Vazgeçtim evliliğimden...

Sever çünkü ben de öyleydim. Ve artık vazgeçtim. Aynı bayanın anlattığı gibi benimde yaşadıklarım. cok zor ve acı bir durum kendinle yüzleşmen. Allah hayırlara güzelliklere vesile kilsın insallah..
Merhaba sevglm
Peki sen de ayrıldın mı??
Neler yaşadın merak ediyorum anlatmak istersen zevkle okurum
Valla filmlerdeki gibi :)))

Nasil bari yakisikli mi :KK76::KK50::KK33::KK71::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
Ya aman diim misscherry beni yoldan Çıkarma :)
Şöyle Söyleyeyim, benim eşim ciddi anlamda fazlaca yakışıklıdır. Onunla çıktığımı duyan arkadaşlarım çok geyik muhabbeti yaptı yandın sen derlerdi. Odundur odun olmasına ama cidden hem yakışıklı hem karizmatiktir
Ama bir Yemeğe git mesela ya da ilk buluşma olsun ayakların yerden kesilmez
Bu arkadaş kesinlikle eşimlenkıyas bile götürmez ama ağzı nasıl laf yapıyor inanamazsın Sanırsın can yücel Tövbe tövbeeee

Sizin de boşanma durumunuz olursa, daha dogrusu o kişi boşanmadan bi muhabbet içersine girmeyin derim. erkek milletinin klasik yalanı: boşanmak üzereyiz.. duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz dikkatli olun, naçizane fikrimdir..[/QUOTE
Yok mümkün değil girmem o tarz bir muhabbete
Ki erkeklerin Çocuktan sonra kendini çocuğa adayan Eşleri nedeniyle gözünün dışarı kaydığını da hem çok okudum hem çok Şahit oldum
Ayrıca oğlum var artık...

Ama şu Açıdan kötü oldu
Iş için illa ki görüşüyoruz
Çay kahve muhabbetimiz falan da vardı
Şimdi bu anlattıkları nedeniyle nasıls davranacağımı kestiremedim
Yok mümkün değil girmem o tarz bir muhabbete
Ki erkeklerin Çocuktan sonra kendini çocuğa adayan Eşleri nedeniyle gözünün dışarı kaydığını da hem çok okudum hem çok Şahit oldum
Ayrıca oğlum var artık...

Ama şu Açıdan kötü oldu
Iş için illa ki görüşüyoruz
Çay kahve muhabbetimiz falan da vardı
Şimdi bu anlattıkları nedeniyle nasıls davranacağımı kestiremedim

Merhaba sevglm
Peki sen de ayrıldın mı??
Neler yaşadın merak ediyorum anlatmak istersen zevkle okurum

Ya aman diim misscherry beni yoldan Çıkarma :)
Şöyle Söyleyeyim, benim eşim ciddi anlamda fazlaca yakışıklıdır. Onunla çıktığımı duyan arkadaşlarım çok geyik muhabbeti yaptı yandın sen derlerdi. Odundur odun olmasına ama cidden hem yakışıklı hem karizmatiktir
Ama bir Yemeğe git mesela ya da ilk buluşma olsun ayakların yerden kesilmez
Bu arkadaş kesinlikle eşimlenkıyas bile götürmez ama ağzı nasıl laf yapıyor inanamazsın Sanırsın can yücel Tövbe tövbeeee

Iyi de bayan, hoslanmak tipe degil muhabbete , sicakliga bakiyor bence :)))

Ben soguk, kasinti tiplerden hic hoslanmam.

Almanya'da yasiyorum, gecen yil bana hem cok yakisikli hem de cok doktor:) bir Hans yazildi ama ben elektrik alamadiydim. Yani herif manken adeta ama yok kardesim 2 cift lafi sohbeti yok. Annem , arkadaslarim doktor diyince cok sinirlendiler, tanistiran arkadaslarim inanamadilar ama bennnn :63::63::63:

Yani tipten ziyade bana sosyal anlamda bir seyler sunmasi daha onemli benim icin galiba. Hanslarin arasinda kala kala mal gibi erkekler konusunda ihtisas yaptim arkadas :KK70::KK70:

Tombik, kisa boylu biriyle asla olmam kendimi tanirim cok yuzeyselim ammaaaaaaaaa oyle ortaboylu bir adamla tanistim ki. Sicak, cok zeki, esprili, eglenceli, tatli......tombis gobegi vardi ama umursamadim. Neyse bunu da baska bir sebepten dolayi almadim sogudum ama hala cok tatli canim benim :KK37::KK37::KK37::KK37:

Valla dikkat edin bu adam sizin akli celebilir :KK30::KK70: Tombik benim akli celdiydi mesela.

