• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azab, utanc, :(( esimi aldatmis sayilirmiyim:( bakarmisiniz!.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rach
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence utangaclıktan öte neden bana boyle davrandı dıyen bır konu gıbı bu
bence ıcındekı pısmanlık cok zor gecer senın habrın olsun
yanlıs yapmıssın ..

bence artık kurcalama ve unut gıtsın gırme ınternete bır sure fln en bılımm...

hmm, boşanılacak bir durum olmasa da, bundan sonra daha temkinli davranmanız yeter, eşinize özür olarak da bundan sonra hiç bir niyetle erkek arkadaş edinmeyin, vicdanınız rahatlasın.

bosaniriz cevabi acik esim yapsaydida bosanirdik:((
Arkadaşım bunu biliyorsan neden diye bir soru sorarım.Aranız kötüyse de kötü.
O anda acaba ayrılmak gibi bir niyete mi girmiştin.Gerçi girsen ne olur,boşan,öyle bak önündeki seçeneklere değil mi ama.
Dediğim gibi unutacaksın,ya da unutturacaksın kendine,böyle yaşanmazmafoldumben

Arkadaşım bunu biliyorsan neden diye bir soru sorarım.Aranız kötüyse de kötü.
O anda acaba ayrılmak gibi bir niyete mi girmiştin.Gerçi girsen ne olur,boşan,öyle bak önündeki seçeneklere değil mi ama.
Dediğim gibi unutacaksın,ya da unutturacaksın kendine,böyle yaşanmazmafoldumben

ben anlatamadimi ya ben adamla ileriye donuk yada gunu birlik yada her neyse birsey dusunmuyordumki dusunmemde imkansiz sadece sanirim ben burda fazla durust davranim ve duygularimdanda bahsetdim size yoksa ben boyle netden biryle konustum ama cok pismanim allah beni kahretsin ne yapacam deseydim yok bacim takma kafani bu kadar hatani anlamisin hayatina bak der gecerdiniz ama dogru yanlis benim her zamanki gibi:((

ablacım ama senin duymak istediğin cevaplar olmadığı için böyle davranıo gibisin sakin ol bakalım o adamla karşılaştıında heyecanlansanda gizle umursama slm verme görme ayrıca heyecanlanmada unut yaşanmadı say!!!!herkes kendisini yerine koyup cevap yazdığı için böyle düşünü olabilirsin am yani ben bir erkekle gözgöze geldiğimde bile hani ikinci defa falan baktığımda aha diorum aldattım galiba biton pişman oluorum nette ne işin var elin adamıyla boşver bizde oyunlar oyynuoz misal satranç tutkum var eşimde çok katlanamaz bana mızıkçılık yaparım o yüzden netten üyelik aldı bana bende oynuorum ama oynadıklarımlada muhabbete girme gereği duymuorum nese eşine belli etme bu durumu ve tekrarlanmasına izin verme canım

bir hata.....insanız..hata yapılmış...bir nevi de aldatmışsınız..başka da bir isim veremedim...şimdi yapacağınız şey olayı unutmak ve ömrünüzü geçireceğiniz eşinizle ilgilenmeniz...önemli ve daim olan da eşiniz olmalı...hatayı devam ettirirseniz çok ama çok yazık etmiş olursunuz kendinize...lütfen bırakın o adamı düşünmeyi....üzülmeye devam etmenizi istemiyorum...:teselli:

bir hata.....insanız..hata yapılmış...bir nevi de aldatmışsınız..başka da bir isim veremedim...şimdi yapacağınız şey olayı unutmak ve ömrünüzü geçireceğiniz eşinizle ilgilenmeniz...önemli ve daim olan da eşiniz olmalı...hatayı devam ettirirseniz çok ama çok yazık etmiş olursunuz kendinize...lütfen bırakın o adamı düşünmeyi....üzülmeye devam etmenizi istemiyorum...:teselli:

