Vazgeçtim evliliğimden...

Şu maddi kısmınıda amada gözümüzü soktun , oysaki anlaşmak huzur her zaman bu maddi durumlara bağlı değil
Konu sahibinin evlenirken nerdeyse tek dikkat ettiği konu o olunca kendi bile bu kadar rahatını içinde mutsuzluguna sasiyor

Sevindim tekrar randevu alma kararınıza.. Eşiniz ilk seansa gelmese bile en azından nasıl hareket edeceğinizi öğrenirsiniz. Bir yol çizer size. Sonrasında eşinizde gelir ve bir çıkar yol bulursunuz, inanıyorum buna.
İnşaallah feraha erersiniz.
Yuva zor kuruluyor, kolay yıkılıyor deniyor ya , işte ben tam tersini düşünüyorum. Kesinlikle yuva zor yıkılıyor.. Kurarken bir defa duşunuyorsa yıkarken on defa düşünüyor. Defalarca defalarca deniyor herkes.. Denemeli.

Çocuğu varsa ve ahlak-adap dışı durumlar yoksa evlilikte on defa da şansı hak ediyor.

Ha kişinin kafasında boşanıp yeniden daha düzgün bir hayat kurmak varsa ve planı tıkır tıkır işleyecekse diyecek sözüm yok. Eğer yoksa kafasında böyle birşey elindekini çocuğu için değerlendirmeli.

Kimine göre dert, kimine göre arayıp da bulamadığı şükür sebebi
Ama özünde içimi paramparça eden, 2 yıldır hergün yeniden dağlayan bir hüzün kaynağı

5.Yılı çoğu çiftin balayı hayali bir şehirde doldurulan, meyvesi 2 Yaşında sağlıklı ve akıllı bıdık bir evlat olan, kadınla erkeğin bir türlü mutlu olamadığı bir evlilik.

Balayı en gözde otellerden birinde kös kös oturarak geçirilen, 9 ay içinde karar verilmiş, özünde iyi iş hayatında başarılı insanın başarısızlık abidesi bir evlilik.

Çok severek evlendim ben. Bu iş olmaz diyen herkesi karşıma aldım. Onun bakışı, sesinin tonu, ellerinin kokusu, çocuk sevgisi, kendine güveninden başım dönerek evlendim. O beni ikna etmek için hiçbirşey yapmak zorunda kalmadı, ben zaten onun bir bakışıyla uçuş uçuş ona doğru mıknatıs gibi çekiliyordum.

Söz nişan düğün dönemlerinde hiçbirşeyi problem etmedim. Sonuçta sevdiğim adamla kavuşuyorduk. Gelinlik denemeye onun dediği yere gitmedim diye darılıp bir daha hiçbir provamı içime sindirmediği, hatta ödemesini bile sormayıp peşinatı bana ödettiği halde umurumda değildi. Olurdu böyle Şeyler düğün üstü. Bunlar da acı tatlı anılar olurdu.

Meğer tek uçuşan benmişim. Tek gözü kapalı seven, sevgi için sebep aramayan, olduğu gibi bütünüyle seven. Onu kaşıgözü, endamı, yakışıklılığı için sevmedim, bunun yaşlılığı vardı. hastalık ve kaza vererek hepsini elimizden almak Allah'ın takdiriydi. Evi arabası var diye sevmedim, zaten benim de vardı. Tüm sebeplerden bağımsız sadece sevdim. sadece seven insan sevdiği üzülünce nasıl yüzünü güldürmek için çabalar, sevdiği hastayken nasıl gözüne uyku girmez, sevdiği başarısız olmuşsa kendi başarısından nasıl vazgeçmeye hazırdır iyi bilirim. Onda bunların zerresi olmadı.

Deseler ki böbreğini ver, o an verirdim. Gözümün kolumun birini isteseler, hiç düşünmez verirdim.

Halbuki ben her hastalığımda yalnızdım. Her üzüntümü kendi kendimi teselliyle aştım.
Işyerinde sıkıntı yaşasam nasılsa eve gidince unuturum diyebileceğim bir güler yüz, ilgi, alaka sohbet hiç olmadı. O kendi arkadaşlarına ve ailesine bile ilgi gösterme arayıp sormaz ki. Bana nasıl yapsın?

Sevse sırasını savıyor ya da görev yerine getiriyor gibi duygusuz yaşayabilir miydi?

