,eş ahbap isterim.

cnm zatı burdakı yorum yazan tum arkadasların aynı goruste olduguna ınanıyorum
erkegı kadını dostum dusmanım farketmez yapan aynı hukum aynı olmalı
ha dusene bıtekme dıye lınc etmek degıl tabıkı
ama yazdıkların celıstı bı oncekı ıle zan altında kaldık aydınlatmıs olduk boylece

cnm zatı burdakı yorum yazan tum arkadasların aynı goruste olduguna ınanıyorum
erkegı kadını dostum dusmanım farketmez yapan aynı hukum aynı olmalı
ha dusene bıtekme dıye lınc etmek degıl tabıkı
ama yazdıkların celıstı bı oncekı ıle zan altında kaldık aydınlatmıs olduk boylece

yok canım çelişmesin çünkü ben sadece genel bakış açısını yazdım kendı fikrim zaten belli. Türk toplumu olarak bakışımız erkek aldatır kadın yuhlanır. ıkısı de yuhlanır olmalı yazmak istedim sanırım eksik yazdım. sevgıler

konu sahibi arkadaşım,sen eğer evli ve 'sözde'kocasına aşık bir kadın olarak bu yaptığını kendine yakıştırıp onay veriyosan vicdanın rahatsa bize söz söylemek düşmez:1closedeyes:önce otur vicdanına sor bakalım aldatmışmı oluyorum aldatmamışmı die:delphin:

eşinize vicdan azabı duymanız gerekirken,hala tanıstıgınız kişi sizi neden böyle aniden bıraktı onun derdindesiniz..! o kişi sizin aynı sehirde olmanızı dert edecek olsaydı bulusma yerine davet ettiginizde bunu söyler ve gelmezdi.sizi gördükten sonra degismesinin tek nedeni begenmemiş sizi o kadar...iyikide begenmemiş yoksa siz daha cooook hata yapardınız.markette gördüm bana bakıyordu falan filan bırakın artık bunları..içinizde vicdan azabı olsa zaten o adamı coktan unutmus olurdunuz..evet esinizi aldatmışsınız.aldatmak sadece helal olmayan kişiyle aynı yataga girmek degildir..büyük konusmayı sevmem ama aldatmanın hiç bi acıklaması yok...cok yazık...

İlk görüşmede sizi beğenmemiş ondan böyle davranmış :)

Bu yaptığın kötü bir oyun,sonu yok bunun canım.
Seni harcar böyleleri.
Eşinle mutlu değilsen ayrılman daha mantıklı bir hareket

eşinize vicdan azabı duymanız gerekirken,hala tanıstıgınız kişi sizi neden böyle aniden bıraktı onun derdindesiniz..! o kişi sizin aynı sehirde olmanızı dert edecek olsaydı bulusma yerine davet ettiginizde bunu söyler ve gelmezdi.sizi gördükten sonra degismesinin tek nedeni begenmemiş sizi o kadar...iyikide begenmemiş yoksa siz daha cooook hata yapardınız.markette gördüm bana bakıyordu falan filan bırakın artık bunları..içinizde vicdan azabı olsa zaten o adamı coktan unutmus olurdunuz..evet esinizi aldatmışsınız.aldatmak sadece helal olmayan kişiyle aynı yataga girmek degildir..büyük konusmayı sevmem ama aldatmanın hiç bi acıklaması yok...cok yazık...

kaydirigubbakcemile5

bi erkek yapsa aldattı, aldatmadıysa da ilerde kesin aldatır tekmeyi bas derdik. Şimdi size de aynısını söylüyorum üzgünüm. Adam internette konuşmaya iltifatlar etmeye devam etse acaba ne yapacaktınız kestireimyorum.

Aynen ya bir erkek aynı şeyi yapsa aldatmış derdik
Ayrıl vay şeref... nasıl yaptı derdik
Sonuçta biriyle konuşuyorsunuz görmek istiyor ve gidiyorsunuz
Doğru düzgün tanımadığınız bir adamı yüzüstü bırakmamak için
Eşinize yaptığınız yanlışı bilerek gidiyorsunuz..
Kusura bakmayın kesinlike aldatmadır buu!!:olmaz:

Ve hala aklınızda o insan var bana dönüp,dönüp baktı
falan diyorsunuz karısını merak ediyorsunuz
Heyecanlanıyorsunuz bunlar normal şeyler değil kii
Zavallı eşiniz herşeyden habersiz
:kızgın:

Canım evet yaptığın hoş olmamış. Belki de bunları bırakıp evliliğini düşünmen, eşinle hayatını yoluna koyman daha işine yarar bir şey olur. Nihayetinde nikah masasında iyi günde kötü günde diye yemin edilmiyor mu? Her kötü günde eşlerden biri bir diğerini alçaltacak bir şey yaparsa hoş olmaz değil mi? Pişman olmuşsun, pimanlıklarına daha çok pişmanlık ekleme. Burdaki bayanları da hoşgör. Emin ol bir erkek yapsa daha beter tepkiler verirlerdi. Sen eşini düşünsene... O yapsa boşanırdım demişsin. Demek ki gerçekten çok üzücü bir durum.

Bütün yorumları okumadım ama eğer o sizi beğenmediği için vazgeçtiyse bu sizin için avantaj olmalı, çünkü sizi daha büyük bir hatadan kurtarmış, evet hata yapmışsınız ama pişman olmuşsunuz her insan hata yapabilir yanılmayan sadece Allah'tır unutmayınki bir anlık hatalarda insanı uçuruma götürebilir bir daha böyle hatalara düşmemeniz dileğiyle.

