Vazgeçtim evliliğimden...

gerçekten eşiniz insanı çileden çıkarabilir!
bence oğlunuzun okulu düzene girdikten sonra ayrılık içi adım atmalısınız
sizi kaybetmemek için kılını bile kıpırdatmayan bir adamla kendinizi mutsuz ettiğinize değmez
Çıkardı bile zeytinağacı

Hadi ayrılık derken gittin aileni çağırdın diyelim bütün gün TV karşısında sabah yataktan kalkmak bilmiyor beni resmen ailesine hizmet ettiriyor
Hep böyleydi ama o zamanlar evlilik vardı

teşekkürler,nefret ederdim trigonometriden, neden böyle bir isim aldım bilmiyorum :-)
peki damarınıza basıp, tartışma çıkarmak mı istiyor acaba, tartışma da bir iletişim şekli değil mi ? size yakınlaşamadığı için tartışarak mı iletişime geçmeye çalışıyor acaba, olabilir mi ?
ilişkiyi yaşayan sizsiniz ancak anlatımlarınızdan hissettiğim aslında eşinizin de sizden hala beklentisinin olduğu. ilişki bitse adam sizi istemese boşanma davasını açardı diye düşünüyorum, o da sizin gibi ağırdan alıyor.
ya biz hep aldatma, şiddet, küfür içeren ayrılıklara alışık olduğumuz için, sizin durumunuzda bitmemesi gerek diye düşünüyoruz, yani ben böyle düşünüyorum.
ben sizin yerinizde olsaydım, neden böylesin diye bir gün kırar dökerdim ortalığı, diğer gün bana yakınlaşması için sırnaşırdım, ama asla sizin gibi sakin kalamazdım. sabrınıza hayran oldum.

allah yardımcınız olsun, hakkınızda ne hayırlı ise o gerçekleşsin.
Ben de aksine çok severdim trigonometriyi :)
Evet canım ben de biri boşandık dese küfür aldatma Şiddet falan vardır diye düşünürdüm
Bizde ise duygu şiddeti var

Ah canım ah, ben de az kırıp dökmedim ortalığı, az sırnaşmadım, az öfke gösterileri yapmadım
Hepsi bir beklenti sebebi aslında
Artık hiç beklentim kalmadı ki
Insan hayal kırıklığına doyunca tepkileri de törpüleniyor

Dün yarım gün çalıştım geldim Biraz kafam dağıldı
Aramız iyi olsa annemi babamı ağırlamaktan tabi kü rahatsız olmam
Olmadjn ve göstermedim ki bu seneye kdr hep gelip iki üç hafta kaldıkları oldu
Ama bu öyle bir zaman değil ki
Yanlış mı düşünüyorum? Boğuluyorum evde... Bugün nereye ne Bahaneyle gitsem diye düşünüyorum...

Çıkardı bile zeytinağacı

Hadi ayrılık derken gittin aileni çağırdın diyelim bütün gün TV karşısında sabah yataktan kalkmak bilmiyor beni resmen ailesine hizmet ettiriyor
Hep böyleydi ama o zamanlar evlilik vardı

Ben de aksine çok severdim trigonometriyi :)
Evet canım ben de biri boşandık dese küfür aldatma Şiddet falan vardır diye düşünürdüm
Bizde ise duygu şiddeti var

Ah canım ah, ben de az kırıp dökmedim ortalığı, az sırnaşmadım, az öfke gösterileri yapmadım
Hepsi bir beklenti sebebi aslında
Artık hiç beklentim kalmadı ki
Insan hayal kırıklığına doyunca tepkileri de törpüleniyor

Dün yarım gün çalıştım geldim Biraz kafam dağıldı
Aramız iyi olsa annemi babamı ağırlamaktan tabi kü rahatsız olmam
Olmadjn ve göstermedim ki bu seneye kdr hep gelip iki üç hafta kaldıkları oldu
Ama bu öyle bir zaman değil ki
Yanlış mı düşünüyorum? Boğuluyorum evde... Bugün nereye ne Bahaneyle gitsem diye düşünüyorum...
Ailesinin yaninda esiniz de hic birsey yokmus gibi mi davraniyor ? Madem bosanma karari alindi ailesine soylemiyor mu ?

