Vazgeçtim evliliğimden...

Bu konu ilk açıldığı günlerde yazmıştım,
hatta beni burada tanıyan bir arkadaşım konuyu benim yazdığımı sanmıştı,
o kadar benzer yanlarımız var ki,
tek fark ben çocuksuzum,
yaklaşık 6 ay öncede ayrıldım, çocuk olmasa da hala kalıntıları geçmedi

Ne oluyor yahu bu adamlara.
Gül gibi karınız aileniz var değerini bilin edebinizle oturun. Saçmalayıp zorla yuvalarını dağıtıyorlar.

Çok katılıyorum. Hayatımızdaki mutsuzluklarla yüzleşip baş etmek yerine lustral felan kullanıp kendimizi uyuşturmak daha sağlıklı.

Lustral felan şeker değil mutsuz olunca içelim, sihirli değnek değil karşıdakini düzeltsin, cerrah hiç değil kangreni kessin.
Mutsuzsanız, çözüm de belliyse ya çözümü uygularsınız ya da mutsuz olmaya devam edersiniz. Uyuşturucu rahatlatıcı ilaç sadece acıyı azaltır, duruma çare olamaz ama. Bu arada ilaç ismi yazmak yasak .
kocasını takıntı yaptıgını dusundugum için yazdım ayrıca lustrali denemeden bir karar almasın derim ısrarla.bu benim tavsiyem ister uyar istemezse başka cözümler bulur

Reçeteyi de postayla gönderirsiniz artık. Doktor olmadan ilaç önermek bana doğru gelmiyor.
receteye gerek yok.rahatlıkla alınabiliyor.konuyu başından beri takip ediyorum ve konu sahibi bir de böyle denesin isterim.en az 5 ay denesin.beyin kimyası üzerinde çok etkili bir ilaç.hatta kocasına da içirsin

receteye gerek yok.rahatlıkla alınabiliyor.konuyu başından beri takip ediyorum ve konu sahibi bir de böyle denesin isterim.en az 5 ay denesin.beyin kimyası üzerinde çok etkili bir ilaç.hatta kocasına da içirsin

yanlış hatırlamıyorsum burda bir üyeye önermiştin, kız nişanlısından ayrılmıştı kısa sürede yeniden evlenmişti
o kadar mı etkili yahu

iyilerin şansı yok.
bence geç bile kalmışsınız vazgeçmekten.
Hiç bir insan yada söyle diyeyim hiç bir KADIN sevgisiz yaşayamaz.

arnir ben seni sanki bir yerden tanıyorum :KK70:
lustralcı seni :)
hee sen de çarpıntı yapmıştı di mi :))))) ben lustrali seviyorum benim gibi diplerde yaşayan birine çok iyi gelmişti.tedavi edebilen bir ilaç.uyusturmuyor geciştirmiyor tedavi ediyor.hem psikiyatrist önermişti kendisi kardesim olur :)))))))))

hee sen de çarpıntı yapmıştı di mi :))))) ben lustrali seviyorum benim gibi diplerde yaşayan birine çok iyi gelmişti.tedavi edebilen bir ilaç.uyusturmuyor geciştirmiyor tedavi ediyor.hem psikiyatrist önermişti kendisi kardesim olur :)))))))))
yoook ya arnir ilaç çözüm değil.
kandırmaca.
konu sahibi sevilmek istiyor.uyuşmak değil.
hakkıda.

Ona hizmet etme kesinlikle. Çocuğuna ve kendine göre yemek hazırla topla hemen.Çamaşırını ütüsünü kesinlikle yapma bırak ne hali varsa görsün.Sevgi ilgi falan dilenipte poposunu dahada kaldırma.Yok farzet.

Kendini vazgeçilmez görüyor birazda ondan bu yüzsüzlüğü.

Haksızda sayılmaz vazgeçemiyorsun.

Çocuk çocuk diye kendine zulmediyorsun bu olanları psikologla görüştün mü? Eşinin söylediklerini duysa ne der acaba.

Bu olanlardan sonra bir dakika aynı evde olmamalısınız aslında

psikolog değil de psikiyatriste, psikoterapiste gidiyorduk
ona herşeyi eksiksiz anlatıyordum ki durumumuzu anlasın ve önerileri sağlıklı olsun
eşim bırakınca benim de hevesim kaçtı ve geçen ay bıraktım
buradan bir arkadaşın önerdiği yeni bir psikoterapiste başlayacağım

bizim doktorun ne dediğine gelince: sen coşkuyla yaşıyorsun o ise sessizce izliyor. ömür boyu böyle yaşamış. bambaşka beklentileriniz var ve maalesef birbiriyle uyumlu beklentiler değil ama sonuç olarak evlenmişsiniz bir de çocuk yapmışsınız. o zaman tedavi olmak önceliğiniz olmalı diyor...

