Ve sonum gene baba evi galiba :(

33 yaşında 5.kocayi boşanmaya hazırlanan bir arkadaşım var evet yabancı ama çok sert Katolik bir ailesi var. Her defasında dünyaları başlarına yıkılıyor kızlari bosanirken . Diğer bi yazmak istediğim şeyde 40 imi geçtim can sıkıntısından okul öncesi çocuk gelişim okuyorum. Çalışacak miyim onu bile bilmeden hemde. Şunu unutma bu dünyada kendinden daha değerlisi yok bu hayatta.

Boşan gitsin bir daha da evlenme. Erkek kahrı çekilmez. Ne gerek var yaa. Niye geldik bu dünyaya? Mutlu olmak için. Mutsuz oluyorsun işte evlenince. Sınırlarını koruyamıyorsun kendini ezdiriyorsun . Demek ki evlilik sana göre değil. Bana gore de degil. Ben de çekemem kimseyi bu yaştan sonra. Valla evlenirsem anne olmak için evlenirim bi daha. Evlenir evlenmez de hamile kalırım. Beklentim yok başka hayattan. Tek başına mutluyum. Ayaklarımın üzerinde duruyorum. Kendime yetiyorum. Gerisi hiç önemli değil

Öncelikle demissiniz ki çalışmadığım okumadigim için çok pişmanım valla bi kaç gün önce bu forumda çalışanlar köledir efendim calismayanlari kıskanıyorlar tarzında cümleler duydugumuzdan bundan sonra çalışmayan kadınlar böyle şeyler yaşayıp pişman olup konuşunca üzülmicem çünkü maşallah hayatlarını öylee bir savunuyorlardı ki ve çalışmayı karamıyorlardı ki demistim hatta bir başkaları da demişti sanırım ama yine de çok uzulerek okudum yazdıklarınızı.. ailenizi üzmemek için dayak görümce terörü ve ihaneti mı katlanacaksınız?? Yanı bu adam düzelmez sanmam. Boşanmak istemiyorsanız da bence gözünü korkutun.. gidin bırakıp derim.. ayrıca hiç bir eziyete 2. Evliliğiniz diye katlanmak zorunda değilsiniz. Yiyecek ekmeğiniz kazanacak işiniz elbet olur yeter ki cesaret edin.. gerçekten yazık böyle hayat geçmez ya ne istiyor bu aileler gelinlerinden ya. Of sinirlerim bozuldu.

Yapilacak tek sey bir ise girip kendi ayaklarinin uzerinde durunca bu adamdan bosanmak ve kendine ayri bir duzen kurmak. Onemli olan senin mutlulugun, kacinci evlilik oldugu onemli degil. Ve lutfen su adama artik kendini ezdirme. Bu ulkenin polisi var. Bir daha sana el kaldirirsa hemen polisi ara ya da hastaneye gidip darp raporu al. Elindeki raporu gorince ailen de seni anlayacaktir. Bu adamdan da asla cocuk yapma.

Bende anlamam ne istiyolar benden benim gibilerden. Bayram boyunca esimin bana ilgisizligini.... kaynanamin kayinbabamin laf sokmalarini dinledim durdum.
Okdar biktim ki yuzum hic gulmuyo gitmez boyle bende biliyrm ama nerde patlak verir bilmiyrm

Cocuk istemiyrm zaten yapmayida dusunmuyrm nekdr cok hayallerimden biri bebek olsada.
Surekli dövenbiri degil bavulumu toplayip kapiya yoneldigim icin darp uyguladi. Ama bidaha yaparsa rapor alcam. Rezil olsun

Bende hep sorguluyorm niye geldim bu dunyaya...!
Hic duzgun gitmez.mi.insanin hayati benimki oyle. Kimseyede bi zararim olmadi desemki birinin ahini aldim. Kirmaya bile korkan biriyim

Bende hep sorguluyorm niye geldim bu dunyaya...!
Hic duzgun gitmez.mi.insanin hayati benimki oyle. Kimseyede bi zararim olmadi desemki birinin ahini aldim. Kirmaya bile korkan biriyim

Kimsenin hayati düzgün gitmiyor merak etme. Sadece bazılarımız seçimlerimizden dolayı daha ağır bedeller ödüyoruz. Mesela sen. Demek ki napacaksın seçimini iptal et boşan. Kendine gelene kadar da kimseyle evlenme

Tabiki bu dunya imtihan dunyasi bunun farkinda olan bi insanim. Ama hic duz gitmedi hayatim ona uzuluyrm. Her karsisina cikan insanmi kotu olur. Bende var demekki cekiyorum.

Önce git darp raporu al oradab uzaklaştırma kararı al sonra git bi yetim sevindir verilmis sadakam varmış de ve babanın evine dön. Kendine hemen iş bak bir yandan da eğitimini tamamla. Yastık da değişir Kader de ama önce sen değiş sen degismezsen 10 kere de evlenen aynı tipleri tercih edeceğin için yaşadıkların değişmez.

Kız üzülme! Ne üzülüyorsun gencecik kadınsın. Üniversiteyi kazandım demişsin önce bir işe gir biraz para biriktir hani şöyle ev tutabilecek kadar. Eşyalı evler de var. Ondan sonra aç mahkemeyi. Ne çekiyorsun bu herifi. Kimden çekiniyorsun. Bu senin ömrün giden senin hayatın. Anneme babama aileme ne diyeceğim deme önemli olan sensin. At şu herifi anasıyla yaşasın

Darp raporu alamam3 ay felan oldu olay olali.
Hic biseyin degistigi yok hayatimda. Hersey biraktigim gibi daha kotusuyle hemde. Cunku artik psikolojm kotu insanlari kaldirmiyo.
Ailesine oglunuz sunu yapti dedigim halde beni suclu goruyolar bunu laf sokmalarindan anlayabiliyorm.
Yoruldum
Ama kalmakdan baska carem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…