Ve sonum gene baba evi galiba :(

Cok dogru soyluyosnz . Siz boyle diyince okdr rahatliyrm ki sanki yapabilmisim kurtarmisim kendimi bu izdirapdan gibi...
Ailemde duzelir gozuyle bakiyolar. Zoruma giden ne biliyomusunz eger esimin yaptini ben ona yapsaydim, esimin ailesi boyle ilimli olmazlardi bosan gitsin derlerdi...

kıyamam ya cok uzuldum okurken. bence senin icin hayat daha yeni baslıyor. ya boyle baba evine donmek istemeyen aynı zamanda kocasından da ayrılmak isteyen ya da ayrılan kadınlar icin bir yer yok mu? insan ailesinden de cekiniyor, bosanıp ailesinin yanına dondugu icin uzun sure evden cıkmayan utanan ezilen kötu hisseden o kadar cok kisi var ki. bu evden gelinlikle cıktın kefenle dönersin lafı gibi bir laf bile var yani. kadın olmak cok zor bir sey gercekten, okurken caresizligini cok icten hissettim, gözlerim doldu.. yorgunlugunu.. biraz dinlen, kafa dinle, her seyı toparla kafanı kendini hayatını. sonra tercihlerini yap bir okula kaydol, kendine yeni bir hayat kurmak icin gereken gücü ancak kendin icin somut bir adım attıgın zaman bulabilirsin

Ahhh okadr icden yazmissinizki
Beni anladiniz okadar belliki bende duygulandim simdi.
Okdar cok cevrem var ama 1 tanesi bile beni bukdr anlamadi
Yorgunlugum oyle boyle degil. 28 yasinda insanlarin hayatimin bahari dedikleri dönemken, ben enkaza dönüstum. Hic ama hic sevmiyrm bu dunyayi.
Ölmek icin dua edermi insan ben hergun her saniye ediyrm.
Cok kirginim hayata, aileme, guvenerek evlendigim esime herkese... beni anlamayan ayrilma istedigimi "şımarıklık" olarak gordugunu dusundugum aileme bile kimseye hakkimi hella etmiyrm artik.

Kafami suan toplayamiyrm. Psikolojim okdr bozulduki. Ben kendimi cok guclu sanirdim ama artik degilm bunu farkettm.
Bi kalkabilirsem ayaga herseyi herkesi ezip gececem

Ne demek kalmaktan başka çarem yok . Siz bu acizligi niye kabulleniyosunuz anlamış değilim. Önce bi kendinize gelin. Böyle yaşamak istiyo musunuz istemiyo musunuz karar verin sonrası ya yeni bi hayat ya da yerinizde saymaya devam.

Kız ne düzelmesi ne düzelmesi... Sen bakma ailene gencecik kızsın be. At şu herifi hayatından. Kendi başıma gelse ne yapardım diye düşünerek yazıyorum sana....

Zor bir şey değil sadece kararlı olman gerekiyor. Biz kadınlar elalem ne der ailem ne der diyerek hep başkaları için yaşadık hayatı... Ama zaman acımasız ve çok değerli. Hemen geçiyor. Sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez.

Olaylar anlattıklarınızdan ibaretse eğer; yedi kocalı hürmüz olurum yine de çekmem bunları.

Olaylar anlattıklarınızdan ibaretse eğer; yedi kocalı hürmüz olurum yine de çekmem bunları.
Anlattiklarimin fazlasi bile var yemin ederim
Bu bayramimi bile zehir ettiler esim basta olmak uzere aileside
Hala hangi yuzle diyo bilmiyrm ama "aileme karsi gulmuyosn" dedi az once eşim. Vallahi sasiriyorum.
Surekli laf sokan yuzume bakmayan insanlarla neyi konusup guleceksem

Simdiye kdr kimseden deger gormedm bence sebebide kendime vermedigimden zaten. Suanda bu mutsuz evlilikde kalma sebebim ailem ve insanlarin laflari bakislari

Kız ne düzelmesi ne düzelmesi... Sen bakma ailene gencecik kızsın be. At şu herifi hayatından. Kendi başıma gelse ne yapardım diye düşünerek yazıyorum sana....
Allah razi olsun biliyorm hepiniz okdr icden yaziyosunzki. Ben yuregimden hayallerimden attim aldattigi gun ama hayatimdan cikaramiyrm. Cesaretm yok ailem var yorulmusluk var. Ama yaa ben diyrm kendi kendime ben ne olcam mutsuzum.!

