Vazgeçtim evliliğimden...

Kimine göre dert, kimine göre arayıp da bulamadığı şükür sebebi
Ama özünde içimi paramparça eden, 2 yıldır hergün yeniden dağlayan bir hüzün kaynağı

5.Yılı çoğu çiftin balayı hayali bir şehirde doldurulan, meyvesi 2 Yaşında sağlıklı ve akıllı bıdık bir evlat olan, kadınla erkeğin bir türlü mutlu olamadığı bir evlilik.

Balayı en gözde otellerden birinde kös kös oturarak geçirilen, 9 ay içinde karar verilmiş, özünde iyi iş hayatında başarılı insanın başarısızlık abidesi bir evlilik.

Çok severek evlendim ben. Bu iş olmaz diyen herkesi karşıma aldım. Onun bakışı, sesinin tonu, ellerinin kokusu, çocuk sevgisi, kendine güveninden başım dönerek evlendim. O beni ikna etmek için hiçbirşey yapmak zorunda kalmadı, ben zaten onun bir bakışıyla uçuş uçuş ona doğru mıknatıs gibi çekiliyordum.

Söz nişan düğün dönemlerinde hiçbirşeyi problem etmedim. Sonuçta sevdiğim adamla kavuşuyorduk. Gelinlik denemeye onun dediği yere gitmedim diye darılıp bir daha hiçbir provamı içime sindirmediği, hatta ödemesini bile sormayıp peşinatı bana ödettiği halde umurumda değildi. Olurdu böyle Şeyler düğün üstü. Bunlar da acı tatlı anılar olurdu.

Meğer tek uçuşan benmişim. Tek gözü kapalı seven, sevgi için sebep aramayan, olduğu gibi bütünüyle seven. Onu kaşıgözü, endamı, yakışıklılığı için sevmedim, bunun yaşlılığı vardı. hastalık ve kaza vererek hepsini elimizden almak Allah'ın takdiriydi. Evi arabası var diye sevmedim, zaten benim de vardı. Tüm sebeplerden bağımsız sadece sevdim. sadece seven insan sevdiği üzülünce nasıl yüzünü güldürmek için çabalar, sevdiği hastayken nasıl gözüne uyku girmez, sevdiği başarısız olmuşsa kendi başarısından nasıl vazgeçmeye hazırdır iyi bilirim. Onda bunların zerresi olmadı.

Deseler ki böbreğini ver, o an verirdim. Gözümün kolumun birini isteseler, hiç düşünmez verirdim.

Halbuki ben her hastalığımda yalnızdım. Her üzüntümü kendi kendimi teselliyle aştım.
Işyerinde sıkıntı yaşasam nasılsa eve gidince unuturum diyebileceğim bir güler yüz, ilgi, alaka sohbet hiç olmadı. O kendi arkadaşlarına ve ailesine bile ilgi gösterme arayıp sormaz ki. Bana nasıl yapsın?

Sevse sırasını savıyor ya da görev yerine getiriyor gibi duygusuz yaşayabilir miydi?

Şükür, zenginlik içinde yüzmüyoruz ama evimiz arabamız kiracımız var. Sağlığımız güzel bir işimiz Nur gibi evladımız yakınımızda ailelerimiz var.
Bunların hiçbirine sahip olmayan birsürü evli ve mutlu çift varken, bize yetmeyen ne?

Sevgisizlik.

Eşimin ona olan ilgi ve sevgimden memnun olmaması inkansızdı. Kim hayatındaki her büyük küçük detayı düşünen ve hayatını kolaylaştıran birini istemez ki? Benle bu yüzden evlendiğini düşünüyorum. Ilk zamanlarda aşkla be sevgiyle başım dönmüşken farketmek mümkün değildi. Aynı evde sevdiğimle idim, daha ne isterdim? Herşeyi önüne serdim. Herşeye ben koşturdum ben planladım. Tatil ev alımı araba alımı resmi daire işleri arkadaş buluşmaları aile ziyaretleri onun terfi Kutlamaları onun doğumgünü Kutlamaları Yıldönümü kutlamalarımız.. Ben de birçok kutlanılası şey yaşadım ama hiçbiri kutlanmadı. Sonuncusu da yıldönümümüz oldu, yine hatırlamadığı ve ben kutlayınca hatırladığı. sevgisizlik ve ilgisizlikten artık yoruldum, soldum, neşemi hüzünle takas ettim, kendimi Oğluma adamış bir haldeyim...