Kimine göre dert, kimine göre arayıp da bulamadığı şükür sebebi
Ama özünde içimi paramparça eden, 2 yıldır hergün yeniden dağlayan bir hüzün kaynağı

5.Yılı çoğu çiftin balayı hayali bir şehirde doldurulan, meyvesi 2 Yaşında sağlıklı ve akıllı bıdık bir evlat olan, kadınla erkeğin bir türlü mutlu olamadığı bir evlilik.

Balayı en gözde otellerden birinde kös kös oturarak geçirilen, 9 ay içinde karar verilmiş, özünde iyi iş hayatında başarılı insanın başarısızlık abidesi bir evlilik.

Çok severek evlendim ben. Bu iş olmaz diyen herkesi karşıma aldım. Onun bakışı, sesinin tonu, ellerinin kokusu, çocuk sevgisi, kendine güveninden başım dönerek evlendim. O beni ikna etmek için hiçbirşey yapmak zorunda kalmadı, ben zaten onun bir bakışıyla uçuş uçuş ona doğru mıknatıs gibi çekiliyordum.

Söz nişan düğün dönemlerinde hiçbirşeyi problem etmedim. Sonuçta sevdiğim adamla kavuşuyorduk. Gelinlik denemeye onun dediği yere gitmedim diye darılıp bir daha hiçbir provamı içime sindirmediği, hatta ödemesini bile sormayıp peşinatı bana ödettiği halde umurumda değildi. Olurdu böyle Şeyler düğün üstü. Bunlar da acı tatlı anılar olurdu.

Meğer tek uçuşan benmişim. Tek gözü kapalı seven, sevgi için sebep aramayan, olduğu gibi bütünüyle seven. Onu kaşıgözü, endamı, yakışıklılığı için sevmedim, bunun yaşlılığı vardı. hastalık ve kaza vererek hepsini elimizden almak Allah'ın takdiriydi. Evi arabası var diye sevmedim, zaten benim de vardı. Tüm sebeplerden bağımsız sadece sevdim. sadece seven insan sevdiği üzülünce nasıl yüzünü güldürmek için çabalar, sevdiği hastayken nasıl gözüne uyku girmez, sevdiği başarısız olmuşsa kendi başarısından nasıl vazgeçmeye hazırdır iyi bilirim. Onda bunların zerresi olmadı.

Deseler ki böbreğini ver, o an verirdim. Gözümün kolumun birini isteseler, hiç düşünmez verirdim.

Halbuki ben her hastalığımda yalnızdım. Her üzüntümü kendi kendimi teselliyle aştım.
Işyerinde sıkıntı yaşasam nasılsa eve gidince unuturum diyebileceğim bir güler yüz, ilgi, alaka sohbet hiç olmadı. O kendi arkadaşlarına ve ailesine bile ilgi gösterme arayıp sormaz ki. Bana nasıl yapsın?

Sevse sırasını savıyor ya da görev yerine getiriyor gibi duygusuz yaşayabilir miydi?

Şükür, zenginlik içinde yüzmüyoruz ama evimiz arabamız kiracımız var. Sağlığımız güzel bir işimiz Nur gibi evladımız yakınımızda ailelerimiz var.
Bunların hiçbirine sahip olmayan birsürü evli ve mutlu çift varken, bize yetmeyen ne?

Sevgisizlik.

Eşimin ona olan ilgi ve sevgimden memnun olmaması inkansızdı. Kim hayatındaki her büyük küçük detayı düşünen ve hayatını kolaylaştıran birini istemez ki? Benle bu yüzden evlendiğini düşünüyorum. Ilk zamanlarda aşkla be sevgiyle başım dönmüşken farketmek mümkün değildi. Aynı evde sevdiğimle idim, daha ne isterdim? Herşeyi önüne serdim. Herşeye ben koşturdum ben planladım. Tatil ev alımı araba alımı resmi daire işleri arkadaş buluşmaları aile ziyaretleri onun terfi Kutlamaları onun doğumgünü Kutlamaları Yıldönümü kutlamalarımız.. Ben de birçok kutlanılası şey yaşadım ama hiçbiri kutlanmadı. Sonuncusu da yıldönümümüz oldu, yine hatırlamadığı ve ben kutlayınca hatırladığı. sevgisizlik ve ilgisizlikten artık yoruldum, soldum, neşemi hüzünle takas ettim, kendimi Oğluma adamış bir haldeyim...

