Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İNŞÂALLAH olacak canım bu iş gerçekten sabır gerektiriyor. Ben3. Denemede pozitif almıştım 11. Haftada kaybettim kürtaj oldum. Eylül adetimle tekrar donmuş embriyom ile tekrar pozitif aldık ama yüreğimiz ağzımızda dr hep temkinli kalp atışı duyamadık henüz aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum:KK43: İnşâAllah bu sefer sağlıkla alırız kucağımıza
Rabbim yardımcın olsun camım sağ salım kucağı a almayı nasip etsin

Valla benim eşimde 1. derece varikosel vardı. hız ve morfoloji sorunumuz olduğunu söylemiştik doktora. Doktorda varikosel morfoloji ve hız sorunu yapar ameliyat olun demişti. Eşimde kötü tatları olan kürleri yiyip içmektense ameliyat olup kurtulayım dedi. Eylül de ameliyat oldu.
Aradan 4sene geçmiş ama ameliyattan sonra gebe kaldınız mı?

Benim eşimin ki 3.derece maalesef peki ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldınız?
Canım benimkide 3.dereceydi 1yıldan önce olmaz dedi doktorlar. Değerler çok yavaş arttı zaten. O yüzden 3buçuk sene sürdü hamile kalmam. Ameliyatı olun geciktirmeyin kısmet belki daha evvel gebelik olur. Uzun bir süreç sizi bekliyor.

Canım benimkide 3.dereceydi 1yıldan önce olmaz dedi doktorlar. Değerler çok yavaş arttı zaten. O yüzden 3buçuk sene sürdü hamile kalmam. Ameliyatı olun geciktirmeyin kısmet belki daha evvel gebelik olur. Uzun bir süreç sizi bekliyor.
Endişeliyim Allah yardımcımız olsun inşallah. .

Endişeliyim Allah yardımcımız olsun inşallah. .
amin canım benim duacınızım.. biz tüp bile yaptık, aşılama çatlatma herşeyi denedik. Sonra dedim ki neden bu kadar bekleyip kendimi yormuşum üzmüşüm o süreci kabullenmek de zor oluyor. direk tüp yapın biraz denedikten sonra olmazsa ve durumunuz müsaitse kuzu. ben tüpleri yaptım transfer olmadan beklemem gerekiyordu 4-5 ay hamile olduğumu öğrendim. çok şükür, rabbim aratmasın canım aminn..:KK200:

amin canım benim duacınızım.. biz tüp bile yaptık, aşılama çatlatma herşeyi denedik. Sonra dedim ki neden bu kadar bekleyip kendimi yormuşum üzmüşüm o süreci kabullenmek de zor oluyor. direk tüp yapın biraz denedikten sonra olmazsa ve durumunuz müsaitse kuzu. ben tüpleri yaptım transfer olmadan beklemem gerekiyordu 4-5 ay hamile olduğumu öğrendim. çok şükür, rabbim aratmasın canım aminn..:KK200:
Allah evladınızı ve evlatlarımızı vatana ve millete hayırlı anne baba rızası alanlardan eylesin durum müsait gerekirse oda olur ama benim yaşım 22 yaparlarmı bilmiyorum

Allah evladınızı ve evlatlarımızı vatana ve millete hayırlı anne baba rızası alanlardan eylesin durum müsait gerekirse oda olur ama benim yaşım 22 yaparlarmı bilmiyorum
bende 24 yaşındaydım canım o zaman dediğim gibi 1 sene dene misal, çooook bekleme demek istiyorum, yine de sana kalmış tabiki. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)

Merhabalar varıkosel ameliyatı için önerebilceğiniz üroloji doktoru bursa ankara istanbul kim var acaba

bende 24 yaşındaydım canım o zaman dediğim gibi 1 sene dene misal, çooook bekleme demek istiyorum, yine de sana kalmış tabiki. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)
Rica ederim aynen çok beklemek istemiyoruz çünkü bekledikçe daha çok strese giriyorum

Arkadaşlar buradaki bir çok konuları okudm o sayede birçok şeyi öğrendim.. hikayemizi anlatacam şimdi eşim 11 ay önce varikosel ameliyatı oldu 5 ay sonra sonuçlar düzelme oldu ve gebelik oldu ama kurtaj la sonuçlandi (bende de kan pıhtılaşmasi varmış.) Daha sonra kurtajdan. 2 ay sonra tahlil verdk çok üzücüydü ameliyat öncesi değerlere geri dönmüştü doktor ameliyat olacak tekrar ameliyatı başarısız geçmiş dedi ama biz istemedk .. neyse geri başladı keçi boynuzu kürü yaptk 3 hafta kadr eşim bir kilo kadr keçi boynuzu pekmezi yedi bu arada at kestanesi ni duydum aldım ve icini toz haline getirip sabahları bir bardak kaynak suya 1 çay kaşığı atarak 5 gün icirdm zorla. Daha sonra bıraktı ve onu icmiyo diye bu kez bir macun hazırladm içinde keçi boynuzu pekmezi dut pekmezi zencefil çakşır vs vardı onuda zorla bir hafta yedirebildim 3 ay oldu en son teste dun test verdk ve sonuclar inanilmazdi sperm sayısı total 480ml ileri hızlı %35 morfoloji%5 çıktı herşey gayet normal dedi doktor bile şaşırdi yani. Bizm sayıda sıkıntı yoktu canlılık ve ileri harekette vardı ileri hizli %5ten %35e çıktı Rabbim nasip etti çok şükür bunları gormeyi ameliyat mı etkisini yeni gostrdi at kestanesi mi vesile oldu o macunmu bilemiyorum Rabbim hepinize nasip etsin inşallah .. Rabbim evlatlarımızı kavuştursun.
Canim merhaba burada mısın acaba bayağı zaman olmuş gerçi. Bu bahsettigin macun ve at kestanesi nedir detaylı yazarmisin

X