Ve sonum gene baba evi galiba :(

Ben 28 yaşında bekar bekar dolanıyordum 34 yaşında evlendim ilk evliliğim üstelik 28 yaş cok genç ikinciyi de evlenirsin üçüncüde millete ne namusunla evlenip ayrılmakta mi ayıp ya lütfen su kafayı bırakın anlaşamıyorsun ayrılmak hakkın. 2 cide ben aldım benden ayrılmayı düşünmez diye yapıyorlar bunu. Çocuğun yok en büyük avantajın bence iyi kötü çalışırsın. Birkez boşandıysan bence yine yapabilirsin. Milletin ne dediğine bakma. milletin lafı sözü hiç bitmez. Annem derki soyleseler soyleseler 40 gun soylerler dahada soylemezler yavrum. Allah hayirlisini nasip etsin insaplah lutfen umutsuzluğa kapilma.

Bırakın gidin hayatınızı kurun ve uzun bir süre evlilik düşünmeyin kesinlikle. Hayatınızı kurun bir işe girin daha yaşınız çok genc bu enerji emicilerle niye hayatınızı bitireceksiniz. Yaşasın o da ablasiyla.
Gercekden hayatimi emiyolar enerjimi emiyolar ailecek. Ne yaparsam hatali oldum suc oldu
Bende diyrm bende sonra yasa bacinla

Ben 28 yaşında bekar bekar dolanıyordum 34 yaşında evlendim ilk evliliğim üstelik 28 yaş cok genç ikinciyi de evlenirsin üçüncüde millete ne namusunla evlenip ayrılmakta mi ayıp ya lütfen su kafayı bırakın anlaşamıyorsun ayrılmak hakkın. 2 cide ben aldım benden ayrılmayı düşünmez diye yapıyorlar bunu. Çocuğun yok en büyük avantajın bence iyi kötü çalışırsın. Birkez boşandıysan bence yine yapabilirsin. Milletin ne dediğine bakma. milletin lafı sözü hiç bitmez. Annem derki soyleseler soyleseler 40 gun soylerler dahada soylemezler yavrum. Allah hayirlisini nasip etsin insaplah lutfen umutsuzluğa kapilma.
Hic sevmemisim kendimi simdiye kdr.bunu goruyorm bu ikinci evliligimde

Aileni düşünüyorsun üzülecekler diye ama evliliğinin elle tutulur bir tarafı yok ki. İçinde bulunduğun durumu bilseler belki onlar da senin hala o evde kaldığın için üzülürler. İki kişi arasındaki sorunlar bir şekilde çözülebiliyor ama işin içine kp bile girmiş bir suçun olmadığı halde. Ve en kötüsü eşinin seni savunmaması. Haklıysan seni savunacak, haksız olursan da seni uyaracak ama yine de ezdirmeyecek

Hepsini okumaya gücüm yetmedi ama babasının boşatırım falan demesi iğrenç birşey

Ailesinin en ufak birdahaki saygısızlığında

Bir daha onlarla görüşmek istemediğinizi söyleyin

Eğer görüşeceksin derse baba evine gidin

Burnu sürtsün

Hepsini okumaya gücüm yetmedi ama babasının boşatırım falan demesi iğrenç birşey

Ailesinin en ufak birdahaki saygısızlığında

Bir daha onlarla görüşmek istemediğinizi söyleyin

Eğer görüşeceksin derse baba evine gidin

Burnu sürtsün
Bu ne ki daha. Babama benim oglum yuzde seksen beni dinler bosan dersem bosanir demis. Babamda benim kizim naptida bu lafi soyluyosn demis. Bise yapmadi diyebilmis sadece. Bise yapsaydim.kesinlikle soylerdi zaten susmazdi

Aileni düşünüyorsun üzülecekler diye ama evliliğinin elle tutulur bir tarafı yok ki. İçinde bulunduğun durumu bilseler belki onlar da senin hala o evde kaldığın için üzülürler. İki kişi arasındaki sorunlar bir şekilde çözülebiliyor ama işin içine kp bile girmiş bir suçun olmadığı halde. Ve en kötüsü eşinin seni savunmaması. Haklıysan seni savunacak, haksız olursan da seni uyaracak ama yine de ezdirmeyecek
Ezdi .. ezdirdi sorunda bu ya. Esimin beni tutmamasi kayinbabama herseyi anlatmasi. Kac kere uyardm amayok. Inanin hatam olsa sunuda ben soyle yaptim derdim ama hep alttan alan oldm

Bu ne ki daha. Babama benim oglum yuzde seksen beni dinler bosan dersem bosanir demis. Babamda benim kizim naptida bu lafi soyluyosn demis. Bise yapmadi diyebilmis sadece. Bise yapsaydim.kesinlikle soylerdi zaten susmazdi

Resti çekin

Dayımın eşi yani gelinimiz anneannemde laf huzursuzluk ediyor diye

Anneannemin 3 yılda 3 almıştır evine

Dayıma Resti çekti bizim gelin

24 yıla yakındır evliler

Bizimlede görüşmezler ayda yılda 1

Bu otoriteyi senin sağlaman lazım

Kadında biter iş

Kocanız 2 gün cinsel yokluk çeksin

Süt dökmüş kedi gibi her isteğinizi yapar

Güçlü olmalı

Bir daha gelmeyecekler benim evime de

Sen gidersen git onları ziyarete de

Telefonlarını açma

Kimseyleylede konuşturma

Mesaj at

Ya benim dediğim olacak yada ben yokum de

Huzurun sırrı güçlü olmaktır

Eski eşimde şiddet ve bazı şeyler olmasa onun gibi odunu bile yola getirirdim ben