Aen
Kimine göre dert, kimine göre arayıp da bulamadığı şükür sebebi
Ama özünde içimi paramparça eden, 2 yıldır hergün yeniden dağlayan bir hüzün kaynağı

5.Yılı çoğu çiftin balayı hayali bir şehirde doldurulan, meyvesi 2 Yaşında sağlıklı ve akıllı bıdık bir evlat olan, kadınla erkeğin bir türlü mutlu olamadığı bir evlilik.

Balayı en gözde otellerden birinde kös kös oturarak geçirilen, 9 ay içinde karar verilmiş, özünde iyi iş hayatında başarılı insanın başarısızlık abidesi bir evlilik.

Çok severek evlendim ben. Bu iş olmaz diyen herkesi karşıma aldım. Onun bakışı, sesinin tonu, ellerinin kokusu, çocuk sevgisi, kendine güveninden başım dönerek evlendim. O beni ikna etmek için hiçbirşey yapmak zorunda kalmadı, ben zaten onun bir bakışıyla uçuş uçuş ona doğru mıknatıs gibi çekiliyordum.

Söz nişan düğün dönemlerinde hiçbirşeyi problem etmedim. Sonuçta sevdiğim adamla kavuşuyorduk. Gelinlik denemeye onun dediği yere gitmedim diye darılıp bir daha hiçbir provamı içime sindirmediği, hatta ödemesini bile sormayıp peşinatı bana ödettiği halde umurumda değildi. Olurdu böyle Şeyler düğün üstü. Bunlar da acı tatlı anılar olurdu.

Meğer tek uçuşan benmişim. Tek gözü kapalı seven, sevgi için sebep aramayan, olduğu gibi bütünüyle seven. Onu kaşıgözü, endamı, yakışıklılığı için sevmedim, bunun yaşlılığı vardı. hastalık ve kaza vererek hepsini elimizden almak Allah'ın takdiriydi. Evi arabası var diye sevmedim, zaten benim de vardı. Tüm sebeplerden bağımsız sadece sevdim. sadece seven insan sevdiği üzülünce nasıl yüzünü güldürmek için çabalar, sevdiği hastayken nasıl gözüne uyku girmez, sevdiği başarısız olmuşsa kendi başarısından nasıl vazgeçmeye hazırdır iyi bilirim. Onda bunların zerresi olmadı.

Deseler ki böbreğini ver, o an verirdim. Gözümün kolumun birini isteseler, hiç düşünmez verirdim.

Halbuki ben her hastalığımda yalnızdım. Her üzüntümü kendi kendimi teselliyle aştım.
Işyerinde sıkıntı yaşasam nasılsa eve gidince unuturum diyebileceğim bir güler yüz, ilgi, alaka sohbet hiç olmadı. O kendi arkadaşlarına ve ailesine bile ilgi gösterme arayıp sormaz ki. Bana nasıl yapsın?

Sevse sırasını savıyor ya da görev yerine getiriyor gibi duygusuz yaşayabilir miydi?

Şükür, zenginlik içinde yüzmüyoruz ama evimiz arabamız kiracımız var. Sağlığımız güzel bir işimiz Nur gibi evladımız yakınımızda ailelerimiz var.
Bunların hiçbirine sahip olmayan birsürü evli ve mutlu çift varken, bize yetmeyen ne?

Sevgisizlik.

