-
- Konu Sahibi delinefsim
- #10.001
Esimde çift taraflı çıktı ameliyat oldu hemen. Üçüncü ay hamile kaldım:) kızım üç aylık şu an. Ben Varikosel mutlaka ameliyat edilmeli diye biliyordum rahatsızlık vermemesi içinKızlar merhaba eşimde varikosel tespit edildi benim de. Ayrıca morfoloji %3 ve ileri hareketli a+b 25 çıktı. Dr ameliyat kararını bize bıraktı ve aşılama ya da tüp bebek önerdi. Bu konuda tecrübelerinizle yardımcı olur musunuz lütfen. Ameliyatı aşılama sürecinden önce mi olmalı ya da aşılama tüp bebek sonuç vermezse o zaman mı olmalı
Canım inşaallah iyi bi Dr denk gelir myomlari alır. Rabbim şifa versin. A kalite Sperm olduğunu nasıl anlıyorlar ayrı bi test mi var onun için. Bizim en son yaptırdığımiz testte sayı 108 milyon morfoloji % 3 Kruger toplam hareketli % 70 canım 1 ay önceki değerler. Bazen sayı 170 milyon morfoloji 7 çıkıyor. Rabbim Şifa versin. Tekrar tup bebek yaptırmayı düşünüyor musunuz? Sizin en son ki Sperm testi nasıl Canım allah yardımcımız olsun
amin canım inşAllah...Canım inşaallah iyi bi Dr denk gelir myomlari alır. Rabbim şifa versin. A kalite Sperm olduğunu nasıl anlıyorlar ayrı bi test mi var onun için. Bizim en son yaptırdığımiz testte sayı 108 milyon morfoloji % 3 Kruger toplam hareketli % 70 canım 1 ay önceki değerler. Bazen sayı 170 milyon morfoloji 7 çıkıyor. Rabbim Şifa versin. Tekrar tup bebek yaptırmayı düşünüyor musunuz? Sizin en son ki Sperm testi nasıl Canım allah yardımcımız olsun
anladım tatlım inşallah bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alacağız...elimizden geldikçe bütün imkanları zorluyoruz artık allah nasip eder inşallah canım bende tiroid sorunu ile uğraşıyorum dr değerin düzelip gel dedi yaza kadar bu srunu halletmeye çalşıyorum. zaman geçtikçe hastalık çıkıyor vallaamin canım inşAllah...
eşimin en son verdiği testte 180 milyon çıktı totalde ancak tüp bebek yapılcağı zaman verdiği örnekte mlde 12 milyon ve 0 a kalite yıkama sonrası 1 tane a kalite bulunmuş ve de o spermle yum döllenmiş diğerleri benm yumrtalar kaliteli olmasına rağmen istenilen kalitedeye gelmemiş şuan tüp bebek düşünmüyorum bu ayı bi atlatalım dr ilaçların etkisi 3 ay devam ediyo dedi biraz deneyelim ramazandan önce veya sora ameliyat işinide halletmek istiyorum hayırlısıyla
demekki vakti zamanı var bu sıpalar bizi zorlyacak bişey sormak istiyorum senin tedavilerinde kaç yumurtan oluşuyodu aşılamada ve tüp bebekteanladım tatlım inşallah bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alacağız...elimizden geldikçe bütün imkanları zorluyoruz artık allah nasip eder inşallah canım bende tiroid sorunu ile uğraşıyorum dr değerin düzelip gel dedi yaza kadar bu srunu halletmeye çalşıyorum. zaman geçtikçe hastalık çıkıyor valla
canım benim 1 iptal 2 aşılamam ve iki tüp bebek denemem var. ilk aşılama yaptıracağım zaman klomen hapla 5 yumurta oluştu dr iptal etti çok yumurta oluşunca diğer iki aşılamada 3 er yumurtam oldu. tüp bebek tedavilerimde ilk tüp bebek de 7 yumurta toplandı ikinci de 15 tane toplandı 12 tane döllendi canım... senin kaç tane toplanmıştı. embiryoların kalitesi nasıldı? benimkiler hep ikinci kalite oldu 3. gün 2. kalite ımsı tekniği yoktu merkezde galiba ondan
demekki vakti zamanı var bu sıpalar bizi zorlyacak bişey sormak istiyorum senin tedavilerinde kaç yumurtan oluşuyodu aşılamada ve tüp bebekte
benim aşılamadan önce 4 kez klomen ve çatlatma iğneleri kullandım.4-5 yum oluşuyodu 6 ay önce aşılama oldum 3 sağda 2 solda yum oluştu ve en büyük olanı aşılamadan bi gün önce çatladı malesef tüp bebekte 14 yumurtam toplandı 14üde 1.kalitedeydi ve 12 tanesi döllenmiş 10 taneside sona kadar gelmiş transfer edilen 6.gün blast transferdi doktorum çok umutluydu ama neden olmadıysa anlayamadı ve bnm opudan sonra küçük olan yumurtalarda büyüdü ohss riski atlattım bi 10-15 tane daha yumurtam büyüdü mahvoldum onlar kaybolur dedi doktor ama neler çektiğimi ben bilirimcanım benim 1 iptal 2 aşılamam ve iki tüp bebek denemem var. ilk aşılama yaptıracağım zaman klomen hapla 5 yumurta oluştu dr iptal etti çok yumurta oluşunca diğer iki aşılamada 3 er yumurtam oldu. tüp bebek tedavilerimde ilk tüp bebek de 7 yumurta toplandı ikinci de 15 tane toplandı 12 tane döllendi canım... senin kaç tane toplanmıştı. embiryoların kalitesi nasıldı? benimkiler hep ikinci kalite oldu 3. gün 2. kalite ımsı tekniği yoktu merkezde galiba ondan
