- 28 Temmuz 2020
- 723
- 952
- 32
-
- Konu Sahibi Kekkirintisi
Cok dusundm ama kendime yediremiyrm. Bide ailem cok uzulur. Annem ve babami uzersem asla mutlu olcami dusunmuyrm. Hep hayattaki amacim onlarin raziligini almak oldu.Aileniz istemiyosa kadın sığınma evlerine gidin. Aileler kendi iç huzurlari için evlatlarının boşanmasını istemez . Sizin kendinizi düşünmeniz gerekir.
Psikoloji bence kanserden bile kotu. Kanser olupda hayat enerjisi olup onu yenen insanlar var. Benim hayat enerjimi aldilar benden. Heleki annemin soylediklerinden sonraSilkelen kendine gel ve başkalarının eline verdiğin hayatını geri al. Yok öyle ruhum yaşlandı falan. Şu an bile hastalıktan bunalmış, tedavi bekleyen, alan bir sürü insan var. En önemlisi bedenen sağlıklısın. Psikolojini de düzeltecek adımlar atmalısın. Bir an önce!
Kendi düzeninizi kurana kadar. Ayrıca kusura bakmayın ama bu kafayı değiştirmeden zaten sizin yüzünüz gülmez. Aile rizaligini almayı bile bence çok yanlış anlamışsınız. Üzgünüm adınıza . Keşke hayatınızı değiştirebilecek güce sahip olavilseydinjz. Sadece şunu söyleyeyim kimse için hayatını farklı yöne çevirmek kolay değil ama yapan cesur bir sürü hanım varCok dusundm ama kendime yediremiyrm. Bide ailem cok uzulur. Annem ve babami uzersem asla mutlu olcami dusunmuyrm. Hep hayattaki amacim onlarin raziligini almak oldu.
Nerye kdr zaten siginma evi
Benim ilk evliligim degil. Daha once guclu kararlarimda sabit oln biriydim suan psikolojm bile bozuldu. Enkazim diyrmKendi düzeninizi kurana kadar. Ayrıca kusura bakmayın ama bu kafayı değiştirmeden zaten sizin yüzünüz gülmez. Aile rizaligini almayı bile bence çok yanlış anlamışsınız. Üzgünüm adınıza . Keşke hayatınızı değiştirebilecek güce sahip olavilseydinjz. Sadece şunu söyleyeyim kimse için hayatını farklı yöne çevirmek kolay değil ama yapan cesur bir sürü hanım var
Bu sözün şöyle bir doğru noktası var; İlk evlilikten boşandıktan sonra yaralarınızı sarmadan, kendinizi geliştirmeden, özgüveninizi yeniden kazanmadan bir evliliğe adım atarsanız hata yapma ihtimaliniz yüksek olduğu için yanlış tercih yapar ve yine mutsuz olursunuz, eskilerin deyimiyle ile de "mutsuz kaderiniz devam eder""yastik degisirde kader degismez kizim" dediler
5 sene sonra evlendimBu sözün şöyle bir doğru noktası var; İlk evlilikten boşandıktan sonra yaralarınızı sarmadan, kendinizi geliştirmeden, özgüveninizi yeniden kazanmadan bir evliliğe adım atarsanız hata yapma ihtimaliniz yüksek olduğu için yanlış tercih yapar ve yine mutsuz olursunuz, eskilerin deyimiyle ile de "mutsuz kaderiniz devam eder"
İlk evliliğinizden boşandıktan ne kadar süre sonra evlendiniz, bu çok önemli.
3.evlilikte mutlu olursunuz ama önce kendinizi iyice toparlamanız lazım, çocuk olsun yaşım geçiyor diye apar topar evlilik düşünmeyin.
Umutmayin önemli olan anne olmak değil mutlu olmak..
Mutlu olmayan kadından anne olsa bile çocuklar mutsuz oluyor.
O evden çıkın psikolojik destek de alın ama temel şey oradan ayrılmanızBenim ilk evliligim degil. Daha once guclu kararlarimda sabit oln biriydim suan psikolojm bile bozuldu. Enkazim diyrm
Sanirim onun verdigi etki var . Guclu kadinim aslinda ama artik degilim sanirim. Ben bu isden siyrilamazsam mutlu olamam bencede
Heralde esimin beni kovmasini bekliyrm..neyi bekliyosamO evden çıkın psikolojik destek de alın ama temel şey oradan ayrılmanız
Bir kere boşanan 2.defa daha kolay boşanır.5 sene sonra evlendim
1 bucuk sene tanidim (yada ben oyle saniyorm)
Yani körü körüne evlenmedim.
Dogru soyluyosunz bikere kiymetimi anlamadiysalar bidaha anlicaklarini sanmiyrm basta eşim. Zaten sorun eşim. Esim degee kiymet verseydi ailesi asla bunlari yapamazdi.Bir kere boşanan 2.defa daha kolay boşanır.
Bi kendine gel, arkana yaslan, derin nefes al.
"Bir ömür böyle geçirmeye sabrım ve sağlığım yeter mi" diye bi düşün.
Kan bağı değil ki bu kopmasın...
"Evlenmek helalse, boşanmakta helal"
"Ayrılıkta aşka dairdir"
Anlamadığım adama niye ben gdiecem diyorsun, direk çık git babanın evine.
Direk otobüs yoksa aktarmalı git ama git bir şekilde...
Bir kere gözüne giremediğin aileye ağzınla kuş tutsan yaramazsın, ailesine yaranamazsan da eşin kıymet vermez...