Şükür, zenginlik içinde yüzmüyoruz ama evimiz arabamız kiracımız var. Sağlığımız güzel bir işimiz Nur gibi evladımız yakınımızda ailelerimiz var.
Bunların hiçbirine sahip olmayan birsürü evli ve mutlu çift varken, bize yetmeyen ne?

Sevgisizlik.

Eşimin ona olan ilgi ve sevgimden memnun olmaması inkansızdı. Kim hayatındaki her büyük küçük detayı düşünen ve hayatını kolaylaştıran birini istemez ki? Benle bu yüzden evlendiğini düşünüyorum. Ilk zamanlarda aşkla be sevgiyle başım dönmüşken farketmek mümkün değildi. Aynı evde sevdiğimle idim, daha ne isterdim? Herşeyi önüne serdim. Herşeye ben koşturdum ben planladım. Tatil ev alımı araba alımı resmi daire işleri arkadaş buluşmaları aile ziyaretleri onun terfi Kutlamaları onun doğumgünü Kutlamaları Yıldönümü kutlamalarımız.. Ben de birçok kutlanılası şey yaşadım ama hiçbiri kutlanmadı. Sonuncusu da yıldönümümüz oldu, yine hatırlamadığı ve ben kutlayınca hatırladığı. sevgisizlik ve ilgisizlikten artık yoruldum, soldum, neşemi hüzünle takas ettim, kendimi Oğluma adamış bir haldeyim...

Özetle ondan Vazgeçtim.

Peki oğlum, annesi sevgisizlikten karada kalmış balıklar gibi çırpınıyor diye anne babasından ayrı yaşamayı mı hakediyordu?

Ya da genel olarak kendi ailesi de dahil kimseye ilgi sevgi gösteremeyen babasına benzeyeceğine yüzlerin nadiren güldüğü bu evden çıkması mıydı onun için iyi olan?

Bilmiyorum. Onun "iyi ki yapmışsın anne" diyeceği seçeneği sadece onun için bulmaya çalışıyorum...

Belki çoğunuz okuyunca "bu mu yani bu kadının derdi millet neler yaşıyor" diyecek. Ama inanın sevgisizlik en acıtan dertlerden biri bence.

Isterdim ki evimiz arabamız olmasın ya da ben kariyer sahibi değil de evimin hanımı olayım ama kapımızı kapatınca içinde neşe olsun birbirinin gözünün içine bakan 2 insan olsun.

En çok da oğlum için isterdim bunu...
Ilerde kendi eşini babasının annesini sevdiği gibi sevsin diye...

Böyle işte... Ne yapacağını bilmeyen hüzünlü bir Yıldız...
Agdali anlatim yazarken costuruyor sanirim ama okuyucular icin cile. Onun yerine net olarak problemleri yazsaydiniz daha iyi yorumlardik burasi edebiyat kosesi degil bdv sonucta. Hepsini okumadim ama goz attigim kadariyla ben bosanacagim cocuk ne olur diyosunuz, cocuklugu mutsuz ailelerde gecen bireylerin buyuk cogunlugu sorunlu olur. Ama anne baba ayri ve iyi ebeveynlerse bu risk duser. Bence dogru bi karar vermissiniz bosanma karariyla

Evet yetiştirme Tarzı da etkili. Babasına çok benziyor, hatta annem hep der Gençken ne hayallerim vardı ama olmayınca olmuyor hayal heves kalmıyor. Ben de annem gibi olma yolunda ilerliyorum. Giderek saha az şeye özeniyorum daha az plan yapıyorum. Çünkü biliyorum ki ya ne gerek var diyecek ya da gönülsüz katılacak
Aile terapisti ayarladım ilk randevuyu unutup gelmedi
Sonraki için de benim iştahım kaçmıştı ve iş Gereği yırtdışına gidince yarım kaldı
peki siz ayrıldınız mı hala beraber misiniz? Çocuğunuz nasıl etkileniyor bu durumdan?
ben ayrıldım canım.cocugum yoktu allahtan. cocuk için tabiki zor ama mutsuz bir ailede ilerleyen sürecte olacak kavgalarda buyumesi daha zor. siz mutlu degılsınız cocuk için sabretmek bir gun daha buyuk sorunlara sebep olabilir. eger erkeğin sevmediğini anladıysa kadın gerçekten sevmiyordur... hersey maddiyatla olmuyor dediğiniz gibi keşke para pul olmasa da gözünün içine bakan bir adam olsa yanınızda. sizi cok iyi anlıyorum inanın.