Dediğim gibi

Güçlü ol

7 kere evlenen bile var kimseyi ilgilendirmez bu

Erkek severse ister pavyondan almış olsun yinede evlenir bunu hiç sorun etme

Bir kere boşanıp ayakta kalmışsın bir daha yaparsın

Ama eşinin ailesinin laflarını stresini çekip hastalanacağına

Restini çek

Olursa olur olmazsa

Oh mis gibi kendine ev tutar yaşarsın

3 günlük dünyada stres çekmeye gelmedik

Sevmediğimiz insanları görmek zorunda değiliz

Resti çekin

Dayımın eşi yani gelinimiz anneannemde laf huzursuzluk ediyor diye

Anneannemin 3 yılda 3 almıştır evine

Dayıma Resti çekti bizim gelin

24 yıla yakındır evliler

Bizimlede görüşmezler ayda yılda 1

Bu otoriteyi senin sağlaman lazım

Kadında biter iş

Kocanız 2 gün cinsel yokluk çeksin

Süt dökmüş kedi gibi her isteğinizi yapar

Güçlü olmalı

Bir daha gelmeyecekler benim evime de

Sen gidersen git onları ziyarete de

Telefonlarını açma

Kimseyleylede konuşturma

Mesaj at

Ya benim dediğim olacak yada ben yokum de

Huzurun sırrı güçlü olmaktır

Eski eşimde şiddet ve bazı şeyler olmasa onun gibi odunu bile yola getirirdim ben

Dediğim gibi

Güçlü ol

7 kere evlenen bile var kimseyi ilgilendirmez bu

Erkek severse ister pavyondan almış olsun yinede evlenir bunu hiç sorun etme

Bir kere boşanıp ayakta kalmışsın bir daha yaparsın

Ama eşinin ailesinin laflarını stresini çekip hastalanacağına

Restini çek

Olursa olur olmazsa

Oh mis gibi kendine ev tutar yaşarsın

3 günlük dünyada stres çekmeye gelmedik

Sevmediğimiz insanları görmek zorunda değiliz
Cinsellikden yone ac birakmak hic umrunda olmaz onun zaten isini internet uzerinden kadinlarla hallediyo. Sirf gorumceme cok sicak davranmadim diye 3 bucjuk 4 ayda yanima birlikde olmaya en fazla 6 kere gelmis insan o. Bagzi erkeklere resti cekmek gecmiyo maalesef . Dayin yuvasini bozmak istememis demekki

2. Kere begenip bi hevesle aldigin esyalari birakmak.
2. Kere kurdugun hayalleri yikmak
2. Kere alistigin evini ozlemek
Oyle agir ki
Yaaaa duygulandım nasıl igrenc bir aileye eşe düştün boşan balık bastan kokar annenlere dö bidaha sana uygun insan çikana kadar evlenme annenlerin ora dön kendine bir iş bul kimsenin agız kokusunu çekme

Cinsellikden yone ac birakmak hic umrunda olmaz onun zaten isini internet uzerinden kadinlarla hallediyo. Sirf gorumceme cok sicak davranmadim diye 3 bucjuk 4 ayda yanima birlikde olmaya en fazla 6 kere gelmis insan o. Bagzi erkeklere resti cekmek gecmiyo maalesef . Dayin yuvasini bozmak istememis demekki
Adamda gevşeklik

İktidaraızlık

Aldatma

İlgizsizlik

Ezdir me

Kin

Herşey var

Aşık değilseniz bi dk çekilecek tip değil

Nasıl dayanıyorusunuz

Adamda gevşeklik

İktidaraızlık

Aldatma

İlgizsizlik

Ezdir me

Kin

Herşey var

Aşık değilseniz bi dk çekilecek tip değil

Nasıl dayanıyorusunuz
Nasil dayaniyrm bende bazen kendime sasiriyorm. Onca sey yapti daha insan ne yapabilir bosanmak icin diye dusunuyrm. Bastada soyledim cesaretim yok 1 evliligimde cok guclu ciktim o evden ama artk yoruldum. Tekrar ayni yikim agir geldigi icin

Nasil dayaniyrm bende bazen kendime sasiriyorm. Onca sey yapti daha insan ne yapabilir bosanmak icin diye dusunuyrm. Bastada soyledim cesaretim yok 1 evliligimde cok guclu ciktim o evden ama artk yoruldum. Tekrar ayni yikim agir geldigi icin

Çok iyi anlıyorum sizi

Ben dayağa bile katlandım ailesinin hizmetçisi oldum

Zar zor gittim

Halen toparlanamadım

psikoloğa gidin

Bizim gibi çıkmazda olan kadınlar için en iyisi psikolog

Yaa ne güzel üniversite puanın güzel geldi demekki, Bu adama katlanma sebebin ne? Belliki gençsin, elin ayağın tutuyor, üniversiteye başlayıp kendine tamamen yeni bir hayat kurabilirsin. Her kadin güçlüdür yeterki kendine güven 👊

Çok iyi anlıyorum sizi

Ben dayağa bile katlandım ailesinin hizmetçisi oldum

Zar zor gittim

Halen toparlanamadım

psikoloğa gidin

Bizim gibi çıkmazda olan kadınlar için en iyisi psikolog
Denedim psikolog ama ise yaramiyo. Bi donem hapda kullandim yok. Icim okdr doluki.
Insanlarin evlerinin isina bakip acaba mutlularmi diyrm. Yoldan gecen karikoca cocuklari oluyo onlara hevesle bakiyrm iyice tukendm sanirim

X