• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azab, utanc, :(( esimi aldatmis sayilirmiyim:( bakarmisiniz!.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rach
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesin evliliği zaman zaman sekteye ugrar kötü günler geçirir...
ama bu kalkıp da teselliyi bir başka adamda/kadında arama hakkı vermez kimseye...
yapmanız gereken evliliğinizi nasıl yola sokacağınıza yogunlaşmak olmalıydı, böylesi bir yol çok yakışıksız...

adamın sizi tek rar arayip sormaması beğenilmediğinizin apaçık ispatidir
yoksa asla yok bana yalan söyledin yok beni kandırdın numarası çekmezdi
2 evli insan buna nasıl cesaret eder anlamıyorum...
eşiniz böyle birşey yapsa siz ne tepki verirdiniz hiç düşündünüz mü?

ortada bir pişmanlık görmüyorum ben ne yazık ki
sadece o adamın sizi eskisi gibi takmamasından ötürü büyük bir hayıflanma var
yerinizde olsam bir daha onunla karşilaştigim markete adım atmazdım
çünkü gercekten vicdan azabi ceken kadından bu hareket beklenir
yakında başka market yok, eşime durumu nasıl izah ederim falan filan savunmaları asla bahane olamaz...
siz o adamla yeniden karşılaşmak için her firsati değerlendiriyorsunuz gibi geldi bana...
bu yanlıştan bi an evvel vazgeçin, silkinin ve kendinize gelin

adam seni beğenmemiş ollabilir aslında beğenmemek değilde istediği gibi çıkmamıs da labilirsinz .
neyse kı bu sonucu değiltrimiyor
eşiniizi aldatmıs sayılmazsınz ama boyle bır eğilimde bulunmanız çok ama çok yanlış.
bırdaha o kişiyle görüşmeyin derim
yoksa sekteye uğrar eşin oğrenirse bitersin bence..

bu işi burda böylece bırak arkadaşım..
bu pişmanlık vicdan azabı sana zaten emin ol bir süre yeter..
adam bakmış aynı şehirde denden iş çıkmayacak,voltayı toplaış işte
bunu nasıl görmezsin..bi de üzülüyorsun niye ortadan kayboldu diye...
aklını başına al..duygularına hakim ol...bu işi burda öylece bırak..
empati yapmanı öneriyorum sana..eşin aynı şeyi yapsa ne hissedersin?

Bunu bir erkek yapsaydı burada topa koyardık, şimdi ben sizin bu yaptıklarınız karşısında sizi topa koyacağım.
Biraz acımasız olabilir ama gerçekler acıtır zaten değil mi?
Bu bir aldatmamıdır? Evet aldatmadır. Hani diyoruz ya msn de konuşmak bile aldatmadır diye, siz konuşmakla kalmamış birde buluşmuşsunuz, merak ediyorum eğer karşınızdaki görüşmeyi kesmeyip devam ettirmek isteseydi duygularınız ve bugünkü durumunuz ne olacaktı. Çünkü yazınız pişmanlıktan çok, karşınızdakinin yaptıklarının ne anlama geldiğini içeriyor, yani bir nevi bizden bu hareketler karşısında bir umut ışığı çaktırmamızı bekler gibisin.
Açıkcası adamın uydurduğu bahaneye inanman hata, adam seni beğenmemiş ve saçma bir bahane bulmuş, bence sen adamı kafandan hemen çıkar çünkü yaptığın hiç ama hiç doğru değil.

empati yapıyorum.
bir erkek evli. evli bir kadınla karısından gizli msn da konuşuyor. (evli 2 insanın günlerce msn da birbirlerini daha önce hele hiç tanımamış bu 2 evli insanın konuşması ne derece doğrudur o da ayrı).bu yetmiyor .
buluşmaya karar veriyor. vede bunu uyguluyor. kadınla buluşuyor. ama kadın onu görüp beğenmiyor. adeta kaçıyor.
ve biz bu erkeğin yaptığının aldatma olmadığını savunacağız(.bazılarımız öyle diyorda)
gelelim konuya buda aynı şey. sadece cinsiyetleri değiştirdim.
sonuç.
bana göre 2side aldatma.

ben de soruya cevap veriyorum.evet aldatmış sayılırsın,zaten sen de farkındasın yaptığın hatanın.bence buna nokta koy,bu son olsun.eşini seviyorsan,evliliğini sürdürmek istiyorsan, uzak dur.o alışveriş merkezine ya gitme bir süre ya da gittiğinde tanıma,görme o insanı.kendini uzak tut ne diyeyim.

Bu bir aldatmamıdır?? Evet aldatmadır. Hemde buluşmaya gitmeden önce yazışırken bile bana göre aldatmadır....Çünkü masum duygular değildi, birbirinizi tehlikeli görmeye başlamıştınız....
Adamın ortadan kaybolması hayal ettiğinden farklı oluşunuzdan kaynaklanıyor.
Size markette dönüp dönüp bakması "Piliç ayağıma kadar geldi kaçırmamalıyım düşüncesi"
Biz burda sizin o adam için heyecan duyduğunuzu, etkilendiğinizi anladık O hayda hayda anlamıştır.

