Vazgeçtim evliliğimden...

ee ayrılın madem. fazladan evinizde var biriniz oraya gitsin hukuken de bitirin. asıl çocuğa böyle zarar veriyorsunuz. aynı evin içinde ayrı odalarda takılan bir çift! yani anne-baba.
yazık çocuğun hafızasına evlilik böyle kazınacak. belki o da evliliğini böyle yaşayacak.
maddiyat önemli ama kimseye muhtaç olmayacak kadar önemli. asıl önemli olan eve gittiğinde mutlu musun?
yani benim bir evim yok. borçlu bir arabam borçlu kurulmuş bir işimiz ve düğün borçlarıyla yorulmuşluğumuz var.
ama eve uça uça gidiyorum. eşimle izin günlerimiz denk geldiğinde bizden mutlusu yok. ha illa ki ilk zamnalrdaki gibi dolu dolu yaşayamıyoruz. ister istemez o kayboluyor ama ne mutlu şimdiki halimize. hele bir yavrumuz var güldükçe keyiften dört köşeyiz çok şükür hamdolsun. yani sıkıntılarınız yersiz değil. daha ne istiyorsunluk bir durumda değilsiniz. boşanmak gibi bir çözüm varken böyle kangren ilişkiyi sürüklemeyin.

Bazı yorumlar üzdü beni. Bir yıldır aynı konu diyenlere sözüm: okumayın o zaman arkadaşlar...Kimse sizi zorlamıyor...
Boşanmayı yaşamış biri olarak söylüyorum ki en zoru o kararı vermektir. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Ancak bu kararı vermek de öyle o kadar kolay değildir. Travma yaşadığım o dönemlerde doktorum acele karar verme demişti. Çünkü şu an vereceğin her karar yanlış olacaktır demişti. Konu sahibi de elbet bir karar verecektir ama bu elbet KENDİ kararı olmalı. Lütfen boşan boşan diye manevi baskı yapmayın, o vebale de girmeyin.
Bir evin içinde yaşanılanları biz bilemeyiz. Sadece bize anlatıldığı kadarını bilebiliriz. Belki de Yıldız Hanım hala bir ümit görüyor, ufak da olsa. Hani derler ya çıkmadık candan ümit kesilmez diye... Belki o da son kararından emin olana kadar her yolu denemek istiyor. Lütfen hanımlar psikolojik şiddet uygulamayalım. Fikrimizi, tecrübelerimizi paylaşalım ama boşan boşan diye de baskı yapmayalım.

Birde Yıldız Tamam eşini seviyordu ama bu evliliğe devam etmesinin en büyük nedeni çocuğuydu bence .Onun babasından ayrı bir evde büyümesine v.s şeylere çok üzülüyordu.

Bir ara ayrılardı birbirlerinin kıymetini anlamışlardı ne ara başa döndüler anlamadım.

Ama gel görki aynı evinde iki yabancı olmaları çocuğu daha da üzecek .Yıldız adamı herşeyiyle kabullense sorun bitecek ama oda olmuyor .Demek ki sevgi köreldi tahammülü kalmamış.Kangren olmuş bu ilişki.

Bir tarafın sevgisi bitince kör topalda gitmiyor artık

Bakin bosanma karari almak o kadar da kolay degildir. Gel gitler de sureci uzatir. Yildiz karar verdiginde kendinde o cesareti de bulacaktir zaten. Ancak su da var, cocuk. Cocuk olunca insan bazen ne yapacagini bilemiyor.
ha soyle diyen olacaktir eminim. Adam ondan bosanacak cocuktan degil ya. Evet ama ayni evin icinde hergun babasini gormek varken bu kez ayda iki kez gorusecekler.
Simdi de soyle diyeceksiniz biliyorum. Boyle mutsuz bir evde cocugun buyumesindense bosanmalari daha iyi. Ben de cocuklu ve bosanmis biriyim. Oyle de olmuyor. Rol model olarak baba araniyor.
Birakin konu sahibi kakbinin sesini dinlesin. Kalp yalan soylemez Yildiz. Sana uygun zamanda dogru yolu gosterecektir. Sen kalbini dinle.

