Ve sonum gene baba evi galiba :(

2. değil 12. evliliğin olsa da bu adamdan ayril lütfen güzel kardeşim. Genceciksin daha. Akilli bı kadınsın yazdığın mesajlardan anlasiliyor bu. Ailecek senin zayıf yanini bildikleri için eziyet ediyorlar. Okursun meslek sahibi olursun inşaallah bu kötü günlerini hatirlamazsin bile.

Senin korkacak kacacak bir durumun yok insan olanin basina is gelir lutfen bu kadar derdinin icinde birde elalem ne der diye dusunme hayatina bak kendi kararini ver Allah yardimcin olsun insallah Sirf bu ikinci evliligin diye kendini ezdirme biraz ozguvenli ol sen kendini savunmazsan esin zaten savunmaz baskin bir karakter ol sakin durdukca ustune biniyorlar sadece

Bu evlilik değil ki, işkence. İster üç kere boşan ister beş kere. Elalem sizin hayatınızı üç beş yıl belki konuşur konuşmaz ama siz o hayatı yaşıyorsunuz, içinde olan sizsiniz.
Daha 28 yaşında çocuk da yokken kendinize bir iyilik yapın ve temiz bir sayfa açın. Erkeklerden de tam emin olmadan uzak durun artık.
Bir değil bin kere düşünün, ölçün, biçin, tartın. İlla hayatınız da biri olmak zorunda değil, siz önce kendinizi bir yaşayın.
Öyle kp e, görümceye neler yapardım ah, neyse...

Çok gençsin, çocuk yapmamakla çok iyi etmişsin. Yeni bir hayat kuracak vaktin de enerjin de var, sadece biraz zamana ihtiyacın var. Bence hemen bir psikyatriste git, boşanmak istiyorum ama bıktım korkak-aciz hissetmekten, güce kararlılığa ve inanca ihtiyacım var de. O sana doğru yolu gösterir. Devlet hastanesinde psikyatristle ücretsiz görüşebilirsin. Kısa olur ama onlar zaten sürekli aynı şeyleri gördükleri için senin neye ihtiyacın olduğunu şak diye söyleyecektir. İlaç verirse de kullan, ben çok faydasını gördüm zihnimdeki bulanıklığı bu sayede attım.

Aldatma var,darp var, kendisi suçlu olduğu halde “güvenmezsen olmaz bu iş” şeklinde psikolojik şiddet de var. Daha ne olması gerekiyor aldatmak için? Benim de hatalarım var vurdum sövdüm diyosunuz ama sizinki sadece karşılık vermek, güvensizliğin temelini atan ve çözmeye çalışmak yerine sürekli tekrarlayan o. Bırakın nasıl istiyosa öyle yaşasın, cinsel sohbet istiyosa sizinle etseymiş, madem başka kadınlarla konuşmak istiyor neden evlenmiş?!

Zararın neresinden dönsen kârdır canım. Okumak zorunda da değilsin hemen işe başlayabilirsin bekleme bence, okulların durumu da malum zaten ne zaman açılacak, devamlılık nasıl olacak belli değil. Bu sürede para kazanmak senin için daha mantıklı.

Evlenmek zorunda da değil hiçkimse, önce kendin düzenini kur kendini sağlama al, sonra yalnızlıktan sıkılırsan “benim hayatım bu şartlarım bu, bana ayak uydurabileceksen gel yoksa uzak dur” diyerek bi koca bulabilirsin. Ama öncelik kendi düzenin olmalı.

