- 1 Ağustos 2015
- 203
- 380
- 43
- Konu Sahibi anneYILDIZ
Çıkardı bile zeytinağacıgerçekten eşiniz insanı çileden çıkarabilir!
bence oğlunuzun okulu düzene girdikten sonra ayrılık içi adım atmalısınız
sizi kaybetmemek için kılını bile kıpırdatmayan bir adamla kendinizi mutsuz ettiğinize değmez
Hadi ayrılık derken gittin aileni çağırdın diyelim bütün gün TV karşısında sabah yataktan kalkmak bilmiyor beni resmen ailesine hizmet ettiriyor
Hep böyleydi ama o zamanlar evlilik vardı
Ben de aksine çok severdim trigonometriyi :)teşekkürler,nefret ederdim trigonometriden, neden böyle bir isim aldım bilmiyorum
peki damarınıza basıp, tartışma çıkarmak mı istiyor acaba, tartışma da bir iletişim şekli değil mi ? size yakınlaşamadığı için tartışarak mı iletişime geçmeye çalışıyor acaba, olabilir mi ?
ilişkiyi yaşayan sizsiniz ancak anlatımlarınızdan hissettiğim aslında eşinizin de sizden hala beklentisinin olduğu. ilişki bitse adam sizi istemese boşanma davasını açardı diye düşünüyorum, o da sizin gibi ağırdan alıyor.
ya biz hep aldatma, şiddet, küfür içeren ayrılıklara alışık olduğumuz için, sizin durumunuzda bitmemesi gerek diye düşünüyoruz, yani ben böyle düşünüyorum.
ben sizin yerinizde olsaydım, neden böylesin diye bir gün kırar dökerdim ortalığı, diğer gün bana yakınlaşması için sırnaşırdım, ama asla sizin gibi sakin kalamazdım. sabrınıza hayran oldum.
allah yardımcınız olsun, hakkınızda ne hayırlı ise o gerçekleşsin.
Evet canım ben de biri boşandık dese küfür aldatma Şiddet falan vardır diye düşünürdüm
Bizde ise duygu şiddeti var
Ah canım ah, ben de az kırıp dökmedim ortalığı, az sırnaşmadım, az öfke gösterileri yapmadım
Hepsi bir beklenti sebebi aslında
Artık hiç beklentim kalmadı ki
Insan hayal kırıklığına doyunca tepkileri de törpüleniyor
Dün yarım gün çalıştım geldim Biraz kafam dağıldı
Aramız iyi olsa annemi babamı ağırlamaktan tabi kü rahatsız olmam
Olmadjn ve göstermedim ki bu seneye kdr hep gelip iki üç hafta kaldıkları oldu
Ama bu öyle bir zaman değil ki
Yanlış mı düşünüyorum? Boğuluyorum evde... Bugün nereye ne Bahaneyle gitsem diye düşünüyorum...