işte canım herşey güzel ilerlese de allah nasip etmeyince olmuyor. bende çok zor şeyler atlattım valla zoer bi süerçten geçiyoruz alllah dualarımız kabul etsin inşallah. 6. gün embiryosu baya iyi embiryo canım iste allah istemeyince olmuyor maalesef inşalah tez zamanda hayırlı zamanda rabbim nasip ederbenim aşılamadan önce 4 kez klomen ve çatlatma iğneleri kullandım.4-5 yum oluşuyodu 6 ay önce aşılama oldum 3 sağda 2 solda yum oluştu ve en büyük olanı aşılamadan bi gün önce çatladı malesef tüp bebekte 14 yumurtam toplandı 14üde 1.kalitedeydi ve 12 tanesi döllenmiş 10 taneside sona kadar gelmiş transfer edilen 6.gün blast transferdi doktorum çok umutluydu ama neden olmadıysa anlayamadı ve bnm opudan sonra küçük olan yumurtalarda büyüdü ohss riski atlattım bi 10-15 tane daha yumurtam büyüdü mahvoldum onlar kaybolur dedi doktor ama neler çektiğimi ben bilirim
evet canım şunu o kadar iyi anladım ki zaten bildiğimiz birşey Rabbim Ol dicekki olsun başka bi bahanesi yok evet hemde a kalitedeydi perşembe opu oldum pazartesi transfer olacaktım gittim hastaneye bana dedilerki çarşamba günü transferin olacak tekrar eve geri geldim sevindimde ama malesfki nasip olmadıişte canım herşey güzel ilerlese de allah nasip etmeyince olmuyor. bende çok zor şeyler atlattım valla zoer bi süerçten geçiyoruz alllah dualarımız kabul etsin inşallah. 6. gün embiryosu baya iyi embiryo canım iste allah istemeyince olmuyor maalesef inşalah tez zamanda hayırlı zamanda rabbim nasip eder
Canım geçmiş olsun. Bizimde birinci denememiz düşükle sonuclandiMerhaba bayanlar ben de iki tüp bebek tedavisi oldum beşinci gün transfer ve ikisi de pozitif. Gelgelelim yedikçe haftadan sonra devam etmiyor kalp atışları. Çok büyük ve zor bir imtihan bu. Çekmeyen Bilemezzz anlayamazz
hakkında hayırlıaı olsun canım ıkıncı benı mahvettı psıkolojık olarak umarım sen kucağına alırsın eşım arıkosel amelıyatı oldu ama sonuç aynı naopcaz bılmıyorumCanım geçmiş olsun. Bizimde birinci denememiz düşükle sonuclandiikinciye bu ay baslicam inşallah l. Ama korkuyorum. Derdim pozitif almak değil de bulduktan sonra kaybetmek
Sağol arkadaşım Rabbim size de kolaylik versin. Ne kadar oldu ameliyat olalihakkında hayırlıaı olsun canım ıkıncı benı mahvettı psıkolojık olarak umarım sen kucağına alırsın eşım arıkosel amelıyatı oldu ama sonuç aynı naopcaz bılmıyorum
3 ay oldu yenı :%0 dı A. hala aynı sadece b var &25Sağol arkadaşım Rabbim size de kolaylik versin. Ne kadar oldu ameliyat olali
Bizim de 0 di canim3 ay oldu yenı :%0 dı A. hala aynı sadece b var &25
saraçoğlu kürüne çok ıyo dıyolar sen hıç denedın mı bı de forever lıvıng ın kalıte arttırıcı ürünlerı varmış denıcam bakalımBizim de 0 di canimhala öyle
Yok canım doktorumuzun yazdiklarindan başka bir şey yapmadık. Zaten adet olursam buz yavruları alicam 7 tane yazik:)saraçoğlu kürüne çok ıyo dıyolar sen hıç denedın mı bı de forever lıvıng ın kalıte arttırıcı ürünlerı varmış denıcam bakalım
Canım nbr ne var ne yok ? Myomlarin geçti mi? Bende yeni tüp bebek tedavisi oldum maalesef tutmadı. artık tedavi olmayi uzun süre düşünmüyoruz. Sen neler yapıyorsunevet canım şunu o kadar iyi anladım ki zaten bildiğimiz birşey Rabbim Ol dicekki olsun başka bi bahanesi yok evet hemde a kalitedeydi perşembe opu oldum pazartesi transfer olacaktım gittim hastaneye bana dedilerki çarşamba günü transferin olacak tekrar eve geri geldim sevindimde ama malesfki nasip olmadı