Ben vicdan azabı duyduğunuz kısmı bulamadım yazıda.
Hala adamın hareketlerini yorumluyorsunuz.
Eşinize üzüldüm,ve tabi karşı tarafın eşine de.

öncelikle esimle o günlerde aramız bozuktu bana nefretle bakıyordu gibi cümlelerle konuyu anlatmanız hiç gecerli bir bahane değil o zaman esiyle arası bozuk olan tüm kadınlar bunu yapabilir ve cok normaldir diyelim olurmu ? sizce uygunmudur ki bunun arkasına sıgınmısınız?
bence siz macera aramısınız bulmusunuz da ama içiniz rahatlasın bu aldatma değildir ama aldatmaya yeltenmedir hee bence arasında fark yoktur

kusura bakmayn ama neye cevap ve ne hakla bi şeyler yazmamızı istiyosunuz madem vicdan azabı duyuyosunuz niye hala o adamın böle bişey yapmasına kırıldınız eşinize haksızlık ediyosunuz aldatmış olmak için yatmak gerekmez bazen bi bakış bile aldatmadır ki bakışı falan geç onun yaptığı şeye üzülcek kadar değer bile vermişsiniz nette tanıştığınız bi adama
kendinize gelin
he bide lütfen o aralar sorunlar yaşıyoduk boşluktaydım falanlarla her eşiyle arası bozuk olanı böyle şeyler yapmayı düşündürtmeyin

bende vicadan azabı çektiğinizi ifade eden bir kelime aradım ama yoktu yazınızda sadece siz kendinizi rahatlatmaya çalışıyousunuz ama gelin görünkü yinede devam etceksiniz yazışmalara o adamı düşünmelere

bende vicadan azabı çektiğinizi ifade eden bir kelime aradım ama yoktu yazınızda sadece siz kendinizi rahatlatmaya çalışıyousunuz ama gelin görünkü yinede devam etceksiniz yazışmalara o adamı düşünmelere

aynen kelimelerinizden eşinize karşı vicdan azabı cektiğinizi değil de,internette tanıştıgınız insanın anlamsız hareketlerine kafanızın karıştığını çıkarabildim sadece.:sm_confused:
sonuna eklemiş oldugunuz "kocama karşı ayıp ettim pişmanım vs" cümleniz de bana inandırıcı gelmedi.olayı anlatış gidişatınız diger adamın üzeirnde yoğunlaşmış ve o kişi sizi bi şekilde hayal kırıklığına ugratınca kocama da boş yere ayıp ettim tüh gibi bir anlam cıkıyor.
bence kocanızı aldatmış sayılıyorsunuz ne yazıkki..alışveriş merkezinde görüşmeye gitmemiş bile olsanız aldatmış sayılıyorsunuz bence..benneyaptımki

hersey biz insanlar icin kinamiyorum ama yaptiginiz cok yanlis.
boslukda olsaniz dahi evliyken boyle kacamaklar yapmamalisiniz yoksa birgun yuvaniz dagilabilir.

adam seni beğenmemiş bence ondan uzak durmuşmirmirmirmir
ay gece gece okuduğum konuya bakbenneyaptımki

herkes hata yapabilir canım...kendini bukadarda suçlama sonuçta bişey yapmamışsın devamını getirmemişsin buna şükür demelisin ...ama uzak dur bence o marketede gitme bidaha hep orda karşılaşıyosun baksana..

Bende butun yorumlari okudum ama gercekten uzuldum arkadaslar nerdeyse kadincagazi o.. ilan edecekler , yapmayin Allah askina bu ne anlayissizlik her insanin basina gelebilir + kadincagaz bence cokda buyuk bir hata yapmamis topu topu birkac dakika bir arkadasla selamlasir gibi selamlasmis bunda ne varki.. sorarim acimasizca incitmek icin yorum yazan arkadaslara hayatinizda hicmi bir erkek arkadasinizla selamlasip ayak uctu sohbet etmediniz? ustelik biz asik olduk birbirimizi cekici bulduk diyede bir cumle okumadim ,
konu sahibi arkadasimizada hayatinda bundan sonra incinecegi ve incite bilecegi olaylar olmadan omur temenni ediyorum..

Aynen katılıyorum...bu kadarda yapılmazki yaaa...bunu eşi yapmış olsaydı yorumlar aaayy canım çok üzüldüm yaa..ama birde şu yönden düşün bir şey yapmamış..belki bir an bunalım ama hatadan dönmüş falan olacaktı ..arkadaşı bir idam etmediği kalmış bazı arkadaşların...lütfen arkadaşlar....bu arkadaşın hassas bir durumda olabileceğinide düşünün destek vermeyin ok...ama bu kadar köstekte olunmaz...daha sakin yorumlar lütfen...karşınızda psikolojisi bozulmuş bir insan var...konu sahibi arkadaş ok belki büyük bir hataya gidebilecek bir girişimde bulunmuşsun ama bitti..sen bu hatayı yapmadın..bundan sonrada düşünme...bir dahada kendini bu kadar hırpalayacağın işlere girişme ...sağlıklı mutlu hayatlar...

yazdıklarınızdan sanki o görüşmeye devam etseymiş sizde devam edecekmiş gibi hissettim... ve iykide sizinle nette görüşmeyi kesmiş dedim.. yoksa daha büyük vicdan azabına sebep olucak şeyler yaşardınız gibime geliyor...bence amacı sizi görmekmiş amacınada ulaşmış..

Back