- 14 Ekim 2019
- 506
- 583
-
- Konu Sahibi Kekkirintisi
Hayır kendini bırakma bu insanlar senin yaşam enerjini çekip almış içinden .gerekirse psikoloğa git ama kendinden vazgeçme ispatlama kısmına gelirsek sana yardımcı olmaya çalışırım . Aldatma olayıyla alâkalı içini ferah tut.Acacam da nasil ispatlicam. Tazminat icin ispat lazim.
Ever hersey mumkun ama okdr yorgunumki.
Bi birakirsam kendimi bidaha toparlanamicagimi biliyorm..oyuzden ayakda durmak zorundayim
Cok sevinirim yardimci olursanizHayır kendini bırakma bu insanlar senin yaşam enerjini çekip almış içinden .gerekirse psikoloğa git ama kendinden vazgeçme ispatlama kısmına gelirsek sana yardımcı olmaya çalışırım . Aldatma olayıyla alâkalı içini ferah tut.
Nafaka kosulsuz sartsiz odemek zorundami. Yani ailemin yaninada kalmam 1 senelik evli olmam bise degistirurmiÜzüldüm yaşadıklarınız.
Hiç birşey için geç değil.
Okuyabilirsiniz ama sanıyorum ki eşiniz buna razı gelmez.
Boşanın ayrı eve çıkın dicem asgari ücretle kira vs geçinmek çok zor.
Bence bu adama katlanmayın o gitsin evden.
Uzaklaştırma kararı çıkartın o ara dada boşanma davası açın.
Nafaka ödemek zorunda ödediği nafakayla bir şekilde idare edersiniz.
Ailenizden de hiç birşey gizlemeyin. İnsanın tek sahip olduğu şey ailesi anne baba kardeşidir.
Bilsinler içinde bulunduğunuz durumu size yaşatılanları.
Dava açarsanız eğer boşanana kadar belli bir miktar tedbir nafakası ödüyor boşandıktan sonra net bir miktar bağlanıyor onu da ödemek zorunda. Tabi avukat varsa daha iyi bilir ben bildiğim ve hatırladığım kadarıyla söylüyorum.Nafaka kosulsuz sartsiz odemek zorundami. Yani ailemin yaninada kalmam 1 senelik evli olmam bise degistirurmi
Her turlu odeniyosa acmayi dusunuyrm.Dava açarsanız eğer boşanana kadar belli bir miktar tedbir nafakası ödüyor boşandıktan sonra net bir miktar bağlanıyor onu da ödemek zorunda. Tabi avukat varsa daha iyi bilir ben bildiğim ve hatırladığım kadarıyla söylüyorum.
Bilmiyorum da bizim tanıdık atandı eczane yardımcılığı dedilerEczane yardimciligi 4 yillikmi aöf oluyo. 2 yillikda yoktu oyle bise diye hatirliyrm
Keske oyle bise olsa cok isterdmBilmiyorum da bizim tanıdık atandı eczane yardımcılığı dediler
Hayir durusmalar dilekceler evraklar uzerinden yuruyor. Sahitler konusuyor. Sizler degil. Avukatlar konusuyor bir de. Durusmalar da oyle saatlerce surmuyor zaten. 10 dakika falan. Oyle filmlerdeki gibi degil.Bosanmayla ilgili senden bilgi almistim sanirin yanlis hatirlamiyosam .
Sendemi ayrilmistin, yanlis hatirliyosam affola.
Cekismeli bosanmada hakim konusturuyomu karsisinda.
Anladim cok tsk ederimHayir durusmalar dilekceler evraklar uzerinden yuruyor. Sahitler konusuyor. Sizler degil. Avukatlar konusuyor bir de. Durusmalar da oyle saatlerce surmuyor zaten. 10 dakika falan. Oyle filmlerdeki gibi degil.
Bugun avukata gittim. Elinizde cok delil olmadigi icin zorhersey. Delil istiyo hakim dedi. Senelerce surer sizde yipranirsnz dedi. Tanidigimin arkadasiydi avukat . Baya konustuk. Sanirim elimden bise gelmicem. Yanina kar kalacak galiba yaptiklariŞunun layığını bulduğunu duymak için takipteyim hala konuyu. Eminim zor bir süreçtir ama dik durun, elbet geçecek zor günler. Allah yardımcınız olsun.
Anlıyorum sizi. Yanına kar kalmaz merak etmeyin. Hukuken istediğinizi elde edebilir misiniz edemez misiniz bilmiyorum ama ondan bunların acısı kat kat çıkacak inanıyorum. Boşanma davası sonucu her ne olursa olsun içinizi ferah tutun ve ondan kurtulduğunuza sevinin.Bugun avukata gittim. Elinizde cok delil olmadigi icin zorhersey. Delil istiyo hakim dedi. Senelerce surer sizde yipranirsnz dedi. Tanidigimin arkadasiydi avukat . Baya konustuk. Sanirim elimden bise gelmicem. Yanina kar kalacak galiba yaptiklari..
Hic bisekilde sesi cikmadigi icin okdr kirginimki.