Eşinizin "Acil konusunda mesela, kendin aldın Anahtarı gittin bana götür dedin de götürmedim mi, tepkisi bu" sözü her şeyi açıklıyor. Ondan istemesini bimiyorsunuz. Onun anlamasını bekliyorsunuz. Erkek beyni farklı. İsmi uzun olan bir üye :) benzer ve güzel yorular yapmış, söylediklerine katılıyorum. Eşiniz bence ona ihtiyaç duyulduğunu hatta daha ileri götürelim erkek olduğunu hissetmiyor sanırım. Sen belli ki akıllı ve çözümcü bir kadınsın ama erkeğe nasıl davranılır bilmiyorsun.

Bu arada hayat hikayendeki bazı kısımlarda kendimi gördüm diyebilirim.

Siz o evin erkeği olmuşsunuz maddi manevi,hastayken doktora gidelim diye söylemek yerine kendiniz gitmişsiniz en basitinden,işler tıkır tıkır yürüyünce eşiniz elini taşın altına sokma gereği hissetmemiş.
Gelinlik mevzusundan başlayıp,diğer maddi yatırımlarıda ekleyerek herşeyi siz idame edince eşiniz bunun ferahlığına alışmış. Ha yanlışmı yaptınız hayır ama herkes görevini yapmalı evlilikte,görevler bölüşülmeli,yoksa neden hayat müşterek diyelim. İki kişilik bir durumda ama evlilik ama iş ortaklığı olsun farketmez,hep bir taraf fazlasını veriyorsa ,gün gelir böyle yıpranır. Dengeyi sağlamak önemli.
Ne karar verirseniz dilerim hakkınızda hayırlısı olur.

Tespitim adam senin gibi bi es istemiyor, ama sen bunu anlamamisin, birde basaklar hic memnun olmaz, acaba esin bunu fark etti ve ondanmi bir sey yapmiyor
Evet bence de benim gibi bir eş istemiyor o daha ev odaklı yaşamayı seviyor bense daha duşa Dönüğüm sosyalliği severim
Memnuniyet konusunda çok Haklısın, ben fazla plan programcıyım bu yönümü hep törpülemeye çalışırım
Ben ilk terfiyi aldığımda mutsuzluklar başladığında işten ayrılıp evde Olmayı sosyal sorumluluk projelerine dahil olmayı da düşündüm Onunla da paylaştım
Benim için sorun olmaz ama önce 2. Evi bitirelim istersen dedi
Yani evet ben mükemmeliyetçi olabilirim ama o da memnuniyetsiz ötesi
Yoğun çalışmamı sevmiyor, ayrılıp evde oturayım desem standartları düşecek kabullenemiyor...
Hayatta bazen eksiğiyle Fazlasıyla karar Alıp ilerlemek lazım ve başa ne gelirse kabullenmek

Buraya derdinizi anlatırken kullandığınız dil, noktalama işaretleri, paragraflar, üslup ve kendinizi ifade edişinize bakıyorum da, siz her şeyin en iyisi olsun, en iyisini yapayım diyen birisiniz. Uzman değilim lakin burada bir mükemmelliyetçilikten söz edebilirim. Size ait bir kusurdan hiç söz etmiyorsunuz. Eşinizle bir tartışma durumu olduğunda eminim karşısına geçip çok sakin bir dille ve yumuşak konuşuyorsunuz. Bu tavrınızla bile onun üzerinde bir tahakküm kuruyorsunuz gibi geliyor. Galiba siz hiç bir zaman ondan bir adım geride durmayı çok kabullenemiyorsunuz.

Oda sizin gibi olsun her şeyi ince düşünsün, planlasın, yapsın etsin istiyorsunuz ama hem fırsat vermiyorsunuz, hem de fırsat verdiğinizde onun yaptığını beğenmiyor, beğenmediğinizi de ona belli ediyorsunuz. Sizin bu her şeyi halleder haliniz tembellik anlamında onunda işine geliyor . Bence onun size olan sevgisini gösterme derecesi ve gösterme biçiminde ki yeterlilik konusunda siz kendinize engelsiniz. Yeterli gelmiyor. Çünkü siz, siz ona nasıl sevgi ilgi gösteriyorsanız aynı mükemmellikte göstersin istiyorsunuz. İnsanlar aynen bizim düşündüğümüz hassasiyette düşünmesini beklemek çoğu zaman sorun çıkarıyor. Herkesi kendi kabuğunda değerlemek ve onun sevgi ilgi gösterme biçimlerini kabul etmek genellikle bir çok sorununda oluşmasını engelliyor.

