Vazgeçtim evliliğimden...

yeni okudum konunu..
Kendini ne kadar güzel ve mantıklıca ifade etmişsin.
Genelde hayatta her şeyi olan insanların genel bir sorunu sanki sevgisizlik ya da buna bağlı sorunlar.
Bence sen mantıklı düşünüyorsun, doğru olan kararı verip çocuğun bir gün "doğrusunu yapmışsın anne" diyecek.

eşinizin annesi nasıl ev hanımımı ?eşiyle ilişkisi nasıl? Gözlemim çalışan bayanla evlenselerde sonunda eşlerinin hep anneleri gibi bir kadın olmasını istiyorlar.Kocasıyla aralarında nasıl bir iletişim varsa kendilerininde öyle olmasını istiyorlar.

Söz nişan düğün dönemlerinde hiçbirşeyi problem etmedim. Sonuçta sevdiğim adamla kavuşuyorduk. Gelinlik denemeye onun dediği yere gitmedim diye darılıp bir daha hiçbir provamı içime sindirmediği, hatta ödemesini bile sormayıp peşinatı bana ödettiği halde umurumda değildi. Olurdu böyle Şeyler düğün üstü. Bunlar da acı tatlı anılar olurdu.

Meğer tek uçuşan benmişim. Tek gözü kapalı seven, sevgi için sebep aramayan, olduğu gibi bütünüyle seven. Onu kaşıgözü, endamı, yakışıklılığı için sevmedim, bunun yaşlılığı vardı. hastalık ve kaza vererek hepsini elimizden almak Allah'ın takdiriydi. Evi arabası var diye sevmedim, zaten benim de vardı. Tüm sebeplerden bağımsız sadece sevdim. sadece seven insan sevdiği üzülünce nasıl yüzünü güldürmek için çabalar, sevdiği hastayken nasıl gözüne uyku girmez, sevdiği başarısız olmuşsa kendi başarısından nasıl vazgeçmeye hazırdır iyi bilirim. Onda bunların zerresi olmadı.
Aslında başında belliydi adamların nasıl olduğu biz görmedik ya da görmek istemedik.İnsan sevdiğine kıyamaz, maddi manevi cömert olur. Onu mutlu görmek ister başarılarıyla sevinir .

Kızlar merhaba
iyileştim ama yabancı misafirler nedeniyle şirkette çok yoğunluk vardı Oğlumu bile göremedim iki gün
dün gece ateşlenmiş eşim şurup vermiş ilgilenmiş uyutmaya çalışmış sabah 4gibi oğlum anne diye ağlayınca uyandım meğer tüm gece mıMızmış
Eşimin en rakipsiz olduğu konu çocukla ilgilenmesi sanırım
Emzirmek dışında herşeyi en az benim kadar düzgün yapar

Amanın ne çok yazmışsınız hızlı bir geçmişe dönüş ardından Alıntı çılgınlığı yapmadan önce bir Konuşam bahsedeyim

Hani bir adam vardı, 6 7 sene önce bana ilgi duyan
Şirketteki yoğunluk Gereği işe erken gidip geç çıkıyoruz
Akşamları da Beni hep aynı arkadaş Kapıdan alıyor
Bugün Kapıya Bi gittim o arkadaş yok bu platonik arkadaş var
Diğeri beklerken bana ulaşamamış evden aramışlar o Sırada denk Gelmişler bununla ve haliyle aengüt ben götürürüm Demiş

Kafamı karıştırıyor kızlar
Aslına bakarsanız Kafamı ona yakınlaşma anlamında değil eşime şans verme anlamında karıştırıyor
Beş yıllık evliyiz eşimin bilmediği farketmediğü birsürü şeye dikkat etmiş
Sağ yanağındaki Ben yine büyümüş Yazları büyüyor her sene farkediyordum dedi
Bir de deri ayakkabım vardı Senelerdir vazgeçemedin hamileyken bile giydiğine göre çok rahatlat herhalde dedi
Beni çok şaşırtan bir Sürü detay biliyor
Yıldızlar vardı dün, teleskop Alman Lazım seviyorsun Di mi gökyüzüne bakmayı dedi
Dedi dedi dedi bir Sürü şey
Bunları etkilemek için der gibi değildi, trafik olduğu için yol uzayınca laf açıldıkça sürekli benden Örnekler verdi