Birgunpisman olurda gelirse eger " ona ateş gibi yanarken, buz gibi durmanin ne demek oldugunu gosterecem"
Okdr yaktiki beni...
Bende dort gozle bekliyrm ahim tutsun yada ben biseler yapipda ofkemi dindirim diye ama yok yok yok. Bu dunyada adalet yok kanitlayamiyrm diye bu adam beni mahvetmedimi, ezmedimi , ezdirmedimi ailesine, psikolojimi bozmadimi, kanatlarimi kirmadimi. kanitlayamiyrm diye bu adam iyi bi kocamiydi yani.
Oyle dusunuyorm yada dusunmeye calisiyrm diyim..benim soramadigim hesabi Allah soracak bunun rahatligi icindeym ama genede ara ara cok canim yaniyo.Anlıyorum sizi. Yanına kar kalmaz merak etmeyin. Hukuken istediğinizi elde edebilir misiniz edemez misiniz bilmiyorum ama ondan bunların acısı kat kat çıkacak inanıyorum. Boşanma davası sonucu her ne olursa olsun içinizi ferah tutun ve ondan kurtulduğunuza sevinin.
28 yaşındayım lise bitirmem icin 58 kredim kaldı. Son 2 sınava tekamül ediyor. Ve daha sonra öğretmenlik istiyorum. Gerekirse 35 olsun yaşım. Hakettiği mi hayatı almak için cabalamam lazım.Cok tsk ederm kendime guvenim geldi yazdiklarinzdan . InsAllah okuycam 2 yillik simdilik sonra 4 de tamamlamayi dusunuyrm. Ama bazen diyrm 4 sene dile kolay iyi bi meslege sahip olmak icin az degil yasimda cok az degil. Yorulmuslukda var tabi.
Yok zaten esyalarimi almicam elbiselerimi aldim geldim. Bidaha geri donmicem
Kesinlikle haklisin.28 yaşındayım lise bitirmem icin 58 kredim kaldı. Son 2 sınava tekamül ediyor. Ve daha sonra öğretmenlik istiyorum. Gerekirse 35 olsun yaşım. Hakettiği mi hayatı almak için cabalamam lazım.
6 senelik evliyim çok umudumu yitirip dizüstü düştüm. Kendim kendime yaptım naptiysam. Ama okulumu bitirseydim? Şu an calissaydim. Eminim eşim para kazandığımı görünce kendine de güvenecek evimizi ayıracaktı ama şu anda kayinbabam yok kaynanam kanser tedavisi görüyor kızı da olmadığı için kaynimla ve kaynanamla yaşıyoruz ben Allah rızası için kosturuyorum. Şu an hayatımız çok karışık bu durumda bile hergun hastaneye git gel ders çalışıyorum el işi yapıyorum temizlik çocuk bı de iki kat temizlik utu çamaşır bitmez anam beenim de derdim varmışKesinlikle haklisin.
Bende derslerime calismaya basladim. Azim edip istedigime ulasmak icin cabalicam.
O anki ruh halim baskaydi gerci suanda bazen ara ara umutsuzluga dusmuyo degilim. Ama hepsi gececek insAllah
Keske demeyi pek sevmem aslinda. ama Okumak konusunda keske diyrm. Bundan sonrasi onemli olan..gecmis gecmiste kaldi geri getirmek imkansiz. Onumuze bakacaz artk.6 senelik evliyim çok umudumu yitirip dizüstü düştüm. Kendim kendime yaptım naptiysam. Ama okulumu bitirseydim? Şu an calissaydim. Eminim eşim para kazandığımı görünce kendine de güvenecek evimizi ayıracaktı ama şu anda kayinbabam yok kaynanam kanser tedavisi görüyor kızı da olmadığı için kaynimla ve kaynanamla yaşıyoruz ben Allah rızası için kosturuyorum. Şu an hayatımız çok karışık bu durumda bile hergun hastaneye git gel ders çalışıyorum el işi yapıyorum temizlik çocuk bı de iki kat temizlik utu çamaşır bitmez anam beenim de derdim varmışKendine güven ayaklarının üzerinde dur.
Eskiden küs olup sonradan barıştığım arkadaşım demişti ki. Eski "canecem" olsa kocana bakmazdi bile sen iyi misin
Keske demeyi pek sevmem aslinda. ama Okumak konusunda keske diyrm. Bundan sonrasi onemli olan..gecmis gecmiste kaldi geri getirmek imkansiz. Onumuze bakacaz artk.
Insan iste sevildigini sandigi icin evleniyo. Sonra 4 duvara bi giriyosun hersey bambaska cikiyo.Elbette senin hayatın daha zor olmuş. Ama sabırlı ol ve azimli ol. Sakın kendini birakma. Diyorum ki eğer boşanmış olsam bı daha kismeye şans vermezdim. Hayallerim çok öncelik benim olurdu. Şu anda önce kızım sonra ailem(kendi annem abim kardeşim) önceliğim.
Biliyor musun mutsuzum.Insan iste sevildigini sandigi icin evleniyo. Sonra 4 duvara bi giriyosun hersey bambaska cikiyo.
Suan benimde onceligim hayallerim