Cok tsk ederm. Koca olmayandan baba asla olma dusuncesindeym.hepinizin yazdiklari ayri ayri degerli benim icin

Kesinlikle bosanirsam ilk yapacagim sey is bulmak olacak sonra kazandigim uniyi okuycam. Insanlarin degersizlestirmesinden okdr cok yoruldumki. Ve goruyrm kimseye yaranamamisim. Psikiyatriye gittim. Ilac verdi uyutmakdan basla ise yaramadi cunku zihnim okdr doluyo. Kiloda yapinca biraktiyormsimdi cunku daha cok ozguvenim gidiyo

Butun soylediklerinzde haklisnz. Ne deseniz haklsinz. Bunun icin buraya yazdim o cesareti bulurum diye

Bence eşden kaynaklaniyo eş yaninda olunca insanin hepsi susuyo. Ama kayinbabmgilde biliyoki onlar daha degerli esimin gozunde

Cocugu ondan istemiyrmm . Yapmadimda zaten koca olmayandan baba hic olmaz. Sadece icimde cocuk ozlemi var ama bunlari gorunce istemedim dedim

Herkes ektini bigun bicecek. Bana eziyet ederken esim ben sabahlara kadar aglarken. Onlarin gorumcemle olan yazismasini okudum sonra esim gorumceme"kendini sakin uzme cocuklarina yuvana bak" diyo . Ya benim uzuldugum agladim okdr zoruma gidiyoki

Bence eşden kaynaklaniyo eş yaninda olunca insanin hepsi susuyo. Ama kayinbabmgilde biliyoki onlar daha degerli esimin gozunde
Doğru söylüyorsun İNŞALLAH düzelir dicem ama bence hayatını mahvetme çünkü değmiyor kendini mahvetmeye yinede kader bu hayata sınava geldik belikde senin sınanmanda budır bilemeyiz Allahım YARDIMCIN olsun

1 evliligim bittigindede okdr kotuydumki ozguvenim yerle birdi tekrar okumayi dusunecek kafa yoktu diyim. Ama calistim bi donem sirf yasadiklarimi oturup dusunmemek adina

2. Kere begenip bi hevesle aldigin esyalari birakmak.
2. Kere kurdugun hayalleri yikmak
2. Kere alistigin evini ozlemek
Oyle agir ki
Lütfen üniversiteyi kazanmisken oku bırakma, iş bul ve bunlar 3. kere olmasın
Evet başımıza ne geleceğini bilemeyiz eşle sorunlar olabilir,herkesin başına aldatma gelebilir ama sen bir de sırlar dünyası gibi kp aşağılamalarına baskılarına maruz kalmışsın.Neden? çünkü 2. Evliliği ailesine de birdaha gitmez işi yok gücü yok mecbur çekecek diye düşünmüştür mal kafa adam

Kesinlikle dusuncesi o yondeydi. Bana birgundediki "herkes sucu sana bulur 2 kere evlendi bosandi derler" dedi bende " umrumda degil kimin ne soyledigi ben sabrederm vicdanim rahat olsun, keske dememek icin ve baktim.olmuyo ceker giderim" demistim cok sasirmisti aninda telefonu kapatmisti. Bu arada benim 2. Evlilik ama esiminde 2.ci

Demi bende dedim hep ben seninle evliyim seni mutlu ediymmu ona bak. Ki ayrica kimseye hic bi kotulugu olmamis insanim. Kayinbabam bagirip cagirirken haksiz yere, ben hic saygisizlik etmedm bile

Biri size bağırıp çağırırken, sırf saygısızlık olmasin diye sesinizi çıkarıp sineye çekerseniz, bu sonuçlara katlanmak zorundasınız. Bir ağırlığınız olmalı. Kimse size bu şekilde davranamaz ! Bu mesajı vermelisiniz etrafiniza. Bunun da tek yolu kendinize çok iyi bakmanız, kendinize değer vermeniz, kendinize ait bir alanınız olmalı, taviz vermediğiniz kırmızı çizgileriniz olmalı. Bunlar olmazsa siz bu evlilikten de ayrılsanız yine aynı ortama maruz kalırsınız.

Bırakın gidin hayatınızı kurun ve uzun bir süre evlilik düşünmeyin kesinlikle. Hayatınızı kurun bir işe girin daha yaşınız çok genc bu enerji emicilerle niye hayatınızı bitireceksiniz. Yaşasın o da ablasiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…