• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azab, utanc, :(( esimi aldatmis sayilirmiyim:( bakarmisiniz!.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rach
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence yaptığın hiç hoş değil
Ve hala o insanla ilgili merakların var çok garip?
Öncelikle kendini eşinin yerine koy
O sana yapsa hoşuna gider miydi?
Ayrıca evlilikle sadakat çok önemli sizin bir yuvanız var
Zor dönemdeyim diye böyle bir şey yapılamaz
Tabiki zorlukları sıkıntıları olacak ama bu sorunlarını bu şekilde çözümleyemezsin...
Dilerim aynı şeyi tekrarlamazsın

eşin aynısını yapsa esıne ned erdın guzelım bence cok yanlış bısey yapmıssın elın adamıyla konusmak vede gorusmek ne sekılde olursa olsun aranz nekadar kotu olursa olsun yanlış yapmıssın vıcdan azabın boşa degıl eşin bunu duysa emınım neyse ya olmuş bıtmıs ama esınn yuzune nasıl bakıosun yazık degılmı ya o aranz bozuk oldgu zamanda esın baska kadnlarla sohbet muhammet yada tek gecelık bıseyler yasaydı Allah korusun dımı

o it herif de karısı aldatmak istemiş ve aynı şehirde yakalanma olasılığı daha yüksek olduğu için sizden kaçmış...

aldattınız veya aldatmadınız..hayat bu herşey insanlar için...

sizde kendinizi üzmeyin bu kadar

Bencede adamın davranışını düşüneceğine vicdan azabından nasıl kurtulurum diye düşünmelisin :olmaz:

Arkadaslar yorumlariniz icin tesekur ederim ama tamam artik yorum yazmasaniz sevinirim..
Allah hic birinize ayni seyleri yasatmasin ..

baştan sona kadar okudum..
kim ne demiş hiç okumadım bilmiyorum sadece affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum yaşıma verin haddimi aştığımı düşünürseniz ama merak ediyorum acaba o bey size görüştükten sonra daha yakın davransaydı yine aynı mı olacaktınız suçlu hissedecek miydiniz kendinizi?..siz evlisiniz ne demek kendimi kullanılmış gibi hissediyorum öyle olmasaydı bir şey mi olacaktı?
bence istemeye istemeye gittim demeklede sadece vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz zira öyle olmasa görüşme teklifini kabul etmezdiniz yada yapmazdınız.ayıp olur falan da bahane yani daha önce hiç görmediğiniz tanımadığınız kim olduğunu bilmediğiniz birine ayıp etmekten çekiniyor gidiyorsunuz görüşmeye ama eşinize ayıp etmekten çekinmiyorsunuz kusura bakmayın ama yazık..

Son düzenleme:
dün gece biliormusunz aklıma konu sahibi geldi düşündüm durdumm belkide üstünüze herkes geldi ama burda herkes dogrudan yana dogruyu sölerler...bilmiorum bi hata yapmışsınız bence üzülmeyin artık yolunuza bakın kocanıza baglanın sımsıkı siz onun namususunuz unutmayın...
öle pis insanlarlada sanal olsun geçrk olsn akrdaşlık olsun knşmayın görüorsunuzki insnlar gözüktüğü gibi olmuor malesef....
hakında haıyrlısı.allahın sevgili kuuluymuşsunuzki başka şeyler olmadan olay kaapanmış ya kocanıza kadar gitseydi bu konular ...üzülmeyin geçmişi unutun dua edin ve ileriye bakın

Back