Sevgiyi sadace eş vermez insana, git annene sarıl babana sarıl, bir kuş al evine, bir çiçek dik, geç aynanın karşısına "ben kendimi çok seviyorum" de...
Üniversiteyide kazanmışsın, ailenin bulunduğu şehri yaz, eşinin ve eşinin ailesinin yaşadığı şehri asla yazma.
Bu coğrafyada evlilikte mutluluk eş ailesinin gelini sevmesi ve kabul etmesiyle doğru orantılı.Dogru soyluyosunz bikere kiymetimi anlamadiysalar bidaha anlicaklarini sanmiyrm basta eşim. Zaten sorun eşim. Esim degee kiymet verseydi ailesi asla bunlari yapamazdi.
Esime karsida sogugum artik zaten. Bu evlilik degil yasadigimiz bence. Boyle evlilik olmaz. Hep benmi hataliyim, hep benmi senin arkanda dolascam diyo esim . Sanki cok yapiyomus gibi. Artik hic bi cabam yok yuvayuvami kurtarmak icin
bosandı bir ay once once, ama hamile su an. kocasının da ailesinin de haberi yok ama, kardesinin evinde kalıyor. eninde sonunda ortaya cıkacak tabii her sey ama soylesem de adam kabul etmez bakmaz cocuguma ben kendi nufusuma alıcam kendi soyadımı vericem diyor. bakalım ne olacakArkadasiniz okadr dogru seyler soylemis ki. Icimi okumus resmen
Demekki boyle seyler yasayanlarin benzer dusunceleri bu. Ayni seyleri dusunuyrm en azindan icimde yasiyrm herseyi. Bitince cok sey ustume ustume gelecek biliyrm yasadim daha once helede 2. Ci olunca.
Bende oyle yapmaya calisiyrm onu takmamaya muhattap olmamaya hatta kavga bile etmemeye calisiyrm nekdr zor olsada bazen susamasamda. Kendimi toplamaya calisiyrm.
Ve bende para biriktiriyodm ama bundan sonra daha fazla biriktircem belli etmeden.
Bu arada arkadasiniza sonra ne oldu
Korunmuyomuydu peki. Kotu olmus gercekden. Dahada fazla uzuluyodur suanbosandı bir ay once once, ama hamile su an. kocasının da ailesinin de haberi yok ama, kardesinin evinde kalıyor. eninde sonunda ortaya cıkacak tabii her sey ama soylesem de adam kabul etmez bakmaz cocuguma ben kendi nufusuma alıcam kendi soyadımı vericem diyor. bakalım ne olacak
Evet surekli ogullarini doldururlarsa mutlu olacaksanda olamiyosun.Bu coğrafyada evlilikte mutluluk eş ailesinin gelini sevmesi ve kabul etmesiyle doğru orantılı.
Eş ailesinin istemediği yada evlilik olduktan sonra gelinden içinin kaçması o evliliğin eninde sonunda biteceğinin göstergesidir..
Dün forumda böyle bir yorum vardı, yorumu yapana abisinin tavsiyesi imiş bu sözler.Seven taraf benim diyorsanız bence boşanın..
Mutlu evlilikler erkeğin daha çok sevdiği evliliklerdir
korunmuyordu aslında o bilerek hamile kaldı, butun sifalı sebze meyve her seyı yedi kocası istemiyordu hic cocuk. sizden bes yas buyuk o. cocugu olsun istiyordu ozellikle o yuzdenKorunmuyomuydu peki. Kotu olmus gercekden. Dahada fazla uzuluyodur suan
Aslinda bende dusunmedim degil. Bir daha evlenmeyi dusunmedigim icin cocuk yapipmi ayrilsam diye ama oyle dahada zorlasir hayat bncekorunmuyordu aslında o bilerek hamile kaldı, butun sifalı sebze meyve her seyı yedi kocası istemiyordu hic cocuk. sizden bes yas buyuk o. cocugu olsun istiyordu ozellikle o yuzden
Cok dogru soylemisDün forumda böyle bir yorum vardı, yorumu yapana abisinin tavsiyesi imiş bu sözler.
Biz kadınlar evlilik varsa yuva var sanıyoruz ama erkek sevmiyorsa o ev hiç bir zaman yuva olmuyor maalesef
Bence dikkate alın bu sözleri..
Cok dogru soylemisDün forumda böyle bir yorum vardı, yorumu yapana abisinin tavsiyesi imiş bu sözler.
Biz kadınlar evlilik varsa yuva var sanıyoruz ama erkek sevmiyorsa o ev hiç bir zaman yuva olmuyor maalesef
Bence dikkate alın bu sözleri..
yasın daha cok genc, ben de 27 yasındayım ve daha hic evlenmedim, daha her sey benım ıcın yenı baslıyor. oyle dusun. yasadıklarını elinle kapat görme, aslında ikimiz de aynı yastayız bak. ben yenı baslıyorsam sen de aynısın aslında. yasadıklarını dusunme. yasın daha cok genc, ne kadar yaslı hissetsen de 58 degil de 28 oldugun icin sanslısın aslında, bircok seyı yenıden insa etmeye, yaratmaya o kadar cok vaktin var ki. sadece insanın bazen durup dinlenmesi gerekiyor. cunku bazen ben de tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum diye geri duruyorum cogu seyden. dinlenmek, durmak, nefes almak istiyorum. vites dusurmek istiyorum.Aslinda bende dusunmedim degil. Bir daha evlenmeyi dusunmedigim icin cocuk yapipmi ayrilsam diye ama oyle dahada zorlasir hayat bnce