Eşimin ona olan ilgi ve sevgimden memnun olmaması inkansızdı. Kim hayatındaki her büyük küçük detayı düşünen ve hayatını kolaylaştıran birini istemez ki? Benle bu yüzden evlendiğini düşünüyorum. Ilk zamanlarda aşkla be sevgiyle başım dönmüşken farketmek mümkün değildi. Aynı evde sevdiğimle idim, daha ne isterdim? Herşeyi önüne serdim. Herşeye ben koşturdum ben planladım. Tatil ev alımı araba alımı resmi daire işleri arkadaş buluşmaları aile ziyaretleri onun terfi Kutlamaları onun doğumgünü Kutlamaları Yıldönümü kutlamalarımız.. Ben de birçok kutlanılası şey yaşadım ama hiçbiri kutlanmadı. Sonuncusu da yıldönümümüz oldu, yine hatırlamadığı ve ben kutlayınca hatırladığı. sevgisizlik ve ilgisizlikten artık yoruldum, soldum, neşemi hüzünle takas ettim, kendimi Oğluma adamış bir haldeyim...

Özetle ondan Vazgeçtim.

Peki oğlum, annesi sevgisizlikten karada kalmış balıklar gibi çırpınıyor diye anne babasından ayrı yaşamayı mı hakediyordu?

Ya da genel olarak kendi ailesi de dahil kimseye ilgi sevgi gösteremeyen babasına benzeyeceğine yüzlerin nadiren güldüğü bu evden çıkması mıydı onun için iyi olan?

Bilmiyorum. Onun "iyi ki yapmışsın anne" diyeceği seçeneği sadece onun için bulmaya çalışıyorum...

Belki çoğunuz okuyunca "bu mu yani bu kadının derdi millet neler yaşıyor" diyecek. Ama inanın sevgisizlik en acıtan dertlerden biri bence.

Isterdim ki evimiz arabamız olmasın ya da ben kariyer sahibi değil de evimin hanımı olayım ama kapımızı kapatınca içinde neşe olsun birbirinin gözünün içine bakan 2 insan olsun.

En çok da oğlum için isterdim bunu...
Ilerde kendi eşini babasının annesini sevdiği gibi sevsin diye...

Böyle işte... Ne yapacağını bilmeyen hüzünlü bir Yıldız...
canım sen resmen benim hayatımı yazmışsın buraya aşk benimde gözümü kör etti bende ne yapacağımı bilmiyorum şuan kendi haline bıraktım

Esinizin karakteri , yapısı bu. Degistiremezsiniz, size ozel bir durum degil ki bu.

Tek hatanız bu karakteri gore gore evlenmeniz olmus. Belki degisir umudu tasımıs olabilirsiniz ama sonu husran. Huy haline gelmis cunku.

Umarım yarın bir gun karsınıza, asktan basınızı donduren, gonlunuze gore biri cıkar. HAyırlısı olsun hakkınızda.

Ailesinin yaninda esiniz de hic birsey yokmus gibi mi davraniyor ? Madem bosanma karari alindi ailesine soylemiyor mu ?
Söylememiş canım
Ailesi bihaber çıkıp gelince, hatta uzun kalacak şekilde koca valizlerle gelince sordum
Eşim ne istediğini bilmiyor bence
Aramıza giren mesafenin ve giderek arttığının farkında değil
Cok haklisiniz bogulmakta, zor gunler gecirirken birde misafir agirlamak cok zor. Kayinvalidenize bahsettiniz mi hic bu konulardan, kayinpederinizin de esiniz gibi oldugunu soylemistiniz degil mi
Ben eşime söylemiştim annemlerle Konuş istersen diye
Çünkü eskiden her ay memleketine gider kalırdık son gidişimizin arası altı ay oldu
Evet canım birebir aynılar inanamazsın
Aç TV yi koy çayını ordan kuluçkaya yatmış gibi kalkmazlar saatlerce :)
Bugün mesela, hava şahane, hadi dedim ailen madem geldi evde gerginiz en azından dışarı çıkalım gergin ortam dağılsın onlara da ayıp oluyor
Bir dedim tepki yok, xx koruya gidelim hadi dönüşte de balkonda mangal yakarız dedim yine Oralı değil
Sonra Oğlumu uyuttum baktım hepsi uyumuş
Ben de Yarınki okul ilk günü için Oğluma minik bir hediye almaya çıktım
Arkadaşla karşılaştım bir de kahve içtim
Eve döndüm oğlum uyanmış. Her çıkışımda uyanır uyanmaz aramasını tembihlerimve aradıkları gibi dönerim
Inadına gibi aramadı