Ne hale geldiğini görüyormusun yazık gerçekten o koca müsveddesiyle geçirdiğin zamana

Geçmiş olsun nasıl şimdi iyimisin geçtimi bulantıların?
inan oğlum olmasa gerçekten 1 saat daha geçirmezdim
ama mesela koca müsveddesi dedin ya, kıyamıyorum. kocalık yaptığı mı var? hayır. ama sevdiğim işte....

bulantılarım devam ediyor. sağolsun arkadaşlar gün boyu zorla yedirip içiriyor.

boşanan bir kardeşim var 15 yaşında oğlu var.öyle zor gunler yaşıyoruz ki çocuk yuzunden.lütfen gidin lustral felan kullanın ve çocugunuza odaklanın.kocanızı takıntı haline getirmişsiniz.
tam ergenlik dönemi, Allah yardımcınız olsun
ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz? suçlyor mu ebeveynlerini? bana da herkes yapacaksan küçükken yap büyüdükçe daha zor diyor...

Çok katılıyorum. Hayatımızdaki mutsuzluklarla yüzleşip baş etmek yerine lustral felan kullanıp kendimizi uyuşturmak daha sağlıklı.

Lustral felan şeker değil mutsuz olunca içelim, sihirli değnek değil karşıdakini düzeltsin, cerrah hiç değil kangreni kessin.
Mutsuzsanız, çözüm de belliyse ya çözümü uygularsınız ya da mutsuz olmaya devam edersiniz. Uyuşturucu rahatlatıcı ilaç sadece acıyı azaltır, duruma çare olamaz ama. Bu arada ilaç ismi yazmak yasak .

ben de ilaçtan medet ummak yerine kendi değerlerim ve mantığım çerçevesinde sağlıklı düşünebilmeyi tercih ediyordum
ama gerçekten uzun süren baskı ve stres durumlarında vücudun kimyası bozuluyor

Neden kocamı sewiyorum diye zorluyorsun kendini.
Bence sewmiyorsun.
Bence sen daha iyilerini hakediyorsun.
O özleden size yazan kadın da belli ki cahil.
Aynı ewin içinde ilgisiz sevgisiz yaşayabiliyorsa o şahıs, ozaman onda gurur yok demektir benim gözümde...
beni ve bu durumu tanıyan herkes aynı şeyi söylüyor ama ben eşimin hasta olduğunu, tedavi olmamız gerektiğini, yuvamızın dağıtacak kadar kötü olmadığını tekrarlayıp duruyorum işte....

Bu konu ilk açıldığı günlerde yazmıştım,
hatta beni burada tanıyan bir arkadaşım konuyu benim yazdığımı sanmıştı,
o kadar benzer yanlarımız var ki,
tek fark ben çocuksuzum,
yaklaşık 6 ay öncede ayrıldım, çocuk olmasa da hala kalıntıları geçmedi
geçer mi hemen, kolay mı insan ne umutlarla evleniyor
senin konun var mıydı? ben forumda yeni olduğumdan nasıl bakıldığını bilmiyorum. varsa tecrübelerini okumak isterim....

Ne oluyor yahu bu adamlara.
Gül gibi karınız aileniz var değerini bilin edebinizle oturun. Saçmalayıp zorla yuvalarını dağıtıyorlar.
ben de tek 1 mantıklı gerekçe bulamıyorum
sen şöyle yaptın ben böyle dedim sen şunu sormadın ben bilmem ne.... yahu 1 tane sevgi sözcüğü yeter ufak tefek şeyleri unutmaya, unutturmaya... unutmadıkça ve unutturmadıkça o küçücük şeyler büyüyüp durur ama...

rahatlıktan rahatsız oluyorlar, dışarıdan bakan sorun olduğunu anlamaz bile
o derece mutlu aile profili çizmişim,
bizde de durum öyle... dışarıdan şahane bir çiftiz şükür herşeyimiz var sık sık tatile gideriz çocuğumuz cin gibi
ama dışı seni içi beni yakar durumu...