Size "erkekler ve kavanoz kapağı" konusunda bir araştırma yapmanızı, sonrasında bir uzmana giderek burada anlattığınız gibi her şeyi anlatmanızı ve uzman gerek görürse sonrasında eşli terapiye gitmenizi ve ondan sonra eğer ayrılacaksanız ayrılmanızı öneririm. Burada yazılan bir çok fikir boşanmanız konusunda sizi gaza getirebilir. Önce bilimsel ve tıbbi yöntemleri deneyin lütfen.

son olarak size mükemmeliyetçi insanlar ile ilgili bir alıntı paylaşmak istiyorum.

"Mükemmeliyetçi kişiler genellikle davranışlarıyla kendilerine zarar verdiklerini farkına varmazlar. Mükemmel olma istek ve azimlerinin kendilerine başarı, onay, sevgi ve takdir kazandıracağını sanırlar ama genellikle tam tersi olur; başarılı olsalar da, kullandıkları yöntemler onları çok istedikleri “sevgi” ve “kabul görme”den mahrum bırakır."

hakkınızda hayırlısı olsun...
Gulay07 çok güzel yazmışsınız, güzel gözlemlemişsiniz teşekkür ederim
Insan olayın içindeyken kendini bu kadar net göremiyor karşı tarafa odaklanıyor

Ben onu olduğu gibi sevdim be ilk yıllar beklentisiz ya da benim gibi olsun istemeden geçirdim
Ne zamanki hastalığımda bile Yanımda olmadığını gördüm durdum bize baktım
Veren hep aynı Kişi, alan da aynı

Sonra durdum ve birçok arkadaşların önerdiği gibi ona bırakmaya daha az organize etmeye başladım

Eskiden en azından benim zorumla olan herşey sarpasarmaya ya da hiç olmamaya başladı

Aile terapistine muhakkak tekrar gideceğim. eşimle bir kere gidip vazgeçince ben kendim gitmeye devam etmiştim
Negatifliklere çok odaklanıyorum biliyorum, o Yüzden çoğu için şükür sebebi yazdım ya, bugünümüze sonsuz şükrediyorum. sevgiden Şüphe etmesem bilsem ki eşi olarak seviyor değer veriyor bunları tıpkı ilk zamanlar gibi dert etmeyeceğim ama benim canım sevgisizlikten yanıyor

Daldan dala atladım sanırım :KK43:

Konu sahibinin evlenirken nerdeyse tek dikkat ettiği konu o olunca kendi bile bu kadar rahatını içinde mutsuzluguna sasiyor
Evlenirken tek dikkat ettiğim konunun bu olduğuna nasıl kanaat getirdiniz ki?
Ben maddiyata zerre Önem vermem versem gelinliğimi kendim ödemezdim :)
Şükür ki bu konuda kendimden şüphem yok. Eşim de zaten fabrikatör oğlu değil tek o konuya dikkat edeyim
Ben bu tarz bir Sıkıntımız olmadığını anlattım sadece durumu netleştirmek için
evliliğimiz sıkıntıya düştüğünden beri başbaşa birçok fırsat yaratmaya çalıştım ama eşim birçok şeyi gereksiz ve israf bulur

Sevindim tekrar randevu alma kararınıza.. Eşiniz ilk seansa gelmese bile en azından nasıl hareket edeceğinizi öğrenirsiniz. Bir yol çizer size. Sonrasında eşinizde gelir ve bir çıkar yol bulursunuz, inanıyorum buna.
İnşaallah feraha erersiniz.
Yuva zor kuruluyor, kolay yıkılıyor deniyor ya , işte ben tam tersini düşünüyorum. Kesinlikle yuva zor yıkılıyor.. Kurarken bir defa duşunuyorsa yıkarken on defa düşünüyor. Defalarca defalarca deniyor herkes.. Denemeli.

Çocuğu varsa ve ahlak-adap dışı durumlar yoksa evlilikte on defa da şansı hak ediyor.