Ben eve döner dönmez söylenmeye başladı
Sonra arabada birşey unutmuşum ineyim dedim Baktım anahtarım yok
Beyefendi anahtarımı almış
Kafama göre gezemezmişim edepsizmişim
Pazar günü oyuncakcı ve starbucksa gitmek nasıl edepsizlik olabilir?
Resmen boşanmadıkça evli biri gibi davranacakmışım bana araba falan yokmuş
Duyan o Aldı sanır. Demek ki çalışmasam grrçekten boşanmayı bana zehir edecek

Inanılmaz gerginim
Çıktım hava aldım kafam dağıldı derken anahtar meselesi beni altüst etti

Esinizin karakteri , yapısı bu. Degistiremezsiniz, size ozel bir durum degil ki bu.

Tek hatanız bu karakteri gore gore evlenmeniz olmus. Belki degisir umudu tasımıs olabilirsiniz ama sonu husran. Huy haline gelmis cunku.

Umarım yarın bir gun karsınıza, asktan basınızı donduren, gonlunuze gore biri cıkar. HAyırlısı olsun hakkınızda.
Ah canım görsem evlenir miydim
Ben tam olarak görmeden hatta görmek için bakmadan sadece aşkla evlendim
Çok Haklısın bana özel değil hayata bakışı böyle maalesef
Son dileğin eşim için geçerli olsa tadından yenmez :) olmazsa bana da yeniden sevmek sevilmek nasip olur umarım

Aen

canım sen resmen benim hayatımı yazmışsın buraya aşk benimde gözümü kör etti bende ne yapacağımı bilmiyorum şuan kendi haline bıraktım
Çocuk var mı peki canım?

Kusura bakma ama buraya yazdigin gibi konusuyosan sıkılmış olabilir mi? Ben oyle oldum.gercekten ben dinleyemem ya
Buraya yazdığın gibi derken çok konuşmamı mı sıkıcı konuşmamı mı kastediyorsunuz ?
Ben genel olarak Neşeli ve muhabbetliyimdir, en azından çevrem öyle der:)
Evet biraz çenem düşüktür ama senin kastettiğini tam anlayamadım biraz açabilirsen pay çıkarmak isterim
Insanı tanıdıkları objektif değerlendiremiyor bazen, hatta Sıklıkla
Beni hiç tanımayan sizlerin gözlemlerine gerçekten çok Önem veriyorum

Çocuk var mı peki canım?

Buraya yazdığın gibi derken çok konuşmamı mı sıkıcı konuşmamı mı kastediyorsunuz ?
Evet biraz çenem düşüktür ama senin kastettiğini tam anlayamadım biraz açabilirsen pay çıkarmak isterim
senı cok ıyı anlıyorum ..cunku aynı bır esle yasıyorum..esımın benı cok sevdıgını bılıyorum..ama bunu hıc bırzaman gostermez..soguktur..vurdumduymaz durur..saatlerce konusurum tek bı kelıme bıle etmez..bazen bana hıc ıhtıyac duymazmısın sen derim(manevı olarak)..senın dedıgın gıbı aılesıne karsıda oledır..
bazen sevmek kabullenmektır ..karsındakının karekterını kabullenmek .ben kabullenmeyı tercıh ettım..ve sevgımı ona daha cok gostererek daha cok dıle getırerek onunda acılmasını bı nebzede olsada sagladım ..
yukarıda esının anahtarı aldıgını soylemıstınız..aslında esınızın bır haykırması bu sızı sınırlendırerek ve kızdırarak sıze ulasmayı tercıh edıyor ..benım gorusum bu...
neler hıssedıyorsan neler dusunuyorsan hep bır bır gectı aklımdan ...sonra kendım ıstedıklerımı acık acık solemeyı tercıh ettım..onun benı anlamasını ıstemek den vazgecmelıyım dım ..cunku benım kadar ınce dusuncelı degıldıkı ...o zaman ben neler ıstedıgımı neler hıssettıgımı acık acık solemelıydım..
bazen yorulursun ..yukunu ındırırsın ..sonra bısmıllah ceker yola devam edersın...

