• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azab, utanc, :(( esimi aldatmis sayilirmiyim:( bakarmisiniz!.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rach
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeterınce pıŞman olmuŞssunz pıŞmanlıgınız a bı yenısını daha eklemeyın unutmaya ÇalıŞın,
benı takıpmı edıyor demıŞssınz aynı ŞehırdeymıŞsınz karŞılaŞmanız Çok normal bence

biz kadınlar çok seviyoruz hemcinslerimizi linç etmeyi
yaptığın doğru değil ama bundan ders çıkardıysan kendini rahatlat
kocamız yapsaydı eminim böylesi sert yorumlar olmazdı

sert yorumlara gerek yok bence hatalar insanlar için
konu açan arkadaş sana gelince bence kafan hala karışık senin hata yapmaya megilli geldin bana soru işaretlerini bir kenera o msn iptal et o siteye bir daha girme ve o markete bir daha gitme aklından olanlarıda sil gitsin yoksa o bahsettiğin utanç , vicdan azabına çok büyüklerini ekleye bilirsin eşine yogunlaş arkadaşım hepimizin sorunları oluyo eşlerimizle kopukluklarımız böyle dönemlerimiz oluyo ama teselliyi başka yerde aramaktansa sorunlarımızı çözmeye enerjimizi harcıyoruz .

bence herkes fazlasıyla büyük konusmus gıbıme geldı hanımlar hepimiz bayanız ve birbirimiz anlayabılırız herkesın duygusal zayıflıkta oldugu bi dönemi vardır belki arkadasımızda bu dönemde yanlıs bırseyler yapmıstır bu kadar ustune gıtmemek lazım derim ben hatasını anlamıs kendi nasıl istiyorsa öyle davransın bence birazdaha sakin yaklaşalım derim ben

Canım yaa...bir şey yaptığın yok...sadece bir merağa yenilmişsin bir an adamı görmüşsün işte...sonuçta bir şeyde yapmamamışsın..bütün yazdıklarınıda okudum anladığım kadarıyla beyninde bile aldatmamışsın..sanırım sıkkın bir zamanında belkide gerçekten samimi bir dost muabbeti bulmuşsun ve merak etmişsin...arkadaşlar lütfen sizde abartmayın ok belki eşi duysa görse bir çok yanlış anlamalara neden olabilecek bir olay ama ben arkadaşın samimi olduğuna inanıyorum...kendine yaptığın eziyet fazla canım unut gitsin...

alkisalkisalkis

hepimiz yazdık yorumlarımızı evet...bende dahil olmak üzere!
içimizdekileri döktük evet... amaaaaaaaaaa!
ama sı var işte!
rach ın son yazdıklarında da inanılmaz bir pişmanlık sezinledim!
hatta haykırırcasına ,sanki çaresizcesine ,bizlerden kendindeki bu azabı ve pişmanlığı unutturabilecek bir teselli arayışını:( sanal ortamdaki bizlere bile ne kadar ihtiyacı olduğunu düşündüm...klavyenin başında belki de göz yaşlı okudu her biri tokat gibi msjı..belki de onu daha da büyük bir çıkmaza ve hataya mı sürüklüyoruz ne ! bir an empati yaptım ve rach oldum :( bence yazmadan önce deneyin bunu ''EMPATİ.'' he, ama aslaa.... asla ben yapmam ki ,böyle bir şeyi demeyin ...yarın ne olacağını ,ve düşüneceğimizi ,nasıl bir hayatın içine sürükleneceğimizi kim bilebilir.... o da bizden biri, hatasını bilen ,kabullenen ,vicdani bir sorumluluk taşıyan,pişman,çaresiz bir kadın o ! ona biz destek olup ,gerçekleri ,eğrisi ve doğrusuyla ,en iyi uslübuzla anlatamazsak nerede bizim dayanışmamız, nerede kadınlığımız... lütfen rach ın içinde bulunduğu bu feci psikolojiyi daha da çıkılmaz hale dönüştürmeye ,o yeni ve belki de dönülmez hataları yapmaya sürüklemeyelim!uslübumuza ,tarzımıza ,söylemlerimizde daha özenli olalım ki,demek istediklerimiz çok daha iyi anlaşılsın .....

seni seviyoruz rach,hatalarınla da olsa, yaşadıklarınla da seni seviyoruz!a.s.

