psikolog değil de psikiyatriste, psikoterapiste gidiyorduk
ona herşeyi eksiksiz anlatıyordum ki durumumuzu anlasın ve önerileri sağlıklı olsun
eşim bırakınca benim de hevesim kaçtı ve geçen ay bıraktım
buradan bir arkadaşın önerdiği yeni bir psikoterapiste başlayacağım
bizim doktorun ne dediğine gelince: sen coşkuyla yaşıyorsun o ise sessizce izliyor. ömür boyu böyle yaşamış. bambaşka beklentileriniz var ve maalesef birbiriyle uyumlu beklentiler değil ama sonuç olarak evlenmişsiniz bir de çocuk yapmışsınız. o zaman tedavi olmak önceliğiniz olmalı diyor...
inan oğlum olmasa gerçekten 1 saat daha geçirmezdim
ama mesela koca müsveddesi dedin ya, kıyamıyorum. kocalık yaptığı mı var? hayır. ama sevdiğim işte....
bulantılarım devam ediyor. sağolsun arkadaşlar gün boyu zorla yedirip içiriyor.
tam ergenlik dönemi, Allah yardımcınız olsun
ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz? suçlyor mu ebeveynlerini? bana da herkes yapacaksan küçükken yap büyüdükçe daha zor diyor...
ben de ilaçtan medet ummak yerine kendi değerlerim ve mantığım çerçevesinde sağlıklı düşünebilmeyi tercih ediyordum
ama gerçekten uzun süren baskı ve stres durumlarında vücudun kimyası bozuluyor
beni ve bu durumu tanıyan herkes aynı şeyi söylüyor ama ben eşimin hasta olduğunu, tedavi olmamız gerektiğini, yuvamızın dağıtacak kadar kötü olmadığını tekrarlayıp duruyorum işte....
geçer mi hemen, kolay mı insan ne umutlarla evleniyor
senin konun var mıydı? ben forumda yeni olduğumdan nasıl bakıldığını bilmiyorum. varsa tecrübelerini okumak isterim....
ben de tek 1 mantıklı gerekçe bulamıyorum
sen şöyle yaptın ben böyle dedim sen şunu sormadın ben bilmem ne.... yahu 1 tane sevgi sözcüğü yeter ufak tefek şeyleri unutmaya, unutturmaya... unutmadıkça ve unutturmadıkça o küçücük şeyler büyüyüp durur ama...
bizde de durum öyle... dışarıdan şahane bir çiftiz şükür herşeyimiz var sık sık tatile gideriz çocuğumuz cin gibi
ama dışı seni içi beni yakar durumu...
ben de tedavi olmaktan yanayım arnir
herşeyi denemeden yuvamı dağıtmayacağım dedim ama ya ayrılalım ya çekersin diyen oydu
ben artık kendim için tedavi olacağım
bir de dediğin ilaç eşime çok iyi gelmişti ama doktorumuzun anlatmasına göre o ilaç daha çok harekete geçirici, pozitif enerji veren bir etkiye sahip... benimse tam tersi enerji fazlam var o nedenle daha ziyade sakinleştiren öfkelenmemi durduran bir ilaç kullandım...
sevgisiz yaşanır mı.... ne anlamı var....
evet dediğin gibi diplerde yaşayan birine şahane ama benim için çok uygun bir ilaç değil cnm
doktorum dalga geçiyor hatta, onu harekete geçiremiyorum seni de durduramıyorum diye :)