Özetle ondan Vazgeçtim.

Peki oğlum, annesi sevgisizlikten karada kalmış balıklar gibi çırpınıyor diye anne babasından ayrı yaşamayı mı hakediyordu?

Ya da genel olarak kendi ailesi de dahil kimseye ilgi sevgi gösteremeyen babasına benzeyeceğine yüzlerin nadiren güldüğü bu evden çıkması mıydı onun için iyi olan?

Bilmiyorum. Onun "iyi ki yapmışsın anne" diyeceği seçeneği sadece onun için bulmaya çalışıyorum...

Belki çoğunuz okuyunca "bu mu yani bu kadının derdi millet neler yaşıyor" diyecek. Ama inanın sevgisizlik en acıtan dertlerden biri bence.

Isterdim ki evimiz arabamız olmasın ya da ben kariyer sahibi değil de evimin hanımı olayım ama kapımızı kapatınca içinde neşe olsun birbirinin gözünün içine bakan 2 insan olsun.

En çok da oğlum için isterdim bunu...
Ilerde kendi eşini babasının annesini sevdiği gibi sevsin diye...

Böyle işte... Ne yapacağını bilmeyen hüzünlü bir Yıldız...
Bir sure cocugunla ilgilenmekten baska herseyi birak bakalim aradaki farka ne tepki verecek esin ben yillar once birsey farketmistim esimi telefon rehberine omrum diye kaydetmistim bunu gordu ve beni daha cok el ustunde tutacagina havalara girdi hareketleri ilgisi degisti dusunsenize bir guzel soz bile havlanmalarina neden oluyor sonra ismiyle yazdim rehbere ve kaybetme korkusumu bilmem eski ilgili haline donuvermisti. Benimli bir guzel sozle bu hale geldi sizde yillarca verilmis emek var kimi cok seversen ondan kolla kendini demisler kimse cok sevgiyi haketmiyor anne baba ve cocuktan baska hayatinizi askiya alin uzaktan izleyin kendinizi evinizi esinizi kafanizi dinleyin ve degistiginizi daha dogrusu esinizin sizi degistirigini gormesini saglayin kaybedebileceklerinide bilmeleri lazim umarim hersey guzel olur...

edit: Allahin sopasi yok mu ne arkadas. Kisa boylu erkeklerin bana ahi mi tuttu nedir?? Bugunlerde gonul eglendirdigim 2 adam var, 2si de ortaboylu. Biri Italyan , ona ragmen ortaboylu. Buyuk konusmamak gerek herhalde, bu yil begendigim 3 herifin 3u de kisa.

Bir sure cocugunla ilgilenmekten baska herseyi birak bakalim aradaki farka ne tepki verecek esin ben yillar once birsey farketmistim esimi telefon rehberine omrum diye kaydetmistim bunu gordu ve beni daha cok el ustunde tutacagina havalara girdi hareketleri ilgisi degisti dusunsenize bir guzel soz bile havlanmalarina neden oluyor sonra ismiyle yazdim rehbere ve kaybetme korkusumu bilmem eski ilgili haline donuvermisti. Benimli bir guzel sozle bu hale geldi sizde yillarca verilmis emek var kimi cok seversen ondan kolla kendini demisler kimse cok sevgiyi haketmiyor anne baba ve cocuktan baska hayatinizi askiya alin uzaktan izleyin kendinizi evinizi esinizi kafanizi dinleyin ve degistiginizi daha dogrusu esinizin sizi degistirigini gormesini saglayin kaybedebileceklerinide bilmeleri lazim umarim hersey guzel olur...
Ne güzel yazmışsın ve örneğin nasıl iyi geldi Bulanık düşüncelerime
Doğru aslında
Bir kelimeyle hitapla işler değişiyorsa
Benim aylarca yıllarca tepside sunduklarımı sindirip harekete geçmesi elbet zaman alacak
Şu an sarılasım geldi meleek :) :KK19:

edit: Allahin sopasi yok mu ne arkadas. Kisa boylu erkeklerin bana ahi mi tuttu nedir?? Bugunlerde gonul eglendirdigim 2 adam var, 2si de ortaboylu. Biri Italyan , ona ragmen ortaboylu. Buyuk konusmamak gerek herhalde, bu yil begendigim 3 herifin 3u de kisa.
Ben hiç gönül eğlendirmedim miss cherry
Daha ziyade sevgi ve emek içerdi tüm ilişkilerim
Umarım sen de gönlüne göre biriyle karşılaşırsın