Bende butun yorumlari okudum ama gercekten uzuldum arkadaslar nerdeyse kadincagazi o.. ilan edecekler , yapmayin Allah askina bu ne anlayissizlik her insanin basina gelebilir + kadincagaz bence cokda buyuk bir hata yapmamis topu topu birkac dakika bir arkadasla selamlasir gibi selamlasmis bunda ne varki.. sorarim acimasizca incitmek icin yorum yazan arkadaslara hayatinizda hicmi bir erkek arkadasinizla selamlasip ayak uctu sohbet etmediniz? ustelik biz asik olduk birbirimizi cekici bulduk diyede bir cumle okumadim ,
konu sahibi arkadasimizada hayatinda bundan sonra incinecegi ve incite bilecegi olaylar olmadan omur temenni ediyorum..

hiç kimsenin yorumunu okumadan yazıyorum, etkilenmemek için.

önce erkek için merak ettiklerinizi yazayım, bu adam şehir dışından istiyor çünkü karısını aldatırken riske girmek istemıyor belli. ayak bağı istemıyor, çat kapı çıkacak bir sevgılı aramıyor kendıne. resmen ayakları yere basarak aldatıyor karısını. yazıkkk çok yazık.

size gelınce, sanırım bir yanınız böyle bır ıhtiyaç içinde. romantık, saçlarınızı okşayan, merhametli davranan,sizi arzulayan bir his ihtiyacına düştünüz. geçmişte yaşanmamışlık var sanırım, içinizde kalmış olabılır böyle şeyler.sizi kınamıyorum ama tasvip te etmıyorum halıyle. şükür ki bir hatadan dönmüşsunuz, bence eşinizle flört etmeye çalışın, küçük oyunlar ikinize de iyi gelecek. ilişkiniz monotonluga düşmüş olabılır. randevulaşın, el ele sinemaya gidin ve bu kötü anıyı unutmaya çalışın.

asla demem dusmez kalkmaz bır allah :olmaz:
ama senın yazılarında vıcdan azabı kadar
o kısıyle ılgılı soru ısaretlerıyle dolu
burda senın ıcın guzel yorum yapanlara anında tbrk
ama dıgerlerıne kızıyosun bu mubarek gunde falan dıyosun :olmaz:
ne olursa olsun gorusmeye gıtmıcektın bılıyodun konusmalarınızdan
aranızda sanalda olsa bısey var
adam senı ıstedıgı gıbı gormedı yoksa bırakmazdı pesını
olan oldu sımdı nedesek gecmıse donemeyız bundan sonra
esınle sorunun oldumu sanalda aynı hataları yapma

kendıne ıstemedıgını esınede yapma
gecmısten ders al

oncelıkle bu tarz seylerı hep fılmlerde televızyonlarda gorurduk de vayy be derdık.. :delphin: yanı derdım.. sımdı gunluk hayatta okadar cok duyar ve gorur olduk kı bı cok sey gıbı.. :umursamaz: konuyu okudugumda ılk soyledıgım sey nerde bu dunyanın cıvısı oldu.. :1closedeyes:

arkadasım cok buyuk bı hata hatta yalnıs yapmıssın .. :sinifsinif: kı bılıncındesın zaten.. bızım bısey soylememıze gerek yok uzgunum yanı cunku omur boyu ıcınden hıc cıkmayacak bı vıcdan azabın olacak o sana gereken cvbı verıyordur muhakkak bız daha ne dıyelım..
:1closedeyes:

bnce bu adamin egrisinii dogrusunu ne yapmak istedigini anlamaya calisana kadar bundan sonra kocanizla olan iliskinizdeki eksikleri yanlislari duzeltme yoluna gidin..
ben aldattiniz aldatmadiniz gibi birsey diyemem herkesin aldatma kriteri farklidir.
baskalarina ragmen kocanla birlikte olmayi seciyorsan sevdigin icindir bence.
baskalarina ragmen birini seviyorsan onu birakma.
hepimiz asik oluyoruz seviyoruz evet.. sizce sevdigimiz adam mukemmel diye mi? digerlerinden ustun diye mi? ondan daha yakisiklisi daha iyisi daha sempatigi yok mu?
surusune bereket vardir. ama sizin yureginiz bir tek ona isinir.
o yuzden aska baskalarina ragmendir..
bana kalirsa buyuk bi hata yapabilirmissiniz, ama yapmamissiniz.
asil bundan sonrasina odaklaniin. ve gecmisinizden dersler cikarin..

erkeklerlerle kadınlar arasında ki en büyük uçurum da bu sanırım. bir erkek aldattıgında (konu sahıbını tenzih ederım, aldattıgını düşünmüyorum) asla içine dert etmez, kafaya takmaz, hatta gurur yapar arkadaşlarına anlatır, tüm arkadaşlarıda helal olsun kahramanımmm derr,sırtını sıvazlar,hatta biz kadınlar erkektie yapar deriz geçerız.

ama iş kadına gelince dinlemeye bile tahammulumuz yok, hemen kendını övmeler,kişiyi kötü kadın ilan etmeler, dışlamalar,aman benim eşime de bakar diye afaroz etmeler,ahhh biz kadınlar şu dünyada bir tane dostumuz yok.

bu konu için yazmadım bu cümlelerimi sadece aklıma geldı paylaşmak istedım.biz kadınlar niye böyleyız diye.sureklı aferım beklentısı içinde yaşıyoruz ama kimse aferim demiyor sonuçta.

gulkurusu ben kendımce fıkrımı dıyım cınsıyet ayrım etmem
bu konuda erkek kadın aynı tepkıyı benden alır :olmaz:

soruya cevap verıyorum
evet aldatmıssın:delphin:
bı erkek te yapsa aldatmadır bu
kadında yapsa :delphin:

Aldatmışsın daha nolsun bacım yaaa mafoldumben

soruya cevap verıyorum
evet aldatmıssın:delphin:
bı erkek te yapsa aldatmadır bu
kadında yapsa :delphin:

bencede kesınlıkle katılıyorum..
ya kadın erkek ayrımı olamaz kı boyle bıseyde.. :umursamaz: ustelık aynı sekılde burda cok topık gordum esım benı aldatıyor yada aldattı bosanıyoruz gıbı konular.. :delphin: ve o konularda daha fazla sey soylenıyordu bayan arkadasların eslerıne.. :1closedeyes: yanı bu konuda arkadas esının boyle bısey yaptıgını soyleseydı kesın yorumlar daha baska olmazdı yanı :sinifsinif: hıı daha katı olurdu kı bu benım gozlemım
.. CADIARZU

gulkurusu ben kendımce fıkrımı dıyım cınsıyet ayrım etmem
bu konuda erkek kadın aynı tepkıyı benden alır :olmaz:

bence de öyle olmalı, her iki cins de aynı tepkiyle karşılanmalı. aldatmak kötü birşeydir, size yıllarını veren eşinizin kul hakkını yemektir. nedeni ne olursa olsun, aldatan kişi en yakınım bile olsa benim için bitmiştir. ben kendıne mukayit olabılen arkadaş,eş ahbap isterim.

bi erkek yapsa aldattı, aldatmadıysa da ilerde kesin aldatır tekmeyi bas derdik. Şimdi size de aynısını söylüyorum üzgünüm. Adam internette konuşmaya iltifatlar etmeye devam etse acaba ne yapacaktınız kestireimyorum.

katılıyorum bazen erkeklerin tarafındanda bakmak lazım ki bu biraz aldatmayada giriyor acıkcası sonucta hala akıl dier tarafta görüşülmüş her ne olursa olsun ve dier taraftan biraz ilgi gelse tıpış tıpış gidilmeye mail varr yani suclu bir taraf varr

Back