Özetle ondan Vazgeçtim.

Peki oğlum, annesi sevgisizlikten karada kalmış balıklar gibi çırpınıyor diye anne babasından ayrı yaşamayı mı hakediyordu?

Ya da genel olarak kendi ailesi de dahil kimseye ilgi sevgi gösteremeyen babasına benzeyeceğine yüzlerin nadiren güldüğü bu evden çıkması mıydı onun için iyi olan?

Bilmiyorum. Onun "iyi ki yapmışsın anne" diyeceği seçeneği sadece onun için bulmaya çalışıyorum...

Belki çoğunuz okuyunca "bu mu yani bu kadının derdi millet neler yaşıyor" diyecek. Ama inanın sevgisizlik en acıtan dertlerden biri bence.

Isterdim ki evimiz arabamız olmasın ya da ben kariyer sahibi değil de evimin hanımı olayım ama kapımızı kapatınca içinde neşe olsun birbirinin gözünün içine bakan 2 insan olsun.

En çok da oğlum için isterdim bunu...
Ilerde kendi eşini babasının annesini sevdiği gibi sevsin diye...

Böyle işte... Ne yapacağını bilmeyen hüzünlü bir Yıldız...
çokkkkkkkkk çokkkkkkkk iyi anlıyorum seni çünkü aynı durumda bende varım :KK43: beni sev diye yalvarıyımmı sana dedim bende benim adama :KK43: napıyım bende sevgisizlik mahvediyo insanı

@YILDIZanne son kez karsına al lutfen senden cok sey ıstemıyorum ufak dokunuslar ıstıyorum sadece evde oturmak yerıne gezmek ıstıyorum bı sabah kalktıgımda telefonumda senden gelen bır mesaj gormek ıstıyorum ne ıstıyorsanız daha ayrıntılı anlatın ve son olarak esınıze dıyınkı erkekler kadınlara cınsel anlamda doyuma ulasmadıklarında gozumu dısarda bırakma dıye zelzenıste bulunurlar ..sende benı lutfen duygusal boslukta bırakma deyın ..ınan belkı cok sey farketmıyecek ama belkı evlılıgınızde bır adım bır yol olacak ..ne olursa olsun evlılık terapıstıne gıtmeden bır psıcologtan yardım almadan bosanmayı dusunmeyın..

çokkkkkkkkk çokkkkkkkk iyi anlıyorum seni çünkü aynı durumda bende varım :KK43: beni sev diye yalvarıyımmı sana dedim bende benim adama :KK43: napıyım bende sevgisizlik mahvediyo insanı
ben adının sevgısızlık oldugunu dusunmuyorum bunu gosterme ıhtıyacı duymular senın cımbızla cekıp anlamanı beklıyolar..burda bır cok konu okuyoruz benı boyle sevıyordu bole ıyıydık ama aldatıldmmm..en azından sevmese sızı aıle degerlerınıze onem vermesse gozu hep dısarda olur ve sızı ılk fırsatta aldatmıs olurdu ..ben bole dusunuyorum..
sevgı canım cıcım demek yada bızım bekledıgımız anladıgımız seyler olmaz,olmayabılır..belkı ona gore sevgı bı bakıstır bı dokunustur bı tepkıdır..

Çocuk var mı peki canım?