Ha kişinin kafasında boşanıp yeniden daha düzgün bir hayat kurmak varsa ve planı tıkır tıkır işleyecekse diyecek sözüm yok. Eğer yoksa kafasında böyle birşey elindekini çocuğu için değerlendirmeli.
Ben henüz 30 yaşımdayım
Severek evlendiğim eşimden ayrılmak tabi ki son tercihim ama iki Yıldır yaşanan ve içimi acıtan Gözüme sokulan ilgisizlik nedeniyle ne olacaksa olsun ve önüme bakayım istiyorum
Çok sağol iyi dileklerin için 1sen

Agdali anlatim yazarken costuruyor sanirim ama okuyucular icin cile. Onun yerine net olarak problemleri yazsaydiniz daha iyi yorumlardik burasi edebiyat kosesi degil bdv sonucta. Hepsini okumadim ama goz attigim kadariyla ben bosanacagim cocuk ne olur diyosunuz, cocuklugu mutsuz ailelerde gecen bireylerin buyuk cogunlugu sorunlu olur. Ama anne baba ayri ve iyi ebeveynlerse bu risk duser. Bence dogru bi karar vermissiniz bosanma karariyla
Asude bahar siz de ayrılıp yeniden mi evlenmiştiniz? Geçmiş mesajlara bakamadım oğlumla ilgileniyorum bugün ama Aklımda öyle kalmış
Pişman oldunuz mı hiç Verdiğiniz karardan? Çocuğunuz var mıydı??
Dediğiniz gibi boşanma kararı 2 yılın ardından geldi, ani bir karar değil ama evladımı düşündükçe cesaretim kırılıyor

canim annemin bir lafi bir insanin ustune fazla dusersen kendini cok ustun gorur der sen esini fazla simartmissin kendini bir sey saniyor ne demek gelinligi sana odetmek ogun nisani atmam lazimdi.
Hem de ne şımarttım
Ailem Yalın çevrem beni gördükçe derdi bu kdr yapma diye...
Bilerek değil ki içten gelen refleksti ama karşılığı olmadı

ben ayrıldım canım.cocugum yoktu allahtan. cocuk için tabiki zor ama mutsuz bir ailede ilerleyen sürecte olacak kavgalarda buyumesi daha zor. siz mutlu degılsınız cocuk için sabretmek bir gun daha buyuk sorunlara sebep olabilir. eger erkeğin sevmediğini anladıysa kadın gerçekten sevmiyordur... hersey maddiyatla olmuyor dediğiniz gibi keşke para pul olmasa da gözünün içine bakan bir adam olsa yanınızda. sizi cok iyi anlıyorum inanın.
"keşke para pul olmasa da gözünün içine bakan bir adam olsa yanınızda" keşke öyle olsa, herşeye sıfırdan başlamaya razı olurdum
Arada sevgi bağı olduktan sonra bence insan her zorluğa ve yokluğa Göğüs gerer

Eşinizin "Acil konusunda mesela, kendin aldın Anahtarı gittin bana götür dedin de götürmedim mi, tepkisi bu" sözü her şeyi açıklıyor. Ondan istemesini bimiyorsunuz. Onun anlamasını bekliyorsunuz. Erkek beyni farklı. İsmi uzun olan bir üye :) benzer ve güzel yorular yapmış, söylediklerine katılıyorum. Eşiniz bence ona ihtiyaç duyulduğunu hatta daha ileri götürelim erkek olduğunu hissetmiyor sanırım. Sen belli ki akıllı ve çözümcü bir kadınsın ama erkeğe nasıl davranılır bilmiyorsun.

Bu arada hayat hikayendeki bazı kısımlarda kendimi gördüm diyebilirim.
Merhaba mesafeli, ona ihtiyaç duyulduğunu hissetmiyor demişsin, gerçekten de öyle sanırım , çünkü gerçekten artık ihtiyaç duymuyorum... Yıllarcabherşeyi bana yıktı, olsun da yeter ki ben yapayım dedim Yaptım, yanlış yaptım

Birkaç sefer aksasaydı Hayatımız belki silkelenirdi

Çocuk olduktan sonra böyle boşvermiyor insan. Yapmayıverryim halletmeyivereyim diyemiyor
Ucu evlada dokunan herşeye ekstra özen gösteriyorum artık
Ama dediğim gibi tek Başıma...

Istemeyi bilmediğimi ben de düşünüyorum... Ama arada bir değil ki, sürekli nazla niyazla ona onsuz yapamayacağımı ihtiyacım olduğunu hissettirecek şekilde davranmak sahte bi mutluluk vermeyecek mi bana?