Etkilendim mi? Çok az
Üzüldüm öü? Çok fazla
Eşim bunların birini bile farketmemiştir... Bu gerçekle yani eşimin bana olan sevgisinin ne kadar "tırt" olduğu gerçeğiyle ona şans vermek o kadar zorlaştı ki.... Neden beni bunun onda biri kadar sevemiyor ki? Neden onda biri kadar ilgilenmiyor !!

Esi tarafindan kadinligi ynutturulmaya calisan bir kadinim
Acikcasi sizin esinizin nasil bir yapisi var cozemedim ama sorumsuz bir babadan yetisen erkekler boyle evliliklerinde sacma davranmaya calisiyorlar
Benim kayinpederimdeki dunyadaki en kotu baba ve kayinpederdir sorumsuzdur o yuzden esimde kotu bir es
Evet sorumsuz ve ilgisiz bir babanın evladı
Ona son zamanlarda hep aynı babam gibi oldun diyordum zaten :KK43:

Psikolojik harp resmen...
Ben olsam bitirirdim. ..
Acaba davayı siz açın suçlu siz olun gibi bir algısı mi var adamın. ..
Ne yapmak istiyor belli değil. Ne ayrılıyor ne evliligi sürdürmek ve huzurlu bir ortam yaratmak istiyor.. off çok yipratici
Aynen öyle canım psikolojik şiddet görüyorum
Anneme sorsan içkisi kumarı yok karıya kıza bakmaz vurmaz dövmez ne arıyorum daha
Sanki bunlar olmayınca mutlu olmak için ayet var
Dayak yok ama duygusal Dayağın alası var anne!!

tamol

tam olarak anlattığınız kadar seviyorum erkek arkadaşımı...ve yaptığım hatanın farkına vardım,az ilgileniyorum artık. bence sizde öyle yapın. anlattığınız gibi bir adamın çevresinde çok samimi insanlar olduğunu düşünmüyorum. onu sizden mahrum edin yüzüne bakmayın kutlamalar yapmayın sadece olması gerekeni yapın yemeğini verin, çamaşırını yıkayın vs vs. ama çocuğunuza bunu hissttirmeyin mutlu aile tablosu çizin ve çocuğunuza ayırın boş kalan tüm vakitlerinizi.yüzünüzü asmayın fakat eşinizlede eskisikadar ilgilenmeyin. sizinle konuşmak istediği zaman güleç ve kısa cevaplar verin.. benim tavsiyem bu gerisi size kalmış
Ah canım ah ben o yazdıklarını aylarca yapım da artık boşanacağım bana ne moduna geçtim /(
Kesinlikle kompleksli eşiniz .Sizi çekemiyor.Tek başınıza birşeyler yapmanız onu rahatsız ediyor.Sizin ona muhtaç olmanızı erkeklik egosunun tatmin olmasını istiyor.Güçlü kadınların sonu genelde böyle maalesef.Onu pohpohlayacak bir şey beceremeyen cilve yapan kadınlardan istiyorlar
Evet tek Başıma iyi olacağımı ummuyordu çünkü darılsam da küssemde muhakkak laf atan yanına giden beraber olmaya çalışan ben olurdum
Tam olarak afalladı
Oh olsun!!
Ailesini eve çağırınca durumu düzeltemeye Çalışıyor diye düşünmüştüm ancak iyice saçmalamaya başladı eşiniz. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Bence iyi ki Çocuğunuz var birlikte çooook mutlu olun.
yok canım nerde bu akşam iki günün aşırı yorgunluğunun üstüne eve geldim yemek yendi hop hepsi salona ben topla yıka yerleştir derken bir saat de mutfakta Çalışmaya devam ettim sanırsın modern düşünceli erkek hahayt

Kızlar alıntılara devam edecektim ama oğlum uyandı görüşürüz tekrar uyursa kolayca