Buraya yazdığın gibi derken çok konuşmamı mı sıkıcı konuşmamı mı kastediyorsunuz ?
Ben genel olarak Neşeli ve muhabbetliyimdir, en azından çevrem öyle der:)
Evet biraz çenem düşüktür ama senin kastettiğini tam anlayamadım biraz açabilirsen pay çıkarmak isterim
Insanı tanıdıkları objektif değerlendiremiyor bazen, hatta Sıklıkla
Beni hiç tanımayan sizlerin gözlemlerine gerçekten çok Önem veriyorum
Var :) bebeğimiz

Ben de bir şeyleri düzeltmek için ailesini çağırdısandıydım yanılmışım hödüklüğe nonstop devam. Araba lafına çok kızdım sanki babasının malı çalışıp birlikte almışsınız işte....anahtarı alın poposuna sokun derim.

Özel olcak ama cinsel hayatinizda mi ayni durumda ilgisizmi
Ben daha istekliyimdir
Ama şu an öyle bir hayat yok
Ben de hep dilenciye dönem düşünürüm Sezgim
Yalvarsam olacağını bilsem yalvarayım ona sa razıyım :)
@YILDIZanne son kez karsına al lutfen senden cok sey ıstemıyorum ufak dokunuslar ıstıyorum sadece evde oturmak yerıne gezmek ıstıyorum bı sabah kalktıgımda telefonumda senden gelen bır mesaj gormek ıstıyorum ne ıstıyorsanız daha ayrıntılı anlatın ve son olarak esınıze dıyınkı erkekler kadınlara cınsel anlamda doyuma ulasmadıklarında gozumu dısarda bırakma dıye zelzenıste bulunurlar ..sende benı lutfen duygusal boslukta bırakma deyın ..ınan belkı cok sey farketmıyecek ama belkı evlılıgınızde bır adım bır yol olacak ..ne olursa olsun evlılık terapıstıne gıtmeden bır psıcologtan yardım almadan bosanmayı dusunmeyın..
Ne tatlısın arkadaşım sen
Ne güzel örnek vermişsin yine
Benim eşimde cinsel anlamda da böyle yoğun bir talep yok işler mi bilemiyorum gerçi :) :KK43::KK43:
İlk kısımda yazdığın gibi bir Konuşmayı ben de istiyorum
Samimi ve gerçekten içten bir konuşma
Önce ondan adım beklemekte ısrarcıyım ama
Aksi takdirde hep içimde sevilmeyen emek verilmeyen hissiyle yaşayacağım

ben adının sevgısızlık oldugunu dusunmuyorum bunu gosterme ıhtıyacı duymular senın cımbızla cekıp anlamanı beklıyolar..burda bır cok konu okuyoruz benı boyle sevıyordu bole ıyıydık ama aldatıldmmm..en azından sevmese sızı aıle degerlerınıze onem vermesse gozu hep dısarda olur ve sızı ılk fırsatta aldatmıs olurdu ..ben bole dusunuyorum..
sevgı canım cıcım demek yada bızım bekledıgımız anladıgımız seyler olmaz,olmayabılır..belkı ona gore sevgı bı bakıstır bı dokunustur bı tepkıdır..
Evet canım son dediklerine yüzde yüz Katılıyorum
Benim babam mesela hediyelere jestlere boğar
Ama eniştem ablam hastalansın başında Ağlar kıyamaz
Herkesin sevgi gösterme Şekli başka
Benim eşim bana hiçbir şekilde göstermiyor, ne Üzücü

Var :) bebeğimiz
Oyy Allh bağışlasın
Çocuklarımızın huzurlu aile ortamında büyümesi onlar için en Güzeli elbet
Şu iletişim kazalarımız sıkıntılarımız bir değnek olsa da buhar oluverse

Ben de bir şeyleri düzeltmek için ailesini çağırdısandıydım yanılmışım hödüklüğe nonstop devam. Araba lafına çok kızdım sanki babasının malı çalışıp birlikte almışsınız işte....anahtarı alın poposuna sokun derim.
Aynen hani ben evde olsam da bana almış olsa anlayacağım (ki ı bile çok çocukça) ama ne yaptıysak birlikte yaptık hatta ben maaşım yate yatmaz yarısından çoğunu ona yıllardım ne yaptı ne etti sorgulamadım hiç
Konsantre hödük canım