Benim tahminimde su yonde;esiniz ailesini bilerek davet etti ve sizin suanki aile ortaminizdaki mutsuzlugu isteksizligi gostermeye calisiyo ailesine ve gerginlik yaratmaya calisiyo onlarin gozu onunde.ve bunlari ailesine ornek gostererek biz hep boyleyiz cekemiyorum deyip ayrilmak icin aileye hem duyurmak hemde kendine hakli pay cikarmaya calisiyo kanaatimce... ben konunuzu takip ediyorum en bastan ve sizdeki sabira pes dedim ben yapamadim zaten evliligimdeki sevgisiz ilgisizligine beni hircinlastirmisti sizde nesabir var bravo cidden.anlatiminizi cok begeniyorum ayrica sorun tesjil etmicejse blog adinizi verirmisiniz sizi okumaktan keyif aliyorum.ltf bunu biramayin sozcukleri cok hos kullaniyosunuz.ve bol guclu gunler...

Esiniz cocuktan beter
Arabanizin yedek anahtarini alma sansiniz yok mu sinir oldum cidden hareketlerine bide bosanacaksaniz niye ailesine hala mutlu aile tablo cizilsin ki
Ya is gezim var deyip birkac gun bir yerlere tek basiniza gidemez misiniz
Iyice dusunursunuz Hemde evdeki ortama maruz kalmazsiniz
Cocugunuza da nasil olsa evde kayinvalide var bakar diye dusunuyorum

Söylememiş canım
Ailesi bihaber çıkıp gelince, hatta uzun kalacak şekilde koca valizlerle gelince sordum
Eşim ne istediğini bilmiyor bence
Aramıza giren mesafenin ve giderek arttığının farkında değil

Ben eşime söylemiştim annemlerle Konuş istersen diye
Çünkü eskiden her ay memleketine gider kalırdık son gidişimizin arası altı ay oldu
Evet canım birebir aynılar inanamazsın
Aç TV yi koy çayını ordan kuluçkaya yatmış gibi kalkmazlar saatlerce :)
Bugün mesela, hava şahane, hadi dedim ailen madem geldi evde gerginiz en azından dışarı çıkalım gergin ortam dağılsın onlara da ayıp oluyor
Bir dedim tepki yok, xx koruya gidelim hadi dönüşte de balkonda mangal yakarız dedim yine Oralı değil
Sonra Oğlumu uyuttum baktım hepsi uyumuş
Ben de Yarınki okul ilk günü için Oğluma minik bir hediye almaya çıktım
Arkadaşla karşılaştım bir de kahve içtim
Eve döndüm oğlum uyanmış. Her çıkışımda uyanır uyanmaz aramasını tembihlerimve aradıkları gibi dönerim
Inadına gibi aramadı

Ben eve döner dönmez söylenmeye başladı
Sonra arabada birşey unutmuşum ineyim dedim Baktım anahtarım yok
Beyefendi anahtarımı almış
Kafama göre gezemezmişim edepsizmişim
Pazar günü oyuncakcı ve starbucksa gitmek nasıl edepsizlik olabilir?
Resmen boşanmadıkça evli biri gibi davranacakmışım bana araba falan yokmuş
Duyan o Aldı sanır. Demek ki çalışmasam grrçekten boşanmayı bana zehir edecek

Inanılmaz gerginim
Çıktım hava aldım kafam dağıldı derken anahtar meselesi beni altüst etti