Amanın ne çok yazmışsınız hızlı bir geçmişe dönüş ardından Alıntı çılgınlığı yapmadan önce bir Konuşam bahsedeyim

Hani bir adam vardı, 6 7 sene önce bana ilgi duyan
Şirketteki yoğunluk Gereği işe erken gidip geç çıkıyoruz
Akşamları da Beni hep aynı arkadaş Kapıdan alıyor
Bugün Kapıya Bi gittim o arkadaş yok bu platonik arkadaş var
Diğeri beklerken bana ulaşamamış evden aramışlar o Sırada denk Gelmişler bununla ve haliyle aengüt ben götürürüm Demiş

Kafamı karıştırıyor kızlar
Aslına bakarsanız Kafamı ona yakınlaşma anlamında değil eşime şans verme anlamında karıştırıyor
Beş yıllık evliyiz eşimin bilmediği farketmediğü birsürü şeye dikkat etmiş
Sağ yanağındaki Ben yine büyümüş Yazları büyüyor her sene farkediyordum dedi
Bir de deri ayakkabım vardı Senelerdir vazgeçemedin hamileyken bile giydiğine göre çok rahatlat herhalde dedi
Beni çok şaşırtan bir Sürü detay biliyor
Yıldızlar vardı dün, teleskop Alman Lazım seviyorsun Di mi gökyüzüne bakmayı dedi
Dedi dedi dedi bir Sürü şey
Bunları etkilemek için der gibi değildi, trafik olduğu için yol uzayınca laf açıldıkça sürekli benden Örnekler verdi

Etkilendim mi? Çok az
Üzüldüm öü? Çok fazla
Eşim bunların birini bile farketmemiştir... Bu gerçekle yani eşimin bana olan sevgisinin ne kadar "tırt" olduğu gerçeğiyle ona şans vermek o kadar zorlaştı ki.... Neden beni bunun onda biri kadar sevemiyor ki? Neden onda biri kadar ilgilenmiyor !!
Aslında ayrılık kararın ne kadar yerinde bunu Görmüş oldun...
Herşey hayatta kısmet.

Başarılı evlilik mi :110:

Senin eşin yaptıgı sanırım bir kazaydı . O akşam ellerini tutup sana çok ihtiyacı oldugunu söylemiş. Sana kısaca el uzatmış . Acaba gerçekten sevmeyen eşin mi sen misin ben anlayamadım. o_O

Başarılı evlilik mi :110:

Senin eşin yaptıgı sanırım bir kazaydı . O akşam ellerini tutup sana çok ihtiyacı oldugunu söylemiş. Sana kısaca el uzatmış . Acaba gerçekten sevmeyen eşin mi sen misin ben anlayamadım. o_O
Evet kaza yapmıştı
O gün bana hayat çok kısa kıymetimizi bilelim birbirimizi üzmeyelim demedi ki
Hala sana ihtiyacım varmış bunu anladım dedi
Ben de "bana ihtiyaç duyduğun için değil beni sevdiğin için elimi tutmanı dilerdim" dedim
Birşey demedi
Sevse demez miydi?
Ömrü boyunca çeşitli sebeplerle ihtiyaç duyacak başkalarına, sevgi değil ki bu
Bana da ilişkimiz boyunca hep hayatını kolaylaştırdığım için ihtiyaç duyuyor
Ama d-mercan şu konuda haklı olabilirsin, sanırım sevgisi azalan ya da biten artık sadece o değil...

Çok üzgünüm kızlar
Hiçbir hareket hamle yok
Bu evlilik beni pek mutlu etmedi evet, ama yine de bitmesi içimi acıtıyor

Ama böyle de gitmez ki... Bekle bekle nereye kadar, hiç umut da yok, karşı taraftan bir adım da diyorsunuz....

Ben bunu kaldıramazdım, çünkü hayatta belirsizliklerden nefret ederim. Siz belirsizliğin tam göbeğinde duruyorsunuz, o yüzden yaşadıklarınız hiç bana göre değil.. Allah yolunuzu aydınlatsın, hayrı da şerri de apaçık göstersin....