Ne güzel yazmışsın ve örneğin nasıl iyi geldi Bulanık düşüncelerime
Doğru aslında
Bir kelimeyle hitapla işler değişiyorsa
Benim aylarca yıllarca tepside sunduklarımı sindirip harekete geçmesi elbet zaman alacak
Şu an sarılasım geldi meleek :) :KK19:
Fazla derin dusunmemek lazim bir ornek kadar basit aslanda hayatlarimizin ozeti hele konu eslerimiz olunca dahada basite indirgemek lazim konulari kimse kolay kolay vazgececek kivama gelmiyor ama gelde anlat karsina alip konusmaya kalksan ne var bunda diyecekler belli en iyisi hayatini kolaylastirdigin noktalari bir sure birak senin emegin varken nasi yokken nasi görsün bende hayatima uzaktan bakma asamasindayim sarilmak banada iyi gelir :)☺

Ben hiç gönül eğlendirmedim miss cherry
Daha ziyade sevgi ve emek içerdi tüm ilişkilerim
Umarım sen de gönlüne göre biriyle karşılaşırsın

Valla ben de cok cok sevdim asik oldum, oturacagimiz evi sectik derken elimde gelinligimle kaldim. Sevg ve emekten 5 paralik fayda gormedim diyeyim.

Daha sonra 6 ay psikolojim cok bozuk gitti, olesiye mutsuzdum , kendimi yasadigim yerdeki nehire atmayi cok dusundum.

Ondan sonra kimseye asik olmadim. Yani o adama asik oldugum kadar kimseye olacagimi da sanmiyorum.

Neyse, sonra tasindim, yeni bir ise basladim , cevre degistirince kendimi daha iyi hissetmeye basladim.

Bu 2 herifle de tanistigimda kendime sordum ben bu adama buyuk askima asik oldugum kadar asik olur muyum, onu aklimdan siler mi? Cevap negatif oldu. Ote yandan bu ikisiyle de iyi vakit geciriyorum, eglenceliler, hoslaniyorum ama evlenecek kadar degil.
Tombik, adam olsaydi beynimi silecekti bence.

Benim acimdan acinasi bir durum aslinda. Gercekten sevdigim biri olsaydi adam gibi evlenirdim, ya da guzelce normal bir iliski kurardim. Ote yandan bu ikisi yuzumu bir sekilde gulduruyorlar. Cok fazla sorgulamiyorum, ben cok mutsuzken cikip geldiler, beni cok guzel eglendiriyorlar benim de itirazim yok.

Özet geçeyim umarım gerçekleşmez ama boşanırsanız çok üzüleceksiniz. O kadar mutsuzken bir anda çıkıp sizi kıkır kıkır güldüren biri olursa belki gönül eğlendirme konusundaki fikirleriniz değişecek:)) Gönül eğlendirmenin mantığı birazcık böyle, acı içindeyken soluklandıran eğlendiren biriyle güzel vakit geçirmek.

Nerde bu gonlume gore olan nerdesin kardesim:))

Son düzenleme:
Evet fazlaca.
Hani evin içine kamera taksak sanki ben yokum gibi yaşıyor sanırsınız
Sorumsuz demek istemem, ona bunu derken bile kıyamam ama maalesef öyle
Ben hasta olmayı sırf eşime muhtaç olmamak için istemem.
Çok kareler yalnız gittim hastanelere. Insan acile kendi kendini götürür mü? Şükür sağlıklıyız ama zaman zaman oluyor Sıkıntılar. Ben herşeyimle kendim ilgilenirim. Sormaz bile nasıl oldun halledebildin mi diye. Hep düşünürüm yaşlılığımda kim bilir nasıl olacak diye...