Ah canım görsem evlenir miydim
Ben tam olarak görmeden hatta görmek için bakmadan sadece aşkla evlendim
Çok Haklısın bana özel değil hayata bakışı böyle maalesef
Son dileğin eşim için geçerli olsa tadından yenmez :) olmazsa bana da yeniden sevmek sevilmek nasip olur umarım

senı cok ıyı anlıyorum ..cunku aynı bır esle yasıyorum..esımın benı cok sevdıgını bılıyorum..ama bunu hıc bırzaman gostermez..soguktur..vurdumduymaz durur..saatlerce konusurum tek bı kelıme bıle etmez..bazen bana hıc ıhtıyac duymazmısın sen derim(manevı olarak)..senın dedıgın gıbı aılesıne karsıda oledır..
bazen sevmek kabullenmektır ..karsındakının karekterını kabullenmek .ben kabullenmeyı tercıh ettım..ve sevgımı ona daha cok gostererek daha cok dıle getırerek onunda acılmasını bı nebzede olsada sagladım ..
yukarıda esının anahtarı aldıgını soylemıstınız..aslında esınızın bır haykırması bu sızı sınırlendırerek ve kızdırarak sıze ulasmayı tercıh edıyor ..benım gorusum bu...
neler hıssedıyorsan neler dusunuyorsan hep bır bır gectı aklımdan ...sonra kendım ıstedıklerımı acık acık solemeyı tercıh ettım..onun benı anlamasını ıstemek den vazgecmelıyım dım ..cunku benım kadar ınce dusuncelı degıldıkı ...o zaman ben neler ıstedıgımı neler hıssettıgımı acık acık solemelıydım..
bazen yorulursun ..yukunu ındırırsın ..sonra bısmıllah ceker yola devam edersın...

bende sizi sinirlendirmek , tartışma ortamı yaratmak bu şekilde iletişim kurduğu görüşündeyim. sizinle konuşamıyor size gelemiyor çünkü, erkek çocukları rol model olarak babayı alıyor, eşiniz babasından görmemiş ki eşine yakın davranmayı, onun normali bu. o da sizi anlamıyor bu kadın neden böyle şeyler istiyor acaba diyor çünkü maalesef anlayamıyor bilmiyor. aile yapısının kendi ailesi gibi olması gerektiğini düşünüyor.
bence eşiniz sizi seviyor, sizi kaybetmek de boşanmak da istemiyor, ancak aranızda boşanma lafı geçmiş, bence o sizin boşanmak istediğinizi düşündüğünden boşanalım demiş, ama kendi istese ailesine söyler, ailesini çağırıp hiçbirşey yokmuş gibi davranmaz. sizi istemese sevmese bir dakika bile durmazdı yanınızda , hayatını kolaylaştırdığınız için sizle birlikte olduğu gibi birşey söylemişsiniz ancak , mutsuz olduğu ortamda kalmaktansa kendine bir yardımcı tutardı hayatını kolaylaştırmak için , yine de sizin yanınızda kalmazdı.
yani benim çıkardığım sonuç, eşiniz sizi seviyor, sizle olmak istiyor, hatta aranızda hiçbir sorun olmadığını düşünüyor çünkü dediğim gibi adamın normali bu. Y Yeni ben lazim hanıma kulak vermeniz gerektiğini düşünüyorum

Çocuk var mı peki canım?

Yok uzun konusma degil.Mesela benim kocam cok konusurdu patlardim.Ben biraz esine benziyorum.ailem de oyle.mesela daha kusa net cumle tercih ederim

Bunu anlatmak istedim.Biraz da kaba yazmisim kusuruma bakma.kalabalik ortamda burayi takp ederken usluba dikkat edememisim.
Bu arada kocan kiskanc bence.biraz kiskandirmak isine yarar sanki....

