-
- Konu Sahibi Kekkirintisi
Gercekden hayatimi emiyolar enerjimi emiyolar ailecek. Ne yaparsam hatali oldum suc olduBırakın gidin hayatınızı kurun ve uzun bir süre evlilik düşünmeyin kesinlikle. Hayatınızı kurun bir işe girin daha yaşınız çok genc bu enerji emicilerle niye hayatınızı bitireceksiniz. Yaşasın o da ablasiyla.
Hic sevmemisim kendimi simdiye kdr.bunu goruyorm bu ikinci evliligimdeBen 28 yaşında bekar bekar dolanıyordum 34 yaşında evlendim ilk evliliğim üstelik 28 yaş cok genç ikinciyi de evlenirsin üçüncüde millete ne namusunla evlenip ayrılmakta mi ayıp ya lütfen su kafayı bırakın anlaşamıyorsun ayrılmak hakkın. 2 cide ben aldım benden ayrılmayı düşünmez diye yapıyorlar bunu. Çocuğun yok en büyük avantajın bence iyi kötü çalışırsın. Birkez boşandıysan bence yine yapabilirsin. Milletin ne dediğine bakma. milletin lafı sözü hiç bitmez. Annem derki soyleseler soyleseler 40 gun soylerler dahada soylemezler yavrum. Allah hayirlisini nasip etsin insaplah lutfen umutsuzluğa kapilma.
Bu ne ki daha. Babama benim oglum yuzde seksen beni dinler bosan dersem bosanir demis. Babamda benim kizim naptida bu lafi soyluyosn demis. Bise yapmadi diyebilmis sadece. Bise yapsaydim.kesinlikle soylerdi zaten susmazdiHepsini okumaya gücüm yetmedi ama babasının boşatırım falan demesi iğrenç birşey
Ailesinin en ufak birdahaki saygısızlığında
Bir daha onlarla görüşmek istemediğinizi söyleyin
Eğer görüşeceksin derse baba evine gidin
Burnu sürtsün
Ezdi .. ezdirdi sorunda bu ya. Esimin beni tutmamasi kayinbabama herseyi anlatmasi. Kac kere uyardm amayok. Inanin hatam olsa sunuda ben soyle yaptim derdim ama hep alttan alan oldmAileni düşünüyorsun üzülecekler diye ama evliliğinin elle tutulur bir tarafı yok ki. İçinde bulunduğun durumu bilseler belki onlar da senin hala o evde kaldığın için üzülürler. İki kişi arasındaki sorunlar bir şekilde çözülebiliyor ama işin içine kp bile girmiş bir suçun olmadığı halde. Ve en kötüsü eşinin seni savunmaması. Haklıysan seni savunacak, haksız olursan da seni uyaracak ama yine de ezdirmeyecek
Bu ne ki daha. Babama benim oglum yuzde seksen beni dinler bosan dersem bosanir demis. Babamda benim kizim naptida bu lafi soyluyosn demis. Bise yapmadi diyebilmis sadece. Bise yapsaydim.kesinlikle soylerdi zaten susmazdi
Bu bazı kocaların hiç umrunda olmaz . Zaten şu zamanda kim cinsel yokluk çekecek Allah aşkına. Ben buna hiç inanmıyorumKocanız 2 gün cinsel yokluk çeksin
Cinsellikden yone ac birakmak hic umrunda olmaz onun zaten isini internet uzerinden kadinlarla hallediyo. Sirf gorumceme cok sicak davranmadim diye 3 bucjuk 4 ayda yanima birlikde olmaya en fazla 6 kere gelmis insan o. Bagzi erkeklere resti cekmek gecmiyo maalesef . Dayin yuvasini bozmak istememis demekkiResti çekin
Dayımın eşi yani gelinimiz anneannemde laf huzursuzluk ediyor diye
Anneannemin 3 yılda 3 almıştır evine
Dayıma Resti çekti bizim gelin