Oğlumun kreşi mesela. Bilmez ne zaman ne oluyor ne ödeniyor. Oğlunu sever oynar yıkar uyutur o ayrı. Hatta diyebilirim ki iyi yaptığı tek şey oğluyla ilgilenmekten gocunmaması...

hiç bir insan(kadın erkek farketmiyor) acile gidecek eşini yanlız bırakmamalı işi gücü ne olursa olsun

dostum, anladığım kadarıyla sen de bendensin. lütfen ona gösterdiğin özeni yardıma muhtaç insanlara göster. böylece sevap da kazanmış olursun.
ben kendim için düşünüyorum mesela; bir erkek benim bir dediğmi iki etmese, her şeyi bana göre planlasa, her şeyime özense, sanırım ondan bıkarım. bana yapacak bir şey bırakmıyor, kendi isteği yok mu, ne kadar pasif falan derim sanırım ve bir süre sonra bu rahatlık artık rahatsızlık olur ve giderim ya da eşin gibi "yokmuş gibi davranırım" evliysem. ya da arıza çıkarırım ki bana da arıza çıkarıldı.
biraz küsmeyi bil, naz yapmayı bil, güçsüz olduğunu hissettir( yani fiziksel olarak) ottan moktan kork, ayyy yalnız gidemem vs falan de. haa bu kendimi ezdir demek değil de, ne biliyim kadınsal hareketler falan yap.
evlilikte aman sorun çıkmasın diye .ıçını yırtarcasına, saçını yolarcasına emek veren hanımlar hep böyle ilgisiz ve sevgisiz kalıyor.
güçlü kadın olmak çoğu erkeğin canını sıkıyor.

benim de canım o kadar sıkkın ki anlatamam. 1 haftadır aynı evin içinde konuşmuyoruz. Geçen cumartesi kalbimi çok kırdı ve hala gelip özür dilemedi. Bu sabah ne kadar kibirli bir insansın 1 özür alt tarafı diyerek yol göstereyim dedim. Adam bana ne dedi biliyor musunuz konuşacak bişey yok. Bu kadar öküz olmak zorundalar mı ya, bir insan karşındakinin üzüldüğünü göre göre nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilir. Bütün gün bilgisayara bak, bütün akşam bilgisayara bak mal gibi oldum. çok sıkıldım bu şekilde yaşamaktan. Sizlerin çocukları var onlarla vakit geçirip kafanızı dağıtıyorsunuz. Benim ne çocuğum var ne ailemle aynı şehirde yaşıyorum. Bütün hayat enerjimi alıyor bu adam artık nefes alamıyorum.

Fazla derin dusunmemek lazim bir ornek kadar basit aslanda hayatlarimizin ozeti hele konu eslerimiz olunca dahada basite indirgemek lazim konulari kimse kolay kolay vazgececek kivama gelmiyor ama gelde anlat karsina alip konusmaya kalksan ne var bunda diyecekler belli en iyisi hayatini kolaylastirdigin noktalari bir sure birak senin emegin varken nasi yokken nasi görsün bende hayatima uzaktan bakma asamasindayim sarilmak banada iyi gelir :)☺
Aslında doğru diyorsun didikleyip durmak yerine biraz çekilip kendimize odaklanmak Lazım
Gel öpücem gel melek insan :):)

Valla ben de cok cok sevdim asik oldum, oturacagimiz evi sectik derken elimde gelinligimle kaldim. Sevg ve emekten 5 paralik fayda gormedim diyeyim.

Daha sonra 6 ay psikolojim cok bozuk gitti, olesiye mutsuzdum , kendimi yasadigim yerdeki nehire atmayi cok dusundum.

Ondan sonra kimseye asik olmadim. Yani o adama asik oldugum kadar kimseye olacagimi da sanmiyorum.

Neyse, sonra tasindim, yeni bir ise basladim , cevre degistirince kendimi daha iyi hissetmeye basladim.

Bu 2 herifle de tanistigimda kendime sordum ben bu adama buyuk askima asik oldugum kadar asik olur muyum, onu aklimdan siler mi? Cevap negatif oldu. Ote yandan bu ikisiyle de iyi vakit geciriyorum, eglenceliler, hoslaniyorum ama evlenecek kadar degil.
Tombik, adam olsaydi beynimi silecekti bence.

Benim acimdan acinasi bir durum aslinda. Gercekten sevdigim biri olsaydi adam gibi evlenirdim, ya da guzelce normal bir iliski kurardim. Ote yandan bu ikisi yuzumu bir sekilde gulduruyorlar. Cok fazla sorgulamiyorum, ben cok mutsuzken cikip geldiler, beni cok guzel eglendiriyorlar benim de itirazim yok.