Bu iki gündür epey koşturmacalı geçti
Ailesinin yanında birkaç kere gövde Gösterisi yapıp beni paylayınca ben de Karşılık verdim
Bağırmadan sesimi yükseltmeden ama susmadım da

Dün şirket yemeği oldu
Size Bahsettiğim müdür arkadaş da vardı
Bende araba olmayınca dönüşte ekip arkadaşım bırakacaktı
Lavaboya girdim Kapıya çıktım arkadaşa bakıyorum yok
O geldi, ben yolladım benim ev size yakın ben bırakırım dedi.
Yok bize Yakın arkadaşlar var dedim gittim bakındım Hiçbirinin kalkmaya niyeti yok
Bir yandan telefon susmuyor oğlum uyumamış bensiz
20dk yol dedim ve bindim

Binmez olaydım. Çok canım sıkıldı. Sarkmadı kesinlikle ama senelerce beni izlemiş onu anladım. Kırmızı çantamdan vazgeçtin mi sonunda dedi çantamı görünce
Ve birsürü şey:KK43:

Bundan sonrası için artık eşiniz çaba göstermek zorunda. Siz durum tespitini yapmış, kendinizce çözüm önerisini sunmuş, ayrılmaksa sonu iyi bir şekilde bitirelim mesajınızı vermişsiniz. Bundan sonrası eşinize kalıyor. Ancak görebildiğim kadarıyla eşiniz düzeltme yoluna gitmiyor.

Bu arada beni yanlış anlamamanızı rica ediyorum ama affınıza mahçuben şunu söylemek isterim. Yaşadığımız toplum meraklı ve başkalarının hayatına musallat olayı çok sever. Eşinizle ve o beyle aynı iş yerinde olduğunuz için, Bu beyle görüşmemeniz boşanma yolunda karşınıza çıkabilecek çok çirkin şeylerden sizi korur.

aniden değiş. bir günde saçını boya alışverişe çık. bambaşka bir kadın ol ve sakın ona dönüp bakma. birden roller dğeişir güzelim, sıkma canını.

Merhaba kızlar
Ateş bulantı tansiyon düşüklüğü derken üç gündür serum ve ilaçlarla geziyordum. Bugün iyiyim Oğluma bulaşmadan atlattım şükür

Eşimin ailesi hala bizde
Hatta pazardan alışveriş ve plan yapmışlar bu hafta için
Diyecek laf bulamıyorum eşime. Bir kere dedim, anam babam sana mı soracağım dedi. Onlar gidince de benimkiler yatılı gelsin rahat eder man dedim. Senin gibi kapanır Bi odaya takılırım diyor... Ben bu adama gerçekten ne desem boş...

Bundan sonrası için artık eşiniz çaba göstermek zorunda. Siz durum tespitini yapmış, kendinizce çözüm önerisini sunmuş, ayrılmaksa sonu iyi bir şekilde bitirelim mesajınızı vermişsiniz. Bundan sonrası eşinize kalıyor. Ancak görebildiğim kadarıyla eşiniz düzeltme yoluna gitmiyor.

Bu arada beni yanlış anlamamanızı rica ediyorum ama affınıza mahçuben şunu söylemek isterim. Yaşadığımız toplum meraklı ve başkalarının hayatına musallat olayı çok sever. Eşinizle ve o beyle aynı iş yerinde olduğunuz için, Bu beyle görüşmemeniz boşanma yolunda karşınıza çıkabilecek çok çirkin şeylerden sizi korur.
Evet ben de son yazdığından çekiniyorum ama bugüne dek birlikte çok Çay kahve yemek olmuştur, Göze batmaz sanki... Benim huzursuzluğum adamın hissettikleri...