Siz o evin erkeği olmuşsunuz maddi manevi,hastayken doktora gidelim diye söylemek yerine kendiniz gitmişsiniz en basitinden,işler tıkır tıkır yürüyünce eşiniz elini taşın altına sokma gereği hissetmemiş.
Gelinlik mevzusundan başlayıp,diğer maddi yatırımlarıda ekleyerek herşeyi siz idame edince eşiniz bunun ferahlığına alışmış. Ha yanlışmı yaptınız hayır ama herkes görevini yapmalı evlilikte,görevler bölüşülmeli,yoksa neden hayat müşterek diyelim. İki kişilik bir durumda ama evlilik ama iş ortaklığı olsun farketmez,hep bir taraf fazlasını veriyorsa ,gün gelir böyle yıpranır. Dengeyi sağlamak önemli.
Ne karar verirseniz dilerim hakkınızda hayırlısı olur.
evet bence de yanlış değildi sevmek ve paylaşmak neden yanlış olsun ki ben bunları hiç yaşamayıp vericiliğime devam etmeyi sualsiz sevmeyi tercih ederdim böyle sorgulamak yerine çünkü vermekten koşturmaktan hiç yorulmadım 2 yıl öncesine dek
Inşallah Hayırlısı, çok sağolun

Değer verdiği kadar değer görmez insan:KK14::KK14:
neden böyle ki... Aslında ne kadar masum bir refleks sevmek. Benim ilk zamanlardaki halimi Rabbim herkese yaşatsın ama karşılığı da olsun dilerim. Şöyle yapsam şımarır mı böyle yapmasam da ona bıraksam vb hiç planlarım Düşüncelerin olmadı
Ona güvendim sevdim ve. Enerjimi bizim için koşulsuz kullandım

Böyle tecrübelerle sabitliyor sanırım insan negatif düşünceleri...

Ifadenden Canım sigara çekti :) (içme yıldız içmeye :KK66:)

Ben belki de fazla mantıklıymış
Evet sevgimin boyutu büyük ama düzen vericilik Paylaşım ilgi destek vb konularda kafamda oluşturduğum evlilik dışına çıktığımız an fazla büyütüyorum
Sevgisine inansam,, artık büyütmemeyi öğrendim biliyorum...

evet bence de yanlış değildi sevmek ve paylaşmak neden yanlış olsun ki ben bunları hiç yaşamayıp vericiliğime devam etmeyi sualsiz sevmeyi tercih ederdim böyle sorgulamak yerine çünkü vermekten koşturmaktan hiç yorulmadım 2 yıl öncesine dek
Inşallah Hayırlısı, çok sağolun

neden böyle ki... Aslında ne kadar masum bir refleks sevmek. Benim ilk zamanlardaki halimi Rabbim herkese yaşatsın ama karşılığı da olsun dilerim. Şöyle yapsam şımarır mı böyle yapmasam da ona bıraksam vb hiç planlarım Düşüncelerin olmadı
Ona güvendim sevdim ve. Enerjimi bizim için koşulsuz kullandım

Böyle tecrübelerle sabitliyor sanırım insan negatif düşünceleri...

Ifadenden Canım sigara çekti :) (içme yıldız içmeye :KK66:)
Herkes sever aşık olur ama farklı sizi çok iyi anlıyorum bende sizin gibiyimdirr kimi neyi olduğu farketmez sevgimin sonunu önünü düşünemem şüpheli yaklasamam s
Kendimi simarmasin diye kısıtlamak ne bilirim o tip şeyler beni mutsuz eder sonu kotu de olsa ben öyle mutluydum yaptım ederim ama erkekler daha bencil eşim bile biraz yüz vermezsen daha çok ilgileniyorr

Konuyu ve yorumlarınneredeyse ttamamını okudum. Gayet hanımefendi birisiniz. Bir erkeğin evlenip başına taç eyleyecegi bir hanımefendi. Eşiniz den boşanmak yerine siz onun hoslanmadiginz yönlerini dusunmeden ,size ddavranmasını istediğiniz gibi davransaniz. Mesela onu sevdiğinizi soyleseniz. İnanın öyle güzel bir hayat kurmussunuz ki yıkılmasını istemem. Allahında ssevmediği arstaki meleklerin de ağladığı bir olay dır boşanmak. Mesela naz yapın, suram ağrıyor aşkim, hhastayım beni götür acile deyin. Ne bileyim Allah onun kalbini çevirirde ona olan sevginizi ve iisteklerinizi görür belki. Ben ev hanimiyim esimle maddi manevi çok zorlu bir süreçten geçerek evlendik. Bende bu aralar çok sorun yaşıyorum evliligimde dua ediyroum ve yuvami bozmak istemiyorum. Esimde aynı sizin Eşiniz gibi. Hasta ziyareti eş dostaakraba vd kimseyle ilişkisi yok. Deliler gibi seviyorum onu. Hep konusuruz rahatsız olduğum konuları ama değişmiyor maalesef.

