canım o zaman bir nimet sunmuş olacam ödüllendirmiş olacam kıymetli kv ve kp i...durum şu olacak : ev aldık diyerek maddi konularda kenara çekildiler , borçlarımızda onlar değil benim ailem destek oldu hiç karışma karışmadılar,kredi çekilecekse eşim ablalarına söylemedi ben abime söyledim abim çekti bize,evde tadilet diyorum ya tadilat derken tekrar söylüyorum kırık dökükleri yapmak değil mesela doğal gaz pimapen cam balkonlar banyomun yenilenmesi vs yani bu tarz işlerde eşim sürekli benim babam anlamaz senin baban gelsin derdi benim ailem gelirdi babam işcilerle çalışır annem benimle temizlik yapardı ...neden ? çünkü ev bizimdi güya yoksa ev onların olduğunu bilseydim doğal gazsız pimapensiz de otururdum orda kendim para biriktirir kendimize ev alırdık ayrıca annemi babamı da çalıştırmamış olurdum...onlar bu tadilat işlerinde yardım için bile ayak basmazdı...kaza oldu hemen tapu eşimin üzerinden kv hanımın üzerine alındı ki aman bana kalır falan oğlumuz ölünce defolsun gitsin...şimdi gün benim günüm..eğer senin dedğin gibi yaparsam onların canına minnet oğulları onlara külfet olmadan evlendi,oğullarına verdikleri ev yapılan tadilatlarla değeri artarak geri döndü , şimdi gelinleri de o şehre atanırsa oğulları ömür boyu onlarla aynı şehirde yaşayacak..valla miss....ama ben onlara yaptıklarının cezasını çektirmek istiyorum...sırf bana yaptıklarından dolayı o şehre atanmadığımı bilsinler istiyorum....ben başka şehirde kira vererek de yaşayabilirim.o önemli değil ..ama o evin tapusu bize geri dönmeden o şehre yerleşmem..[/Q UOTE]
Hayir bence de tapuyu geri almalisiniz ama evden cikma diyorum alamazsaniz bile gitme o kadar yaptiklarin onlara kalmasin en azindan inadina otur. Ama alabilirseniz ne ala insallah eşin düşünür kabul eder..