aniden değiş. bir günde saçını boya alışverişe çık. bambaşka bir kadın ol ve sakın ona dönüp bakma. birden roller dğeişir güzelim, sıkma canını.
Zaten Öyleyim ki temizlikdelisi :) adına bayıldım ben de titiz bir başağım :)
Yani şöyle Söyleyeyim
Önceden de işim Gereği düzgün giyinirdim ama Çocuktan sonra Bakım konusunda zaman bulamıyordum
Son 6 aydır hergün podyuma çıkıyor gibiyim çevremin de Yorumları beni mutlu ediyor ama daha çok kendim için özenli be bakımlıyım artık, adamdaysa tık yok

Bak tatil Dönüşü bronzlaşmışız falan hadi dedim ilk gün şıklığı olsun Uçuş Uçuş hoş Bi pudra bluz ve beyaz pantolon boyum zaten uzun ama Fuşya hafif topuklu giydim takı tasarımcısı arkadaşım var o da datçadaydı bana hediye getirmiş onları taktım standart fönümü çektim baya hoş güzel bişi oldum yani. Normalde bu kdr abartmam dikkat çekmeyi sevmiyorum utanıyorum sade şıklık severim o gün esti işte
Evden çıkıyoruz eşim farketmedi bile
Işe gittim herkes çok hoş olmuşsun tatil yaramış vs
Eşimin müdürü bizim ofise geldi densizdir de biraz nereye bakacağımı şaşırdım bu ne güzellik dedi
Akşam eve döndük eşimin tepkisi yine Sıfır
Sonra hafif şımararak dedim ki ya senin Müdürüm bile iltifat etti bugün hakikaten bana bakınca ne görüyorsun
Yakışmış yeni mi aldın
Evet yeni
Zaten sen anca al bana sormana gerek yok kazanan kadınsın Di mi

Ya bu nasıl cevap? Insan karısına o gözle bakmaz mı ya?

Esi tarafindan kadinligi ynutturulmaya calisan bir kadinim
Acikcasi sizin esinizin nasil bir yapisi var cozemedim ama sorumsuz bir babadan yetisen erkekler boyle evliliklerinde sacma davranmaya calisiyorlar
Benim kayinpederimdeki dunyadaki en kotu baba ve kayinpederdir sorumsuzdur o yuzden esimde kotu bir es

Psikolojik harp resmen...
Ben olsam bitirirdim. ..
Acaba davayı siz açın suçlu siz olun gibi bir algısı mi var adamın. ..
Ne yapmak istiyor belli değil. Ne ayrılıyor ne evliligi sürdürmek ve huzurlu bir ortam yaratmak istiyor.. off çok yipratici

tamol
Kimine göre dert, kimine göre arayıp da bulamadığı şükür sebebi
Ama özünde içimi paramparça eden, 2 yıldır hergün yeniden dağlayan bir hüzün kaynağı

5.Yılı çoğu çiftin balayı hayali bir şehirde doldurulan, meyvesi 2 Yaşında sağlıklı ve akıllı bıdık bir evlat olan, kadınla erkeğin bir türlü mutlu olamadığı bir evlilik.

Balayı en gözde otellerden birinde kös kös oturarak geçirilen, 9 ay içinde karar verilmiş, özünde iyi iş hayatında başarılı insanın başarısızlık abidesi bir evlilik.

Çok severek evlendim ben. Bu iş olmaz diyen herkesi karşıma aldım. Onun bakışı, sesinin tonu, ellerinin kokusu, çocuk sevgisi, kendine güveninden başım dönerek evlendim. O beni ikna etmek için hiçbirşey yapmak zorunda kalmadı, ben zaten onun bir bakışıyla uçuş uçuş ona doğru mıknatıs gibi çekiliyordum.

Söz nişan düğün dönemlerinde hiçbirşeyi problem etmedim. Sonuçta sevdiğim adamla kavuşuyorduk. Gelinlik denemeye onun dediği yere gitmedim diye darılıp bir daha hiçbir provamı içime sindirmediği, hatta ödemesini bile sormayıp peşinatı bana ödettiği halde umurumda değildi. Olurdu böyle Şeyler düğün üstü. Bunlar da acı tatlı anılar olurdu.

