Ve sonum gene baba evi galiba :(

Yaşadıklarından daha ağır değildir. İnsan yerine konmuyorsun ki, ne evi ne eşyası. Kaç kurtar kendini bir an önce. Gençliğine yazık.
Insan yerine konmamak evet . Herkes kocanin iyisi yok sabret diyo. Benim neyasadigimi bilen bile yok. Kimse huzurlu mutlu yuvasini kendisine mutluluk veren kocasini birakmaZ...

Elimden geldigince olabildigince duzgun yazmaya calistim kusura bakmayn

Insan yerine konmamak evet . Herkes kocanin iyisi yok sabret diyo. Benim neyasadigimi bilen bile yok. Kimse huzurlu mutlu yuvasini kendisine mutluluk veren kocasini birakmaZ...
Herkes yaşadığını bilir. Sabret diyenlere kulak asma; ufak tefek şeyler olur sabredilir, bu kadar şeye sabredilmez artık.

Siz onlara kendinizi niye böyle ezik gösterdiniz . Onlar da vicdansız , bu özelliğinizi görüp ezdikçe ezmişler

şu an ailenin yanında değil misin? hiç dönme; ailenle ve gerekirse polisle al eşyalarını, canını sokakta mı buldun arkadaşım, kim ne derse desin daha yaşın kaç allah aşkına ömür geçer mi böyle.

Siz onlara kendinizi niye böyle ezik gösterdiniz . Onlar da vicdansız , bu özelliğinizi görüp ezdikçe ezmişler
Aslinda ezik gostermedim. Gidebilcemide biliyolar cok iyi galiba umurlarinda degil ondan boyleler. Ailemin arkamda oldugunuda biliyolar. Sadece cok sabirli davrandim. Iyi niyetimi kullandilar diyelim

Guzelde bi bayanim.
10 parmaginda 10 marifet denen cinsden biriyim.
Daha ne isterler bilmem
Kendime olan ozguvenimi kaybettim karsima cikanlar yuzunden

Yok degilim ailemin yaninda kendi evimdeym. Haklsiinzgecmiyo
çok zor biliyorum ama milletin lafına bakma lütfen, kocanın iyisi yok mu ne demek? bizimkiler koca değil mi? dayak ye, hakaret işit, aldatsın otur mu diyolar sana yani, lütfen ama lütfen kendine gel, ailen konuyu bilse yanında durmaz mı?

Sinirim bozuldu. "Bacimla iyi gecin"den sonrasini okuyamadim.

Bir de seni azarlatmaya goturmus babasinin evine sumsuk herif yaa.. Bir de ustune hediye almissin gorumcene, haksiz olmadigin halde ozur dilemek icinnn. off icim sisti vallahi.. 2 degil isterse 20. Evliligim olsun arkama bakmadan giderdim babamin evine. Bu hayata 1 kere geliyoruz. Bana bahşedilen bu ömrü mutsuz, huzursuz bir sekilde harcayip ziyan etmek bana hic akillica gelmiyor.

Bak yasin daha 28.. Ne mezunusun bilmiyorum ama lise ise aciktan universiteyi oku. Kpss ye hazirlan memur bile olursun.. Hic elimde meslegim yok caresizim falan deme. Istersen basarirsin.

Konuyu biliyolar 2 ay once soyledim. Kapim herzaman acik sana kizim dedi babam ama biraz sabret dedi. Gercekden gitsem suan neden geldin git demicek ailem var. Ve obur ayriligimda 5 sene bekar kaldim asla laf bile vurmadi ailem.

Dusunun bunlari yasayan benim 1 senede mahvettiler beni ben sabrettikce. Dun uni.yi kazandimi ogrendim okucam

Son dönemlerde gerçekleşen kadına şiddet ve cinayet haberlerinden sonra böyle konuları okuyunca artık deliriyorum. Erkeklere karşı en ufak bir tahammülüm kalmadı. Kocanız adam değil, önce burdan başlayalım. İnsan olmaktan çok uzak olan böyle bir ana babadan düzgün bir evlat beklenemezdi zaten. Hem başkasının hem de öz evladına zarar vermekten başka bir işe yaradıkları yok, ama bir gün o bomba kendi ellerinde patlayacak. Size şiddet uyguladığında keşke polise gitseydiniz. Yaşınız daha çok genç, hem çalışıp hem de açıktan üniversite okuyabilirsiniz, şu saatten sonra ailenizin ne dediği çok da önemli değil 30 yaşına merdiven dayamış bir insansınız. Sizi geri kabul etmezlerse çalışıp ayrı bir düzen kurabilirsiniz,işiniz daha kolay çünkü çocuğunuz yok. Binlerce kadın bunu başardıysa siz de başarabilirsiniz. Böyle kokuşmuş zihniyete sahip bir ailenin oğlu size zarar verse "Aferim oğlumuz namusuna sahip çıktı" derler ancak, olan size olacak. Artık haberleri açtığımda yeni bir kadın cinayeti görmeye yüreğimiz dayanmaz, kendinizi sevin lütfen.

El ne der elalem ne der!! Size birsey olsa cok mu önemi var dünyaya bir kez geliyosunuz. Aileniz şuan mutsuz olmanıza daha cok üzülmezmi. Bence eşiniz de nasil olsa boşanamaz diye üstünüze geliyo. Ama siz bir kadınsınız güçlüsünüz. Ayaklarinizin üstünde de durursunuz. Neden olmasin tekrar evlenedebilirsiniz sizi anlayan ve değer veren biriyle bu şekilde kendinize haksızlık etmeyin kararlı durun kocanızın size tavrı bile değişir belkide herşey düzelir vazgeçilmez hissetmesin yani kendini bunu hissettirmeyen

Soyle bi gecmise bakiyrmda nerdeysw 10 senedir cekiyrm ama hic kendimi sevmemisim onemsememisim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…