ben de tedavi olmaktan yanayım arnir
herşeyi denemeden yuvamı dağıtmayacağım dedim ama ya ayrılalım ya çekersin diyen oydu
ben artık kendim için tedavi olacağım

bir de dediğin ilaç eşime çok iyi gelmişti ama doktorumuzun anlatmasına göre o ilaç daha çok harekete geçirici, pozitif enerji veren bir etkiye sahip... benimse tam tersi enerji fazlam var o nedenle daha ziyade sakinleştiren öfkelenmemi durduran bir ilaç kullandım...
iyilerin şansı yok.
bence geç bile kalmışsınız vazgeçmekten.
Hiç bir insan yada söyle diyeyim hiç bir KADIN sevgisiz yaşayamaz.
sevgisiz yaşanır mı.... ne anlamı var.... :KK43:
evet dediğin gibi diplerde yaşayan birine şahane ama benim için çok uygun bir ilaç değil cnm
doktorum dalga geçiyor hatta, onu harekete geçiremiyorum seni de durduramıyorum diye :)

yoook ya arnir ilaç çözüm değil.
kandırmaca.
konu sahibi sevilmek istiyor.uyuşmak değil.
hakkıda.
ahhh FallenAngel duygularıma tercüman oldun
ilaç beynimin kimyasını dinginleştirebilir, ona da iyi gelebilir
ama kalbimin ihtiyacı olan sevgi ilgiyi aramızda eksik olan muhabbet maalesef hiçbir ilaçta yok...

Karar senin ama bir gun neyi bekliyorum diyeceksin. Simdiye kadar duzeltemedim bundan sonra mi duzelecek diyeceksin. Ya algi odagini degistirip baska birseye odaklanacaksin ya da olmuyor istedigim bu hayat degil diye istedigin hayata kosacaksin.Yarisk alamam duzenimi bozam diyerek buna katlanacaksin ya da yillar geciyor vakit kaybediyorum diyerek diger yolu sececeksin. Su da var ki mutlu olmak icin birilerine de ihtiyac yok. Iste bunu farkettigin an kendini mutlu etmeyi ogreniyorsun.

Karar senin ama bir gun neyi bekliyorum diyeceksin. Simdiye kadar duzeltemedim bundan sonra mi duzelecek diyeceksin. Ya algi odagini degistirip baska birseye odaklanacaksin ya da olmuyor istedigim bu hayat degil diye istedigin hayata kosacaksin.Yarisk alamam duzenimi bozam diyerek buna katlanacaksin ya da yillar geciyor vakit kaybediyorum diyerek diger yolu sececeksin. Su da var ki mutlu olmak icin birilerine de ihtiyac yok. Iste bunu farkettigin an kendini mutlu etmeyi ogreniyorsun.
çok doğru "mutlu olmak için birine ihtiyaç yok" insan kendi kendine mutlu olabilmeli
aile ve yuva kavramlarını çok önemseyen biri olarak kıyamıyorum uzadıkça uzuyo böyle...

bak mesela sabah o adam beni gördü gitti meyve suyu hazırlattı akşam çıkmadan aradı hasta hasta eve araç kullanamazsan ben götüreyim dedi tabi ki reddettim ama insan içten içe üzülmüyor değil
defalarca reddettiğim biri bu kdr ilgi gösterirken kendi eşimden kuru bir iyi msn o kadar

yine bir çoğunuz kızacaksınız ama onu yani kısa bir dönem görüştüğüm kişiyi tekrar görmek bana hiç iyi gelmedi... aklıma gelip durdu bütün akşam... zayıflığımdan, boşlukta olduğumdan, biliyorum... ne vardı eşim karşıma güzel bir evlenme teklifiyle çıksaydı.... kaç hafta geçti dinen boşayalı....

ahhh FallenAngel duygularıma tercüman oldun
ilaç beynimin kimyasını dinginleştirebilir, ona da iyi gelebilir
ama kalbimin ihtiyacı olan sevgi ilgiyi aramızda eksik olan muhabbet maalesef hiçbir ilaçta yok...

Canım biraz daha sabırlı ol.
konuşmayı dene..sıkıntılarını üzüntülerini anlat.ama şunuda söylemek istiyorum çok fazla olan ilgi alakanı kes.vasat ol.sıradan
açmısın meyve yermisin? gibi sade ve resmi ol.
çünki insanlar birşeyin değerini gerçekten elindeyken bilmiyor.nasılsa üzülüyorsun çek kendini biraz.
ha baktın eşinin zaten işinemi geliyor o zaman zaten seni gözden çıkarmıştır bu adam.
hiç düşünme o aman yoluna bak.
bu senın hayatın...sana değer vermeyen sana sevgi duymayan ( öyle düşünüyoruz ) bir adamla ömrünü mahvetme.
lütfen.

