Misscherry sen çok yaşa e mi seviyorum seni :):) aşk Böceği :):)
Vikidedi en iyisini onlar yapıyor başından el pençe Divan oldum noldu bir arpa boyu yok alamadığımız yerimizde saydığımız Bi evlilik
Ben de son Dediğin gibi haykırmak istedim benim eşim gel böyle çok ister ama birşey yapmaz her konuşa böyledir konfor alanını asla bozmaz
Anneyim CNm Dediğin gibi kendimi koyvermemem Lazım yalnız değilim artık Canımdan can var
Ben de çok sorguladım bunu
Aslına bakarsan ilk hafta Oralı olmadım ama senelerce beni izleyip hiç ahlaksızca davranmamasından etkilendim sanırım
(yapma yıldız yapmaaaa)
Annesini kazada Ablasını kanserden kaybetmiş senelerce onunla ilgilenmiş babası ve kardeşiyle yalnız kalınca da kaçışı evlenmekte bulmuş hemen de çocuk yapmışlar aile olalım diye ama Bi türlü geçinememişler hatta şirket yemeklerine fln da beraber gelmiyorlardı pek
Eşi cidden bakımlı güzel bir bayan. Detaylı nedenlerini onlar bilir tabi.
Bunları yeni öğrenmedim önceden de arasıra kızlar fiskos yaparken konuşulurdu ben de üzülürdüm yazık çocukları da var eşi de çok hoş bayan derdim
Evet canım hatta bana bir mail adresi açmış ve Senelerdir bana yazıyor gibi oraya mail yolluyormuş :S adresi almadım tabi ki....
Kafam zaten karmakarışıktı iyice çorbaya döndğ...