Herkes sever aşık olur ama farklı sizi çok iyi anlıyorum bende sizin gibiyimdirr kimi neyi olduğu farketmez sevgimin sonunu önünü düşünemem şüpheli yaklasamam s
Kendimi simarmasin diye kısıtlamak ne bilirim o tip şeyler beni mutsuz eder sonu kotu de olsa ben öyle mutluydum yaptım ederim ama erkekler daha bencil eşim bile biraz yüz vermezsen daha çok ilgileniyorr

Evet maalesef yüz vermeyince kıymete daha çok biniyoruz
Foroğrafınızdaki ufaklık ne tatlı. Allah yuvanıza soğukluk sokmasın. Bir kere girdi mi ısınmak çok zor...

Eşim şu an Fransa'da. Benim birçok fırsatım olmasına rağmen onunla gitmek için beklediğim yerde

Yeter ki net olsun. Yeter ki evet sevmiyorum bitsin ya da seviyorum ama hu kadar gösterebiliyorum desin de varsın uzak tatil yapsın

Oğlumu oyun grubuna getirdim nasıl keyifli görmemiz Lazım
Çocuklar bizden daha kolay alışıyor
Sabah babasını sormuştu, uçakla işe gitti diye anlattım. Benim iş gezilerime geldiği için otel uçak iş konularına Alışık. Ama ben özlerim babayı dedi biraz durulmuştu. Video yolladık neden gittin hemen gel diyordu. şimdi gel babana video yollayalım dedim babaaa iyi işleeer diye el sallıyor :)

Hep böle uyumlu oldu şükür. Hep böyle pozitif olsun inşallah

Konuyu ve yorumlarınneredeyse ttamamını okudum. Gayet hanımefendi birisiniz. Bir erkeğin evlenip başına taç eyleyecegi bir hanımefendi. Eşiniz den boşanmak yerine siz onun hoslanmadiginz yönlerini dusunmeden ,size ddavranmasını istediğiniz gibi davransaniz. Mesela onu sevdiğinizi soyleseniz. İnanın öyle güzel bir hayat kurmussunuz ki yıkılmasını istemem. Allahında ssevmediği arstaki meleklerin de ağladığı bir olay dır boşanmak. Mesela naz yapın, suram ağrıyor aşkim, hhastayım beni götür acile deyin. Ne bileyim Allah onun kalbini çevirirde ona olan sevginizi ve iisteklerinizi görür belki. Ben ev hanimiyim esimle maddi manevi çok zorlu bir süreçten geçerek evlendik. Bende bu aralar çok sorun yaşıyorum evliligimde dua ediyroum ve yuvami bozmak istemiyorum. Esimde aynı sizin Eşiniz gibi. Hasta ziyareti eş dostaakraba vd kimseyle ilişkisi yok. Deliler gibi seviyorum onu. Hep konusuruz rahatsız olduğum konuları ama değişmiyor maalesef.

Oğlum da 20 aylık :)
Karapisso benzer Şeyler yaşayan birini duyunca hem üzülüyorum hem de durumumu üzüntümü anlayan biri olduğu için seviniyorum

Ben vermek konusunda arsızımdır Arkadaşlarıma aileme sevgimin ilgimin boyutu yoktur. Hayatta nefret ettiğim bir belki ili kişi vardır sevmenin hiçbir zararını görmedim. Karşılıklı değil şüphesiz ama zamanla sevilmeme hissi insanı derin yaralıyor. o nedenle ki hasta Olduğum zamanlarda hep tepkisini merak ederim. Sevdiğine kıyamaz insan. O Zaman'ları yaşaya yaşaya artık emin oldum bu sevilmeme hissinden

Çocuklarımız da yakınmış, Allah uzun sağlıklı huzurlu Ömür versin ve onlarla sınamasın

Şu an mest olmuş haldeyim dert yaa kalmıyor onun mutluluğunu görünce
Bir de yaşına bakmadan çenesi öyle düşük ki bütün gün anlatıyor düşünmeme üzülmeme fırsat kalmıyor :)

Bence eşin aşırı ilgisiz değil, sen aşırı aşırı aşırı ilgilisin. Senin bu tek taraflı ilgi göstermen, şımartman, abartman adamı daha ilgisiz ve işe yaramaz gösteriyor.

