Ve sonum gene baba evi galiba :(

"Bu evlilik duzelmez"
Evet aynisini dusundugumden suan ayrildim . Arkamdan ne uzulen ne gel diyen olmadi cok dogru karar oldugunu bikez daha anladim. Deymezmis. Keske 1 senemi bile heba etmeseydm
Arkandayız. Rabbim kolay etsin canım.

Harekete cokdan gectim 2 hafta olcak baba evindeyimm
Canim bazen cok yaniyo. Onca hayallerim emeklerim. Umrunda bile degilmisim esimin.zaten umrunda degildimde bukdr oldugunu bilmiyodum. Yazik

Sadece evlilik yönü ile bakma hayatına Kötü tecrübelerdi ve artık ne yapacağını daha iyi bilen bir kadınsın ve sadece kendine inan, bu günlerin sıkıntısını yaşa ve tamamen içinde bitir ki kırıntısı bile sana engel olmasın. Kafanı topla, kulağını dış tepkilere kapa enazından seni dibe çekmelerine izin verme. Vakit hayatı ve kendini keşfetme vaktidir Ve içindeki o çılgın mutsuz sese de asla kulak asma e mi

Son cumlemiz okdr mukemmel ki. O sese arada bi kulak veriyorm sonra hemen toparliyrm kendimi. Elbet onumu acacak Rabbim diyip susuyorm

Lütfen ama lütfen oku demek için giriş yaptım siteye. Bak ben 29 yaşında farklı bir meslek edinmek için 2. kez üniversiteye başladım. Şu an bitirmek üzereyim ve o mesleği yapabiliyorum. Yıllar o kadar çabuk geçiyor ki bir bakmışsın okulun bitivermiş. 30lu yaşlarında mesleğini eline almış olmanın mutluluğunu yaşayacaksın. Özgür ve mutlu bir hayata yelken açacaksın. Diğer tarafta sadece daha da dibe gömüleceğin, heba edeceğin bir hayat var. O hayatı artık unut. Hatta sana tavsiyem, eşyalarını almak için bile olsa dönme o eve. Bana şiddet uyguladı demişsin. Her gün bir kadın öldürülüyor bu ülkede. Sonunun kötü olmasını istemem. Baba evindesin, güvendesin. Lütfen orda kal ve kendi hayatını kur. Olumsuz yorum yapanların hepsine de kulaklarını tıka. Kendi hayatına ve mutluluğuna odaklan artık.

Cok tsk ederm kendime guvenim geldi yazdiklarinzdan . InsAllah okuycam 2 yillik simdilik sonra 4 de tamamlamayi dusunuyrm. Ama bazen diyrm 4 sene dile kolay iyi bi meslege sahip olmak icin az degil yasimda cok az degil. Yorulmuslukda var tabi.
Yok zaten esyalarimi almicam elbiselerimi aldim geldim. Bidaha geri donmicem

Mutlu değilseniz o yuva değildir zaten. Ki mutlu değildiniz bitmiş aksine yıkılan hayaller değil yeni hayalleriniz olsun. Gerçekten yapamayan çok var herşeye katlanıp bitek boşanamayan var.
Aynen oyle.
Hep dedigim bisey vardi "evlilik hergub herdk mucadele etmek degildir, evli acisiyla tatlisiyla mutlu olabilmektir" .
Ufak tefek sorunlar elbet yasanacak. Toz pembe bakmadim ben hayata ama boyle evlilikde olmaz. Hergunum acaba ne olcak bugun demekle gecti.

Goz dagi icin gitmedim ama bukdr da beklemiyordm. Uzulur en azindan bi kere arar diyodm. Zerre kadar degerim yokmus bi cop kadar. Ne ozur dilemesi ne aramasi hic bise yok. Uzak dursunlar benden ben sadece caninun yandigini gormek istiyrm

Bosanmayla ilgili senden bilgi almistim sanirin yanlis hatirlamiyosam .
Sendemi ayrilmistin, yanlis hatirliyosam affola.
Cekismeli bosanmada hakim konusturuyomu karsisinda.