Meğer tek uçuşan benmişim. Tek gözü kapalı seven, sevgi için sebep aramayan, olduğu gibi bütünüyle seven. Onu kaşıgözü, endamı, yakışıklılığı için sevmedim, bunun yaşlılığı vardı. hastalık ve kaza vererek hepsini elimizden almak Allah'ın takdiriydi. Evi arabası var diye sevmedim, zaten benim de vardı. Tüm sebeplerden bağımsız sadece sevdim. sadece seven insan sevdiği üzülünce nasıl yüzünü güldürmek için çabalar, sevdiği hastayken nasıl gözüne uyku girmez, sevdiği başarısız olmuşsa kendi başarısından nasıl vazgeçmeye hazırdır iyi bilirim. Onda bunların zerresi olmadı.

Deseler ki böbreğini ver, o an verirdim. Gözümün kolumun birini isteseler, hiç düşünmez verirdim.

Halbuki ben her hastalığımda yalnızdım. Her üzüntümü kendi kendimi teselliyle aştım.
Işyerinde sıkıntı yaşasam nasılsa eve gidince unuturum diyebileceğim bir güler yüz, ilgi, alaka sohbet hiç olmadı. O kendi arkadaşlarına ve ailesine bile ilgi gösterme arayıp sormaz ki. Bana nasıl yapsın?

Sevse sırasını savıyor ya da görev yerine getiriyor gibi duygusuz yaşayabilir miydi?

Şükür, zenginlik içinde yüzmüyoruz ama evimiz arabamız kiracımız var. Sağlığımız güzel bir işimiz Nur gibi evladımız yakınımızda ailelerimiz var.
Bunların hiçbirine sahip olmayan birsürü evli ve mutlu çift varken, bize yetmeyen ne?

Sevgisizlik.

Eşimin ona olan ilgi ve sevgimden memnun olmaması inkansızdı. Kim hayatındaki her büyük küçük detayı düşünen ve hayatını kolaylaştıran birini istemez ki? Benle bu yüzden evlendiğini düşünüyorum. Ilk zamanlarda aşkla be sevgiyle başım dönmüşken farketmek mümkün değildi. Aynı evde sevdiğimle idim, daha ne isterdim? Herşeyi önüne serdim. Herşeye ben koşturdum ben planladım. Tatil ev alımı araba alımı resmi daire işleri arkadaş buluşmaları aile ziyaretleri onun terfi Kutlamaları onun doğumgünü Kutlamaları Yıldönümü kutlamalarımız.. Ben de birçok kutlanılası şey yaşadım ama hiçbiri kutlanmadı. Sonuncusu da yıldönümümüz oldu, yine hatırlamadığı ve ben kutlayınca hatırladığı. sevgisizlik ve ilgisizlikten artık yoruldum, soldum, neşemi hüzünle takas ettim, kendimi Oğluma adamış bir haldeyim...

Özetle ondan Vazgeçtim.

Peki oğlum, annesi sevgisizlikten karada kalmış balıklar gibi çırpınıyor diye anne babasından ayrı yaşamayı mı hakediyordu?

Ya da genel olarak kendi ailesi de dahil kimseye ilgi sevgi gösteremeyen babasına benzeyeceğine yüzlerin nadiren güldüğü bu evden çıkması mıydı onun için iyi olan?

Bilmiyorum. Onun "iyi ki yapmışsın anne" diyeceği seçeneği sadece onun için bulmaya çalışıyorum...

Belki çoğunuz okuyunca "bu mu yani bu kadının derdi millet neler yaşıyor" diyecek. Ama inanın sevgisizlik en acıtan dertlerden biri bence.

Isterdim ki evimiz arabamız olmasın ya da ben kariyer sahibi değil de evimin hanımı olayım ama kapımızı kapatınca içinde neşe olsun birbirinin gözünün içine bakan 2 insan olsun.

