Ve sonum gene baba evi galiba :(

Evet ailem birince evliligimden ayrildigimdada istemiyodu ama calistim. Bi amaci olmassa insan nasil ayakda durur

Umut insanı ayakta tutar

Böyle bir adamdan umut bealetecek bi nokta yok

kalbim pıt pıt çarpyor

Ailesi kötü çünkü her geldiklerinde seni üzecekler

Bence bir işe gir

Sonrada kurslara git

Kafan dağılsın

İnan bunlar seni sinir hastası edecek

Farklı psikologlar dene

Seni bu ilişkiden kurtaracak çok güçlü psikologlar var eminim buna

Tek psikologla olmaz başkalarınada bak

Özsaygını, özgüvenini geri getirecek birşeyler olmalı bunları bul

Dayımlar 24 yıldır evli gelinizmiz bir gün aile çikesi çekmedi

Yer içer gezerler

Bende onları idol alıyorum sözümün geçeceği bir erkek seçicem

En az 3 yıl flört edecek dengelerin oturma süresi o çünkü

Kaynana yüzümü ben istemeden göremeyecek

Benim umudum bu beni ayakta tutan güçlü bir kadın

Hem iş hem eş

Hem hobi

Hem sosyallik olacak

Bende ilk evlilikte başarısız oldum ama gerekirse bekar kalırım sıkıntıdan deliririm ama kendimi ezdirmeywceğim

Boşanmayı beklemeyin bence sizin şuanda çalışmaya ihtiyacınız var, şimdi çalışmaya başlayın böylece boşanıp boşanmayacağınız konusunda karar vermeniz kolaylaşır.

Bakın aynı koşulları sağlayıp farklı sonuçlar beklemek ahmaklıktır. Siz aynı siz, adam aynı adam, koşullar aynı, ne değişecek ki sonuçta? Siz çalışmaya başlayarak bişeyleri değiştirin, o hala aynı adamsa o zaman bakarsınız icabına.

Kaçıncı evliliğiniz olursa olsun kimseyi ilgilendirmez. Ne var ki?
Bırakın bu adam müsveddesini ailesiyle yaşasın.Ablasıyla babasıyla, sohbet ettiği sanal kişilerle...
Siz kendinizi bu b.k çukuruna layık görmeyin bence. Kusuruma bakmayın ama aynen öyle. Eşiniz olacak karaktersize daha çok şey söylenir.

Sizinle aile olmayı becerememiş.
Her haltı babasına anlatan,kök aileye manyakça bağımlı
Onlar yüzünden aylarca yüzünüze bakmıyor
Size dolaştırılmaya çıkarılan bir evcil muamelesi çekiyor
Ve yetmiyor aldatıyor
Sizse hala elalemi mi düşünüyorsunuz?
Sadece kendinizi düşünün.
Ailenizi üzmek istemiyorsanız boşanın zaten. Aileniz bu yaşadıklarınızı duysa kahrolurlar kanımca.

Ay yapmayın ne olur ama yaaaa. Lütfen.. Evlilik bu değil.
Bir gün neden olmasın, bir gün yine olur gerçek bir adamla.. Ve çocuklarınız bile olur. Yaa insan hayattaysa her şey mümkün.
Biraz inanın. Ümit kesmek olmaz.

Kendimi bildim bile oyle seyler yasadim ki ve hep güclü dimdip durdum ama yoruldum artik ümit kesmem ondan sanirim. Okdar guzel ozetlemissinizki yasadiklarimi

Katlanmanizin sonucu ne oldu. Bosandinizmi
Tabbi ki

Hedef olarak baktım

Böyle kaba bir adamın soyunu üretemem

Aileside kötü

Çoçuğumun bunlara benzemesini asla istemem

Hedef olarak iyi uyumlu bir eş

İş

Hobi

Yüzme

Dövüş dersi

Çoçuk olursa ileride onun için çoçuk bölümü okumak istiyorum sırf evladımı doğru büyütmek için

Hayatımda huzursuzluk veren hiçbir duruma katlanmak istemiyorum

Sen hala o evde misin?

Yazdıklarınızı üzülerek okudum. Allah yardımcınız olsun. Bu saatten sonra kendinizi geliştirmeye bakın.

Şimdi ben anlamadım siz hâlâ eşinizle aynı evde misiniz yoksa ailenizin yanında mısınız ?
Eşinizle ayrılmak istediğinizi konuştunuz mu ?

Şimdi ben anlamadım siz hâlâ eşinizle aynı evde misiniz yoksa ailenizin yanında mısınız ?
Eşinizle ayrılmak istediğinizi konuştunuz mu ?
Suan ayni evdeyiz.soyledim tamam diyo ama benigoturmuyo. Burda otobus yok ilcedeyz biz. Izne gidince herseyi karara vardircam

O zaman benim yerimde olmak isteyenleri alın gelin diye, beni rahat bırakın diyecektiniz. Herşeye he deyip, bı de adama benimle.sohbet et diye yalvarmissiniz. Ne bekliyodunuz ki?

Tabi tabi, yetersiz vasıfsız sümsük oğullarına Adriana Lima' lar layık zaten, yersen tabi. '' Hadi getirin de benden iyisini bir endamını görelim '' diyecektin. Senden iyisini bulabilseler bulurlardı zaten. Sen fazlasın bile onlara.

Tabi tabi gitme adamın üstüne, huzurunu bozma oğluşlarının. Dilediğini yapsın o errrrkek çünkü,sen kimsin hesap soracak. (!)

Son düzenleme:
Dogru. Cok rahat. O rahatligida benim sabrimdan. Normal bi insan bukdr katlanamaz diyodur
Onun rekoru sensin bence. Daha böyle katlanan kadın bulamaz. Bak şimdi biraz dik dur, git dilekçe ver mahkemeye bir tebligat eline geçsin. Nasıl da sürüne sürüne geliyor. Bunu burnunu sürt diye demiyorum. Bu adamın düzgün kalacağı çok çok 4 ay olur zaten. Çocuğa falan ikna eder işte o ara. Çocuk karnına düştü müydü hooooop eski düzen aynen devam. Kurtul bu öküzden kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…