Herkezin sorunu derdi farklı herkez birbirinin hayatının içinde buluyor mutluluğu benim elimde özel günlerde ilgi gösterir ama keşke sizin gibi aileme yakın iyi bir işim ve istediğim bir evde oturma imkanım olsaydı

Evet kaza yapmıştı
O gün bana hayat çok kısa kıymetimizi bilelim birbirimizi üzmeyelim demedi ki
Hala sana ihtiyacım varmış bunu anladım dedi
Ben de "bana ihtiyaç duyduğun için değil beni sevdiğin için elimi tutmanı dilerdim" dedim
Birşey demedi
Sevse demez miydi?
Ömrü boyunca çeşitli sebeplerle ihtiyaç duyacak başkalarına, sevgi değil ki bu
Bana da ilişkimiz boyunca hep hayatını kolaylaştırdığım için ihtiyaç duyuyor
Ama d-mercan şu konuda haklı olabilirsin, sanırım sevgisi azalan ya da biten artık sadece o değil...

Çok üzgünüm kızlar
Hiçbir hareket hamle yok
Bu evlilik beni pek mutlu etmedi evet, ama yine de bitmesi içimi acıtıyor

ahh ahh
ne kadar mutsuz olsanız da , ne kadar bittiğini görseniz de özellikle evladınıza bakınca içiniz acıyor değil mi

Ama böyle de gitmez ki... Bekle bekle nereye kadar, hiç umut da yok, karşı taraftan bir adım da diyorsunuz....

Ben bunu kaldıramazdım, çünkü hayatta belirsizliklerden nefret ederim. Siz belirsizliğin tam göbeğinde duruyorsunuz, o yüzden yaşadıklarınız hiç bana göre değil.. Allah yolunuzu aydınlatsın, hayrı da şerri de apaçık göstersin....
ah sevda bir bilsen ben nasıl nefret ederim belirsizlikten. Ömür bu ya her gün Ölüme bir gün daha yaklaşıyoruz günler konuşmadan susarak iletişimsiz geçip gidiyor oğlum büyüyor bazen kavga etmek bile daha iyi diyorum bu saçmasapan askıya alınmış halden :KK43:

Herkezin sorunu derdi farklı herkez birbirinin hayatının içinde buluyor mutluluğu benim elimde özel günlerde ilgi gösterir ama keşke sizin gibi aileme yakın iyi bir işim ve istediğim bir evde oturma imkanım olsaydı
Allah gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah canım
Ben şu an oturduğumuz evi gece beğendim, Işıl Işıl manzaraya karşı... Birgün ağız tadıyla o manzaraya bakmak nasip olmadı...

ahh ahh
ne kadar mutsuz olsanız da , ne kadar bittiğini görseniz de özellikle evladınıza bakınca içiniz acıyor değil mi
hem de ne acıyor :KK43: anneyle babanın yatağı nennennen .... bizimle yayacakmış, belki de bize beraber yatın demek istiyor

Kozlar pedagoga gittim oğlumla, anlatacak mecalim kalmadı şu an:KK43:

Bu gece kötüyüm...
Eşim ablamların yanında gerçek bir odun gibiydi
Akşam bir saat kahve içmeye gittik yeğenimin işe kabulü için
Sünnet muhabbeti yapıldı, düğündü kutlamaydı Ablamlar takılıyor. Hııı evet bekleyin siz düğünü tarzında abuk sabuk Şeyler söyledi...
Ne gönül almayı beceriyorsun ne ayrılmayı diye haykırasım geldi :KK43::KK43:

Üzülme, onun umursuz oldugu kadar sen de umursuz ol. Süslen püslen. Gez toz. Üzme kendini. Sabri'n sonu selâmettir.