bende sizi sinirlendirmek , tartışma ortamı yaratmak bu şekilde iletişim kurduğu görüşündeyim. sizinle konuşamıyor size gelemiyor çünkü, erkek çocukları rol model olarak babayı alıyor, eşiniz babasından görmemiş ki eşine yakın davranmayı, onun normali bu. o da sizi anlamıyor bu kadın neden böyle şeyler istiyor acaba diyor çünkü maalesef anlayamıyor bilmiyor. aile yapısının kendi ailesi gibi olması gerektiğini düşünüyor.
bence eşiniz sizi seviyor, sizi kaybetmek de boşanmak da istemiyor, ancak aranızda boşanma lafı geçmiş, bence o sizin boşanmak istediğinizi düşündüğünden boşanalım demiş, ama kendi istese ailesine söyler, ailesini çağırıp hiçbirşey yokmuş gibi davranmaz. sizi istemese sevmese bir dakika bile durmazdı yanınızda , hayatını kolaylaştırdığınız için sizle birlikte olduğu gibi birşey söylemişsiniz ancak , mutsuz olduğu ortamda kalmaktansa kendine bir yardımcı tutardı hayatını kolaylaştırmak için , yine de sizin yanınızda kalmazdı.
yani benim çıkardığım sonuç, eşiniz sizi seviyor, sizle olmak istiyor, hatta aranızda hiçbir sorun olmadığını düşünüyor çünkü dediğim gibi adamın normali bu. Y Yeni ben lazim hanıma kulak vermeniz gerektiğini düşünüyorum

Cok dogru..Ortada hallolmayacak ciddi bi sorun gorunmuyor.
Biz esimle bu fatki 6-7 senede anca cozduk.Simdi normaliz.Hatta az konusuyor artik.

O da bana ve aileme kizardi hic konusmuyosunuz diye....

Evet fazlaca.
Hani evin içine kamera taksak sanki ben yokum gibi yaşıyor sanırsınız
Sorumsuz demek istemem, ona bunu derken bile kıyamam ama maalesef öyle
Ben hasta olmayı sırf eşime muhtaç olmamak için istemem.
Çok kareler yalnız gittim hastanelere. Insan acile kendi kendini götürür mü? Şükür sağlıklıyız ama zaman zaman oluyor Sıkıntılar. Ben herşeyimle kendim ilgilenirim. Sormaz bile nasıl oldun halledebildin mi diye. Hep düşünürüm yaşlılığımda kim bilir nasıl olacak diye...

Oğlumun kreşi mesela. Bilmez ne zaman ne oluyor ne ödeniyor. Oğlunu sever oynar yıkar uyutur o ayrı. Hatta diyebilirim ki iyi yaptığı tek şey oğluyla ilgilenmekten gocunmaması...
Sevgisiz ve ilgisiz evlilik bana göre yürümez eşinle konuş böyle devamederse ayrilcam de denedin mi hic

Esiniz cocuktan beter
Arabanizin yedek anahtarini alma sansiniz yok mu sinir oldum cidden hareketlerine bide bosanacaksaniz niye ailesine hala mutlu aile tablo cizilsin ki
Ya is gezim var deyip birkac gun bir yerlere tek basiniza gidemez misiniz
Iyice dusunursunuz Hemde evdeki ortama maruz kalmazsiniz
Cocugunuza da nasil olsa evde kayinvalide var bakar diye dusunuyorum
Yok ikisini de almış saklamış
Bu benle iletişim kurma bahanesiyle çok çocukça
Ben de biraz yalnız gitmek istedim ama her seferinde çocuğunu bırakıp giden ilgisi anne gibi muamele gördüm
Ekim başında yurtdışı seyahati var iple çekiyorum

Benzer bir durumun içinde olarak seni o kadar iyi anliyorum ki... Bir evde iki mutsuz insan ve iki yasinda akilli bir bidik... Tipki bizim gibi... Ama tek fark ben sevmiyorum o zaten sevmiyor...
Ben sevgi nedir bilmiyorum ki artık
Ama hiçbir zaman cıvıl cıvıl plansız programsız bir sevgi olmayacak artık aramızda

Ben de hep ailesinden görmemiş babasından duymamış diye diye bekledim canım
Hala sık sık mutlumuyunki nin yazdığı gibi denesem mi diyorum ama zaten ben Senelerdir bunu deniyorum mutlu olmak istiyorum artık
Bi haftasonu evde kös kös oturacaksak öbüründe alsın bizi bariyere götürsün Bi başarımı tebrik etsin Bi Sevdiğim Şarkıyı yollasın sevgi görmedikçe nasıl geçecek ki Ömür :KK43:

Yok uzun konusma degil.Mesela benim kocam cok konusurdu patlardim.Ben biraz esine benziyorum.ailem de oyle.mesela daha kusa net cumle tercih ederim

