- Konu Sahibi candygirl123
-
Emla krem . Hiç duymadım işe yarıyormu bide nerden bulabilirimbende fikrimi yazaym bikini bölgesi için suan cocugm var jilet kullanıyorm ama işi olmayn bir saaat vakit bulan ve cacı kıymetli olanlara bikini bölgenize nohut tanesi kadar emla krem sürün o bölge uyusun sonra eldivenle alın tertemz oluyo bir ay sonra cıkıyo ama suan ben yapamıyorm jiletle almk igrenc tüy dökücü kullanacam
Eczanede satiliyo aslinda yanik kremi ama uyustrdugu icin bircok insan bu amacla kullaniyo bende ise yaradi bir kutuda 5 tane kucuk krem var ben birini uc kerede kullaniyodm ama alisana kadr bir kutuyu birkerede kullanrsn cunku tamamen hissizlik olmuyo uyusuyo kili cektigni hissediyosn cok cok az aciyo ama asagilr biraz daha fazla acir ben aldigm zamn 30 liraydi sindi kac tl bilmiyorm pahali ama ise yarayn bir urunEmla krem . Hiç duymadım işe yarıyormu bide nerden bulabilirim
Deneyecegim . Teşekkür ederim :))Eczanede satiliyo aslinda yanik kremi ama uyustrdugu icin bircok insan bu amacla kullaniyo bende ise yaradi bir kutuda 5 tane kucuk krem var ben birini uc kerede kullaniyodm ama alisana kadr bir kutuyu birkerede kullanrsn cunku tamamen hissizlik olmuyo uyusuyo kili cektigni hissediyosn cok cok az aciyo ama asagilr biraz daha fazla acir ben aldigm zamn 30 liraydi sindi kac tl bilmiyorm pahali ama ise yarayn bir urun
Spreyi kötü, sıkıyorsunuz geniş bi alana dağılıyor vücutta sönüyor köpük gibi çok sıkmak gerekiyor. 2 bacak kutuyu yiyor nerdeyse. Bir de uygulama süresi 10 dakikayı geçmesin diyor. Spreylerken geçiyor, bende yanma ve kabarcık yaptı 2-3 dk fazla kaldı. Kremi daha iyi, spreyin yarısı boşa gidiyor sıkarken içi de kof şişenin.canlarım ya veet tüy dökücü krem yada sprey kullananlar varmı aranızda ?? bende bikini bölgem ve bacaklarım için almak istiyorum ama gerçekten tüyleri döküyomu merak ettim kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum :asigim:
eczanelerdeEmla krem . Hiç duymadım işe yarıyormu bide nerden bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?