cok sagol canimcim ama zaten ben o adami dusunmuyorum hicde aklima gelmiyor aradan 1 sene gecmis olayin ustunden ve ilk donemler ne buyuk hata yaptim diye cok uzuldum cok dusundum ama 1 senede azbir zaman degil unutdum gitdi fakat dun marketde gorunce tuhaf oldum heycanlandim nerden cikti bu diye dusundum eside vardi acaba esin nasil bir kadin diye aklimdan gecti ama bakmadim o benim onu gormedigimiu sandi ama dedigim gibi gordum ve tinlamadim ama esimdende cok utandim sonra bir an dusundum ya allah insanlari ne guzel yaratmis dusune biliyormusunuz herkez karsisindakinin dusuncesini okuya bilseydi ne kotu olurdu bu herkez icin gecerli esimin dusuncesini okumakda kotu ne bilim kim olursa olsun sonra cok uzuldum butun gece uyumadim neden kendimi bu duruma getirdim neden bu firsati bir kac gun konustugum insana verdim diye burdada arkadaslarin bu sekil yazilar yazdiugini gorunce saten salagimya dur bir konuda ben acayim dedim iste ;(((

ama slinmesini istiyorum konumun nasil silinirse silinsin kilitlensin degil silinsin lutfen:(((

canım..lütfen konuyu açmakla hata yaptığını düşünme.....sana göre iyi veya kötü veya beklemediğin cevaplar yazılabilir...cevap yazan arkadaşlar senin için ,sana yardımcı olmak için yazıyorlar....yazıyoruz...bazen insanlar farklı kişilerden fikir aldıklarında kendilerini rahatlamış hisssederler..senin de böyle olman gerekir....vicdan azabı duyuyorsun....bence bu güzel bir işaret...demek ki bir daha aynı hatayı tekrarlamayacaksın....değil mi canım?a.s.

arkadaşım size bir dost gibi acı söylemek istiyorum..
siz buraya konu açarken sanıyorumki sadece yazim birilerine itiraf edimde rahat edim diye açtınız..
ama üzgünüm burda kimse size ohh iyi yapmışsın, aferin ,devam et gibi sözler söylemicek ..
tabiki eleştirininde boyutu önemli burdada forum arkadaşlarımızı sadece biraz daha sakin olmaya davet ediyorum..
şimdi siz hani sormuşsunuz ya bu adam beni kullandımı diye ?
evet malasef kullanılmışsınız :(
adam sizinle hoş sohpetler yapıp vakit geçirmiş kendi egolarını tatmin etmiş ..
ve sonrada sizin için en üzücü aslında çok sevindirici kısmı sizi hayalindeki gibi bulamamış ve erkeklerin herzaman yaptığı salakça bir bahaneyle sizden kaçmış ..
ama iyikide kaçmış ..
bu karşılaşmalarınızada bir anlam veremedim bunu demeden geçemicem inş. br daha karşılaşmazsınız çünki ne yapıcağı belli olmaz ve sonunu düşünmek bile istemiyorum eşinizle ilgili ..
acı ama gerçek !!
umuyorumki bu size büyük bir ders olucak ve birdaha böyle bir girişimde
bulunmıcaksınız ..
arkadaşların size verdiği tepkiler bence sizin ilk mesajınızda kendinizi doğru ifade edemeyişinizden olmuş lütfen sizde bu tür yorumlara kızmayın çünki bazen insanın kendine acı gelipte itiraf edemediği şeyleri objektif gözler çok güzel gösterir sizinde buna ihtiyacınız varken her mesajı ayrı ayrı tekrar okyun derim..

hanım aldatmıs düpedüz bızden telkin beklıyor.
aldatmışsın hanım, eski zamanda olsa adın cıkardı 9 a ınmezdı 8e,
kötü kadn damgası yerdın,
şimdiyse bızden telkin beklemeye yüz tutmuş bir site uyesisin. utan bence kendinden.
aldatma aldatmadır.