24 yıla yakındır evliler
Bizimlede görüşmezler ayda yılda 1
Bu otoriteyi senin sağlaman lazım
Kadında biter iş
Kocanız 2 gün cinsel yokluk çeksin
Süt dökmüş kedi gibi her isteğinizi yapar
Güçlü olmalı
Bir daha gelmeyecekler benim evime de
Sen gidersen git onları ziyarete de
Telefonlarını açma
Kimseyleylede konuşturma
Mesaj at
Ya benim dediğim olacak yada ben yokum de
Huzurun sırrı güçlü olmaktır
Eski eşimde şiddet ve bazı şeyler olmasa onun gibi odunu bile yola getirirdim ben
Dediğim gibi
Güçlü ol
7 kere evlenen bile var kimseyi ilgilendirmez bu
Erkek severse ister pavyondan almış olsun yinede evlenir bunu hiç sorun etme
Bir kere boşanıp ayakta kalmışsın bir daha yaparsın
Ama eşinin ailesinin laflarını stresini çekip hastalanacağına
Restini çek
Olursa olur olmazsa
Oh mis gibi kendine ev tutar yaşarsın
3 günlük dünyada stres çekmeye gelmedik
Sevmediğimiz insanları görmek zorunda değiliz
KesinlikleBu bazı kocaların hiç umrunda olmaz . Zaten şu zamanda kim cinsel yokluk çekecek Allah aşkına. Ben buna hiç inanmıyorum
Yaaaa duygulandım nasıl igrenc bir aileye eşe düştün boşan balık bastan kokar annenlere dö bidaha sana uygun insan çikana kadar evlenme annenlerin ora dön kendine bir iş bul kimsenin agız kokusunu çekme2. Kere begenip bi hevesle aldigin esyalari birakmak.
2. Kere kurdugun hayalleri yikmak
2. Kere alistigin evini ozlemek
Oyle agir ki
Adamda gevşeklikCinsellikden yone ac birakmak hic umrunda olmaz onun zaten isini internet uzerinden kadinlarla hallediyo. Sirf gorumceme cok sicak davranmadim diye 3 bucjuk 4 ayda yanima birlikde olmaya en fazla 6 kere gelmis insan o. Bagzi erkeklere resti cekmek gecmiyo maalesef . Dayin yuvasini bozmak istememis demekki
Nasil dayaniyrm bende bazen kendime sasiriyorm. Onca sey yapti daha insan ne yapabilir bosanmak icin diye dusunuyrm. Bastada soyledim cesaretim yok 1 evliligimde cok guclu ciktim o evden ama artk yoruldum. Tekrar ayni yikim agir geldigi icinAdamda gevşeklik
İktidaraızlık
Aldatma
İlgizsizlik
Ezdir me
Kin
Herşey var
Aşık değilseniz bi dk çekilecek tip değil
Nasıl dayanıyorusunuz
Nasil dayaniyrm bende bazen kendime sasiriyorm. Onca sey yapti daha insan ne yapabilir bosanmak icin diye dusunuyrm. Bastada soyledim cesaretim yok 1 evliligimde cok guclu ciktim o evden ama artk yoruldum. Tekrar ayni yikim agir geldigi icin
Denedim psikolog ama ise yaramiyo. Bi donem hapda kullandim yok. Icim okdr doluki.Çok iyi anlıyorum sizi
Ben dayağa bile katlandım ailesinin hizmetçisi oldum
Zar zor gittim
Halen toparlanamadım
psikoloğa gidin
Bizim gibi çıkmazda olan kadınlar için en iyisi psikolog
Çalışma imkanınız var mıDenedim psikolog ama ise yaramiyo. Bi donem hapda kullandim yok. Icim okdr doluki.
Insanlarin evlerinin isina bakip acaba mutlularmi diyrm. Yoldan gecen karikoca cocuklari oluyo onlara hevesle bakiyrm iyice tukendm sanirim
Kafanız dağılır iyi gelirÇalışma imkanınız var mı