Çözümü siz aslında biliyorsunuz...ne yapmanız gerektiğini yani...yuvanızla ilgili. Sizin asıl merak ettiğiniz yukarıdaki bahsettiklerimdi....

interneti erkek yada kadın bulma aracı olarak kullananlar oldukça daha çok bu gibi vakalar olacaktır..

evet teknoloji ilerliyor, ama malesef insanlık geriye gidiyor..

hiç şaşırmadım..

erkekler face te, arkadaşlık sitelerinde,kadınlarda işte oyun sitelerinde..( genelleme değil.. lafın gidişatından kullandım:)

sonuç: hüsran, yıkılan yuva..

sizinde bir daha aynı şeyi yapıp yapmayacağınızı bilemiyorum ama alıştıysanız oyun sitelerine, bugün olmazsa başka birgün.. yeni tanışmalar eli kulağındadır..

o heyecanı birkere yaşadınız..

devamı gelir sanırım..

ay allah korusun
adam kocanızın yanında gelip size deseydi ki
aaa hiç değişmemişsin falan
ya d aeşiniz yanınızdayken sizin internette tanışıp buluştuğunuzu belirtseydi

ay allah kourusun

bence o adamın sizle neden tekrar irtibata geçmediği yerine
allah o adamı bi daha karşıma çıkarmasın diye dua ederek geçirirdim zamanımı

ay allah kourusun
sonuçta hiç tekin olmayan bir durum

ha bir de muhtemelen beklediği tarzda birisi değilsiniz o yüzden geri dönmedi

hey bi saniye!!!

bu neyi değiştirir ki???

ya ben şunu anlamıyorum..illa birilerinin eşleriyle araları kötü olduğu zaman başka birisine mi yönelmesi lazım..illa karşı cins mi olmalı bu..hiç mi kız arkadaşınız yoktu vakit geçireceğiniz ? hiç mi tek başınıza eğlenmeye gitmediniz ,mesela sinema ,yürüyüş..vs ? yada hiç mi bir sosyal faaliyete katılmayı düşünmediniz ? kusura bakmayında eşinizle aranız kötü olduğu zaman kendinizi motive edebileceğiniz ,yapabileceğiniz çok şey vardı..o yüzden benim eşimle aram kötü idi lafını bahane olarak görmüyorum

ahkam kesmek çok kolay, hata herkes yapabilir, önemli olan tekrarlamamak. kim kime neyin güvencesini verebilirki, siz kendinize sonsuz güvenebiliyormusunuz. allah kimseyi şaşırtmasın. hayatta olmayacak şey yoktur.

Iykı adam hayal kırıklıgına ugrasmıs!!!
Cunku sana asık oldum deseydı bence sen yelkenlerı ıyıce suya ındırırdın kanımca
Bence aldatmıs sayılırsın.
Gerekırse kısa bır muddet dısarı cıkma onu gectm ınternete hıc gırme sonra sonra gecer bu sıkıntın ınsallah

beklediği gibi biri çıkmamışsın da o yüzden...
yani seni beğenmemiş,eğer tersi olsaydı emin ol seninle görüşmeyi sürdürürdü.
açıkçası evli ya da bekar fark etmez ilişkisi olan insanların bu tarz davranmasını tasvip etmiorum.bu kesinlikle aldatmaktır.

bu yaptığın çok tehlikeli bi oyun
böyle riskli heyecanlar peşinde koşmak evli bi kadına hiç yakışmıyor
çok ayıp ve pişmalıktan öte aklında hala o evli adam kalmış
ve ben erkek olsaydım eşim böyle bişey yapmış olsaydı inan asla affetmez
kapının önüne koyardım
çünkü sabah işe gittiğimde acaba karım nette tanıştığı biriyle buluşmaya gidecek mi diye
düşünüp hayatı kendime zehir etmezdim
unutma evlilik herseyden önce güven üstüne kurulur

çok yanlış şeyler bunlar.kesinlikle uzak dur.artık o niye böyle yaptı niye şöyle dedi diye düşünmen doğru değil.

Yalnız ben yazdıklarınızdan bi pişmanlık utançlıktan çok nette tanıştığınız adam tarafından istenmediğinizin sebebini anlmak ister gibi bi haliniz olduğunu çıkardım sanki istenmediğiniz için üzüldünüz yanlış anlamışımdır umarım

Keşke gitmeseydin çok tehlikeli ya eşin konuşmalarını bilgisayardan takip etseydi..
Kesinlikle böyle olayları tasvip etmiyorum.. Nasıl bu kadar saf olabilirsiniz adam seni belliki oyuna getirmiş oraya cağırmış tipin yada ne bileyim başka şeylerini beğenmemişki bahane uydurmuş.. sen de oturup o herifi neden böyle yaptı diye kafaya takıyorsun. ben olsam oturur öteki tarafta kocama bunun hesabını nasıl vereceğim diye düşünürdüm...

ahkam kesmek çok kolay, hata herkes yapabilir, önemli olan tekrarlamamak. kim kime neyin güvencesini verebilirki, siz kendinize sonsuz güvenebiliyormusunuz. allah kimseyi şaşırtmasın. hayatta olmayacak şey yoktur.

Aklı başında insan bunu evliyken parmağına o yüzüğü takarken yapmaz,
helede eşini sevdiğini söyleyen biri bunu yapıyorsa ben onun şu anki sevgisinden şüphe ederim, evet tabiki Allah kimseyi şaşırmasın ama Rabbim akıl vermiş mantık vermiiş irade vermiş, arkadaş o ilgiyi adamda gördüğü anda geri adım atıp konuşmamalıydı dahası olan olmuş oturup adamın ona niye böyle davrandığını düşünüyo hayretler içindeyim valla..:olmaz::kızgın::1shok::1shok: bırak ne halt ederse etsin adam
bi daha da o marketin yakına bile uğramam çünkü hep aynı yerde karşılaşıyorlar burda bi tuaflık yokmu sizce..

bence esımle aram ıı deıldı dıye bahanede bulunma varsa aranda bısı adamla kı var gıbı gorunuyo halen heyecanlandıgına gore bosan esınden sonra ne yaparsan yap yaptıgın cok yanlıs cok

Back