Böyle işte... Ne yapacağını bilmeyen hüzünlü bir Yıldız...
tam olarak anlattığınız kadar seviyorum erkek arkadaşımı...ve yaptığım hatanın farkına vardım,az ilgileniyorum artık. bence sizde öyle yapın. anlattığınız gibi bir adamın çevresinde çok samimi insanlar olduğunu düşünmüyorum. onu sizden mahrum edin yüzüne bakmayın kutlamalar yapmayın sadece olması gerekeni yapın yemeğini verin, çamaşırını yıkayın vs vs. ama çocuğunuza bunu hissttirmeyin mutlu aile tablosu çizin ve çocuğunuza ayırın boş kalan tüm vakitlerinizi.yüzünüzü asmayın fakat eşinizlede eskisikadar ilgilenmeyin. sizinle konuşmak istediği zaman güleç ve kısa cevaplar verin.. benim tavsiyem bu gerisi size kalmış

Merhaba kızlar

Önceden de işim Gereği düzgün giyinirdim ama Çocuktan sonra Bakım konusunda zaman bulamıyordum
Son 6 aydır hergün podyuma çıkıyor gibiyim çevremin de Yorumları beni mutlu ediyor ama daha çok kendim için özenli be bakımlıyım artık, adamdaysa tık yok

Bak tatil Dönüşü bronzlaşmışız falan hadi dedim ilk gün şıklığı olsun Uçuş Uçuş hoş Bi pudra bluz ve beyaz pantolon boyum zaten uzun ama Fuşya hafif topuklu giydim takı tasarımcısı arkadaşım var o da datçadaydı bana hediye getirmiş onları taktım standart fönümü çektim baya hoş güzel bişi oldum yani. Normalde bu kdr abartmam dikkat çekmeyi sevmiyorum utanıyorum sade şıklık severim o gün esti işte
Eşimin müdürü bizim ofise geldi densizdir de biraz nereye bakacağımı şaşırdım bu ne güzellik dedi
Sonra hafif şımararak dedim ki ya senin Müdürüm bile iltifat etti bugün hakikaten bana bakınca ne görüyorsun
Yakışmış yeni mi aldın
Evet yeni

Kesinlikle kompleksli eşiniz .Sizi çekemiyor.Tek başınıza birşeyler yapmanız onu rahatsız ediyor.Sizin ona muhtaç olmanızı erkeklik egosunun tatmin olmasını istiyor.Güçlü kadınların sonu genelde böyle maalesef.Onu pohpohlayacak bir şey beceremeyen cilve yapan kadınlardan istiyorlar

Ailesini eve çağırınca durumu düzeltemeye Çalışıyor diye düşünmüştüm ancak iyice saçmalamaya başladı eşiniz. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Bence iyi ki Çocuğunuz var birlikte çooook mutlu olun.

[QUOT E="YILDIZanne, post: 41989167, member: 696093"]Kimine göre dert, kimine göre arayıp da bulamadığı şükür sebebi

Benim duygularımı anlatmışsın bugünlerde bende boyle hissediyorum

Sevgisizlik.

Özetle ondan Vazgeçtim.

Böyle işte... Ne yapacağını bilmeyen hüzünlü bir Yıldız...[/QUOTE]
Benim

Merhaba kızlar
Ateş bulantı tansiyon düşüklüğü derken üç gündür serum ve ilaçlarla geziyordum. Bugün iyiyim Oğluma bulaşmadan atlattım şükür

Eşimin ailesi hala bizde
Diyecek laf bulamıyorum eşime. Bir kere dedim, anam babam sana mı soracağım dedi. Onlar gidince de benimkiler yatılı gelsin rahat eder man dedim. Senin gibi kapanır Bi odaya takılırım diyor... Ben bu adama gerçekten ne desem boş...

Evet ben de son yazdığından çekiniyorum ama bugüne dek birlikte çok Çay kahve yemek olmuştur, Göze batmaz sanki... Benim huzursuzluğum adamın hissettikleri...