Özet geçeyim umarım gerçekleşmez ama boşanırsanız çok üzüleceksiniz. O kadar mutsuzken bir anda çıkıp sizi kıkır kıkır güldüren biri olursa belki gönül eğlendirme konusundaki fikirleriniz değişecek:)) Gönül eğlendirmenin mantığı birazcık böyle, acı içindeyken soluklandıran eğlendiren biriyle güzel vakit geçirmek.

Nerde bu gonlume gore olan nerdesin kardesim:))
Genelde böyle oluyor zaten canım
Biri kalbini feci kuruyor sonra sen de saha yüzeysel yaşamaya başlıyorsun
Yanlış anlama eleştirmiyorum
Gönül eğlendirmektir kastını daha iyi anladım şimdi

Sen yine de vaktiyle yaşadığın üzüntünün Değerlerini değiştirmesine müsaade etme umarım gerçek bir ilişki yaşayabileceğin düzgün biriyle karşılaşırsın

hiç bir insan(kadın erkek farketmiyor) acile gidecek eşini yanlız bırakmamalı işi gücü ne olursa olsun
E yani, neden evlendik ki o zaman hem anne hem Hizmetçi olmak için mi? Hem herşeyi geçtim o bir kere gıda zehirlenmesi Yaşadı istifra edip duruyordu ben el bebek Gül bebek baktım ona içim eridi onu kötü gördükçe
Sevmek böyle birşey

dostum, anladığım kadarıyla sen de bendensin. lütfen ona gösterdiğin özeni yardıma muhtaç insanlara göster. böylece sevap da kazanmış olursun.
ben kendim için düşünüyorum mesela; bir erkek benim bir dediğmi iki etmese, her şeyi bana göre planlasa, her şeyime özense, sanırım ondan bıkarım. bana yapacak bir şey bırakmıyor, kendi isteği yok mu, ne kadar pasif falan derim sanırım ve bir süre sonra bu rahatlık artık rahatsızlık olur ve giderim ya da eşin gibi "yokmuş gibi davranırım" evliysem. ya da arıza çıkarırım ki bana da arıza çıkarıldı.
biraz küsmeyi bil, naz yapmayı bil, güçsüz olduğunu hissettir( yani fiziksel olarak) ottan moktan kork, ayyy yalnız gidemem vs falan de. haa bu kendimi ezdir demek değil de, ne biliyim kadınsal hareketler falan yap.
evlilikte aman sorun çıkmasın diye .ıçını yırtarcasına, saçını yolarcasına emek veren hanımlar hep böyle ilgisiz ve sevgisiz kalıyor.
güçlü kadın olmak çoğu erkeğin canını sıkıyor.
Şu lafına nasıl bayıldım nasıl bayıldım anlatamam macintosh, hoşgeldinn!!

lütfen ona gösterdiğin özeni yardıma muhtaç insanlara göster. böylece sevap da kazanmış olursun.

Biliyor musun buradaki çoğu arkadaş bazen Aklımı okuyor sanki

Dün Gülben ergen konusu, bugün yasıma muhtaçlar... Ben yetiştirme yurdunda gönüllü İngilizce dersi veriyorum canım. Her yıl çocukların ihtiyaçlarını aldığımız bir grubumuz var. Bu sene işi büyütüp seksen çocukla görüştük

Ona odaklı yaşamayı bırakınca epey boş zaman kaldı Aslına bakarsan :)

benim de canım o kadar sıkkın ki anlatamam. 1 haftadır aynı evin içinde konuşmuyoruz. Geçen cumartesi kalbimi çok kırdı ve hala gelip özür dilemedi. Bu sabah ne kadar kibirli bir insansın 1 özür alt tarafı diyerek yol göstereyim dedim. Adam bana ne dedi biliyor musunuz konuşacak bişey yok. Bu kadar öküz olmak zorundalar mı ya, bir insan karşındakinin üzüldüğünü göre göre nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilir. Bütün gün bilgisayara bak, bütün akşam bilgisayara bak mal gibi oldum. çok sıkıldım bu şekilde yaşamaktan. Sizlerin çocukları var onlarla vakit geçirip kafanızı dağıtıyorsunuz. Benim ne çocuğum var ne ailemle aynı şehirde yaşıyorum. Bütün hayat enerjimi alıyor bu adam artık nefes alamıyorum.