eşinizi aldatmışsınız başka yorumu yok başka bir erkekle buluşmak bu anlama gelir 5dk 5 saat farketmez

arkadasim benmi anlatamadim bilemiyorum ama ben konuyu hep anlatip sizi daha iyi olaylara hakim olmanizdi yoksa bir sene sonra bu adam bana niye boyle yapti demek icin acmadim konuyu sadece kendi duygularimi yasadigim seyleri butun ictenlikle yazmak istedim ki daha dogru yorumlar gelsin diye.

canım tüm yorumları okumuşsundur herhalde. Ve genelimiz böyle düşünüyoruz eşini aldatmışsın gerçek bu.Empati yaparmısın eşin böyle bişey yapmış olsaydı hangi bahanesi onu haklı kılardı? Sizin ilgisizliğinizden dolayı yaptığımı, sadece msn de konuşup kısacık görüştüğümü.... Ve en önemlisi o adam sizi beğenip devam etmek istese siz ne yapardınız..... :olmaz:

keske hiç görüşmeseydiniz, bence o markete dahi gitmeyin, karşılaşmayın artık..bir anlık zaaflar büyük kayıplara yol açar.

Canım yaa...bir şey yaptığın yok...sadece bir merağa yenilmişsin bir an adamı görmüşsün işte...sonuçta bir şeyde yapmamamışsın..bütün yazdıklarınıda okudum anladığım kadarıyla beyninde bile aldatmamışsın..sanırım sıkkın bir zamanında belkide gerçekten samimi bir dost muabbeti bulmuşsun ve merak etmişsin...arkadaşlar lütfen sizde abartmayın ok belki eşi duysa görse bir çok yanlış anlamalara neden olabilecek bir olay ama ben arkadaşın samimi olduğuna inanıyorum...kendine yaptığın eziyet fazla canım unut gitsin...

Yaptığınızın çok büyük bir hata olduğu ortada ve siz de farkındasınız.Ama sonuçta tam olarak aldatma sayılabilecek bir durum yok,aldatmaya giden yolda atılmış hatalı bir adım var.Eğer pişmansan ki öyle gözüküyor,birdaha asla o adamla konuşma,karşılaşırsan yine hiç ama hiç oralı olma.Eşinle güzel vakit geçirmeye çalış,yuvanla ilgilen.Ayrıca dua et Allah'a,bu yanlış yoldan seni döndürmesi ve birdaha aynı hatayı yapmamak için..Yaşadığın vicdan azabıda sana yaptığın bu yanlışın faturası olsun,ders olsun..

sen bizden duymak istediklerini bekliyosan çok beklersin arkadaşım
yaptıgın büyük bi hata olmasada başlangıç kabul et
karşı tarafın eşi bundan haberdar olup buraya böyle bi konu açsa
seni düpedüz aldatmış derdik adamı yuhalardık
ama sen yapınca olsun hatanı anlaman önemli diyip teselli mi verelim
kendin yazmışsın eşim yapsa boşanırdım beni aldatmış sayılırdı seni aldatmadan ayrı tutacak ne?
sen dua et böyle bi şans vermiş Allah sana
eşin umarım bilgisayarı karıştırıp açtıgın bu konuyu okumaz

ya bunu bir erkek yapsa
inanın vicdan azabı bile duymaz

hanım aldatmıs düpedüz bızden telkin beklıyor.
aldatmışsın hanım, eski zamanda olsa adın cıkardı 9 a ınmezdı 8e,
kötü kadn damgası yerdın,
şimdiyse bızden telkin beklemeye yüz tutmuş bir site uyesisin. utan bence kendinden.
aldatma aldatmadır.

NASIL Bİ USLUPTUR KARDEŞİM BUYAAA KONU SHAIBI SİZDEN AHLAK DERSİ İSTEMEMİŞ İÇİNDEK:olmaz:I PİŞMANLIGINI PAYLAŞMIŞ

Back