Bunu anlatmak istedim.Biraz da kaba yazmisim kusuruma bakma.kalabalik ortamda burayi takp ederken usluba dikkat edememisim.
Bu arada kocan kiskanc bence.biraz kiskandirmak isine yarar sanki....
Yok Estağfirullah ben de anlamak için sordum
O konuşmamdan değil de daha ziyade yaşamamdan rahatsız
Konsere gitmemden arkadaşlarımla buluşmamdan oğlumla tatil yapmamdan
Bence benim özGür olmamdan rahatsız
Ama bu hale gelmeden önceki dönemi hor kullanan o

Sevgisiz ve ilgisiz evlilik bana göre yürümez eşinle konuş böyle devamederse ayrilcam de denedin mi hic
Merhaba
Tabi ki yüzyüze bin kez konuştuk böyle bir karar nasıl verilir başka türlü

Amac gercekten damara basmak olsa ...baska bisey mi kalmadi da bunu yapsin? Bence ara duzrltme bahanesi....
Bence de ara düzeltme bahanesi gibi ama beni yanıyorsa ters tepeceğini de bilmeliydi emrivaki bu resmen
Zaten her hali batıyordu şimdi ailesinin yanında TV karşısında ne sohbet var ne Bi Neşe iyice tahammül edemez oldum

---

Bir de benim çok ilgili eşim okulun Tanışma Gününe gitmişti ben şehir dışındayken
Okula başlangıc Gününü yanlış anlamış yarın yerine bugün koca Çanta Oğluma motivasyon ikna çabaları düştüm yola
Okul müdürü görünce şaşırdı bugün değil yarın başlıyoruz diye
Bu kadar vurdumduymaz işte ona hiçbirşey emanet edilmez

Yok ikisini de almış saklamış
Bu benle iletişim kurma bahanesiyle çok çocukça
Ben de biraz yalnız gitmek istedim ama her seferinde çocuğunu bırakıp giden ilgisi anne gibi muamele gördüm
Ekim başında yurtdışı seyahati var iple çekiyorum

Ben sevgi nedir bilmiyorum ki artık
Ama hiçbir zaman cıvıl cıvıl plansız programsız bir sevgi olmayacak artık aramızda

Ben de hep ailesinden görmemiş babasından duymamış diye diye bekledim canım
Hala sık sık mutlumuyunki nin yazdığı gibi denesem mi diyorum ama zaten ben Senelerdir bunu deniyorum mutlu olmak istiyorum artık
Bi haftasonu evde kös kös oturacaksak öbüründe alsın bizi bariyere götürsün Bi başarımı tebrik etsin Bi Sevdiğim Şarkıyı yollasın sevgi görmedikçe nasıl geçecek ki Ömür :KK43:

Yok Estağfirullah ben de anlamak için sordum
O konuşmamdan değil de daha ziyade yaşamamdan rahatsız
Konsere gitmemden arkadaşlarımla buluşmamdan oğlumla tatil yapmamdan
Bence benim özGür olmamdan rahatsız
Ama bu hale gelmeden önceki dönemi hor kullanan o

Merhaba
Tabi ki yüzyüze bin kez konuştuk böyle bir karar nasıl verilir başka türlü

Bence de ara düzeltme bahanesi gibi ama beni yanıyorsa ters tepeceğini de bilmeliydi emrivaki bu resmen
Zaten her hali batıyordu şimdi ailesinin yanında TV karşısında ne sohbet var ne Bi Neşe iyice tahammül edemez oldum

---

Bir de benim çok ilgili eşim okulun Tanışma Gününe gitmişti ben şehir dışındayken
Okula başlangıc Gününü yanlış anlamış yarın yerine bugün koca Çanta Oğluma motivasyon ikna çabaları düştüm yola
Okul müdürü görünce şaşırdı bugün değil yarın başlıyoruz diye
Bu kadar vurdumduymaz işte ona hiçbirşey emanet edilmez
Özel olcak ama cinsel hayatinizda mi ayni durumda ilgisizmi

X