Hoşgeldin sentinus

Biz anlattığın gibi belki yüz örnek yaşamışızdır.
Naz kapris vs çocukça şımarıklık falan çekemez benim eşim mesela
Ben de normalde çocuk ruhlu olmama rağmen ona karşı kendimi törpülemeye başlamıştım
biraz pızitif olsalar anların kıymetini bilseler hayat aslında ne kadar kısa ne var gönlümüzü alıverseler mazallah şımarıp da yoldan mı çıkacağız sanki

Ah canım ah umarım sonunuz biİm gibi olmaz sevgi saygı bitmeden çözersiniz

[

Kızlar bu akşam ilkokul Arkadaşlarımla buluştum
O zamanlar da çok gülerdik yine çok güldük eğlendik
Iki kadeh içtim, içim sızlayarak, pek huyum değildir ayda yılda bir tadımlık gibi içerdim ama canım o kadar sıkkındı ki...

Eşim ailesinin Oğlumu özlediğini söyledi
Ben de evde hiç konuşmazken, o benim aileme gelmezken, bu ortama gelmelerindense Oğlumu Alıp Eskişehir'e gidebileceğini söyledim
Haftasonu gidip gelin ki pzt okul Başlıyor Tanışma ve oryantadyon Haftasını kaçırmayalım düzen oturtmamız Lazım annemle konuştum falan diye anlattım

Sanki hiç anlamamışım gibi
Beyefendi kalkmış ailesini çağırmış
Evde toplam iki cümle ancak kuruyoruz
Ayrılmış gibi yaşıyoruz
Ama şimdi ailesinin yanında rol keseceğiz
Zaten okulun ilk haftası, işte de önemli ve yoğun bir hafta olduğunu biliyordu
Şimdi ne kadar kalacaklar Allah bilir
Genelde iki haftadan önce döndüklerini görmedim
Heyheylerim üstümde özetle...

:KK43:düzelir diye umut etmiştim ....
üzüldüm gerçekten
en azından suan aynı evdesiniz sanırım ...
ayrılıkta gündüzler geçiyor geçmesinede
ah şu geceler resmen keskin bıçak

Canım ben bu durumu yakınlaşma bahanesi olarak kullanacağını düşünüyorum. Onların yanında normal hayatınıza döneceksiniz ve onlar gittikten sonra da öyle devam edeceksiniz. Ben bunun bilerek ve isteyerek yapılmış bir plan olduğunu düşünüyorum. Bakalım sana nasıl davranacak. Bence bu adım senden ayrılmak istemediğini gösteriyor. Umarım birşeyleri düzeltmek için çabalar ve toparlarsınız

Canım ben bu durumu yakınlaşma bahanesi olarak kullanacağını düşünüyorum. Onların yanında normal hayatınıza döneceksiniz ve onlar gittikten sonra da öyle devam edeceksiniz. Ben bunun bilerek ve isteyerek yapılmış bir plan olduğunu düşünüyorum. Bakalım sana nasıl davranacak. Bence bu adım senden ayrılmak istemediğini gösteriyor. Umarım birşeyleri düzeltmek için çabalar ve toparlarsınız
Aynı şeyi düşünüyorum senden ayrılamamış inan bana yavaş hareket et hemen boşanma

ben de aynen sizin gibi düşünüyorum

Günaydın kızlarr çok uykum var çokkkk
Bugün işe gideceğim için Gece bugünün Yemeğini yap çamaşır sepeti doluydu yıka bulanıklığı yerleştir derken yorgunluktan sızmışım

:KK43:düzelir diye umut etmiştim ....
üzüldüm gerçekten
en azından suan aynı evdesiniz sanırım ...
ayrılıkta gündüzler geçiyor geçmesinede
ah şu geceler resmen keskin bıçak
Evet CNm gündüz iyi ki işim var diyorum kendimi işe adıyorum ama eve girince ve gece olunca birgün düşünmüyorsam ikinci gün beynim vızır vızır

Evet aynı evdeyiz ama birbirimize pek bulaşmıyorız
Genelde ayrı odalardayız ama oğlumla oynarken fln doğaçlama 3lü olduğumuz da oluyor
Tartışma da yaşamıyoruz Artık beklentiler Bittiği için

Ben de öyle düşüneceğim ama hususi okul haftası yapması ben sonraki hafta olsun dediğim halde inadına gibi bu hafta çağırması pek Ümit vermiyor
Ailesine diyemediği için böyle oldu bence
Bu hafta böyle bir durum var haftaya buyrun demek zor olmamalı
Dün sordum sen annemlere yani onun ailesine söyledin mi öbür hafta gelmelerini? Hayır söylemedim. Neden? Bilmem yeri gelmedi
La havle la havle!!

