Ve sonum gene baba evi galiba :(

Dün forumda böyle bir yorum vardı, yorumu yapana abisinin tavsiyesi imiş bu sözler.

Biz kadınlar evlilik varsa yuva var sanıyoruz ama erkek sevmiyorsa o ev hiç bir zaman yuva olmuyor maalesef

Bence dikkate alın bu sözleri..
Ne kadar doğru bi cümle eğer sevmiyorsa kendini de yırtsan o evlilikten yuva olmuyor

yasın daha cok genc, ben de 27 yasındayım ve daha hic evlenmedim, daha her sey benım ıcın yenı baslıyor. oyle dusun. yasadıklarını elinle kapat görme, aslında ikimiz de aynı yastayız bak. ben yenı baslıyorsam sen de aynısın aslında. yasadıklarını dusunme. yasın daha cok genc, ne kadar yaslı hissetsen de 58 degil de 28 oldugun icin sanslısın aslında, bircok seyı yenıden insa etmeye, yaratmaya o kadar cok vaktin var ki. sadece insanın bazen durup dinlenmesi gerekiyor. cunku bazen ben de tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum diye geri duruyorum cogu seyden. dinlenmek, durmak, nefes almak istiyorum. vites dusurmek istiyorum.
Aynen öyle yeniden evlilik lafını duyduğumda kalbim sıkışıyor resmen o kadar korkuyorum artık

yasın daha cok genc, ben de 27 yasındayım ve daha hic evlenmedim, daha her sey benım ıcın yenı baslıyor. oyle dusun. yasadıklarını elinle kapat görme, aslında ikimiz de aynı yastayız bak. ben yenı baslıyorsam sen de aynısın aslında. yasadıklarını dusunme. yasın daha cok genc, ne kadar yaslı hissetsen de 58 degil de 28 oldugun icin sanslısın aslında, bircok seyı yenıden insa etmeye, yaratmaya o kadar cok vaktin var ki. sadece insanın bazen durup dinlenmesi gerekiyor. cunku bazen ben de tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum diye geri duruyorum cogu seyden. dinlenmek, durmak, nefes almak istiyorum. vites dusurmek istiyorum.
Aslinda evet daha gencim ama bu duygularimi okadr cok aldilarki benden
Ilk evliligimde guclu gorundum kirilan kanatlarimi cikarmak icin cabaladim ugrastim ayakda kaldim..tekrar yasayinca artk kendimi okdr caresiz yorgun goruyormki. Dunyanin sonu gibi...

Aslinda evet daha gencim ama bu duygularimi okadr cok aldilarki benden
Ilk evliligimde guclu gorundum kirilan kanatlarimi cikarmak icin cabaladim ugrastim ayakda kaldim..tekrar yasayinca artk kendimi okdr caresiz yorgun goruyormki. Dunyanin sonu gibi...
İlk evliliğinin bitme nedeni neydi

Psikoloji bence kanserden bile kotu. Kanser olupda hayat enerjisi olup onu yenen insanlar var. Benim hayat enerjimi aldilar benden. Heleki annemin soylediklerinden sonra
Bir an önce psikolojik yardım almalısınız. Çünkü bu düşünceleriniz sağlıklı değil. Bu şekilde hiç bir adım atmazsınız ve mutsuz hayatınızı yaşamaya devam edersiniz. Bir de bakmışsınız yıllarınız geçmiş. Çevrenizde sizi ayağa kaldıracak kimse yok madem kendiniz kalkmak zorundasınız.

Bir an önce psikolojik yardım almalısınız. Çünkü bu düşünceleriniz sağlıklı değil. Bu şekilde hiç bir adım atmazsınız ve mutsuz hayatınızı yaşamaya devam edersiniz. Bir de bakmışsınız yıllarınız geçmiş. Çevrenizde sizi ayağa kaldıracak kimse yok madem kendiniz kalkmak zorundasınız.
Psikiyatriye gittim . Ilac hic bi ise yaramiyo 5 ay kullandim zerre etki etmedi kilo alisimda cabasi

Sonun neden baba evi olsun. Ayrılıp yalnız yaşayamaz mısın? Cok üzüldüm yaşadıklarına ama sen cok güçlüsün bunu unutma. Her kadın güçlüdür. Kimse senden daha önemli degil.

Ama cok fazla ihtiyacim oldugunun bende farkindaym.
Esime cok soyledim yaptiklarini unutamiyrm kendimi mutsuz hisseduyrm gidelim bi evlilik danismanina yada psikoloja diye ama .ben sana napiyrm ki dedi ve goturmeme sebeblerinden biride vurus mus
Eşinin ilk evliliğimi?
İlk değilse diğer eşinden ayrılma nedeni nedir

Sizin ikinci evliliğinizin yada kocaniz olacak o öküzun 100. Evliliği olup olmamasınin hiç bir önemi yok. Size bu şekilde davranan adamla hayatınızı mahvetmeyin... Çocuk yokken gidin ailenizin yanına, bir üzülür iki üzülür sonra normale dönerler. Yorum yapacak elalem denilen insanlar mi yaşayacak o öküz kocanizla ve ailesi ile birlikte.. Ayrılın gerisi gelir okursunuz da, iş de bulursunuz 3. evliliğinizi de yapar mutlu da olursunuz. Allah akıl sağlığı versin gerisi gelir

Yaşadıklarına üzüldüm çok kötü bir aileye ve bu ailenin vicdansız, karektersiz bir erkeğine denk gelmişsin ! Dayak yemek, aldatılmak, aşağılanmak, ve psikolojik şiddetin alasını yaşayan sen orada durmamak gerek bu adamdan hamile kalmayı da hayal etme işler iyice b..k. sarar , sen kendi canını kurtarmaya bak , nasılda seçemedin ve bilemedin 2.eşini
Sanırım aşırı safsın kaldırılmaya meyillisin !
Bence olanları ailene anlat

X