Kiyamam ya. Nekadar vicdansiz su bazi erkekler?
Cnm baya ugrasmisin bisey degismemis.
Bence yeter artik kendini daha fazla yipratma. Zaten dibine kadar yipranmisin.
Cocugunla ilgilen ona yonel yani artik hedefin amacin cocugun olsun. Cocugunla yeniden dogar yeniden yeşerirsin insallah.

Su adamada sevdigim deme artik ya.
Ufff. Koca kiliginda gezen bir canli.

psikolog değil de psikiyatriste, psikoterapiste gidiyorduk
ona herşeyi eksiksiz anlatıyordum ki durumumuzu anlasın ve önerileri sağlıklı olsun
eşim bırakınca benim de hevesim kaçtı ve geçen ay bıraktım
buradan bir arkadaşın önerdiği yeni bir psikoterapiste başlayacağım

bizim doktorun ne dediğine gelince: sen coşkuyla yaşıyorsun o ise sessizce izliyor. ömür boyu böyle yaşamış. bambaşka beklentileriniz var ve maalesef birbiriyle uyumlu beklentiler değil ama sonuç olarak evlenmişsiniz bir de çocuk yapmışsınız. o zaman tedavi olmak önceliğiniz olmalı diyor...

inan oğlum olmasa gerçekten 1 saat daha geçirmezdim
ama mesela koca müsveddesi dedin ya, kıyamıyorum. kocalık yaptığı mı var? hayır. ama sevdiğim işte....

bulantılarım devam ediyor. sağolsun arkadaşlar gün boyu zorla yedirip içiriyor.

tam ergenlik dönemi, Allah yardımcınız olsun
ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz? suçlyor mu ebeveynlerini? bana da herkes yapacaksan küçükken yap büyüdükçe daha zor diyor...

ben de ilaçtan medet ummak yerine kendi değerlerim ve mantığım çerçevesinde sağlıklı düşünebilmeyi tercih ediyordum
ama gerçekten uzun süren baskı ve stres durumlarında vücudun kimyası bozuluyor

beni ve bu durumu tanıyan herkes aynı şeyi söylüyor ama ben eşimin hasta olduğunu, tedavi olmamız gerektiğini, yuvamızın dağıtacak kadar kötü olmadığını tekrarlayıp duruyorum işte....

geçer mi hemen, kolay mı insan ne umutlarla evleniyor
senin konun var mıydı? ben forumda yeni olduğumdan nasıl bakıldığını bilmiyorum. varsa tecrübelerini okumak isterim....

ben de tek 1 mantıklı gerekçe bulamıyorum
sen şöyle yaptın ben böyle dedim sen şunu sormadın ben bilmem ne.... yahu 1 tane sevgi sözcüğü yeter ufak tefek şeyleri unutmaya, unutturmaya... unutmadıkça ve unutturmadıkça o küçücük şeyler büyüyüp durur ama...

bizde de durum öyle... dışarıdan şahane bir çiftiz şükür herşeyimiz var sık sık tatile gideriz çocuğumuz cin gibi
ama dışı seni içi beni yakar durumu...

ben de tedavi olmaktan yanayım arnir
herşeyi denemeden yuvamı dağıtmayacağım dedim ama ya ayrılalım ya çekersin diyen oydu
ben artık kendim için tedavi olacağım

bir de dediğin ilaç eşime çok iyi gelmişti ama doktorumuzun anlatmasına göre o ilaç daha çok harekete geçirici, pozitif enerji veren bir etkiye sahip... benimse tam tersi enerji fazlam var o nedenle daha ziyade sakinleştiren öfkelenmemi durduran bir ilaç kullandım...

sevgisiz yaşanır mı.... ne anlamı var.... :KK43:
evet dediğin gibi diplerde yaşayan birine şahane ama benim için çok uygun bir ilaç değil cnm
doktorum dalga geçiyor hatta, onu harekete geçiremiyorum seni de durduramıyorum diye :)
Ozaman siz kendinizi düşünmeyen, sağlığınızı düşünmeyen bir insansınız.
Bu zorlamayla kendi psikolojinizi bozucaksınız ve cocuğunuza sağlıklı bir anne olamayacaksınız ilerleyen zamanlarda.
Ben olsam boşanırım, güzelde bir nafaka alırım (sadece cocuk için) kendi yaşamıma bakarım ve bir zaman sonrada beni sevebilecek sahiplenebilecek bir adama aşık olurum... Net!!
Hakkınız da hayırlısı olsun ne diyim devam edin siz hala eşinizi tedavi ettirmek için, çırpının durun adamın dünya umrunda bile değiL.

X