Aynı şeyi düşünüyorum senden ayrılamamış inan bana yavaş hareket et hemen boşanma
evet canım, yavaş hareket ediyorum
Aceleyle karar Alıp Oğlumu yok yere üzmek istemiyorum
Hem ağırdan alma sürecinde belki birşeyleri anlar da kurtarılabilir aşamadaykrn dener diye düşünüyorum
Ama o hep tam tersine gidecek şeyler yapıyor

ben de aynen sizin gibi düşünüyorum
Kotanjant adına hayran kaldım :)
Öyle mi dersin cidden? Ama ben ona dedim. İlk hafta gelmesinler lütfen, sonra buyursunlar dedim
Resmen hususi damarıma basmak için yapmış gibi

Günaydın kızlarr çok uykum var çokkkk
Bugün işe gideceğim için Gece bugünün Yemeğini yap çamaşır sepeti doluydu yıka bulanıklığı yerleştir derken yorgunluktan sızmışım

Evet CNm gündüz iyi ki işim var diyorum kendimi işe adıyorum ama eve girince ve gece olunca birgün düşünmüyorsam ikinci gün beynim vızır vızır

Evet aynı evdeyiz ama birbirimize pek bulaşmıyorız
Genelde ayrı odalardayız ama oğlumla oynarken fln doğaçlama 3lü olduğumuz da oluyor
Tartışma da yaşamıyoruz Artık beklentiler Bittiği için

Ben de öyle düşüneceğim ama hususi okul haftası yapması ben sonraki hafta olsun dediğim halde inadına gibi bu hafta çağırması pek Ümit vermiyor
Ailesine diyemediği için böyle oldu bence
Bu hafta böyle bir durum var haftaya buyrun demek zor olmamalı
Dün sordum sen annemlere yani onun ailesine söyledin mi öbür hafta gelmelerini? Hayır söylemedim. Neden? Bilmem yeri gelmedi
La havle la havle!!

evet canım, yavaş hareket ediyorum
Aceleyle karar Alıp Oğlumu yok yere üzmek istemiyorum
Hem ağırdan alma sürecinde belki birşeyleri anlar da kurtarılabilir aşamadaykrn dener diye düşünüyorum
Ama o hep tam tersine gidecek şeyler yapıyor

Öyle mi dersin cidden? Ama ben ona dedim. İlk hafta gelmesinler lütfen, sonra buyursunlar dedim

gerçekten eşiniz insanı çileden çıkarabilir!
bence oğlunuzun okulu düzene girdikten sonra ayrılık içi adım atmalısınız
sizi kaybetmemek için kılını bile kıpırdatmayan bir adamla kendinizi mutsuz ettiğinize değmez

teşekkürler,nefret ederdim trigonometriden, neden böyle bir isim aldım bilmiyorum :-)
peki damarınıza basıp, tartışma çıkarmak mı istiyor acaba, tartışma da bir iletişim şekli değil mi ? size yakınlaşamadığı için tartışarak mı iletişime geçmeye çalışıyor acaba, olabilir mi ?
ilişkiyi yaşayan sizsiniz ancak anlatımlarınızdan hissettiğim aslında eşinizin de sizden hala beklentisinin olduğu. ilişki bitse adam sizi istemese boşanma davasını açardı diye düşünüyorum, o da sizin gibi ağırdan alıyor.
ya biz hep aldatma, şiddet, küfür içeren ayrılıklara alışık olduğumuz için, sizin durumunuzda bitmemesi gerek diye düşünüyoruz, yani ben böyle düşünüyorum.
ben sizin yerinizde olsaydım, neden böylesin diye bir gün kırar dökerdim ortalığı, diğer gün bana yakınlaşması için sırnaşırdım, ama asla sizin gibi sakin kalamazdım. sabrınıza hayran oldum.

allah yardımcınız olsun, hakkınızda ne hayırlı ise o gerçekleşsin.

X