Yine adım atan ben oldum.
İlk çocuklar 2 yaşına gelene kadar (onun 3 aylık bebeği ve benim de gebe olduğum dönemde arkadaşlığımız tekrardan görüşmeye başlamamızla devam etmişti) görüştük.
Mantıksız bir sebebten dolayı tekrardan ayrı düştük.
Bundan 2 sene kadar önce, tutturdular beraber tatile gidelim.
Biz de hiç böyle bir deneyim yaşamadık eşimle, olur dedik.
Beraber reservasyon yapmak için bir AVM'de tur şirketine bile gittik hatta, otel seçmeye.
Ancak orada bir türlü bir seçim yapamadık, konu askıda kaldı. Daha sonra internetten araştırdık vs.
Tam tatili alacaktık ki, onlar caydılar, cayma sebepleri benim oğlum çok huysuz ve yaramazmış...
Eşim de demiş kendisine "tamam da ne yapayım çocuğumu evde mi bırakıp tatile çıkayım, ayrıca çocuk bizim çocuğumuz, huysuz ve aksi değil, size öyle gelmiş, ancak ben çocuğumu kesinlikle bırakıp tatile gitmem."
Bu sebepten dolayı da, 2 senedir görüşmüyoruz.
Ortada karşılıklı ne bir atışma ne bir tartışma var.
Ayrıca çocuğum gerçekten huysuz değildir, bu sene farklı bir aile ile tatile gideceğiz.
Geçen gün bir arkadaşımın vasıtası ile (ortak arkadaş) öğrendim ki bu bahsettiğim arkadaşım hamileymiş.
2. bebeğine. Benim de 2. çocuğum oldu ve şu an 15 aylık.
O beni zamanında hayırlı olsun için aramamıştı, ben de böyle şeylere önem veren bir insanım.
Öğrendikten bir gün sonra aradım, hayırlı olsun dedim.
Beni tanımadı, belli ki telefon numaramı silmiş veya tanımaz davrandı anlayamadım.
Biraz konuştuk.
Doğumuna daha varmış, davet ettim bize, ık mık yaptı, anladım utanıyor.
Bu haftasonu o ortak arkadaşımıza gideceğiz eşim ile, bakalım belki orada denk geliriz bilemedim.
Ben de böyleyim işte, kestirip atamıyorum kimseyi.
Kıyamıyorum verilen emeklere, iyi günlerin hatırlarına...