Üzüldüm yaşadıklarınız.
Hiç birşey için geç değil.
Okuyabilirsiniz ama sanıyorum ki eşiniz buna razı gelmez.
Boşanın ayrı eve çıkın dicem asgari ücretle kira vs geçinmek çok zor.
Bence bu adama katlanmayın o gitsin evden.
Uzaklaştırma kararı çıkartın o ara dada boşanma davası açın.
Nafaka ödemek zorunda ödediği nafakayla bir şekilde idare edersiniz.
Ailenizden de hiç birşey gizlemeyin. İnsanın tek sahip olduğu şey ailesi anne baba kardeşidir.
Bilsinler içinde bulunduğunuz durumu size yaşatılanları.

Evden ayrildim. Baba evindeyim suan. Herseyi herkesi geride biraktm. Esim (güya) olacak insan kilini bile kipirdatmadi. Ne acilar cektirdim ona vay be diyrm kendi kendime. Deymezmis cabalarim

Silkelenin kendinize gelin cahil cahil ikinci yastik laflarına kendinizi inandirmayin. Bir kadın olarak kendinizi bir erkeğe mecburmus ya da boşanmış olmak mutsuz bir hayat sürmek anlamına geliyormuş gibi dram yaptığınız için bu işe yaramaz tipleri tepenize çıkarıyorsunuz. Tam tersine siz üzerine gidin ona meydan birakmayin

Eczane yardimciligi 4 yillikmi aöf oluyo. 2 yillikda yoktu oyle bise diye hatirliyrm

Davayı açtınız mı ? Bi an evvel açın da bitsin gitsin bu iş
Acmadim. Babasi arayip altin felan isteyince ve biran once bosan diyince iyice sinirlendim. bende bosanmiyrm hem altinlarimi istemiceksinz hemde mihrimi vereceksinz yoksa bosamiyrm dedim mihrim umre bu arada. Amacim canlarini yakmak. Cani yandiginin farkindaym babasinin . Ama pazartesiye avukata soracam cekismeli acsam alabilceklerim neler diye. Hani ugrastima degermi yoksa gidip imza atip bitirim mi sadece altinlar alip diye dusunuyrm

Bitirdim zaten cokdan.biricik bacisi ve babasiyla yasasin artik bundansonra

Şimdi boşansan çökeceksin evli çift gördüğün zaman üzüleceksin eşin de çok karaktersiz bi adammış bu arada . Bir ömür çekilecek çile mi bu herif sence

Şimdi boşansan çökeceksin evli çift gördüğün zaman üzüleceksin eşin de çok karaktersiz bi adammış bu arada . Bir ömür çekilecek çile mi bu herif sence
Aynende dedigin gibi oluyo. Insan mutlu bi aile gorunce uzuluyo. Ama o evde daha kotuydum . Deger gormedigim yerde artik daha fazla kalamadim. Geldim ailemin yanindayim. Elbet gececek bunlarda insAllah

Aynende dedigin gibi oluyo. Insan mutlu bi aile gorunce uzuluyo. Ama o evde daha kotuydum . Deger gormedigim yerde artik daha fazla kalamadim. Geldim ailemin yanindayim. Elbet gececek bunlarda insAllah
Hâlâ okuyabilirsin bir şeyler yapabilirsin nefes aldığın müddetçe yapmak istediğin her şeyi yapabilirsin. Mutsuzsun üzülüyorsun çek sifonu gitsin artık... Bu arada altın falan filan varsa onlar senin kanunlara göre öyle . Aslında bunlara tazminat davası açmak lazım psikolojimi bozdular diye

Acacam da nasil ispatlicam. Tazminat icin ispat lazim.
Ever hersey mumkun ama okdr yorgunumki.
Bi birakirsam kendimi bidaha toparlanamicagimi biliyorm..oyuzden ayakda durmak zorundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…