Üzülme, onun umursuz oldugu kadar sen de umursuz ol. Süslen püslen. Gez toz. Üzme kendini. Sabri'n sonu selâmettir.
Elyahira Öyleyim zaten canım hergün bakımlı hergün özenli eskiden dert ettiğim şeyleri umursamaz bir haldeyim
Boşanma danışmanına gideceğiz onu da ben buldum
Adam sadece temel yaşam ihtiyaçlarını gideriyor hayatta başka yaptığı yok

Elyahira Öyleyim zaten canım hergün bakımlı hergün özenli eskiden dert ettiğim şeyleri umursamaz bir haldeyim
Boşanma danışmanına gideceğiz onu da ben buldum
Adam sadece temel yaşam ihtiyaçlarını gideriyor hayatta başka yaptığı yok

Boşanma kararı net olarak alındı öyleyse...

Boşveeerrr... Kendi düşünsün..... Bazen hayatı akışına bırakmak en iyisi, düşünmeyivercen.... Tabi bu belirsiz ve mutsuz bir evliliği sürdürmek için gereksiz çaba göstermek anlamına gelmez. Sadece süreç içinde niye öyle niye böyle, şöyle olsaydı gibi düşüncelerden uzak durmaktan ve kendini yıpratmamaktan bahsediyorum....

Canım kendini duşun, boyle kopuk evliliklerde umursuz erkekler ikinci eğlenceli bir hayat yaşayabiliyor, kafasına göre gezip tozun hatta kadınlarla Gününü gün ediyor ama kadın evde oturup Sevgisiz ilgisiz ömrünü tüketiyor. Yasin genç eminim daha cok mutlu Olacağın biri çıkacak karşına sende kaybettiğin Sevgisiz Yıllarına bakıp bosa zaman harcamışım diyeceksiniz. Tek Taraflı çaba ise yaramıyor malesef

Boşanma kararı net olarak alındı öyleyse...

Boşveeerrr... Kendi düşünsün..... Bazen hayatı akışına bırakmak en iyisi, düşünmeyivercen.... Tabi bu belirsiz ve mutsuz bir evliliği sürdürmek için gereksiz çaba göstermek anlamına gelmez. Sadece süreç içinde niye öyle niye böyle, şöyle olsaydı gibi düşüncelerden uzak durmaktan ve kendini yıpratmamaktan bahsediyorum....
Sorgulamıyorum artık canım, sadece bir karar alsın istiorum
Ben şu an önüne dilekçe kıysam imzalar
Koymasam yıllarca böyle Yaşar
O kadar Kayıtsız bir adam yani

Canım kendini duşun, boyle kopuk evliliklerde umursuz erkekler ikinci eğlenceli bir hayat yaşayabiliyor, kafasına göre gezip tozun hatta kadınlarla Gününü gün ediyor ama kadın evde oturup Sevgisiz ilgisiz ömrünü tüketiyor. Yasin genç eminim daha cok mutlu Olacağın biri çıkacak karşına sende kaybettiğin Sevgisiz Yıllarına bakıp bosa zaman harcamışım diyeceksiniz. Tek Taraflı çaba ise yaramıyor malesef
Zaten şu son 2 yılı resmen çöpe attığımı hissediyorum elyahira
Belki o zaman post koysaydım bu zamana düzelmişti...

Kızlar, sürekli bekliyorum, hep bekliyorum
Ben Zorlanimayayım kendisi de düşünsün şartlarını belirlesin diyorum
Ama aylar geçti

Boşanma dilekçesini hazırlayıp göndereyim diyorum artık... Sonra da senelerce benim yüzümden ayrıldığımızı ina edecek diye çekiniyorum... Ne yapsın bu bezgin yıldız??

işte tam bu tip adamlar bezdirerek işlerini görüyorlar
sanırım bu noktada uzman bir kişiden yardım alıp ne yapmak istediğinize net bir şekilde karar vermeniz

Merhaba
Burdan birkaç yıldır muhabbet ettiğim bi arkadşaım var
Aynı durumdasınız, çocuk olmasa. Nick değişip konu açmış sanırdım
Çocuk olmadan ayrılsın dersiniz ona da sanırım ? Etiketlemek istemem o kendini biliyor..
Peki en başından beri sevgi yoksa çocuk neden ? Af edersiniz belki haddim değil ama gayet mantıklı birine benziyorsunuz

X