Ve sonum gene baba evi galiba :(

Bence yine ailesiydi.
Aile araya girmesi karı-kocanın anlaşamaması için sebep yok gibi birşey
Bende boyle dusundum biliyomusnz. Tanidikdab sonra . Bence o kadinla ayrilma sebebide cogunluk kayinbabamdir. Cenesini tutamamistir herseye karismistir eminim gene. Cunku bizim aylardir evimizdeki kavga ailesinden cikiyo. Ama genede cunku eşim diye dusunuyrm . Esim susturabilse onlari araya tampon olmayi becerseydi bunlar olmazdi.

Ahhh
Oyle icim yaniyoki anlatamam. Gucumu cesaretimi almislar karsima cikan pislikler. Bi ayaga kalkip bi toparlanim herseyi birakcam arkamda

Kotuluk dusunmeyen temiZ bi insanim ama su zamanda bu buyuk bi aptallikmis onu gordum. Iyilik kazanmiyomus onu gordum.
Ailem herseyi biliyo ama "sımariklik" olarak mi goruyolar anlamadim sabret diyolar bana herkesin evinde sorun var diyolar. Bence herkesin evinde bukdri yok.
Anlicaniz caresiz oturuyorm. Bu daha cok uzuyo beni.
Insan bidaha aldatsada yakalasam diye dua edermi ben ediyrm. Hic degilse aileme bile bak sizin icin sabrettm ama aynisini yapti bu adam degismez demek ve bosanamk istiyrm

Ailende artık senin seçimlerinden bıkmış tekrar eve dönmeni istemeyişlerinin sebebi boşanır boşanmaz tekrar erkek arama , sevgili edinme , gizli buluşma mesajlaşma olaylarına girip 3 kez evlenip yine çok kötü erkeğe denk gelip onları tekrar üzmen ve utandırman , onları haklıda buluyorum hani

Uslubunuz hic hoş degil
Ben 2. Evliligimide hop hadi evlenelim direyerek yapmadim. Ayrica ailemin onayini almayan asla evlenmedim kendi basima buyruk. Basima gelenlerde ben hatali degilm imtihanim buymus. Cunku cok dusundum cok arastirdim oyle evlendim.
Ben bosanir bosanmaz "tekrar erkek aramadim" .
Ayrica son olarakda benim kimseyi utandirdigum felan yok. Namussuzluk mu yaptim ben o nasil uslup
Cevap vermesseniz cok sevinirim.. iyi gunler

Üzülme, insanlar yaşamayınca anlamıyor işte. Herkes mükemmel seçimleri yapmış da bir hatalı senmişsin gibi hareket ediyorlar. Boşan Boşan da önce kendini bir şekilde güvene al. Kimseye eyvallahın olmasın.

Boyle insanlar yuzunden cesaretim yok iste.
Insani yaralayarak konusuyolar. Imtihan arkadas imtihan. Sen nekdr tanirsan tani. ALLAh basa verince veriyo.
Ben kosa kosa erkek aramaya felan cikmadim . Hatta uzun bi ara hic kimseyi hayatima kabul etmedim . 5 sene sonra esim karsima cikti tamam tanisalim demistm. Oylebi konusuyolarki. Yasamayan gercekden bilmiyo
Rabbimde yasatmasin bise demem

Ahhh
Oyle icim yaniyoki anlatamam. Gucumu cesaretimi almislar karsima cikan pislikler. Bi ayaga kalkip bi toparlanim herseyi birakcam arkamda
Kendinize olan güveninizi elinizden almaya çalışıyorlar. Sakın kaptırmayın.. böyle hissetmenizi istiyorlar zaten. Çok fazla düşünmeden ayağa kalkin. Dünyanın sonu değil. Çocuk da yok. Kurtulun bir an önce zamanla daha da toparlanirsiniz

Tamda oyle oldugunun farkindaym.benim mutsuz olmami enerjimin dusmesini istiyolar. Basariyolarda. Benim gucum yetmiyo dur demeye cunku arkam yok maalesef Allahda havaleler. Esimde aileside

Hiç kendini yorma. Ben burada çektiklerini anlattım da arada iki üç tane bana sen abartıyorsun diyen çıktı her konuma geldi garip garip yorum yaptı kadın. En son dedim ki bak büyük konuşma, insanız kanıyoruz diye ben kanmam bilmem ne dedi beylik beylik. İnsanlar böyle, enerjini çalmalarına izin verme sakın.
Boşandıktan 1 ay sonra yeni ilişki bulup 1 2 sene sonra evlenen mutlu olan var. E onlar ne o zaman. Her kafadan bir ses çıkıyor işte.