Yani şöyle Söyleyeyim

Yakışmış yeni mi aldın
Evet yeni

ay teşekkür ederim bebeğim bendede temizlik hastalık ama alıştırdım kendimi sıkmıyorum şimdi o kadar :))
sanırım eşin snein güçlü kendi ayakları üstünde durabilen bir kadın olmanı kaldıramıyor ve altında ezildiğini hissediyor. çünkü erkekler kendilerini güçlü hissedeceği koruyup kollayabileceği yani kendinden daha zayıf daha güçsüz kadınları isterler. sen her konunu kendin haleldebiliyor ona muhtaç olmadan yaşayabiliyorsna bu onun canını sıkıyor olabilir .s bir kaç gün onsuz birşeyleri yapamıyormuş gibi yap, mesela güç gerektiren birşeyde yapabiliyo olsan bile yapamıyomuş gibi yap ve ondan yardım iste. sonra sen olmasan nasıl olurdu de arada bir beni bu kadar güçlü bi kadın yapan sensin filan de mesela. biraz gururunu okşa ki, kendini önemli hissettin. evet bu deidklerimi yapmak zorunda değilsin ama yazdıklarından eşinin psikolojik olarakda etkilendiğini sanki sana kırılmış ama ancak bu şekilde ifade edebiliyo kendini gibi anladım. o yüzden biraz daha narin, naif, korunmaya muhtaç bir kadın imajı çiz bakalım.
bunları neden yazıyorum çünkü benim eşimde ilk zamanlar böyleydi. hayatıma girdiğinde ben herşeyi kendim hallediyordum ama daha sonra her sabah benimle aynı saatte kalkıp beni işe bırakır oldu sırf ben otobüste yorulurum filan diye. biraz böyle mız mızlanmak ve işe yaradığını hissettirmek iyi geliyor snaırım erkeklere haha :)) ne dersin canım

Merhaba kızlar

Eşimin ailesi hala bizde

Yani şöyle Söyleyeyim

Yakışmış yeni mi aldın
Evet yeni

çok geçmiş olsun
bende düzeltmek için ailesini çağırdığını düşünmüştüm ama gerçekten ne yapmaya çalışıyor hiç anlamadım. sanırım boşanmak istiyorsunuz diye sizi yıpratmaya çalışıyor ? yada neyi neden yaptığını o da bilmiyor ? o_O
ailesi hala fark etmedi mi aranızın bozuk olduğunu ? yani illa ki soğuk bir hava vardır evde, hem çalışan kadının evinde neden bu kadar yatılı kalınmamalı , hoş değil, eşiniz de misafire gidin artık diyemez, kendilerinin düşünmesi gerekir

Böyle bir insanla yaşamak gerçekten zor.Çünkü benim eşimde sizin eşiniz gibi.Bende sizin gibi körkütük aşık oldum.Onu çok sevdim.Ondan beklediğim sadece sevgi,ilgi,değer verilmek ,şefkat ,sadakat ve dürüstlüktü..Birde işine gücüne gelsin ailesine bağlı olsundu.Hiçbir maddiyat beklemedim.Forumunuzu görünce duygularınız o kadar yakın geldiki bana.Neden böyle erkekler?Neden üzüyorlar bizi? Halbuki eşine seni seviyorum demek, şefkatle sarılmak, güzel olduğunda güzelsin demek ,başarılarını takdir etmek,eşin için tatil vb güzel birşeyler yapmak o kadar zormu? o yapsın istersin olmaz.Düşünce yok çünkü.Sen yapsan bir süre sonra insan yoruluyor neden hep ben fedakarlık yapmalıyım diye düşünüyor.Veya tek başına birşeyler hallettiğinde de komplekse giriyorlar.Eeee ne olacak ömrümüz sizi beklemekle mi geçecek.Neden bir başkası bana güzelsin desinki,çok tatlı olmuşsunuz desin ki iltifat güzeldir ama önemli olan eşim desin bana.Eşim önemli benim için.Duygusal boşluk o kadar acı ve tehlikeli ki.İnsanı içten içe kemiren kendini yaşlı gibi hissettiren.Yaşam enerjimizi alıyorlar

X