Kimse boşan dedi diye kişi boşanmaz öyle olsa 1 sene devam etmezdi, buraya açılan her konuda amaç yorum almak değil mi? Kimse bekleyemez herkesin aynı pencereden bakmasını, ha bana kalsa ben böyle bir konuyu buraya açmam bile,çok kişisel, burda yazacağım 3 5 10 paragraf yaziyla kim iliskimi tamamen anlayabilir? Ama konu velev ki açıldı her telden gelir yorum

İlişkiye zaman vermek kafa dinlemek ayrı başkasıyla flörtleşmeye varan ilişki yaşamak farklı

sonanda yorumun için teşekkür ederim
oğlum için korkuyorum sadece
çok akıllı, çok uyumlu bir çocuk
sen pişman mısın peki? aynı evde huzursuz yaşamaktan daha iyi değil mi?

haftasonu gelecek de didişeceğiz dişimi sıka sıka oğluma güleceğim diye geri geri gidiyorum
neden bitiremedim bunca zamandır?
iyi kötü babasını sık sık görüyor diye....
duygularım alınmış gibiyim

ben o hatayı hatırlamak ve daha çok üzülmek istemiyorum, konuyu açmayalım siz de birbirinizle tarışmayın kızlar
sanal da olsa derdimi paylaşıyorsunuz ne kadar teşekkür etsem az

çıkmadık candan ümit kesilmez
çok doğru dedin canım
bendeki psikoloji bu
ama resmen canımı çıkarıyor......

ben o hatayı hatırlamak ve daha çok üzülmek istemiyorum, konuyu açmayalım siz de birbirinizle tarışmayın kızlar
sanal da olsa derdimi paylaşıyorsunuz ne kadar teşekkür etsem az

O konuda özelinde yorum yapmak istemedim esasen, demek istediğim tamamen hazır olana kadar istersen 2 3 5 yıl sündür ama bu sünme başkasının ilgisinden sohbetinden hoşlanmaya doğru gidiyorsa o sıkıntı, yoksa boşanmamak bu şekilde devam etmek de bir tercihtir kestirip atmak da

Yıldız hala bitirmemek gibi bir niyetin var.Öyle ise adamın iyi yönlerine odaklan.Bu adamın hiçmi iyi huyu yok.Seni rahatsız eden huyları neler.Sevdiğin huyları neler?

Biz kendimizde dahil mükemmel değiliz.Mükemmel ilişki yok.Birbirini idare etme hoşgörme var.Bazen düşünüyorum erkek olsaydım ben kendimi çekmezdim.Çok iyi yönlerimde var berbat huylarımda .İkinizde karşılıklı hatalar yaptınız herşeye rağmen vazgeçmediniz pes etmediniz

Konuyu açmak hoş değil ama söylemek zorundayım eşin o adamdan bilgisi olduğu halde seni bırakıp gitmemiş.Neden acaba.Başka biriyle yemeğe gittin diyede boşayabilirdi seni.Başka bir erkek bir saniye bile durmazdı yanında bunları da düşün.

Hiçkimse hiçbir evlilik mükemmel değil.Var diyen varsada o çok seven kişinin öbür kişiyi mutlu etmek istemesindendir.

Sen acaba ona karşı yeterince adım attınmı

O sadece ona yapılan ilgiyi sevdi bence.Egosu tatmin oldu kadın olduğunu hissetti.Sevdiği kocasıydı.Yoksa niye terapistle v.s uğraşsın

Fazla ilgiyi gorunce ego tavan yapmis adamda nediyelim allah herkesin gonlune gore versin.sana da sabir versin cnm sevgisizlik gercekten zor cok uzuldum

iyi yönleri var olmaz mı ama hep benim dışımda... iyi bir baba, iyi bir çalışan ama iyi bir eş değil...
eş olmakla alakadı da çok düşündüm bunu... kimisinin ağzı laf yapar, kimi jest ilgi alaka insanıdır, kimisi hediyelere boğar, kimisi afedersin yatakta iyidir, kimisi romantiktir.... benim eşimde hiçbiri yok be canım....

diğer konuyla ilgili ise haklısın. bildiği halde bırakıp gitmedi am kaldığı halde de bir şey yapmıyor...

Orası öyle ama evliydi hala etik değil başka bir erkeğin ilgisinden hoşlanmak, bence
elbette hoş değil ama insanoğlu zayıf işte....

O sadece ona yapılan ilgiyi sevdi bence.Egosu tatmin oldu kadın olduğunu hissetti.Sevdiği kocasıydı.Yoksa niye terapistle v.s uğraşsın
aynen öyle canım, kadın olduğumu hatırladım... eşim bana asla iltifat etmez. asla saçımı okşamaz. ama ben onu yine de severim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…