Kimse buyuk konusmasin iste Allah buyuk
Basina gelmeyen bilemez.
Rabbim feraha cikarsin bizide insaallah
Insan takmaym diyoda suan burda yazilan o kadinin yazisi bile kirdi beni uzuldum acikcasi. Hic bise demiyrm Allaha birakiyrm.

Oturup canınıza mi kastedsin yoksa kapı onune kendisi mi atsin? Bir o kalmış reva görülmeyen..
28 yaşında iken kurun yeni bir hayat..Oyle ya da boyle ananiz babaniz kol kanat geriyorken hor kullanmayın şansınızı..[/QUOTE]

[/QUOTE]
Haklsiinz. Galiba onu bekliyrm bende diyrm hep. Herseyi yapti bi kapinin onune koymadigi kaldi. Baska turlu cesaret edip gidemicem galiba

Haklsiinz. Galiba onu bekliyrm bende diyrm hep. Herseyi yapti bi kapinin onune koymadigi kaldi. Baska turlu cesaret edip gidemicem galiba
[/QUOTE]
Ah ile vah ile omur geçer ama elinizdeki sermaye sizi mutlu etmez.. Asıl sermaye mutlu omur..

Ah ile vah ile omur geçer ama elinizdeki sermaye sizi mutlu etmez.. Asıl sermaye mutlu omur..
[/QUOTE]
Dogru " asil sermaye mutlu ömür" cok guzel soz
Benim hic yasayamadigim ama hep yasamak icin guclu durdugum,dussemde kalktigim, cabaladigim bisey. Ama genede bana hic ugramayan.
Sanirim ondan bukdr aciz davraniyrn

Benim hic yasayamadigim ama hep yasamak icin guclu durdugum,dussemde kalktigim, cabaladigim bisey. Ama genede bana hic ugramayan.
[/QUOTE]
Yaparsınız.. Isteginiz olmasa buraya yazmazdınız.. Birseyi istemek bile ne kadar önemli bi başlangıç.. Istediğiniz hedefe ulaşmak için sıkıntı çekmeden ilerlemek zor..Yapabilme güveniniz varsa sizi tutan korkunuz olmamalı..Yoksa o sermaye kalmıyor elde..

Yaparsınız.. Isteginiz olmasa buraya yazmazdınız.. Birseyi istemek bile ne kadar önemli bi başlangıç.. Istediğiniz hedefe ulaşmak için sıkıntı çekmeden ilerlemek zor..Yapabilme güveniniz varsa sizi tutan korkunuz olmamalı..Yoksa o sermaye kalmıyor elde..
[/QUOTE]
Bi cesaret edip su evden gidebilsem hersey corap sokugu gibi gelecek ama o yok iste. Sabr diyrm simdilik

Kafasında sorun yok canım senin bu kp çok fena. Bilerek yapıyor. Seni ezmek, kendi otoritesini göstermek, ben ne dersem o benim sözüm geçer demek zevk veriyor ona. Gelini ezmek, oğluna söz dinlettirmek onu sevinçten dört köşe yapıyor. Tek derdi o onun. Senin iyi olman hiçbir şeyi değiştirmez aksine kp nin ekmeğine yağ sürersin. O yüzden ben ne yaptım demeyeceksin. Vicdan, iyilik, insanlık namına bir şey yok o eski kafalı cahil kokuşmuş pislikte. Bundan sonra hiçbir şey anlatma kaynanana ve kayınpederine. Anladığım kadarıyla çok anlatıyorsun ama yokkk değmez boşversene sen bunları. Konuşmayı tamamen kes. Yüz verme. Eşin olacağa zaten sekkerri çek.

Yok cok anlatmiyrm hatta su ana kadar hic bise anlatmadim. Ama en son aldatma olayinda hersey ortaya doküldu.
Zaten bundan sonra sorarlarsada soylemicem bise sanki ogullarina neden boyle yaptin diye kiziyolarmi. Suclu gene ben cikuyrm. Bu bayramda kv. Surekli imalarda bulundu sanki ben onun biricik ogluna iftira atiyomusum gibi.
Cok dogru tespitiniz kayinbaba olacak kisi beni bastirmak istiyo. Benim lafim gecsin diye ugrasiyo. Beni kiskaniyo oglu benimle olursa onlari atarsa ya diye odu kopuyo. Artk evlilik denen bise kalmadi aramizda zaten zorla yurutuyoz .ite kaka iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…