Care olmadigindan soyluyrm. Esimi cok sevdigimden degil
Bana onca seyi laik gormus bi adama nasil cok sevgim kalabilirki.
Ayrilik acisini tattim ben kolay kolay atlatacami dusunmuyrm.diceksin ki burda mutlumusun sanki evet degilim hemde hic. Hergunum aglamakli geciyo

Keske baba evi ya da koca evinden başka bir şansımız olsa, ıkı tarafı da tercih etmek istemeyen kadınlar mecbur bırakıldığı ıcın bu hayatları yasıyor, renkler, cicekler soluyor aslında bizler soluyoruz
Bu koca ile ne olur hıc bılmıyorum ama derdinize de bir çare ya da diyecek bır sey bulamadım. Belkı bir sure onu görmezden gelerek yasayabılırsınız aynı evde zor olacak ama cok muhattap olmamaya çalışarak belkı. Benım bir arkadasım benzer seyler yaşadı evlendiği zaman, ama bir sure para bırıktırene kadar ve kendini toparlayıp hayata tek devam edeceğine ınanana kadar dayandı, üzülüyordu ama söyle demişti en azından burada tek basımayım kendime üzülüyorum ailemin yanına dönsem kendime üzülmek yasayacağım şeylerin en hafifi olacak, elalem ne der derdine düşen aileme mi katlanayım annemın laflarına mı yoksa sureklı basıma kakılan seylere mi üzüleyim, kendimi fazlalık gibi hissetmek istemediğim icin bir sure daha katlanmam lazım diyordu. En azından burada derdimi de tasamı da üzüntümü de kendim cekiyoeum kimseye yaşadıklarım ıcın bir hesap vermem gerekmiyor demisti..

Ayrılık acısı süre ne kadar olursa olsun geçer.

Arkadasiniz okadr dogru seyler soylemis ki. Icimi okumus resmen
Demekki boyle seyler yasayanlarin benzer dusunceleri bu. Ayni seyleri dusunuyrm en azindan icimde yasiyrm herseyi. Bitince cok sey ustume ustume gelecek biliyrm yasadim daha once helede 2. Ci olunca.
Bende oyle yapmaya calisiyrm onu takmamaya muhattap olmamaya hatta kavga bile etmemeye calisiyrm nekdr zor olsada bazen susamasamda. Kendimi toplamaya calisiyrm.
Ve bende para biriktiriyodm ama bundan sonra daha fazla biriktircem belli etmeden.
Bu arada arkadasiniza sonra ne oldu

Üniversiteyi kazanmışsınız. Mümkünse farklı bir şehri yazın ve gidin. Lütfen kararlı olun kendinize güçlü olmayı telkin edin. Bununla ilgili motivasyon yazıları okuyun, videoları izleyin. Sıyırın kendinizi mutsuz hayattan. O kadar gençsiniz ki her şeye yeniden başlayabilirsiniz. Lütfen bu insanlardan kurtulun. Böyle bir hayat yaşamayı hak etmiyorsunuz.

Aöf okucam. Ama örgünde okuma ihtimalim varmis sanirim cok bilmiyrm ama suan disardan okumakdan baska carem yok.
"Gencmiyim onu bile hissedemicek kadar ruhumu yaşlandirdilar"

Bende oyle soyledim anneme. Sanki ayrilinca mutlumu olacaksin gene uzulup aglicaksin dedi.
Bende kangiren olmus kolumu kesmessem vutun vucuduma yayilacak, eger biterse bi zaman sonra acisida gecer ama boyle hic gecmiyo dedm
Aileniz istemiyosa kadın sığınma evlerine gidin. Aileler kendi iç huzurlari için evlatlarının boşanmasını istemez . Sizin kendinizi düşünmeniz gerekir.

Aöf okucam. Ama örgünde okuma ihtimalim varmis sanirim cok bilmiyrm ama suan disardan okumakdan baska carem yok.
"Gencmiyim onu bile hissedemicek kadar ruhumu yaşlandirdilar"
Silkelen kendine gel ve başkalarının eline verdiğin hayatını geri al. Yok öyle ruhum yaşlandı falan. Şu an bile hastalıktan bunalmış, tedavi bekleyen, alan bir sürü insan var. En önemlisi bedenen sağlıklısın. Psikolojini de düzeltecek adımlar atmalısın. Bir an önce!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…