Bu tavırla başkası da girse hayatına aynı noktaya gelir adam.

Çok ilgi, başkasının adına kararlar almak, herşeyi üstlenmek iyi birşey olabilir mi ya? Bana aynısı yapılsa bunalırım, git ötede bayıl derim. Bu kadar yüz göz olmak gereksiz, kıymeti kalmıyor canım.

Bunlar acı gerçekler...

Evet maalesef yüz vermeyince kıymete daha çok biniyoruz
Foroğrafınızdaki ufaklık ne tatlı. Allah yuvanıza soğukluk sokmasın. Bir kere girdi mi ısınmak çok zor...

Eşim şu an Fransa'da. Benim birçok fırsatım olmasına rağmen onunla gitmek için beklediğim yerde

Yeter ki net olsun. Yeter ki evet sevmiyorum bitsin ya da seviyorum ama hu kadar gösterebiliyorum desin de varsın uzak tatil yapsın

Oğlumu oyun grubuna getirdim nasıl keyifli görmemiz Lazım
Çocuklar bizden daha kolay alışıyor
Sabah babasını sormuştu, uçakla işe gitti diye anlattım. Benim iş gezilerime geldiği için otel uçak iş konularına Alışık. Ama ben özlerim babayı dedi biraz durulmuştu. Video yolladık neden gittin hemen gel diyordu. şimdi gel babana video yollayalım dedim babaaa iyi işleeer diye el sallıyor :)

Hep böle uyumlu oldu şükür. Hep böyle pozitif olsun inşallah
Hepimizin hayatinda sorunlari var bizimde cocugumuz olmuyor buda iliskimizi yipratiyor tabiyki ama sukur mutlu bir evliligim var cocuklar cok masum hic birseyin farkinda degil suan icin sizin sevginiz ona yeterli geliyor zamanla farkeder babayida mutsuzlugununuzuda herseyi cok fazla kendi icnizde sebeb sonuç diye sekkillendirmissiniz ben tüm ilişkilerde bi sorun olduğun da fazla zaman geçmeden konuşulması ben böyle hissediyorum denilmesi taraftarıyım siz hep eşinizin size anlamasını takdir etmesini istemezsiniz evet belki bunun minimumda olması bile size yeterli ama doğru olan bu değil herşey nasıl başlarsa öyle devam ediyor buna çok inanıyorum bence eşinizle ciddi bi şekilde konuşup bütün düşüncelerinizi aktarin sonra net kararınızı verin gel gollerle yaşamaktan iyidir ne kadar uzakta olsanız sizin eksikliğimiz hissetmez çünkü çok bi paylaşımını olmamış

Bence eşin aşırı ilgisiz değil, sen aşırı aşırı aşırı ilgilisin. Senin bu tek taraflı ilgi göstermen, şımartman, abartman adamı daha ilgisiz ve işe yaramaz gösteriyor.

Bu tavırla başkası da girse hayatına aynı noktaya gelir adam.

Çok ilgi, başkasının adına kararlar almak, herşeyi üstlenmek iyi birşey olabilir mi ya? Bana aynısı yapılsa bunalırım, git ötede bayıl derim. Bu kadar yüz göz olmak gereksiz, kıymeti kalmıyor canım.

Bunlar acı gerçekler...
Evet ben fazlaca ilgiliyimdir
Ve bu Planlı değil reflekstir
Hastayken başında beklemek, işinde sıkıntısı varsa Alıp Yemeğe götürmek, başarısını kutlamak, anı olsun diye hediyeler almak neden fazla olsun ki? Bence normal olan paylaşmaktır.
Ki zaten ilgimi azalttığımda ve kestiğimde de değişen birşey olmadı
Herşeyi üstlenmek kısmınaysa yüzde yüz Katılıyorum, en başından beri soruna zemin hazırlayanın bu huyum olduğunu düşünüyorum

Gezsin dinlensin bekar gibi bir hafta kafasını dinlesin Döndüğünde durumun öyle basit naz kapris olmadığını ne kadar kötü hissettiğimi ve aklımdan geçenleri paylaşacağım
Enine boyuna devam ederse nasıl edebilir etmezse nasıl biter konuşmamız Lazım
Konuşmaktan da Kaçar hep ama Oğlumu anneme bırakıp gerekirse bi haftasonu gezisi ayarlar kaçışı olmayacak şekilde karşısına son kez çıkarım
Son kez diyorum çünkü iki Yıldır çok kez çıktım...

X